BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 125
Igazából állíthatjuk akárhogy az órákat, a térségünk bizonyos...khm...csillagászati tulajdonságait úgysem tudjuk megváltoztatni. Nevezetesen hogy november közepén kevesebb mint 9 órán keresztül van világos, szóval az ideális 7-17 óra közti intervallumot úgyse tudjuk befedni. Vagy reggel megyünk vaksötétben dolgozni vagy délután jövünk haza vaksötétben.

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Az a vicces, hogy az óra átállítást is azzal indokolják (a mai napig, elég elmenni egy energetikai konferenciára), hogy sok milliárdot spórolunk vele. 😀 Vajon mi változott, hogy most meg az ellenkezője lett gazdaságosabb?
peterk2005
Nem az ellenkezőjét akarják. A nyári átállás a gazdaságos. Azt javasolják, hogy télen is maradjunk ennél. Tehát teljes évre térjünk át az EET időzónára, nemcsak nyáron. A téli "új" időnek nem lenne jelentős energetikai kára/haszna, csak a tömeges energiaigény nem délutáni/kora esti hazaérkezéskor jelentkezne, hanem a reggeli indulás előtt. Még talán pozitív is lenne az egyenleg, ha a reggel 6-7 között indulók, délután 4-5 között érkezők vannak többségben.

Btw ugyanezt tette korábban egész Nyugat-Európa, ők a CET időzónába csúsztatták át magukat.

na ezé hüjeség az egész, a későnkelőknek a téli időszámítás fexik
ha nyáriidőszámítás marad én már megyek is
sutianap
Nem kéne a tyúkokkal kelni-feküdni! 😊

Szerkesztette: tomi-tomi

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 695 — capitaine du château de Vienne 1487
 index.hu/belfold/2016/11/16/eltorolhetik_az_oraatallitast/

szerk: rájöttem. A képviselők későn kelnek, lehet, hogy neki fel sem tűnt, hogy reggel mikor világosodik, csak azt tudja, hogy délután mikor sötétedik. 😀
StormST
peterk2005
na ezé hüjeség az egész, a későnkelőknek a téli időszámítás fexik
ha nyáriidőszámítás marad én már megyek is

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 448 — Panthers fan

Vitaindítónak szánnám. Részemről én ezt így kissé félmegoldásnak érezném és okozhat szerintem egy kevés káoszt a nemzetközi közlekedésben, de persze vannak előnyei is, bár azon jókat mosolygok, amikor azzal promózzák egyesek, hogy ezzel a családok 100 ezreket takaríthatnak meg évente villanyon...
StormST
Az a vicces, hogy az óra átállítást is azzal indokolják (a mai napig, elég elmenni egy energetikai konferenciára), hogy sok milliárdot spórolunk vele. 😀 Vajon mi változott, hogy most meg az ellenkezője lett gazdaságosabb? Amúgy az érvelés logikáját sem értem. Mi a zóna keletibb felén vagyunk (bár nem a szélén, a lengyelek pl. jobban keletre nyúlnak, a románok is, stb.). Azaz adott időzónában itt kel hamarabb a nap, mint nyugatabbra. Namost, ha nem állítjuk vissza, akkor viszont nem fog hamarabb kelni. Mentálhigiénia szempontjából mennyivel jobb reggel 8-kor sötétben munkába menni, mint délután 5-kor sötétben haza?

szerk: rájöttem. A képviselők későn kelnek, lehet, hogy neki fel sem tűnt, hogy reggel mikor világosodik, csak azt tudja, hogy mikor sötétedik. 😀
peterk2005
De, a leges legszélén vagyunk, a románok már másik időzónába tartoznak.

Ma már szerintem sincs semmi jelentősége energetikai szempontból az óraállításnak, az élettani hatásokhoz nem értek. Én azért nem örülnék neki, mert később kezdődnének a meccsek 😛

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 448 — Panthers fan
A helyi időnkhöz sokkal közelebb kerülnénk, ami nem rossz dolog alapvetően.

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 439 — The only discipline that lasts, is self discipline

Vitaindítónak szánnám. Részemről én ezt így kissé félmegoldásnak érezném és okozhat szerintem egy kevés káoszt a nemzetközi közlekedésben, de persze vannak előnyei is, bár azon jókat mosolygok, amikor azzal promózzák egyesek, hogy ezzel a családok 100 ezreket takaríthatnak meg évente villanyon...
StormST
Az a vicces, hogy az óra átállítást is azzal indokolják (a mai napig, elég elmenni egy energetikai konferenciára), hogy sok milliárdot spórolunk vele. 😀 Vajon mi változott, hogy most meg az ellenkezője lett gazdaságosabb? Amúgy az érvelés logikáját sem értem. Mi a zóna keletibb felén vagyunk (bár nem a szélén, a lengyelek pl. jobban keletre nyúlnak, a románok is, stb.). Azaz adott időzónában itt kel hamarabb a nap, mint nyugatabbra. Namost, ha nem állítjuk vissza, akkor viszont nem fog hamarabb kelni. Mentálhigiénia szempontjából mennyivel jobb reggel 8-kor sötétben munkába menni, és délután 5-kor még világosban haza, mint reggel világosban menni dolgozni, és este sötétben haza?

szerk: rájöttem. A képviselők későn kelnek, lehet, hogy neki fel sem tűnt, hogy reggel mikor világosodik, csak azt tudja, hogy délután mikor sötétedik. 😀

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Egy újabb szimbolikus lépés Kelet és Oroszország felé. Semmiképpen.
Kampman
Ott a téli időszámítást rögzítették be, tehát csak részben.

