Politika
65 feliratkozó
több mint 9 éve
...Viszont úgy hallottam, hogy annyival nehezítve lesz a feladat, hogy csak a Szent Jobb-al lehet aktivizálni a berendezést, az Antiókiai Szent Kézigránát, és Ménárd atya társaságában.
Ha nem tudnám mi az az időbélyegző, azt hinném, valami szent ereklye... 😊
Lecsó
több mint 9 éve
Nekem meg az, hogy ez túl könnyű. Valami ilyesmi kellene:Ha nem tudnám mi az az időbélyegző, azt hinném, valami szent ereklye... 😊nekem is ez volt az első gondolatom, mintha a Szent Grál lenne ott ...
Lecsó
szerk.: @kittli: akkor már inkább a Máté Krisztás műsort tudom elképzelni 😊
csebi
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
Ha nem tudnám mi az az időbélyegző, azt hinném, valami szent ereklye... 😊nekem is ez volt az első gondolatom, mintha a Szent Grál lenne ott ...
Lecsó
szerk.: @kittli: akkor már inkább a Máté Krisztás műsort tudom elképzelni 😊
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
index.hu/belfold/2016/04/06/kuria_vasarnapi_boltbezarasos_nepszavazas_nvi_idobelyegzo_mszp/Én meg azt amikor jelre előrevetődve gombot nyomnak.
Hát bazmeg, rég röhögtem ennyit egy hivatalon.
A cikk eleje még ok, a kúria döntött. De ami utána jött az kiverte a biztosítékot nálam 😊
Elképzelem, ahogy ülnek gondterhelten a pállfyilonák, és azon gondolkoznak, hogy mit csináljanak, és hosszas tanakodás meg 3 kávé után arra jutnak, hogy kiállítják az aula közepére azt a szart, és még körbe is keretezik ragszalaggal. Annyira megnéztem volna, ahogy szerkesztik ki a kört...
Lecsó
Vagy még jobb lenne, ha Vágó Pista tenne fel villámkérdéseket és a leggyorsabb helyes választ adó jut tovább a következő körbe.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
index.hu/belfold/2016/04/06/kuria_vasarnapi_boltbezarasos_nepszavazas_nvi_idobelyegzo_mszp/Hát bazmeg, rég röhögtem ennyit egy hivatalon.
A cikk eleje még ok, a kúria döntött. De ami utána jött az kiverte a biztosítékot nálam 😊
Elképzelem, ahogy ülnek gondterhelten a pállfyilonák, és azon gondolkoznak, hogy mit csináljanak, és hosszas tanakodás meg 3 kávé után arra jutnak, hogy kiállítják az aula közepére azt a szart, és még körbe is keretezik ragszalaggal. Annyira megnéztem volna, ahogy szerkesztik ki a kört...
több mint 9 éve
Ez lehet a viccek oldalon jobban mutatna, de mégiscsak politikai hír:444.hu/2016/04/04/a-kormany-szerint-az-elmultnyolcev-miatt-van-offshore-erdekeltsege-a-fideszes-horvath-zsoltnak
több mint 9 éve
444.hu/2016/04/02/sandor-maria-a-fekete-ruhas-apolo-feladja
több mint 9 éve
Hol melózol? 😉en.wikipedia.org/wiki/Aaron_Mellette
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Upvote előtt azért megnéztem, nehogy a viccek témában legyen.
empty taxi
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Azért, ha bakiból is, de már kimondják a köztévén is:www.youtube.com/watch?v=sBgAm84wyfI

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Erdősiné töri a rendszert.Miatta vasárnap is nyitva voltak. 😉
több mint 9 éve
Ez van, ha nincs kontroll. Egyre kevésbé lesz önkontroll is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Tudom, Sobri azt mondaná, hogy a NER így működik. Na de most tényleg...ennyire nem adni még a látszatra se 😕www.atv.hu/belfold/20160330-rekord-gyorsan-biraltak-el-erdosine-kerelmet
több mint 9 éve
(Off)Nah, -1 Pozsgay.Nah, egészen ügyvéd formád kezd lenni.
Amadeus91
(On)
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
Ismertem, csak úgy, hogy a gyerekeknek példákat kell mondani Lenin bácsi jóságára.Szerjózsa meg elmondja a történetet Lenin bácsiról, aki nagyon mérges lett az ablak alatt focizó gyerekekre, és kikabált, hogy húzzatok a picsába innen. A tanárnéni meg nem értette, hogy hol példázza ez Lenin bácsi jóságát, mire Szerjózsa: hát ott, hogy akár közéjük is lövethetett volna...
