NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 435 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én csak azt tudom, hogy sok helyen a fideszesek gyűjtöttek az lmp-s egyéni jelöltnek ajánlószelvényt.
Logika ide, logika oda, ez történt. 😊
Sobri Jóska
Én meg azt tudom, hogy pofátlanul hazudsz. Jelöld meg a forrásodat, ez így szart nem ér.
MacPhisto
Mondjuk nem győztelek meg.
Nem érzem úgy, hogy ez az én problémám lenne. 😉
Sobri Jóska
Tehát nem tudsz forrást megjelölni. Hát ez egy kibaszott nagy nulla így. Főleg, hogy én pontosan tudom, hogy mi történt, ugyanis minden este láttam a beérkező számokat és a gyűjtő, fizetett embereket is vegyik sem volt fideszes.
MacPhisto
Fideszes? Nem kell Fideszesnek lenni, hogy gyűjtsél 😊 Nálunk a 2014-es választások idején 3 ember járt ajánlócédulákért. Az egyik helyi jobbikos képviselő (önk. képviselő) lánya volt személyesen, ő kérte a jobbiknak. Aztán egy soseláttam fiatal csaj kopogott be az összefogás nevében. Végül egy főiskolás korúnak kinéző trojka, két csaj meg egy srác, akik kb. úgy gyűjtöttek, hogy "adnám a Fidesznek"? "Nem?" "Hát az XY-nak" "Nem ismeri?" "Akkor a YZ-nek" "Őt sem ismeri?", "És őneki?" "Őt sem" "Van egyáltalán akinek odaadná?". Rákérdeztem, hogy tulajdonképpen ők kinek is gyűjtenek, a válasz tartalmilag lényegében az volt, hogy fidesz+mindegykinek, a lényeg, hogy adjam oda, mert darabra fizetik őket 😀

Forrásmegjelölés nincs, nem készítettem az esetről felvételt 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230
Én csak azt tudom, hogy sok helyen a fideszesek gyűjtöttek az lmp-s egyéni jelöltnek ajánlószelvényt.
Sobri Jóska
Én meg azt tudom, hogy pofátlanul hazudsz. Jelöld meg a forrásodat, ez így szart nem ér.
MacPhisto
Sobri Jóska
Tehát nem tudsz forrást megjelölni. Hát ez egy kibaszott nagy nulla így. Főleg, hogy én pontosan tudom, hogy mi történt, ugyanis minden este láttam a beérkező számokat és a gyűjtő, fizetett embereket is vegyik sem volt fideszes.
MacPhisto
te mégis mi a faszt vártál itt, hogy lábjegyzetelni fog neked, vagy mi?
több mint 9 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 993 — Detroit vs. everybody
Sobri Jóska
MacPhisto
Sobri Jóska

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 112 — Invisible man
 nol.hu/belfold/az-egyhazi-vezeto-biralja-az-orban-kormanyt-a-boltzar-eltorlese-miatt-1610567

hát mi lesz itt kérem. nem lesz ingyen bűnbánó cédula Vityának így.
petey
Jobb lett volna ha csendben marad.

Szerk: "az emberek gyorsan alkalmazkodtak az új helyzethez, nem hiányzott nekik a boltok vasárnapi nyitva tartása."
Én is megvagyok a vallás nélkül...

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Orbán szerint aki nem szavazza meg a boltnyitást, másnap már nem miniszter.
Lázár meg állítólag nem szavazza meg...
Kíváncsi leszek ki csinál segget a szájából. Megint ...
több mint 9 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 380 — no es importante
 www.origo.hu/nagyvilag/20160411-nem-akarnak-beolvadni-a-tarsadalomba-a-brit-muszlimok.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
 nol.hu/belfold/az-egyhazi-vezeto-biralja-az-orban-kormanyt-a-boltzar-eltorlese-miatt-1610567

petey
ha nincs bűnbánó cédula, akkor nincs egy százalék.
biznisz iz biznisz.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 222 — #NoStress
Sobri Jóska
MacPhisto

több mint 9 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Szóval már 4 milliárd sincs szavazásra. Na, szép!

