BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 514 — nabege2@yahoo.com
Szíved joga, én liberális vagyok.
Sobri Jóska
A liberálisoknak minden náci ami hazafias...
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 439 — The only discipline that lasts, is self discipline
Te így látod, így érzed. Szíved joga, én liberális vagyok. Ha te is, akkor meg te is elfogadod, hogy én meg így: Számomra fontosabb a cél, mint a moralitás. Persze az esetek nagy részében ez egybe esik, nem vagyok immorális lény.
Sobri Jóska
Persze, elfogadom. De vitatkozom vele.

DE, vannak helyzetek, amikor az immoralitásra csak immorális válasz adható. Pl. Hitler immorális világhódító terveire adható lett volna még jódarabig politikai, morális válasz, de 39.09.01. után már nem, mert az a gyengeség, töketlenség és legfőképpen eredménytelenség válasza lett volna csak.
Sobri Jóska
Ebben egyetértünk. A hatalomra kerülése után már nem volt más opció, csak az erőszak. De előtte bőven lett volna más lehetőség is, mint őt megölni. A Fidesznek több éve, és számtalan lehetősége lett volna a Jobbik ellen fellépni, morálisan igazolható módszerekkel is. Mondjuk kezdve ott, hogy nem "legalizálja" a politikai közbeszédnek azokat a veszélyes elemeit, amit még a Jobbik megjelenése előtt(!!!) ők maguk emeltek be, és kvázi legalizáltak. Antiszemita író tantervbe emelésétől kezdve másik antiszemita látványos újratemetési próbálkozásáig millió esetet lehetne mondani. Ugyanez volt egyébként a véleményem a Kisgazdák és az MDF kicsinálásával kapcsolatban is. A Kisgazdák nekem abszolút nem hiányoznak, de rendkívül mocskos volt, ahogy felszalámizták őket.

Egyébként véleményem szerint éppen azért is fontos, hogy morálisan a civil szféra tartsa magát, mert a politikai szféra láthatóan képtelen erre. Világszerte is, lásd a legutóbbi elnöki kampányt és jelölteket. De ha olyan politika és jelöltek mellé van egy erős, önálló civil szféra, akkor az meg tudja akadályozni, hogy a közélet a civil ember szintjén ilyen mocskossá váljon. Nálunk egyelőre a többség - a civil ember is - vonyít, ha valaki olyant bántanak, aki számára szimpatikus, és mélyen kussol, sőt, még elégedetten bólogat is, ha olyan bántanak, aki meg nem szimpi. Lást Népszabadság ügy. Ha őszintén a szívére teszik a Fidesz/Jobbik szavazók a kezüket, akkor biztos, hogy a többségük elégedett. Csak azért, mert nekik nem tetszett az újság, és emiatt elviselik a mocskos eszközöket amivel kicsinálták. (A baloldali szavazó se gondolom, hogy jobb lenne, az is ugyanilyen, csak most nincs min örömködnie. De ha tudna, örömködne.) Nekem viszont pont ettől fordul fel a gyomrom.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 736
Azért Kanada legalább fejlődik:
 444.hu/2016/11/15/legalizaljak-kanadaban-az-analis-szexet
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 226 — #NoStress
nem vagyok Vona fan, de mindennek a legalja, undorító, visszataszító, okádék szar, amit a TV2 az elmúlt napokban művelt vele. Sikerült a Spéder riportnál is mélyebbre menni, pedig már az is kiütötte a biztosítékot a kulturáltabb embereknél.
Amadeus91
Vagyis kb. a lakosság 0,5-1% -nál.

