NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 714
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Politika
65 feliratkozó
több mint 9 éve
miért, a Külügy nem tud politikai alapon szétgyalázni szakmai rendszert?nem politikai, hanem szakmai kiküldött vagyok. hazarendeléstől nem félek, én tényleg mindent magamnak építettem fel, senki vagyok, és nincsen semmilyen kapcsolatom, ha lenne, akkor biztosan nem itt lennék 😊azért ne felejtsük el, hogy ez a csávó lényegében senki.hujjujjuj, ne kritizáld a rendszert, mert a végén még hazarendelnek... kivéve, ha nem volt valami fontos ember a padtársad.
még mindig abban az országban élünk, ahol - kis túlzással - egy állami kitüntetéshez elég ha vkivel végig egy iskolapadban voltál.
csebi
nos? 😊
slowmotion
btw nem kritizáltam, csupán egy tényt írtam le. ha kritizálni szerettem volna, nagyon mást írok.
csebi
több mint 9 éve
Hát ez valami elképesztő lesz:www.napi.hu/magyar_gazdasag/oriasi_kaosz_jon_a_januari_adocsokkentessel.625727.html
De mi van akkor ha helyben elfogyasztom az ételt, majd a maradékot becsomagoltatom és elviszem? 😀
több mint 9 éve
nem politikai, hanem szakmai kiküldött vagyok. hazarendeléstől nem félek, én tényleg mindent magamnak építettem fel, senki vagyok, és nincsen semmilyen kapcsolatom, ha lenne, akkor biztosan nem itt lennék 😊hujjujjuj, ne kritizáld a rendszert, mert a végén még hazarendelnek... kivéve, ha nem volt valami fontos ember a padtársad.azért ne felejtsük el, hogy ez a csávó lényegében senki.A jó k.rva anyátokat:És tessék...pedig azt hittem, hogy ebben az országban már tényleg semminek nincs következménye:
index.hu/belfold/2016/12/06/a_nemzeti_utdijfizetesi_szolgaltato_zrt_csokosa/#
Klaci79
444.hu/2016/12/07/lefokoztak-az-osztalyvezetot-aki-elintezte-hogy-a-tesojanak-ne-kelljen-buntetest-fizetnie
| Még a végén megélem, hogy rogántónit bilincsben vigyék el?! 😀 |
Klaci79
még mindig abban az országban élünk, ahol - kis túlzással - egy állami kitüntetéshez elég ha vkivel végig egy iskolapadban voltál.
csebi
nos? 😊
slowmotion
btw nem kritizáltam, csupán egy tényt írtam le. ha kritizálni szerettem volna, nagyon mást írok.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
hujjujjuj, ne kritizáld a rendszert, mert a végén még hazarendelnek... kivéve, ha nem volt valami fontos ember a padtársad.azért ne felejtsük el, hogy ez a csávó lényegében senki.A jó k.rva anyátokat:És tessék...pedig azt hittem, hogy ebben az országban már tényleg semminek nincs következménye:
Klaci79
444.hu/2016/12/07/lefokoztak-az-osztalyvezetot-aki-elintezte-hogy-a-tesojanak-ne-kelljen-buntetest-fizetnie
Klaci79
csebi
nos? 😊
több mint 9 éve
azért ne felejtsük el, hogy ez a csávó lényegében senki.A jó k.rva anyátokat:És tessék...pedig azt hittem, hogy ebben az országban már tényleg semminek nincs következménye:
Klaci79
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
A jó k.rva anyátokat:És tessék...pedig azt hittem, hogy ebben az országban már tényleg semminek nincs következménye:
Klaci79
több mint 9 éve
Tudjuk, hogy így működik ez az ország, csak azért így leírva riasztó. De most így jobban belegondolva, nem vagyok az a fajta aki ilyen szívességeket kérjek. Volt múltkor némi adótartozásom, a NAV-os rokonomat megkértem, hogy nézzen már utána honnan van, mert nem volt tiszta. Utánanézett, megköszöntem és kifizettem. Az én NER-em így működik.Nem védeni akarom de az vesse rá az első követ aki még nem kért szívességet ismerőstől, baráttól, családtagtól... Ennyire ne legyünk már álszentek..A jó k.rva anyátokat:Na, a köznép ez a 2 ezer forintos csókos történetet megérti. Rogán inganlan-csencsen milliárdjait nem.
Klaci79
peterk2005
gordon
több mint 9 éve
Nem védeni akarom de az vesse rá az első követ aki még nem kért szívességet ismerőstől, baráttól, családtagtól... Ennyire ne legyünk már álszentek..A jó k.rva anyátokat:Na, a köznép ez a 2 ezer forintos csókos történetet megérti. Rogán inganlan-csencsen milliárdjait nem.