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 710 — Csodabogár

több mint 9 éve
Azért az tényleg kemény, ahogy előadják, hogy meghallgatták a népet és a mi érdekünkben eltörlik. Kár hogy ez csak akkor lenne hiteles, ha nem ők hozták volna ezt a hibás döntést.
Ettemlevest
hát de a KDNP ötlete volt az egész
slowmotion
A KDNP nem létezik, így ötlete se lehet.
Kampman
célszerű elküloníteni a de facto és a de iure létezést
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 118
Azért az tényleg kemény, ahogy előadják, hogy meghallgatták a népet és a mi érdekünkben eltörlik. Kár hogy ez csak akkor lenne hiteles, ha nem ők hozták volna ezt a hibás döntést.
Ettemlevest
slowmotion
A KDNP nem létezik, így ötlete se lehet.

több mint 9 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 993 — Detroit vs. everybody
Sobri Jóska

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Meghajlottak a nép akarata elött, jó vezetők, folytathatják még jó sokáig.
Sobri Jóska
Ha mindig meghajolnak, felőlem folytathatják 😊
több mint 9 éve
Ettemlevest
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 614 — a new hope (again)
Ettemlevest
Ha lett volna népszavazás akkor hallgatták volna meg a népet. Így csak feltételezték, hogy miről susmusol az isten adta...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 727
Egy szemelvény a 4 milliárd ft-os tanulmányból:
Egy másik példa: 2012-ben készített a cég egy közvélemény-kutatást arról, hogy a választók mennyire találják energiapazarlónak a közintézményeket.
A bevezető kérdések közt megkérdezték például, hogy milyen gyakran látogatják a válaszadók az egyes intézménytípusokat, és azt is, hogy ezek közül szerintük melyik az a három, amelyet energiahatékonysági szempontból a legsürgetőbben felújítanának.
Az irreleváns kérdések felesleges összepárosítása miatt a kutatás összesen tizenegyezer oldalas lett, a megrendelő pedig megtudhatta például, hogy azoknak az 52 százaléka, akik a lábukat be nem teszik sportlétesítménybe, a legsürgetőbben a polgármesteri hivatalokat korszerűsítenék, míg az alkalmanként meccsre járók 53 százaléka szerint inkább a minisztériumokat kellene.

Köszönjük Századvég!!
több mint 9 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230
politikai hasznosság szempontjából a legjobb lépés volt vszeg. low risk low reward. még mindig egyetlen párt van, amelyik tud Magyarországon politikai szempontok alapján gondolkozni és cselekedni.
csebi
'18 elején amúgyis eltörölte volna Viktor király.

"Rogán közölte, hogy a kormány mindig is tervezte azt, hogy a törvény bevezetése után egy évvel értékeli annak működését."

Sobri Jóska
beszari banda
több mint 9 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 345 — zászló zászló szív
Végre mehetek vasárnap a Dechatlonba *elmorzsolegykönnycseppet

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 967 — Lucas Scott
politikai hasznosság szempontjából a legjobb lépés volt vszeg. low risk low reward. még mindig egyetlen párt van, amelyik tud Magyarországon politikai szempontok alapján gondolkozni és cselekedni.
csebi

"Rogán közölte, hogy a kormány mindig is tervezte azt, hogy a törvény bevezetése után egy évvel értékeli annak működését."

Sobri Jóska
igazából azt sem tudjuk, hogy ez a nép akarata. de semmi jó nem jött volna ki belőle, ha a szocik tudtak volna megszólalni az ügyben

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 222 — #NoStress
csebi

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 967 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 491
Vajon mekkorat buktak volna, ha ilyen gyorsan visszavontak?😀

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 510 — nabege2@yahoo.com
Ééééééééééés eltörölték.
Éljen a soká királyunk, Orbán Viktor! 😀