Valamint érdekes dolog ez a Vona karaktergyilkosság.
Egyrészt van amit te írsz, hogy legalja, undorító, okádék, másrészről viszont Vonáról van szó. Egy nyíltan homofób, rasszista, cigányozó, zsidózó, gyűlöletkeltő párt első emberéről.
Megérdemli.
Hulljon el a picsába, írtsák ki a közéletből, ugyanis, ha tényleg a Jobbik az egyetlen valós alternatíva a kormányváltásra, akkor inkább kösz, de ne.
Vona ugyanis intelligens, páran a környezetében (és ez a Jobbik tagságának 1-2 százaléka) nem teljesen barmok, de alapszervezeteknél a teljes őssötétség és agyhalál tobzódik, hidd el.
A 60-as években sok sci-fi témája volt az időutazás, és az, hogyha vissza lehetne utazni az időben, és le lehetne lőni Hitlert még az 1VH-ban, vagy megmerényelni a 20-as években, vagy megfertőzni 3 évesen, akkor ezt egy jóembernek meg kell e tenni, kötelessége e megtenni, és egyéb morális felvetések a témából kifolyólag. Mondjuk úgy, a fidesz annyiban elrelátóbb, hogy nem várja meg mondjuk 2024-et, amikorra beérhet, hogy náci miniszterelnökünk lesz, és az országra zúdul a cigányozó, zsidózó, buzizó, semmihez se értő, de eltökélten tenniakaró dilettáns szalon- és nem csak szalonnácik hada, hanem már most kézbe vették ezt a problémakört, és orvosolják, vagyis megpróbálják.
És zárva a gondolatot: ahogy csinálják gyomorforgató, amit csinálnak helyes. Én így látom.
Sobri Jóska
Tudod, ez az a nézőpont, amelyik "a célszerűség érdekében"-t hazudva felmenti magát minden morális kötelezettség alól. Engem ettől a hozzáállástól a hideg kiráz. Megjegyzem pont ez az az amorális viselkedés, amivel igen gyakran - teljesen jogosan - kritizálják pl. az USA világpolitikáját is. Milyen alapon kritizáljuk Guantanamo-t, ha a cél érdekében mi magunk is hasonlóan mocskosak vagyunk?

Azért írtam, hogy hazudik, mert Hitlert nem kellett volna megölni ahhoz, hogy ne kerüljön hatalomra. Egyszerűen elég lett volna, ha akkor, amikor a hatalomba akarta fúrni magát, akkor a hatalmon levők kicsit morálisabbnak viselkednek, és nem pacsiznak le vele a saját (rövid távú) érdekeik miatt. Ha így tettek volna, akkor Hitler soha nem került volna hatalomra.

A Jobbik ellen sem az lenne a helyes megoldás, hogy mocskos eszközökkel támadják a vezetőjüket, miközben az igazi problémát - a zsidózós, cigányozós, idegenygyűlölős retorikát - ők maguk is táplálják a szavazat szerzés, a népszerűség érdekében, és így még kényelmesebb, hogy nem neki kell kimondani, a Jobbik megteszi helyettük.
peterk2005
Te így látod, így érzed.
Szíved joga, én liberális vagyok.
Ha te is, akkor meg te is elfogadod, hogy én meg így:
Számomra fontosabb a cél, mint a moralitás. Persze az esetek nagy részében ez egybe esik, nem vagyok immorális lény.
DE,
vannak helyzetek, amikor az immoralitásra csak immorális válasz adható. Pl. Hitler immorális világhódító terveire adható lett volna még jódarabig politikai, morális válasz, de 39.09.01. után már nem, mert az a gyengeség, töketlenség és legfőképpen eredménytelenség válasza lett volna csak.
Olyan ez, hogy se te, se én nem mennénk oda az utcán senkihez, hogy megverjük, csak mert másként gondolkodik, baromságokat beszél.
Sőt, még az is lehet, hogyha látnánk, hogy 4 skinhead ver egy romát, akkorse avatkoznánk közbe.
De ha már a gyerekedet ütik, vagy téged, akkor odabaszol, ha van fegyvered használod.
Az immoralitásra sokszor nincs más válasz, más eszköz, és ez nem a válaszadó hibája, hanem azé, aki ezt indukálja.
Ha valaki csal a játékban, kilép a szabályok kereteiből, akkor azt csak szintén csalva, szintél kilépve lehet legyőzni az esetek döntő részében. Nem mindig, de ha ez kell, ezt kell tenni.

Azt meg felesleges idekeverni, hogy ami most van, az mennyire amorális. Nincs relevanciája.

