Politika
65 feliratkozó
több mint 9 éve
Fideszes? Nem kell Fideszesnek lenni, hogy gyűjtsél 😊 Nálunk a 2014-es választások idején 3 ember járt ajánlócédulákért. Az egyik helyi jobbikos képviselő (önk. képviselő) lánya volt személyesen, ő kérte a jobbiknak. Aztán egy soseláttam fiatal csaj kopogott be az összefogás nevében. Végül egy főiskolás korúnak kinéző trojka, két csaj meg egy srác, akik kb. úgy gyűjtöttek, hogy "adnám a Fidesznek"? "Nem?" "Hát az XY-nak" "Nem ismeri?" "Akkor a YZ-nek" "Őt sem ismeri?", "És őneki?" "Őt sem" "Van egyáltalán akinek odaadná?". Rákérdeztem, hogy tulajdonképpen ők kinek is gyűjtenek, a válasz tartalmilag lényegében az volt, hogy fidesz+mindegykinek, a lényeg, hogy adjam oda, mert darabra fizetik őket 😀Tehát nem tudsz forrást megjelölni. Hát ez egy kibaszott nagy nulla így. Főleg, hogy én pontosan tudom, hogy mi történt, ugyanis minden este láttam a beérkező számokat és a gyűjtő, fizetett embereket is vegyik sem volt fideszes.Mondjuk nem győztelek meg.Én csak azt tudom, hogy sok helyen a fideszesek gyűjtöttek az lmp-s egyéni jelöltnek ajánlószelvényt.Én meg azt tudom, hogy pofátlanul hazudsz. Jelöld meg a forrásodat, ez így szart nem ér.
Logika ide, logika oda, ez történt. 😊
Sobri Jóska
MacPhisto
Nem érzem úgy, hogy ez az én problémám lenne. 😉
Sobri Jóska
MacPhisto
Forrásmegjelölés nincs, nem készítettem az esetről felvételt 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
te mégis mi a faszt vártál itt, hogy lábjegyzetelni fog neked, vagy mi?Tehát nem tudsz forrást megjelölni. Hát ez egy kibaszott nagy nulla így. Főleg, hogy én pontosan tudom, hogy mi történt, ugyanis minden este láttam a beérkező számokat és a gyűjtő, fizetett embereket is vegyik sem volt fideszes.Mondjuk nem győztelek meg.Én csak azt tudom, hogy sok helyen a fideszesek gyűjtöttek az lmp-s egyéni jelöltnek ajánlószelvényt.Én meg azt tudom, hogy pofátlanul hazudsz. Jelöld meg a forrásodat, ez így szart nem ér.
Sobri Jóska
MacPhisto
Sobri Jóska
MacPhisto
több mint 9 éve
Tehát nem tudsz forrást megjelölni. Hát ez egy kibaszott nagy nulla így. Főleg, hogy én pontosan tudom, hogy mi történt, ugyanis minden este láttam a beérkező számokat és a gyűjtő, fizetett embereket is vegyik sem volt fideszes.Mondjuk nem győztelek meg.Én csak azt tudom, hogy sok helyen a fideszesek gyűjtöttek az lmp-s egyéni jelöltnek ajánlószelvényt.Én meg azt tudom, hogy pofátlanul hazudsz. Jelöld meg a forrásodat, ez így szart nem ér.
Sobri Jóska
MacPhisto
Sobri Jóska
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
nol.hu/belfold/az-egyhazi-vezeto-biralja-az-orban-kormanyt-a-boltzar-eltorlese-miatt-1610567Jobb lett volna ha csendben marad.
hát mi lesz itt kérem. nem lesz ingyen bűnbánó cédula Vityának így.
petey
Szerk: "az emberek gyorsan alkalmazkodtak az új helyzethez, nem hiányzott nekik a boltok vasárnapi nyitva tartása."
Én is megvagyok a vallás nélkül...
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Orbán szerint aki nem szavazza meg a boltnyitást, másnap már nem miniszter.Lázár meg állítólag nem szavazza meg...
Kíváncsi leszek ki csinál segget a szájából. Megint ...
több mint 9 éve
www.origo.hu/nagyvilag/20160411-nem-akarnak-beolvadni-a-tarsadalomba-a-brit-muszlimok.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
nol.hu/belfold/az-egyhazi-vezeto-biralja-az-orban-kormanyt-a-boltzar-eltorlese-miatt-1610567ha nincs bűnbánó cédula, akkor nincs egy százalék.
hát mi lesz itt kérem. nem lesz ingyen bűnbánó cédula Vityának így.
petey
biznisz iz biznisz.
több mint 9 éve
Mondjuk nem győztelek meg.Én csak azt tudom, hogy sok helyen a fideszesek gyűjtöttek az lmp-s egyéni jelöltnek ajánlószelvényt.Én meg azt tudom, hogy pofátlanul hazudsz. Jelöld meg a forrásodat, ez így szart nem ér.
Sobri Jóska
MacPhisto
több mint 9 éve
Szóval már 4 milliárd sincs szavazásra. Na, szép!
