Politika
70 feliratkozó
több mint 4 éve
Jó neked, én jelentősen kevesebbet 😊Nekem is megjött, de a Feleségemnek semmi... Mondjuk többet kaptam, mint kellett volna és ahogy informálódtam nem voltam vele egyedül! 😮Jó hat aki fenn van a megfelelő listán … én meg hiába várom 😕A párttal a néppel egy az utunk… 😊))Csókos 😀Ej ej srácok, nekem már tegnap csippant…. 😊))Nekem sem jött még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítés (asszonynak még tegnap délután)...Nekem még mindig semmi...itt amúgy rajtam kívül mindenkinek megjött a pénz már? Mert akkor elgondolkodom rajta, hogy mit tette/nem tettem 😊
Nem tudom hogy lett ennyi, vagy valamit nagyon elszámoltak, vagy nagyon meg akarják venni a szavazatomat 😀
warr_b
Lehet nem kellett volna az összes (vagy 6) ellenzéket szapuló hirdetést jelentenem a Facebook-nak a mai napon, mert sértő vagy álhír, amikor pénzt várok a kormánytól?! 😀
Klaci79
Szesze
MC12
Klaci79
MC12
csebi
nagir
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Hagyományos családoknál ez fordítva szokott menni.Nekem is megjött, de a Feleségemnek semmi...Jó hat aki fenn van a megfelelő listán … én meg hiába várom 😕A párttal a néppel egy az utunk… 😊))Csókos 😀Ej ej srácok, nekem már tegnap csippant…. 😊))Nekem sem jött még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítésLehet nem kellett volna
warr_b
Klaci79
Szesze
MC12
Klaci79
MC12
csebi
nagir
több mint 4 éve
Nekem is megjött, de a Feleségemnek semmi... Mondjuk többet kaptam, mint kellett volna és ahogy informálódtam nem voltam vele egyedül! 😮Jó hat aki fenn van a megfelelő listán … én meg hiába várom 😕A párttal a néppel egy az utunk… 😊))Csókos 😀Ej ej srácok, nekem már tegnap csippant…. 😊))Nekem sem jött még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítés (asszonynak még tegnap délután)...Nekem még mindig semmi...itt amúgy rajtam kívül mindenkinek megjött a pénz már? Mert akkor elgondolkodom rajta, hogy mit tette/nem tettem 😊
Nem tudom hogy lett ennyi, vagy valamit nagyon elszámoltak, vagy nagyon meg akarják venni a szavazatomat 😀
warr_b
Lehet nem kellett volna az összes (vagy 6) ellenzéket szapuló hirdetést jelentenem a Facebook-nak a mai napon, mert sértő vagy álhír, amikor pénzt várok a kormánytól?! 😀
Klaci79
Szesze
MC12
Klaci79
MC12
csebi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Tesó se kapta még pedig az államnak dolgozikJó hat aki fenn van a megfelelő listán … én meg hiába várom 😕A párttal a néppel egy az utunk… 😊))Csókos 😀Ej ej srácok, nekem már tegnap csippant…. 😊))Nekem sem jött még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítés (asszonynak még tegnap délután)...Nekem még mindig semmi...itt amúgy rajtam kívül mindenkinek megjött a pénz már? Mert akkor elgondolkodom rajta, hogy mit tette/nem tettem 😊
warr_b
Klaci79
Szesze
MC12
Klaci79
MC12
csebi
Azt gyanítják, hogy aki kérte külön, az már kapta és aki alapból kapná, mert mondjuk csp-t kap, azok most jönnek.
több mint 4 éve
Jó hat aki fenn van a megfelelő listán … én meg hiába várom 😕A párttal a néppel egy az utunk… 😊))Csókos 😀Ej ej srácok, nekem már tegnap csippant…. 😊))Nekem sem jött még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítés (asszonynak még tegnap délután)...Nekem még mindig semmi...itt amúgy rajtam kívül mindenkinek megjött a pénz már? Mert akkor elgondolkodom rajta, hogy mit tette/nem tettem 😊
warr_b
Klaci79
Szesze
MC12
Klaci79
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Megszolitani gyuloletkeltessel egy nagyobb csoportot a hatalomra kerulesert majd annak megtartasaert.
Durva hogy milyen gyorsan felejt az emberiseg.
Ha 500km-el keletebbre lennenk, szerintem mar borton jarna a melegeknek vagy a nem keresztenyeknek.
Ilyen szempontbol kurva nagy szerencse hogy EUsok vagyunk.
Borbinho
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
www.facebook.com/208589289639801/posts/1302330243599028/?d=nMegeloztel 😕
Tűpontos Ésiktől újfent
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
A nejem sem kapta még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítés (asszonynak még tegnap délután)...Nekem még mindig semmi...itt amúgy rajtam kívül mindenkinek megjött a pénz már? Mert akkor elgondolkodom rajta, hogy mit tette/nem tettem 😊
warr_b
Klaci79
Én már igen.
több mint 4 éve
www.facebook.com/208589289639801/posts/1302330243599028/?d=nTűpontos Ésiktől újfent