Egyébként nem is nagyon értem, mi lesz a kampányban: "mi megállítottuk az időt!"???
Gyurma Pappa
Új időszámítás kezdődik! Csak a Fidesz!
több mint 9 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 345 — zászló zászló szív
Kampman
Ott a téli időszámítást rögzítették be, tehát csak részben.

Egyébként nem is nagyon értem, mi lesz a kampányban: "mi megállítottuk az időt!"???

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 386 — The Mathematician
nekem az tetszik hogy mentális problémákat orvosol 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 509 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Más volt az az időszak. Katinka okosan használja a nyilvánosságot, ez a legbiztosabb önvédelem neki (lásd Snowden). Valószínűleg megsejtette vagy megtudta, hogy valamire készül az úszószövetség (pl. nem engedik versenyezi a csapata versenyzőit), és azért írt most így a "semmiből" levelet. Ez nagyon "amerikás" megoldás.
Gyurma Pappa
Szerintem is ügyesen használja a médiát, Shane hozhatta ezt az amerikai zsigereivel a csapatba. Mindazonáltal itthon nincs könnyű dolguk, mert bár a Gyárfásnál azt már konteónak érzem, hogy gyilkosságokban legyen bűnrészes, viszont egyértelmű, hogy a balos rezsimmel is nagyon jóban volt, és most Orbánékkal is igencsak megtalálta a közös hangot. Ergó sokat tudhat. Ergó betonbiztos a helye. Katinkának - szerencséjére - jelenleg olyan nagy a presztízse, hogy nem lehet Vona féle fogást találni rajta, minden ilyen próbálkozás csak visszaütne. Látszott ez a múltkori esettel is, amikor azért próbálkoztak rendesen: nyafog külön öltözőért, csak a több pénzért jár a szája, stb. Egyelőre lepergett róla. De elég egy kevésbé sikeres VB, és hamar változhat a helyzet. Szóval bátor a csaj.
peterk2005
egy dologgal tudnák Katinkát megfogni, de remélem, Tiszekerék tényleg függetlenek és befolyásolhatatlanok.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 439 — The only discipline that lasts, is self discipline
Más volt az az időszak. Katinka okosan használja a nyilvánosságot, ez a legbiztosabb önvédelem neki (lásd Snowden). Valószínűleg megsejtette vagy megtudta, hogy valamire készül az úszószövetség (pl. nem engedik versenyezi a csapata versenyzőit), és azért írt most így a "semmiből" levelet. Ez nagyon "amerikás" megoldás.
Gyurma Pappa
Szerintem is ügyesen használja a médiát, Shane hozhatta ezt az amerikai zsigereivel a csapatba. Mindazonáltal itthon nincs könnyű dolguk, mert bár a Gyárfásnál azt már konteónak érzem, hogy gyilkosságokban legyen bűnrészes, viszont egyértelmű, hogy a balos rezsimmel is nagyon jóban volt, és most Orbánékkal is igencsak megtalálta a közös hangot. Ergó sokat tudhat. Ergó betonbiztos a helye. Katinkának - szerencséjére - jelenleg olyan nagy a presztízse, hogy nem lehet Vona féle fogást találni rajta, minden ilyen próbálkozás csak visszaütne. Látszott ez a múltkori esettel is, amikor azért próbálkoztak rendesen: nyafog külön öltözőért, csak a több pénzért jár a szája, stb. Egyelőre lepergett róla. De elég egy kevésbé sikeres VB, és hamar változhat a helyzet. Szóval bátor a csaj.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 509 — SB 50 Champion @ Grund
Sok hülye libsi fidess-nek írja.
NB2
Gondolom szerinted a Maszop és Szadesz rendben volt/van. Meg a ballibbant és hasonló jelzők is..

Egyébként érdekes, hogy miután jelzőkkel illetsz embereket, te kérsz rajtuk számon valamit...