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 439 — The only discipline that lasts, is self discipline
nem vagyok Vona fan, de mindennek a legalja, undorító, visszataszító, okádék szar, amit a TV2 az elmúlt napokban művelt vele. Sikerült a Spéder riportnál is mélyebbre menni, pedig már az is kiütötte a biztosítékot a kulturáltabb embereknél.
Amadeus91

Egyrészt van amit te írsz, hogy legalja, undorító, okádék, másrészről viszont Vonáról van szó. Egy nyíltan homofób, rasszista, cigányozó, zsidózó, gyűlöletkeltő párt első emberéről.
Megérdemli.
Hulljon el a picsába, írtsák ki a közéletből, ugyanis, ha tényleg a Jobbik az egyetlen valós alternatíva a kormányváltásra, akkor inkább kösz, de ne.
Vona ugyanis intelligens, páran a környezetében (és ez a Jobbik tagságának 1-2 százaléka) nem teljesen barmok, de alapszervezeteknél a teljes őssötétség és agyhalál tobzódik, hidd el.
A 60-as években sok sci-fi témája volt az időutazás, és az, hogyha vissza lehetne utazni az időben, és le lehetne lőni Hitlert még az 1VH-ban, vagy megmerényelni a 20-as években, vagy megfertőzni 3 évesen, akkor ezt egy jóembernek meg kell e tenni, kötelessége e megtenni, és egyéb morális felvetések a témából kifolyólag. Mondjuk úgy, a fidesz annyiban elrelátóbb, hogy nem várja meg mondjuk 2024-et, amikorra beérhet, hogy náci miniszterelnökünk lesz, és az országra zúdul a cigányozó, zsidózó, buzizó, semmihez se értő, de eltökélten tenniakaró dilettáns szalon- és nem csak szalonnácik hada, hanem már most kézbe vették ezt a problémakört, és orvosolják, vagyis megpróbálják.
És zárva a gondolatot: ahogy csinálják gyomorforgató, amit csinálnak helyes. Én így látom.
Sobri Jóska
Tudod, ez az a nézőpont, amelyik "a célszerűség érdekében"-t hazudva felmenti magát minden morális kötelezettség alól. Engem ettől a hozzáállástól a hideg kiráz. Megjegyzem pont ez az az amorális viselkedés, amivel igen gyakran - teljesen jogosan - kritizálják pl. az USA világpolitikáját is. Milyen alapon kritizáljuk Guantanamo-t, ha a cél érdekében mi magunk is hasonlóan mocskosak vagyunk?

Azért írtam, hogy hazudik, mert Hitlert nem kellett volna megölni ahhoz, hogy ne kerüljön hatalomra. Egyszerűen elég lett volna, ha akkor, amikor a hatalomba akarta fúrni magát, akkor a hatalmon levők kicsit morálisabbnak viselkednek, és nem pacsiznak le vele a saját (rövid távú) érdekeik miatt. Ha így tettek volna, akkor Hitler soha nem került volna hatalomra.

A Jobbik ellen sem az lenne a helyes megoldás, hogy mocskos eszközökkel támadják a vezetőjüket, miközben az igazi problémát - a zsidózós, cigányozós, idegenygyűlölős retorikát - ők maguk is táplálják a szavazat szerzés, a népszerűség érdekében, és így még kényelmesebb, hogy nem neki kell kimondani, a Jobbik megteszi helyettük.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Amadeus91

1. Valamint érdekes dolog ez a Vona karaktergyilkosság.

,
2. és az országra zúdul a cigányozó, zsidózó, buzizó, semmihez se értő, de eltökélten tenniakaró dilettáns szalon
Sobri Jóska
1, tudod Józsi egy bizonyos szint fölött nem megyünk egy bizonyos szint alá. Amit most művelnek Vonával az elfogadhatatlan egy európai országban. Nem Vona miatt, hanem az ország miatt, a magunkkal szemben magunk által állított követelmênyek miatt. Ha ezeket megszegjük ennyire látványosan, akkor szerintem mindegy már, hogy Vona vagy Orbán, mert lényegében nem maradt különbség 2 autoriter ember között.

