NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Stílusosan 1990-ben volt utoljára | Syracuse | Orange 1/1, Rob Moore.Tényleg, a Parlament összeállhatna draft alapon is. A Fideszé az 1/1, kiválasztják Viktort, aztán jön a Jobbik, és így tovább. Németh Szilárd lehetne a Mr. Irrelevantakkor hasonlítani fog a draftra 😀Az eredmények meglesznek, nem fognak órákig ücsörögni a szavazókörökben. Az NVI-nak hivatalosan kussolnia kell, amíg szavaznak, szerintem simán kiszivárog.Azon gondolkodom, hogy elvileg kaphatunk hamarosan részeredményeket. A szavazókörök pártdelegáltjaitól. Nemsokára kiderül.Az szép lenne, h pártoktól hamarabb lenne nem hivatalos eredmény, mint a NVH tól!
csipkelli
zemanla
csipkelli
elnézve a képeken a sort, itt nem lesz semmi eredmény kb. este 10ig
fodi91
Kampman
Per pill egyébként a Titans WR-edzője.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
www.facebook.com/nemzeti1tv/videos/978912112264256/Bazd és levették 😀 Istentisztelet volt Orbán Viktor számára.
Willis
több mint 6 éve
azt hittem már megúszom 😀én ezt a Gőgöst kifejezetten kedvelem, pedig nem vagyok egy szoci párti..no comment 😀
Szesze
r.baggio
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Tényleg, a Parlament összeállhatna draft alapon is. A Fideszé az 1/1, kiválasztják Viktort, aztán jön a Jobbik, és így tovább. Németh Szilárd lehetne a Mr. Irrelevantakkor hasonlítani fog a draftra 😀Az eredmények meglesznek, nem fognak órákig ücsörögni a szavazókörökben. Az NVI-nak hivatalosan kussolnia kell, amíg szavaznak, szerintem simán kiszivárog.Azon gondolkodom, hogy elvileg kaphatunk hamarosan részeredményeket. A szavazókörök pártdelegáltjaitól. Nemsokára kiderül.Az szép lenne, h pártoktól hamarabb lenne nem hivatalos eredmény, mint a NVH tól!
csipkelli
zemanla
csipkelli
fodi91
több mint 6 éve
én ezt a Gőgöst kifejezetten kedvelem, pedig nem vagyok egy szoci párti..no comment 😀
Szesze
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
fodi91
196
akkor hasonlítani fog a draftra 😀Az eredmények meglesznek, nem fognak órákig ücsörögni a szavazókörökben. Az NVI-nak hivatalosan kussolnia kell, amíg szavaznak, szerintem simán kiszivárog.Azon gondolkodom, hogy elvileg kaphatunk hamarosan részeredményeket. A szavazókörök pártdelegáltjaitól. Nemsokára kiderül.Az szép lenne, h pártoktól hamarabb lenne nem hivatalos eredmény, mint a NVH tól!
csipkelli
zemanla
csipkelli
több mint 6 éve
De nem a TV ből fogjuk megtudni....😊Az eredmények meglesznek, nem fognak órákig ücsörögni a szavazókörökben. Az NVI-nak hivatalosan kussolnia kell, amíg szavaznak, szerintem simán kiszivárog.Azon gondolkodom, hogy elvileg kaphatunk hamarosan részeredményeket. A szavazókörök pártdelegáltjaitól. Nemsokára kiderül.Az szép lenne, h pártoktól hamarabb lenne nem hivatalos eredmény, mint a NVH tól!
csipkelli
zemanla
csipkelli
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
csipkelli
4 008
Az eredmények meglesznek, nem fognak órákig ücsörögni a szavazókörökben. Az NVI-nak hivatalosan kussolnia kell, amíg szavaznak, szerintem simán kiszivárog.Azon gondolkodom, hogy elvileg kaphatunk hamarosan részeredményeket. A szavazókörök pártdelegáltjaitól. Nemsokára kiderül.Az szép lenne, h pártoktól hamarabb lenne nem hivatalos eredmény, mint a NVH tól!
csipkelli
zemanla
több mint 6 éve
Ha jól látom a közben a 2002-es alá esett a részvétel. Talán meglesz a 70%, de necces.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Azon gondolkodom, hogy elvileg kaphatunk hamarosan részeredményeket. A szavazókörök pártdelegáltjaitól. Nemsokára kiderül.Az szép lenne, h pártoktól hamarabb lenne nem hivatalos eredmény, mint a NVH tól!