Klaci79
peterk2005
több mint 9 éve
A jó k.rva anyátokat:Na, a köznép ez a 2 ezer forintos csókos történetet megérti. Rogán inganlan-csencsen milliárdjait nem.
Klaci79

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
444.hu/2016/12/07/adobevallast-kell-keszitenie-jovore-minden-nyugdijasnak-a-karacsonyi-erzsebet-utalvanyok-miattaz NGM már megírta, hogy nem kell, és pont. 😊
Gyurma ez komoly? 😃
Amadeus91
több mint 9 éve
444.hu/2016/12/07/adobevallast-kell-keszitenie-jovore-minden-nyugdijasnak-a-karacsonyi-erzsebet-utalvanyok-miattGyurma ez komoly? 😃
több mint 9 éve
A jó k.rva anyátokat:index.hu/belfold/2016/12/06/a_nemzeti_utdijfizetesi_szolgaltato_zrt_csokosa/#
Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
Vannak azok, csak Moszkvában.Azok már rég nincsenek.ebben, meg az ügynökaktákban.Azóta pedig kint vannak, sőt, némelyikük már kártérítést is kapott. Ebben az országban kicsit is befolyásos politikusnak nem eshet bántódása, legalábbis letöltendő börtönt nem szabnak ki rá.Mit?Semmit.
Lecsó
Mégis elüldögéltek bent pár évet.
Sobri Jóska
Ebben egy kimondatlan közmegegyezés van, ahogy azt írták lejjebb is, senkinek nem érdeke precedenst teremteni.
Ne legyen senkinek kétsége. ha a Fidesz békés körülmények között bukik meg, az ő sleppjük is viheti a lopott szajrét és békésen éldegélhet itthon. A jelenlegi ellenzéktől ne várjon senki felelősségre vonást, a Jobbiktól se.
Természetesen minden kormány azzal kezdi a mandátumát, hogy na most jön az elszámoltatás, aztán valahogy mindig elsikkad.
Kampman
slowmotion
Amadeus91

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
az ügynökakták olyanok, mint a détente előtt az atomarzenál meg a kölcsönös elrettentés elve. mindkét oldal használhatná a másik ellen, de annak vége egy orbitális fallout lenne, és csak aAzok már rég nincsenek.ebben, meg az ügynökaktákban.Azóta pedig kint vannak, sőt, némelyikük már kártérítést is kapott. Ebben az országban kicsit is befolyásos politikusnak nem eshet bántódása, legalábbis letöltendő börtönt nem szabnak ki rá.Mit?Semmit.
Lecsó
Sobri Jóska
Ebben egy kimondatlan közmegegyezés van, ahogy azt írták lejjebb is, senkinek nem érdeke precedenst teremteni.
Ne legyen senkinek kétsége. ha a Fidesz békés körülmények között bukik meg, az ő sleppjük is viheti a lopott szajrét és békésen éldegélhet itthon. A jelenlegi ellenzéktől ne várjon senki felelősségre vonást, a Jobbiktól se.
Természetesen minden kormány azzal kezdi a mandátumát, hogy na most jön az elszámoltatás, aztán valahogy mindig elsikkad.
Kampman
slowmotion
Amadeus91
több mint 9 éve
óóó dehogynem, akkor nem lenne mit titkosítani 😊Azok már rég nincsenek.ebben, meg az ügynökaktákban.Azóta pedig kint vannak, sőt, némelyikük már kártérítést is kapott. Ebben az országban kicsit is befolyásos politikusnak nem eshet bántódása, legalábbis letöltendő börtönt nem szabnak ki rá.Mit?Semmit.
Lecsó
Sobri Jóska
Kampman
slowmotion
Amadeus91
több mint 9 éve
444.hu/2016/12/02/semmi-kulonos-rogan-antal-megint-hazudott
több mint 9 éve
Azok már rég nincsenek.ebben, meg az ügynökaktákban.Azóta pedig kint vannak, sőt, némelyikük már kártérítést is kapott. Ebben az országban kicsit is befolyásos politikusnak nem eshet bántódása, legalábbis letöltendő börtönt nem szabnak ki rá.Mit?Semmit.
Lecsó
Sobri Jóska
Kampman
slowmotion
több mint 9 éve
ebben, meg az ügynökaktákban.Azóta pedig kint vannak, sőt, némelyikük már kártérítést is kapott. Ebben az országban kicsit is befolyásos politikusnak nem eshet bántódása, legalábbis letöltendő börtönt nem szabnak ki rá.Mit?Semmit.