Mellesleg a fidess szerintem sincs rendben, de csak azért, mert aki ezt írja, az csak lealacsonyodik a libsiző-libbantazó színvonalra...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ha a Gyurcsók is tudja küldeni az energiát a tv-n keresztül, akkor egy pár NFL meccs után minimum agyrázkódásod van 😉
JSanyo
Uri Gellért meg forog a kanalában?
sutianap
Uri... ha gulyást főzök, mindig berakok tőle egy videót, legalább nem kell kimászkálnom kevergetni

több mint 9 éve
Hosszú Katinka ismét beleszállt Gyárfásba. Bár maximálisan egyetértek vele, de mégis csak vigyáznia kéne, nála befolyásosabb és gátlástalanabb alakok is jártak pórul azok közül, akik ujjat húztak azzal a maffiózóval tiszteletreméltó sportvezetővel és üzletemberrel
|
 hu.wikipedia.org/wiki/Feny%C5%91-gyilkoss%C3%A1g
|
Kampman

több mint 9 éve
Hosszú Katinka ismét beleszállt Gyárfásba. Bár maximálisan egyetértek vele, de mégis csak vigyáznia kéne, nála befolyásosabb és gátlástalanabb alakok is jártak pórul azok közül, akik ujjat húztak azzal a maffiózóval tiszteletreméltó sportvezetővel és üzletemberrel
|
 hu.wikipedia.org/wiki/Feny%C5%91-gyilkoss%C3%A1g
|

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 695 — capitaine du château de Vienne 1487
Az amerikai foci rajongók között túl sok az elcseszett figura, vagy nem értem, hogy hogy a ***ába nincs pártunk a parlamentben? 😀
peterk2005
ha a Gyurcsók is tudja küldeni az energiát a tv-n keresztül, akkor egy pár NFL meccs után minimum agyrázkódásod van 😉
JSanyo
Uri Gellért meg forog a kanalában?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Az amerikai foci rajongók között túl sok az elcseszett figura, vagy nem értem, hogy hogy a ***ába nincs pártunk a parlamentben? 😀
peterk2005

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
1, tudod Józsi egy bizonyos szint fölött nem megyünk egy bizonyos szint alá. A
Amadeus91
mi az a bizonyos szint, ami fölött, és mi az a szint, ami alá?

egyrészt most ugye azokról beszélünk, akik arcpirító cinizmussal lapátolják ki a pénzt a kasszából, illetve azokat, akik ehhez asszisztálnak. lehet őket tanult embereknek mondani, szerintem csak cinikus faszkalap bűnözők és a sleppjük. az meg nálam nem magas szint.

másrészt milyen szint alá nem megyünk? ha nem lenne ennyire exponálva, valószínűleg Vona ott lett volna az első sorban a Prájd nézőközönségében, és teli torokból fasszopóbuzizott volna mindenkire, pedig tudvalevő, hogy ott nemcsak a hivatalos mások, hanem a másságot támogató heterók is vannak. szóval a bizonyítottan heteró embereket is lebuzizta volna pont úgy, mint azok, akik az ő szavazóbázisát alkotják, és akik egyébként ezt (tulajdonképpen helyette is) meg is tették.
több mint 9 éve
A liberálisoknak minden náci ami hazafias...
Vannak elcseszett gondolkodású liberális fazonok, de általában ők sem a "hazafias" témákra szoktak nácizni (állampolgárság, alkotmány, EU tagság, határvédelem, sőt Nagy-magyarország, stb.), hanem akkor, amikor a cigányból rétinéger lesz, vagy ha egy volt Szálasi párti, ismerten antiszemita középszerű képességű tollforgatót be akarnak emelni az alaptantervbe. Vagy állami csinnadrattával újra akarják temetni. Lehet, hogy ilyenkor is túlzás (időnként az, időnként nem), de ennek a hazafiassághoz semmi köze.

Egyébként. én is liberálisnak tartom magam. Namost akkor mi a helyzet? Az amerikai foci rajongók között túl sok az elcseszett figura, vagy nem értem, hogy hogy a ***ába nincs pártunk a parlamentben? 😀

több mint 9 éve
Szíved joga, én liberális vagyok.
Sobri Jóska
NB2
Ez nem igaz. Sok mindennel vádoltak már, de azzal nem lehet, hogy nem vagyok hazafias. Pedig olyan értelemben, ahogy Sobri én is liberális vagyok. Nem értem a kettő miért zárja ki egymást.
Gyurma Pappa
Csak nem fejezte be a mondatot rendesen:

A liberálisoknak minden náci ami hazafias... a náciknak pedig mindenki hazaáruló, aki liberális.
baggio
Ja így tényleg jobban hangzik 😊

több mint 9 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 409 — no es importante
Sobri Jóska
NB2
Ez nem igaz. Sok mindennel vádoltak már, de azzal nem lehet, hogy nem vagyok hazafias. Pedig olyan értelemben, ahogy Sobri én is liberális vagyok. Nem értem a kettő miért zárja ki egymást.
Gyurma Pappa
Csak nem fejezte be a mondatot rendesen:

A liberálisoknak minden náci ami hazafias... a náciknak pedig mindenki hazaáruló, aki liberális.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Sobri Jóska
NB2

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 514 — nabege2@yahoo.com
Sobri Jóska
NB2
Tényleg vannak ilyen liberálisok, de amit most leírsz, az pont olyan általánosítás, mint amilyet éppen számonkérsz
Kampman
Szóval azt mondod, hogy nem minden pats-es faszacsávó?😀