2, ez már most is megvan.
Amadeus91
1. De. Most neked mondjam, hogy "Még a becstelenség sem homályosíthatja el a haszon fényét." vagy azt, hogy "A haszon mentsége a haszon."?!
Nem hiszem, hogy a fideszvezetők attól rosszabb emberek lennének, hogy kicsinálják Vonát vagy a Jobbikot. Sőt. Tesznek valami egyértelműen hasznosat. A "mi módon" meg legyen az ő problémájuk/lelkiismereti kérdésük, a hasznát mi élvezzük mindannyian.
A 2 autoriter ember közti óriási különbség pedig a pragmatikum.
Nem tudom, feltűnt e, de a Jobbikra évek óta szajkózzák a náci jelzőt, és nem üti át az emberek ingerküszöbét, mondhatni szart se ér. De most, hogy hazaárulók lettek, azzá lesznek kommunikálva, máris van egy olyan fogás, amivel szépen odébb lehet őket rakni az asztaltól.
És hidd el, Orbán csak a normalitáshoz képest kártékony. A Jobbikhoz képest normális.

több mint 9 éve
A Jobbik minden csak nem náci párt...
Persze a baloldalnak még a fidesz is náci😊 Sok hülye libsi fidess-nek írja.

(várható volt a Jobbik lejáratása már, dübörög a Habony-művek, de a problémákat nem fogják tudni elkendőzni, de addig amíg valahogy élhető az ország marad a Fidesz, ha beindul a romlás akkor nyer a Jobbik, addig nem)
NB2
De, az.
Bár ezen lehet vitázni.
Egyszerűsítsük le úgy: ostoba, gyűlölködő, rasszista, proli, irredenta agyhalottak. Én ezt értem náci alatt.

A problémákat bármeddig el lehet kendőzni. Ráadásul a kendő alatt meg is lehet oldani.
És pont azon megy most a meló (Habony-művek), hogy a Jobbikot teljesen kiiktassák.
A nagyonhülyéknek lesz majd radikálisabb párt, azoknak akiknek mindegy, csak húzzonafideszafaszba lesz majd jobboldali alternatíva is, nem csak Gyurcsány, természetesen szépen kontrollálva, és mindenki építheti tovább boldogan az emberarcú szocializmust, éljen Kádár elvtárs, és a Hazafias Népfront!

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230
Amadeus91

1. Valamint érdekes dolog ez a Vona karaktergyilkosság.

,
2. és az országra zúdul a cigányozó, zsidózó, buzizó, semmihez se értő, de eltökélten tenniakaró dilettáns szalon
Sobri Jóska
1, tudod Józsi egy bizonyos szint fölött nem megyünk egy bizonyos szint alá. Amit most művelnek Vonával az elfogadhatatlan egy európai országban. Nem Vona miatt, hanem az ország miatt, a magunkkal szemben magunk által állított követelmênyek miatt. Ha ezeket megszegjük ennyire látványosan, akkor szerintem mindegy már, hogy Vona vagy Orbán, mert lényegében nem maradt különbség 2 autoriter ember között.

2, ez már most is megvan.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 514 — nabege2@yahoo.com
A Jobbik minden csak nem náci párt...
Persze a baloldalnak még a fidesz is náci😊 Sok hülye libsi fidess-nek írja.

(várható volt a Jobbik lejáratása már, dübörög a Habony-művek, de a problémákat nem fogják tudni elkendőzni, de addig amíg valahogy élhető az ország marad a Fidesz, ha beindul a romlás akkor nyer a Jobbik, addig nem)
több mint 9 éve
Amadeus91

Megérdemli.

több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 296 — Ajmo Vatreni
Valamennyire várható volt, hogy bulvárban mélyebre lehet menni, mint egy hírcsatornán. Sikerült is.

Engem max az lepne meg, ha a hírolvasó szemüveges kislányt látnàm délután egy deep throat jelenetben OV-ral az M1-en.
több mint 9 éve
A buzizással? Az tényleg mindennek a legalja.

Amúgy szvsz a TV2 lassan a királyi TV színvonalát is alulmúlja. Tragikus, hogy hova süllyedt pl. a Napló, ami valamikor a ker TV-k legjobb közéleti műsora volt. Most egyszerűen nézhetetlen.