Lecsó
Sobri Jóska
Kampman
több mint 9 éve
Azóta pedig kint vannak, sőt, némelyikük már kártérítést is kapott. Ebben az országban kicsit is befolyásos politikusnak nem eshet bántódása, legalábbis letöltendő börtönt nem szabnak ki rá.Mit?Semmit.
Lecsó
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Ami az Orbánistákkal majd egyszer. Majd szomorúan szavaznak a .... Fideszre.Szvsz a baloldali patthelyzet nem hiteles, karizmatikus vezető hiánya miatt van - lehet anélkül is nyerni, lást Medgyessy -, hanem Gyurcsány miatt. Ő tartja gúzsban az egész bagázst azzal, hogy van egy 5-8%-a ami nélkül nem tudnak nyerni, de eltaszít kétszer annyit, akik nélkül szintén nem lehet nyerni. Ha ő eltakarodna, akkor le lehetne ülni, eséllyel, és ha esély van, akkor jelölt is lesz.És a gyurcsányistákkal mi lesz? Hmmm?
Értelmeseket meg tudnak írni haldokló pártokban is. Kuncze pl. általában nagyon szellemes és értelmes dolgokat mondott / írt / nyilatkozott. A pártja meg közben élve haldoklott.
peterk2005
Lecsó

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Jó, egy kicsit leegyszerűsítettem én is...Szerintem túl sok kártyavárat néztetek...nem a birkábbik fele az biztos, hanem az a liberális vonal. amely 2002 óta a szadesszal közösen intézkedett és fújta a passzát szelet, majomként megvezetve a 'vidéki bunkó' és 'külvárosi'
Annak idején egy volt az mszp tábora. Fletó elmondta az öszödi beszédet, a birkábbik fele meglepődött rajta és berágott rá, hogy "hazudott a Feri", a kevésbé birka meg nem vette fel, mert "eddig is tudtuk, hogy a politikusok hazudnak". A birkábbik fele ment az puccsistákkal, a kevésbé birka meg fletóval.
Lecsónem belvárosiszocikat. Egyenként végig lehet menni a vezetőségen is akár, de pont elég részt venni egy vezetőségi ülésen, és megnézni a tagságot, és a holdudvart... látni közöttük azokat a szoci pofákat, akikkel most egyezkednek, és azóta már átvették a szoci párt irányítását is...Nekem pár éve ez hónapokon keresztül sikerült(egy volt osztálytársam csinálta a büfét náluk) és pontosan láttam mennyire baloldaliak, mert minimálisan sem...( a büfében van az igazság, ahogy a színházaknál is😊...csak és kizárólag a szocik szétverése volt a téma,másodlagos volt a fideszamit az ott megjelent főszerkesztők, újságírók azóta is, most is folyamatosan, sikeresen sulykolnak a megmaradt médiák segítségével...
ozibozi
A lényeg, amit Peterknek reagáltam, hogy Fletónak van egy tábora, ami számottevő. Őket nem lehet negligálni, ugyanolyan legitim az ő elvárásuk, hogy a DK élén Fletóval tényező legyen, mint a szociknak, hogy ne legyen. Szóval azt mondani, hogy Fletó húzzon a picsába, és akkor minden fasza lesz, erős leegyszerűsítése az ellenzék problémáinak.
több mint 9 éve
index.hu/belfold/2016/12/01/a_kormanyhivatalnokok_viszik_ki_a_10_ezer_forintot_a_nyugdijasoknak/Ez komoly?
Mi lesz a következő? Heti két órában besegítenek a ház körül.
több mint 9 éve
Szerintem túl sok kártyavárat néztetek...nem a birkábbik fele az biztos, hanem az a liberális vonal. amely 2002 óta a szadesszal közösen intézkedett és fújta a passzát szelet, majomként megvezetve a 'vidéki bunkó' és 'külvárosi'
Annak idején egy volt az mszp tábora. Fletó elmondta az öszödi beszédet, a birkábbik fele meglepődött rajta és berágott rá, hogy "hazudott a Feri", a kevésbé birka meg nem vette fel, mert "eddig is tudtuk, hogy a politikusok hazudnak". A birkábbik fele ment az puccsistákkal, a kevésbé birka meg fletóval.
Lecsó
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
ha csak végleg (értsd jogerősen) ott nem maradhat.Kijavítom magam.... Akkor sem.
Lecsó
több mint 9 éve
Hát ez az... Ők azok, akik senkinek nem hiányoztak.Fletóból nem fognak mártírt csinálni. Soha nem fog ülni egy napot sem, ha csak végleg (értsd jogerősen) ott nem maradhat.
Tudom, én vagyok a szemedben a megtestesült naivitás, elnézést kérek. 😊