NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 7 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 180 — Bears & Illinois fan
Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.
Kampman
csak azokról a körzetekről nem lesz részeredmény ahol sok még a szavazni nem tudó
Szesze
Listáról se lehet, mert elvileg befolyásolhatja a szavazást.
Sobri Jóska
az fasza..
Szesze
De 21:00 után ömleni fognak az eredmények.
Addigra mindenhol végeznek.
Sobri Jóska
Ahol most jelentkeztek be, ott még 2-3000 ember (?? ha jól értettem) visszavan, de legyen neked igazad.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
aszondja a HírTV, hogy eddig 6000-en szavaztak a 11. kerületben és még 4000-en várnak.

sztakurva 😀
shawnka
KAPTA.HALT.

több mint 7 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Mindegy, most úgyis Michelisz futamja jön. 😊
peterk2005
M4Sport vagy a Eurosport?

Mindig jövőre!
több mint 7 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 180 — Bears & Illinois fan
Bakker én már kiakadtam egy fél órája, amikor bemondták, hogy nem lesz eredmény dömping, amíg van kint szavazó. Ahogy nézem, ez késő éjjel-hajnal lesz......

Gratulálok ehhez, de tényleg!!!! 😕

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Annyira fasza lenne ha Index live hírfolyamon minden egyes frissítésnél nem indulna el üvöltve az oldal közepére lecsúszott fb közvetítésük...
Hanni
😊 én is most némítottam le a picsába
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.
Kampman
csak azokról a körzetekről nem lesz részeredmény ahol sok még a szavazni nem tudó
Szesze
Sobri Jóska
az fasza..
Szesze
De 21:00 után ömleni fognak az eredmények.
Addigra mindenhol végeznek.

több mint 7 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 585 — Poloska confirmed
Annyira fasza lenne ha Index live hírfolyamon minden egyes frissítésnél nem indulna el üvöltve az oldal közepére lecsúszott fb közvetítésük...
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mindegy, most úgyis Michelisz futamja jön. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Kampman
Szesze
Sobri Jóska
az fasza..
több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 600 — No 1 Lijiao Gong fan
Kampman
és nincs elég Alekosz videód vagy mi? 😀
NB2
Ha esetleg holnap 7-ig se fogy el a sor, itt a megoldás...

www.youtube.com/watch?v=TmfS_FJRrPQ

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Kampman
Szesze

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Kampman
no para, a jó eredménykövető fél kettőtől szokott menni 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 27 463 — nabege2@yahoo.com
Kampman
és nincs elég Alekosz videód vagy mi? 😀
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 033
Én büszke vagyok, hogy az én vk-ben, Bp4-ben a legmagasabb a részvétel, majdnem 80%!
Sobri Jóska
Persze, mert az összes politikus ott lakik 😛

több mint 7 éve
Kampman
több mint 7 éve
Én büszke vagyok, hogy az én vk-ben, Bp4-ben a legmagasabb a részvétel, majdnem 80%!

több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
aszondja a HírTV, hogy eddig 6000-en szavaztak a 11. kerületben és még 4000-en várnak.

sztakurva 😀
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 600 — No 1 Lijiao Gong fan
"Ma Európában brutális, iszonyatos pogrom zajlik a fehér keresztény európai kultúra és civilizáció ellen"Igor
Hát mondjuk ebben még igaza is van 😊
kristóf17
Biztos csak én érzem szemantikai problémánál egy picikét többnek, amikor valaki i) brutálisnak ii) iszonyatosnak és iii) pogromnak titulál egy (nagyon sok más BZS-vel ellentétben, valódi nyugati gondolkodó által is inkább) kulturális különbségek összeegyeztethetőségéről szóló csatározást? Igazából még ezt a szót is erősnek érzem.

Tudod, nagy szerencsénk, hogy nem éltünk át pogromot... ha valaki ilyet Magyarországon átélt, az vagy nagyon öreg, vagy nagyon migráns...

szerk: persze amúgy az volt a viccesebb rész, hogy ezt sikerült egy zsidó példával megfejelnie (akik például soha, de abszolút soha nem voltak szenvedői a fehér keresztény európai kultúra és civilizáció által elkövetett pogromnak... ),de az már csak a cseresznye a habon/a tortán.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Hova kerül a töredékszavazat amit független jelöltre adok le de a jelölt nem nyeri a kerületét?
Gorcsev
elveszik
több mint 7 éve
Hova kerül a töredékszavazat amit független jelöltre adok le de a jelölt nem nyeri a kerületét?
Gorcsev
Sehova

több mint 7 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 519

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 7 éve
Az Echo TV szerint a magas részvétel az elutasított pártoknak lesz rossz 😊

több mint 7 éve
fodi91 196
Akkor a 70% is necces
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
68.13% részvétel 18:30-as jelentés szerint.