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
nol.hu/belfold/az-egyhazi-vezeto-biralja-az-orban-kormanyt-a-boltzar-eltorlese-miatt-1610567hát mi lesz itt kérem. nem lesz ingyen bűnbánó cédula Vityának így.
több mint 9 éve
célszerű elküloníteni a de facto és a de iure létezéstA KDNP nem létezik, így ötlete se lehet.Azért az tényleg kemény, ahogy előadják, hogy meghallgatták a népet és a mi érdekünkben eltörlik. Kár hogy ez csak akkor lenne hiteles, ha nem ők hozták volna ezt a hibás döntést.hát de a KDNP ötlete volt az egész
Ettemlevest
slowmotion
Kampman
több mint 9 éve
A KDNP nem létezik, így ötlete se lehet.Azért az tényleg kemény, ahogy előadják, hogy meghallgatták a népet és a mi érdekünkben eltörlik. Kár hogy ez csak akkor lenne hiteles, ha nem ők hozták volna ezt a hibás döntést.hát de a KDNP ötlete volt az egész
Ettemlevest
slowmotion
több mint 9 éve
Én csak azt tudom, hogy sok helyen a fideszesek gyűjtöttek az lmp-s egyéni jelöltnek ajánlószelvényt.Én meg azt tudom, hogy pofátlanul hazudsz. Jelöld meg a forrásodat, ez így szart nem ér.
Sobri Jóska
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Meghajlottak a nép akarata elött, jó vezetők, folytathatják még jó sokáig.Ha mindig meghajolnak, felőlem folytathatják 😊
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Azért az tényleg kemény, ahogy előadják, hogy meghallgatták a népet és a mi érdekünkben eltörlik. Kár hogy ez csak akkor lenne hiteles, ha nem ők hozták volna ezt a hibás döntést.hát de a KDNP ötlete volt az egész
Ettemlevest
több mint 9 éve
Azért az tényleg kemény, ahogy előadják, hogy meghallgatták a népet és a mi érdekünkben eltörlik. Kár hogy ez csak akkor lenne hiteles, ha nem ők hozták volna ezt a hibás döntést.Ha lett volna népszavazás akkor hallgatták volna meg a népet. Így csak feltételezték, hogy miről susmusol az isten adta...
Ettemlevest
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Egy szemelvény a 4 milliárd ft-os tanulmányból:Egy másik példa: 2012-ben készített a cég egy közvélemény-kutatást arról, hogy a választók mennyire találják energiapazarlónak a közintézményeket.
A bevezető kérdések közt megkérdezték például, hogy milyen gyakran látogatják a válaszadók az egyes intézménytípusokat, és azt is, hogy ezek közül szerintük melyik az a három, amelyet energiahatékonysági szempontból a legsürgetőbben felújítanának.
Az irreleváns kérdések felesleges összepárosítása miatt a kutatás összesen tizenegyezer oldalas lett, a megrendelő pedig megtudhatta például, hogy azoknak az 52 százaléka, akik a lábukat be nem teszik sportlétesítménybe, a legsürgetőbben a polgármesteri hivatalokat korszerűsítenék, míg az alkalmanként meccsre járók 53 százaléka szerint inkább a minisztériumokat kellene.
Köszönjük Századvég!!
több mint 9 éve
Azért az tényleg kemény, ahogy előadják, hogy meghallgatták a népet és a mi érdekünkben eltörlik. Kár hogy ez csak akkor lenne hiteles, ha nem ők hozták volna ezt a hibás döntést.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
beszari bandapolitikai hasznosság szempontjából a legjobb lépés volt vszeg. low risk low reward. még mindig egyetlen párt van, amelyik tud Magyarországon politikai szempontok alapján gondolkozni és cselekedni.'18 elején amúgyis eltörölte volna Viktor király.
csebi
"Rogán közölte, hogy a kormány mindig is tervezte azt, hogy a törvény bevezetése után egy évvel értékeli annak működését."
Meghajlottak a nép akarata elött, jó vezetők, folytathatják még jó sokáig.
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Végre mehetek vasárnap a Dechatlonba *elmorzsolegykönnycseppet

több mint 9 éve
igazából azt sem tudjuk, hogy ez a nép akarata. de semmi jó nem jött volna ki belőle, ha a szocik tudtak volna megszólalni az ügybenpolitikai hasznosság szempontjából a legjobb lépés volt vszeg. low risk low reward. még mindig egyetlen párt van, amelyik tud Magyarországon politikai szempontok alapján gondolkozni és cselekedni.'18 elején amúgyis eltörölte volna Viktor király.
csebi
"Rogán közölte, hogy a kormány mindig is tervezte azt, hogy a törvény bevezetése után egy évvel értékeli annak működését."
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
politikai hasznosság szempontjából a legjobb lépés volt vszeg. low risk low reward. még mindig egyetlen párt van, amelyik tud Magyarországon politikai szempontok alapján gondolkozni és cselekedni.'18 elején amúgyis eltörölte volna Viktor király.
csebi
több mint 9 éve
politikai hasznosság szempontjából a legjobb lépés volt vszeg. low risk low reward. még mindig egyetlen párt van, amelyik tud Magyarországon politikai szempontok alapján gondolkozni és cselekedni.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Vajon mekkorat buktak volna, ha ilyen gyorsan visszavontak?😀
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Ééééééééééés eltörölték.Éljen a soká királyunk, Orbán Viktor! 😀