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 095 — Lájkold a zsűrit!
Minden benne van:  bkvfigyelo.24.hu/2016/11/11/igy-keszul-a-retro-budapesti-metro-exkluziv-fotok-oroszorszagbol/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 406 — no es importante
aki semmit nem hisz el, az őrült, aki mindent elhisz, bolond, vagy valahogy így van a mondás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hát van abban valami amit mondasz. Néha túl jóhiszemű vagyok. 😊 A rendszerváltás után eddig 3 pártban csalódtam óriásit, úgyhogy lehet, hogy a jóhiszemű még túl jóindulatú jelző is 😀

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Azért elég nagy csalódás, hogy pont ez a Rogán lett a Fidesz felső vezetésből ilyen csúcs-geci. Annak idején egy elég tehetséges, értelmes fiatal politikust láttam benne. Mondjuk ez még akkor volt amikor a Fideszben is egy ejropéer, modernizáló, jobbközép-polgári pártot láttam, nem ezt a förmedvényt...peterk2005
Tónyó már akkor sem volt szimpatikus, amikor az első regnálás volt. valahogy úgy éreztem, mintha ő lett volna a kis kölök, akit régen mindenki halálba szívatott, na de majd amikor pozícót fog, akkor kamatostul visszaad mindent.
mint az egyszeri magyar turista az utazáson, aki a reggelinél szandálos zoknival, övtáskával jelenik meg, és összeszedi a tányérjára amit csak bír, amikor simán látszik, hogy egy hét alatt nem tudná megenni.
több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Ugye nem hisszük, hogy tóni magának gyűjtöget?
Nem lehet semmit csinálni anélkül, hogy tudjukkik rábólintanának. Lásd spéder. Na emiatt nem fog ebbe belebukni. Még jani "haverja" is megmondta, hogy politikai- vagy pártügyekben akárki akármit csinál, ott állunk mögötte. Pont mint a szicíliaiak. Azok még ilyen összetartók. Ez pedig kőkemény "pártügy".
több mint 9 éve
A másik, hogy tudom, hogy naivitás, de én még mindig nagyon nehezen fogadom el, hogy a politikai vezetés csúcsán is ilyen "nokiás doboz" szintre süllyedve mennek a dolgok.
peterk2005
A politikusaink pontosan olyanok mint a magyar nép. Nem mintha fel akarnám menteni őket, de nem véletlenül nincs tömeges elégedetlenség az egész rothadt, korrupt rendszer ellen.
Kampman
Igen, ezt én is mantrázom is és tudom is. Az elit a nép görbe tükre. De akkor is, én voltam alkalmazott, kis cégnél, nagy nemzetközinél is, voltam kifutófiú voltam menedzsmentben, és most már több, mint 10 éve a saját vállalkozásaimat vezetem. Van amit egyedül, van amelyikben vannak társaim, (pici) menedzsment, alkalmazottak, stb. És kötöttem ezernyi üzletet, száz milliárdos és száz ezer forintos tételben is, tisztán az üzleti világon belül a többségét, de állammal, önkormányzatokkal is sokat, adtam már "jutalékot" a megfelelő embereknek, civilben meg számla nélkül javíttatom az autómat, a kertész úgy dolgozik, szóval nem vagyok jobb a Deákné vásznánál én sem. De van egy határ, és az a határ messze-messze nem ér el addig, ameddig ezek az ügyek eljutnak. És magam körül is ezt tapasztalom. Vannak nálam kevésbé "érzékenyek", vagy "ügyesebbek" is a környezetemben, de ők sincsenek sehol ezekhez képest. ENNYIRE nem vagyunk korruptak szerintem.

Inkább szerintem az van, mint pl. a szemetelésnél. Szemetel az is, aki tojik mindenre, akire ha rászólsz, akkor fejberúg, hogy fogd be a pofád, és szemetel az is, akit egyébként zavar a szemét, és körülnéz, mielőtt a kutyát engedi odapiszkítani valahova. Csak mivel körbe-körbe mindenütt kutyagumi van, ott hagyja ő is. Ha viszont ugyanez az ember elkerül egy olyan környékre, ami tiszta, amire odafigyelnek, ott nem szemetel. A közlekedés hasonló. Idejön az osztrák, és levillog, ledudál az autópályáról. Meg a magyar is. Aztán ugyanez az orsztrák hazamegy, a magyar meg kimegy egy hétvégére, és mindkettő hirtelen előzékenyen beengedi maga elé a másikat. Tömeghatás.