csipkelli
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
HÁT AGYABETEG...HÁ' NEMTUD MIT CSINÁLNI.NEMTUD!!!!!444HOVÁ TŰNT ORBÁN VIKTOR???!!!ATV-mn Ceglédi is van, eddig tűrhető, kilenckor átmegyek a logopédusra úgyisBaló Gyuri a választási műsorok Palik Lacija.
eaglesmcnabb
Kenny
Kampman
Kenny
...HÁ VIGYÉK MÁ ONNAN
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
nem létező íveket használ!!!!!4VONA KÖRBEAUTÓZTA TE ATYAÉG!!!!!négy!!HÁ' NEMTUD MIT CSINÁLNI.NEMTUD!!!!!444HOVÁ TŰNT ORBÁN VIKTOR???!!!ATV-mn Ceglédi is van, eddig tűrhető, kilenckor átmegyek a logopédusra úgyisBaló Gyuri a választási műsorok Palik Lacija.
eaglesmcnabb
Kenny
Kampman
Kenny
petey
gamerkr
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
csipkelli
4 008
Azon gondolkodom, hogy elvileg kaphatunk hamarosan részeredményeket. A szavazókörök pártdelegáltjaitól. Nemsokára kiderül.
több mint 6 éve
nem létező íveket használ!!!!!4VONA KÖRBEAUTÓZTA TE ATYAÉG!!!!!négy!!HÁ' NEMTUD MIT CSINÁLNI.NEMTUD!!!!!444HOVÁ TŰNT ORBÁN VIKTOR???!!!ATV-mn Ceglédi is van, eddig tűrhető, kilenckor átmegyek a logopédusra úgyisBaló Gyuri a választási műsorok Palik Lacija.
eaglesmcnabb
Kenny
Kampman
Kenny
petey
több mint 6 éve
Mullert ezért hogy nem zárták ki...ja neki lehet....Nagyon dirty a csávó
dande
több mint 6 éve
VONA KÖRBEAUTÓZTA TE ATYAÉG!!!!!négy!!HÁ' NEMTUD MIT CSINÁLNI.NEMTUD!!!!!444HOVÁ TŰNT ORBÁN VIKTOR???!!!ATV-mn Ceglédi is van, eddig tűrhető, kilenckor átmegyek a logopédusra úgyisBaló Gyuri a választási műsorok Palik Lacija.
eaglesmcnabb
Kenny
Kampman
Kenny
több mint 6 éve
Mullert ezért hogy nem zárták ki...ja neki lehet....
több mint 6 éve
Én legutóbb a nemzetiségi névjegyzékben voltam, de március elején (több mint 30 napja) ügyfélkapun keresztül beadtam egy kérelmet a választási irodához, hogy töröljenek. (mivel szerettem volna az országos listára szavazni) Ma a szavazókörben szembesültem vele, hogy ez nem sikerült. Még mindig a nemzetiségi listán vagyok.
El sem tudom képzelni mi lehet ebben a folyamatban olyan bonyolult, hogy 30 nap nem elég rá, de akkor holnap megint beadom, és amíg nem törölnek, minden nap újra beadom, és kapják be.
több mint 6 éve
HÁ' NEMTUD MIT CSINÁLNI.NEMTUD!!!!!444HOVÁ TŰNT ORBÁN VIKTOR???!!!ATV-mn Ceglédi is van, eddig tűrhető, kilenckor átmegyek a logopédusra úgyisBaló Gyuri a választási műsorok Palik Lacija.
eaglesmcnabb
Kenny
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 326
HOVÁ TŰNT ORBÁN VIKTOR???!!!ATV-mn Ceglédi is van, eddig tűrhető, kilenckor átmegyek a logopédusra úgyisBaló Gyuri a választási műsorok Palik Lacija.
eaglesmcnabb
Kenny
több mint 6 éve
DE HOVA TŰNT A FIDESZ KÉTHARMADATV-mn Ceglédi is van, eddig tűrhető, kilenckor átmegyek a logopédusra úgyisBaló Gyuri a választási műsorok Palik Lacija.
eaglesmcnabb
Kenny
több mint 6 éve
ATV-mn Ceglédi is van, eddig tűrhető, kilenckor átmegyek a logopédusra úgyisBaló Gyuri a választási műsorok Palik Lacija.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Az ATV egész jó eddig, csak nehéz lesz 2 órát kitölteniük.. bár sokszor kapcsolnak majd ide-oda, talán sikerül vhogy.de baszki, még választáskor sem tudják élőben adni online, mint az ATV......nesze neked tájékoztatás
Igor