NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
280
17
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
138
21
22:25
RedZone week 16
89
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Politika
65 feliratkozó
több mint 7 éve
Ahol most jelentkeztek be, ott még 2-3000 ember (?? ha jól értettem) visszavan, de legyen neked igazad.De 21:00 után ömleni fognak az eredmények.az fasza..Listáról se lehet, mert elvileg befolyásolhatja a szavazást.Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.csak azokról a körzetekről nem lesz részeredmény ahol sok még a szavazni nem tudó
Kampman
Szesze
Sobri Jóska
Szesze
Addigra mindenhol végeznek.
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
aszondja a HírTV, hogy eddig 6000-en szavaztak a 11. kerületben és még 4000-en várnak.KAPTA.HALT.
sztakurva 😀
shawnka
több mint 7 éve
Mindegy, most úgyis Michelisz futamja jön. 😊M4Sport vagy a Eurosport?
peterk2005
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Bakker én már kiakadtam egy fél órája, amikor bemondták, hogy nem lesz eredmény dömping, amíg van kint szavazó. Ahogy nézem, ez késő éjjel-hajnal lesz......Gratulálok ehhez, de tényleg!!!! 😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Annyira fasza lenne ha Index live hírfolyamon minden egyes frissítésnél nem indulna el üvöltve az oldal közepére lecsúszott fb közvetítésük...😊 én is most némítottam le a picsába
Hanni
több mint 7 éve
De 21:00 után ömleni fognak az eredmények.az fasza..Listáról se lehet, mert elvileg befolyásolhatja a szavazást.Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.csak azokról a körzetekről nem lesz részeredmény ahol sok még a szavazni nem tudó
Kampman
Szesze
Sobri Jóska
Szesze
Addigra mindenhol végeznek.
több mint 7 éve
Annyira fasza lenne ha Index live hírfolyamon minden egyes frissítésnél nem indulna el üvöltve az oldal közepére lecsúszott fb közvetítésük...
több mint 7 éve
Mindegy, most úgyis Michelisz futamja jön. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
az fasza..Listáról se lehet, mert elvileg befolyásolhatja a szavazást.Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.csak azokról a körzetekről nem lesz részeredmény ahol sok még a szavazni nem tudó
Kampman
Szesze
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Ha esetleg holnap 7-ig se fogy el a sor, itt a megoldás...Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.és nincs elég Alekosz videód vagy mi? 😀
Kampman
NB2
www.youtube.com/watch?v=TmfS_FJRrPQ
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Listáról se lehet, mert elvileg befolyásolhatja a szavazást.Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.csak azokról a körzetekről nem lesz részeredmény ahol sok még a szavazni nem tudó
Kampman
Szesze
több mint 7 éve
Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.no para, a jó eredménykövető fél kettőtől szokott menni 😀
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.és nincs elég Alekosz videód vagy mi? 😀
Kampman
több mint 7 éve
Én büszke vagyok, hogy az én vk-ben, Bp4-ben a legmagasabb a részvétel, majdnem 80%!Persze, mert az összes politikus ott lakik 😛
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.csak azokról a körzetekről nem lesz részeredmény ahol sok még a szavazni nem tudó
Kampman
több mint 7 éve
Én büszke vagyok, hogy az én vk-ben, Bp4-ben a legmagasabb a részvétel, majdnem 80%!
több mint 7 éve
aszondja a HírTV, hogy eddig 6000-en szavaztak a 11. kerületben és még 4000-en várnak.sztakurva 😀
több mint 7 éve
Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.
több mint 7 éve
Biztos csak én érzem szemantikai problémánál egy picikét többnek, amikor valaki i) brutálisnak ii) iszonyatosnak és iii) pogromnak titulál egy (nagyon sok más BZS-vel ellentétben, valódi nyugati gondolkodó által is inkább) kulturális különbségek összeegyeztethetőségéről szóló csatározást? Igazából még ezt a szót is erősnek érzem."Ma Európában brutális, iszonyatos pogrom zajlik a fehér keresztény európai kultúra és civilizáció ellen"IgorHát mondjuk ebben még igaza is van 😊
kristóf17
Tudod, nagy szerencsénk, hogy nem éltünk át pogromot... ha valaki ilyet Magyarországon átélt, az vagy nagyon öreg, vagy nagyon migráns...
szerk: persze amúgy az volt a viccesebb rész, hogy ezt sikerült egy zsidó példával megfejelnie (akik például soha, de abszolút soha nem voltak szenvedői a fehér keresztény európai kultúra és civilizáció által elkövetett pogromnak... ),de az már csak a cseresznye a habon/a tortán.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Hova kerül a töredékszavazat amit független jelöltre adok le de a jelölt nem nyeri a kerületét?elveszik
Gorcsev
több mint 7 éve
Hova kerül a töredékszavazat amit független jelöltre adok le de a jelölt nem nyeri a kerületét?Sehova
Gorcsev
több mint 7 éve
Hova kerül a töredékszavazat amit független jelöltre adok le de a jelölt nem nyeri a kerületét?
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 7 éve
Az Echo TV szerint a magas részvétel az elutasított pártoknak lesz rossz 😊
több mint 7 éve
fodi91
196
Akkor a 70% is necces
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
68.13% részvétel 18:30-as jelentés szerint.