De ettől még a többségnek facsarja az orrát a bűz. Az a tragikus, hogy a politikába ilyenek valahogy nem jutnak el 😕 Illetve eljutnak, mint pl. az a volt vidéki Fideszes csávó, aki kiborította a trafikos bilit. Vagy az az államtitkár, aki a földosztásnál állt fel, mert felfordult a gyomra azok után amit látott. De a közeg olyan, hogy ezeket csinálják ki rövid úton, akiknek elege lesz, és nem fordítva 😕

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 125
A másik, hogy tudom, hogy naivitás, de én még mindig nagyon nehezen fogadom el, hogy a politikai vezetés csúcsán is ilyen "nokiás doboz" szintre süllyedve mennek a dolgok.
peterk2005
A politikusaink pontosan olyanok mint a magyar nép. Nem mintha fel akarnám menteni őket, de nem véletlenül nincs tömeges elégedetlenség az egész rothadt, korrupt rendszer ellen.

több mint 9 éve
 valasz.hu/itthon/szunnap-liberalis-amerikai-egyetemeken-hogy-a-diakok-kisirhassak-magukat-121266
ezek tényleg ennyire hülyék?😀
NB2
Egy 350 milliós ország, minden lehetséges agymenés előfordul. Ha picit rágyúrsz a google-re, akkor egy Big Brother kiszavazóshow másnapján is találsz ilyen őrülteket 😀

több mint 9 éve
 index.hu/belfold/2016/11/11/rogan_antal_titkos_talalkozoi_videon_kertesz_balazs_rogan-halozat/

Tóni, tóni... Ejj ejj...
Lecsó
Lehet ez lesz az utolsó szeg tóni koporsójában, ha igaz amit mostanában suttogtak...
peach
mármint mi? a zindex-cikk? dehogy. majd az lesz az utolsó szeg a koporsójában, amikor Vitya megadja rá a kilövési engedélyt. egy zindex-cikk csak annyit számít ebben, mint reggeli fing a passzátszélben.
slowmotion
Azért elég nagy csalódás, hogy pont ez a Rogán lett a Fidesz felső vezetésből ilyen csúcs-geci. Annak idején egy elég tehetséges, értelmes fiatal politikust láttam benne. Mondjuk ez még akkor volt amikor a Fideszben is egy ejropéer, modernizáló, jobbközép-polgári pártot láttam, nem ezt a förmedvényt...

A másik, hogy tudom, hogy naivitás, de én még mindig nagyon nehezen fogadom el, hogy a politikai vezetés csúcsán is ilyen "nokiás doboz" szintre süllyedve mennek a dolgok. (Csak éppen most százszor, ezerszer akkora pénzekkel, de a módszer, stílus ugyanaz). A slepp az slepp, azt, bár nehezen, de még beveszi a gyomrom. De hogy maguk a politikai vezetők is ilyen aljadékok, az már kiakaszt. Bevallom én Gyurcsányról sem hittem el, hogy személyesen tartotta volna a markát akármelyik ügyében. De most már nem tudom. Látva, hogy Orbán környezetében mi van, kezdve ott, hogy a nagy haver Simicskának csak a látható vagyona az ország 10 leggazdagabbja közé emelte, aztán amikor összebalhéztak, akkor 2-3 év alatt a vagyona fele eltűnt, viszont jött egy csőszerelő vagy mi, és hirtelen abból lett az egyik leggazdagabb magyar, háááát.... sajna be kell látnom, túl naív - vagy túl tisztességes - vagyok én ehhez. 😕

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 617 — a new hope (again)
 index.hu/belfold/2016/11/11/rogan_antal_titkos_talalkozoi_videon_kertesz_balazs_rogan-halozat/

Tóni, tóni... Ejj ejj...
Lecsó
Lehet ez lesz az utolsó szeg tóni koporsójában, ha igaz amit mostanában suttogtak...
peach
mármint mi? a zindex-cikk? dehogy. majd az lesz az utolsó szeg a koporsójában, amikor Vitya megadja rá a kilövési engedélyt. egy zindex-cikk csak annyit számít ebben, mint reggeli fing a passzátszélben.
slowmotion
Nem a zindex cikk. De áll. vityának is kezd kellemetlen lenni az állandó balhé rogán körül. Ez a cikk sem segít a helyzetén szvsz.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
 valasz.hu/itthon/szunnap-liberalis-amerikai-egyetemeken-hogy-a-diakok-kisirhassak-magukat-121266
NB2
Persze hogy azok. Hiszen megválasztották Trumpot...
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 736
NB2
nyilván minden szó igaz, hiszen ott van leírva fehéren-feketén....