BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 9 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 345 — zászló zászló szív
Brutális a 25%-os garantált bérminimum emelés. 20 perc alatt 3 ügyfelem hívott fel, hogy vizsgáljuk meg, miként lehet szakképzetlen munkakörbe átjelenteni az embereit (akit érdekel ezek a munkakörök a 9-cel kezdődő FEOR számok). Értem és megértem az elvet, hogy itthon kell tartani a szakképzett munkaerő. és persze azt is értem, hogy eddig is kifizették "2-s kasszából" ezt a bért, de ezzel egyébként a kkv-k alkalmazottai rosszabbul járnak majd.

Az én véleményem egyébként, hogy hosszútávon ez jobb, ha fehéredik a gazdaság, az jó mindenkinek, bár rövidtávon nem ezt fogják érezni a dolgozók. És ilyenkor ugye a munkáltatón kérik majd számon, nem a kormányon.

több mint 9 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 409 — no es importante
ha már politikai viccek topic

www.youtube.com/watch?v=vKOb-kmOgpI

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 800 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

iktriad
Te tedd ki profilképnek ezt:

www.storyonline.hu/data/sztarlexikon/kepek/t307_203.jpg

😉
Sobri Jóska
Minek? Nem vagyok Eagles fan. 😊
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 227 — #NoStress

iktriad
Te tedd ki profilképnek ezt:

Főoldal

😉

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 800 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 9 éve
 www.nytimes.com/2016/11/19/us/mike-pence-hamilton.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 301
Colleen Bell : - nézzék, ez a pharaon egy bűnöző, "nincs itt semmilyen játszma"
Rogán, Lázár : -jó, jó, de mi a gond vele?
több mint 9 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
 444.hu/2016/11/17/itt-a-bizonyitek-arra-hogy-lazar-janosnak-tenyleg-nincs-ujjlenyomata

Sejtettem, hogy ezek gyíkemberek!!!
Lecsó
Jóelőre eltávolíttatta. Ügyes!

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
Az óraátállításhoz:  index.hu/kulfold/eurologus/2016/11/17/nem_lesz_olyan_egyszeru_eltorolni_az_oraatallitast/
empty taxi
Akkor az Országgyűlés határozata alapján félévente az egyik, az év másik felében a másik időzónához fog tartozni az ország.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 125
Kedvenc komment a videó alatt 😊

This guy is who Jon Oliver is supposed to be.

www.youtube.com/watch?v=GLG9g7BcjKs

több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
 444.hu/2016/11/17/itt-a-bizonyitek-arra-hogy-lazar-janosnak-tenyleg-nincs-ujjlenyomata

Sejtettem, hogy ezek gyíkemberek!!!

Szerkesztette: Lecsó
több mint 9 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 345 — zászló zászló szív
Ezt már megint nem értem. Végre lehetne egy normális adócsökkentést csinálni a vállalkozások számára, erre csak a nagy cégeknek csökkentik. Persze ha ez megint csak azért van, hogy a GE és társaik inkább itt adózzanak, akkor érthető, de megint hogy fogják tudni úgy eladni ezt, mintha valami fantasztikus dolgot csinálnának?
Klaci79
Közben azért ne felejtsük el, hogy eltörölték a 30 milliós befektetési adókedvezmény korlátot mikro és kkv vállalkozásoknak. Ez nem kis dolog, így a pályázati élet felpezsdülése körül.

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 737
Ezt már megint nem értem. Végre lehetne egy normális adócsökkentést csinálni a vállalkozások számára, erre csak a nagy cégeknek csökkentik. Persze ha ez megint csak azért van, hogy a GE és társaik inkább itt adózzanak, akkor érthető, de megint hogy fogják tudni úgy eladni ezt, mintha valami fantasztikus dolgot csinálnának?
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 125
ez nem a hírcsárdáról van, csak szólok
 www.usatoday.com/story/life/entertainthis/2016/11/15/bono-women-year-awards/93861786/

"I say to the president-elect, look across to women. Make equality a priority. It is the only way forward. The train is leaving the station, be on it or be under it."
baggio

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230
Horváth Attila csak alkotmánybíró lett.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 514 — nabege2@yahoo.com
Nekem jobb lenne a nyári időszámítás, mert reggel 8-kor már akkor is világos lenne és este nem fél5-kor már korom sötétbe jönnék haza😊

NFL miatt ne aggódjatok, mi nem csak Brüsszelnek, hanem Washningtonnak is tudunk üzenni😊
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 572 — Keep pounding
Szimpibb lenne nektek a Spanyolrszag?
Kesobb vilagosodik, viszont tovabb van "fent" nap? Ugyebar Ok az idozona masik vege.