több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2022/02/12/plakatkampany-nepszavazas-melegellenes-torveny-oroszorszag-fotoEdda asszonyság nem ért rá éppen? 😊
több mint 4 éve
Hú bazmeg, ez az évértékelő nagyon kemény, teljesen szürreális 😳Narancs Gandalf, jobboldalról, áprilisban.
warr_b
Beszarsz, behugyozol.
több mint 4 éve
a reklámok blokkolására értettem, mobilon alkalmazásban nincs adblocker 😕Van alkalmazása is, én videókat is azon nézekés mobilon?Javaslom Brave böngésző használatát, ott alapból nincs reklám you tubeonEzek elvek. Youtubeért nem fizetünk.És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Hát bassza meg magát ez a posztmodern politikaikommunikált kurva világ a geci Orbánnal egyetemben, ezek nemcsak a lélegeztetőgépek helyett vettek flippereket, hanem a polgár nyugodt szórakozását is befolyásolják. Ez már sokkal több a soknál is, itt az idő emigrálni, ez már az utolsó utáni csepp a szarospalacsintában.
Sobri Jóska
Netflixért igen. Ne próbáld megérteni.
samu09
kapitnono
Löfli
kapitnono

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
"A biztonság nem barátság, hanem erő kérdése"Hitler is csak ennyit tudott.mi volt gyűlöletkeltés? in concreto?
Megszolitani gyuloletkeltessel egy nagyobb csoportot a hatalomra kerulesert majd annak megtartasaert.
Ha 500km-el keletebbre lennenk, szerintem mar borton jarna a melegeknek vagy a nem keresztenyeknek.
Borbinho
Fungus
További jó iron maiden hallgatást!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Van alkalmazása is, én videókat is azon nézekés mobilon?Javaslom Brave böngésző használatát, ott alapból nincs reklám you tubeonEzek elvek. Youtubeért nem fizetünk.És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Hát bassza meg magát ez a posztmodern politikaikommunikált kurva világ a geci Orbánnal egyetemben, ezek nemcsak a lélegeztetőgépek helyett vettek flippereket, hanem a polgár nyugodt szórakozását is befolyásolják. Ez már sokkal több a soknál is, itt az idő emigrálni, ez már az utolsó utáni csepp a szarospalacsintában.
Sobri Jóska
samu09
kapitnono
Löfli

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hitler is csak ennyit tudott.mi volt gyűlöletkeltés? in concreto?
Borbinho
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hú bazmeg, ez az évértékelő nagyon kemény, teljesen szürreális 😳az út maga az élet, a megérkezés a halál.
warr_b
több mint 4 éve
Hitler is csak ennyit tudott.Megszolitani gyuloletkeltessel egy nagyobb csoportot a hatalomra kerulesert majd annak megtartasaert.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Hú bazmeg, ez az évértékelő nagyon kemény, teljesen szürreális 😳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
és mobilon?Javaslom Brave böngésző használatát, ott alapból nincs reklám you tubeonEzek elvek. Youtubeért nem fizetünk.És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Sobri Jóska
samu09
kapitnono

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Javaslom Brave böngésző használatát, ott alapból nincs reklám you tubeonEzek elvek. Youtubeért nem fizetünk.És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Sobri Jóska
samu09

több mint 4 éve
A régiós beállításaim miatt nem tudok előfizetni, de nem is ez volt a komment lényegeÉs a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ezek elvek. Youtubeért nem fizetünk.És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Csak hogy rájöttél 😊
több mint 4 éve
És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
több mint 4 éve
És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀youtu.be/2RkeMcNZKKY

---