Telen negyed 8kor mar korom sotet van, nyaron van, hogy fel11kor is latom meg a napot.
Nekem ez jobban bejon.
ZoliMP
Spanyolország a másik véglet, földrajzilag teljesen indokolatlan, hogy a CET-ben legyenek, de Franco mester Hitlerhez igazította az órájukat 😊
Jakehomer
Mondjuk az a vicces, hogy ugye Portugália pedig már másik időzóna, pedig eléggé egybeolvadnak.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 448 — Panthers fan
Kesobb vilagosodik, viszont tovabb van "fent" nap? Ugyebar Ok az idozona masik vege.

Telen negyed 8kor mar korom sotet van, nyaron van, hogy fel11kor is latom meg a napot.
Nekem ez jobban bejon.
ZoliMP
Spanyolország a másik véglet, földrajzilag teljesen indokolatlan, hogy a CET-ben legyenek, de Franco mester Hitlerhez igazította az órájukat 😊

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 095 — Lájkold a zsűrit!
Az óraátállításhoz:  index.hu/kulfold/eurologus/2016/11/17/nem_lesz_olyan_egyszeru_eltorolni_az_oraatallitast/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 417

Nekem ez jobban bejon.
több mint 9 éve
Gondolom, Magyarországon az óraátállítás eltörlése úgy lesz megoldva, hogy nem állítgatjuk az órát, viszont az ominózus időponttól mindenkinek egységesen egy órával hamarabb/később kell kezdeni a dolgozóban, ennek megfelelően csúszik a boltok nyitvatartása, a menetrendek stb. stb.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
ez nem a hírcsárdáról van, csak szólok
 www.usatoday.com/story/life/entertainthis/2016/11/15/bono-women-year-awards/93861786/

"I say to the president-elect, look across to women. Make equality a priority. It is the only way forward. The train is leaving the station, be on it or be under it."

---
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 439 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ja, hát a mai életritmus sajnos ilyen. Nekem sincs jelentősége, mert teljesen random, hogy este 9 és éjjel 2-3 között mikor fekszem le, és reggel 6 és 9 között mikor ébredek. Egyszerűen a melóm ilyen, időnként úgy kidőlök, hogy hazaérek, eszem és mennem kell aludni. Máskor meg éjfélig meló, stb. A kettő vagy három műszakosokon, vagy a 18-36 órás, stb. ritmusban dolgozókon se sokat segít az az 1 óra gondolom. Talán a 24-48 órások észreveszik, meg a stabil napirenddel rendelkezők.

De ha ha ez ennyire káros, akkor már az megéri, ha a társadalomnak csak harmadánál számít. És főleg a gyerekek miatt. (Ha ez ilyen káros, és sokakat érint, akkor az akár még a társadalombiztosítási költségek csökkenésében is megjelenhet.)

Az viszont tényleg szívás, hogy a meccsek csúszni fognak miatta. Már a délutáni meccsek 23:30-as időpontja is durva lesz. A prime time meccseket meg már így is elég ritkán bírom végig. Néhány éve még mindet megnéztem, most meg egy Denver/Colts meccsen is elalszom már. 😕 A 3:30-as időpont meg már teljesen kizárt, abból másnapi meccsnézés lesz....

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Az óraátállítás élettani hatásai egyértelműen károsak. A circadián ritmus megborul. Ezáltal hormonális változások (elsősorban kortizol) lépnek fel, de a melatonin termelés is változik, ami további káros következményeket hordoz. Az alvászavarok egyik legjelentősebb oka, és ezek sokmindenre kihatnak. Már külön tudományág a somnologia foglalkozik ezzel. Pszichiáterek is rettegik, a bipoláris betegek ilyenkor tudnak legjobban megborulni. Egyértelmű az összefüggés pl depresszióval.
diverdoc
Teljesen laikuskent kerdezem, s mert elegge meglep a dolog... 1 oras atallitasnak ekkora kovetkezmenye lenne?

Amikor valaki repul es 5-6 oras (vagy epp 12 oras) idokulonbseggel es jetlaggel kenytelen szembenezni, ott el tudom kepzelni, hogy a fentiek elofordulhatnak.. de az 1 ora kulonbseg nekem nem tunik olyan szignifikansnak (megint csak magambol / ismerosokbol tudok kiindulni), de az hogy mikor megyek aludni, nalam altalaban egy 1.5-2 oras savon belul mozog.

(elnezest, eleg off lett)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Az óraátállítás élettani hatásai egyértelműen károsak. A circadián ritmus megborul. Ezáltal hormonális változások (elsősorban kortizol) lépnek fel, de a melatonin termelés is változik, ami további káros következményeket hordoz. Az alvászavarok egyik legjelentősebb oka, és ezek sokmindenre kihatnak. Már külön tudományág a somnologia foglalkozik ezzel. Pszichiáterek is rettegik, a bipoláris betegek ilyenkor tudnak legjobban megborulni. Egyértelmű az összefüggés pl depresszióval.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P