több mint 9 éve
Lövethetne, csak nem akar. Mert Viktor jó.Valami ilyesmiről beszéltem. Csak Viktornak azét van nehéz dolga, mert nem lövethet közéjük, míg Assad meg a többi fasz igen.Egyféle képen lehet megakadályozni hogy ide jöjjenek: ha szarabb nekik itt, mint ott. Na ezt találd ki, és akkor megoldottad a problémát.Viktor dolgozik ezen
Lecsó
Janek
Lecsó
Biztos ismered a viccet:
A tanítónéni ezt mondja a gyerekeknek:
- Gyerekek, ma Lenin bácsiról fogunk tanulni. Tudjátok gyerekek ez a Lenin bácsi egy nagyon jó ember volt, hogy megértsétek mennyire, elmesélek nektek egy történetet:
Lenin bácsi sétált egy moszkvai parkban és leült egy padra, nagyon fáradt volt szegény. Ahogy ott ült, zajra lett figyelmes. Gyerekek futballoztak mellette és nagyon hangosak voltak, kiabáltak, zajongtak, szegény Lenin bácsi nem tudott pihenni. Ekkor így szólt Lenin bácsi a gyerekekhez:
- Tudjátok gyerekek, az elmúlt időben rengeteg dolgom volt, csináltam egy nagy forradalmat és most nagyon kimerült vagyok, pihenni szeretnék, kérlek titeket ne zajongjatok, menjetek máshová, és ott focizzatok.
És a gyerekek megértették Lenin bácsit és hagyták pihenni. Látjátok gyerekek, hát ilyen jó ember volt ez a Lenin bácsi, pedig le is lövethette volna őket...
több mint 9 éve
Valami ilyesmiről beszéltem. Csak Viktornak azét van nehéz dolga, mert nem lövethet közéjük, míg Assad meg a többi fasz igen.Egyféle képen lehet megakadályozni hogy ide jöjjenek: ha szarabb nekik itt, mint ott. Na ezt találd ki, és akkor megoldottad a problémát.Viktor dolgozik ezen
Lecsó
Janek
Szerkesztette: Lecsó
több mint 9 éve
De akkor valószínűleg nekünk is szarabb lesz.Nem jó megoldás.
Tehát nekünk akkor jobb ha rosszabb?
kittli
Csak annyit állítottam hogy ha az embereknek valahol nagyon rossz, elmennek oda, ahol nekik jobb (lásd pl honfoglalás). Ahol nekik szarabb lenne, mint ahol most vannak, oda ritkán mennek tömegesen. Ennyi, nem több.
több mint 9 éve
Vannak ilyen emberek. Meg ilyen házasság is 😀De akkor valószínűleg nekünk is szarabb lesz.Miért? Akkor is jönnének?Vannak elméleteidOtt van utána a lényeg! Limitálnám a muzulmánok számát! Ha van egy pár egy városban azzal nincs nagy gond. DE!!! Ha van belőlük 40e egy kupacban ott azért már lesznek bajok!Egyféle képen lehet megakadályozni hogy ide jöjjenek: ha szarabb nekik itt, mint ott. Na ezt találd ki, és akkor megoldottad a problémát.
NB2
Lecsó
sutianap
Lecsó
kittli
A kisiskolás korom jutott eszembe, amikor pár társammal kitaláltuk, hogy bekenjük a tanári szék alját pálpusztai sajttal. Nem tudom lehet-e még kapni, aki tudja melyik sajtról beszélek, az a szagát is ismerni.
Szóval jól bekentük a széket, olyan szag volt a teremben, mint a pöcegödörben. Aztán bejött a vén történelemtanárunk, leült - és mintha semmi se történt volna, egyszerűen megtartotta az órát. Mi kölkök végig baromira élveztük, hogy hogy mennyire megszivattuk a tanárt. Nemigen tűnt fel egyikünknek se, hogy valószínűleg a tanár volt az osztályban az egyetlen, aki semmilyen szagot nem érzett - miközben nekünk a könnyünk folyt a bűztől. 😀

több mint 9 éve
De akkor valószínűleg nekünk is szarabb lesz.Miért? Akkor is jönnének?Vannak elméleteidOtt van utána a lényeg! Limitálnám a muzulmánok számát! Ha van egy pár egy városban azzal nincs nagy gond. DE!!! Ha van belőlük 40e egy kupacban ott azért már lesznek bajok!Egyféle képen lehet megakadályozni hogy ide jöjjenek: ha szarabb nekik itt, mint ott. Na ezt találd ki, és akkor megoldottad a problémát.
NB2
Lecsó
sutianap
Lecsó
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Miért? Akkor is jönnének?Vannak elméleteidOtt van utána a lényeg! Limitálnám a muzulmánok számát! Ha van egy pár egy városban azzal nincs nagy gond. DE!!! Ha van belőlük 40e egy kupacban ott azért már lesznek bajok!Egyféle képen lehet megakadályozni hogy ide jöjjenek: ha szarabb nekik itt, mint ott. Na ezt találd ki, és akkor megoldottad a problémát.
NB2
Lecsó
sutianap
több mint 9 éve
Hát tudom ki futna el előbb...Személyesen Semjén fogja őket megkeresztelni 😉Limitálnám 1000 muzulmánban az itt lévőket aztán akinek nem tetszik elhúzhat a pi...a. Franciaország és Belgium elveszett, ott nem lesz már rend soha, de én itt normálisan akarok élni!Na most engem az érdekel, hogyha megvan az 1000 magyarországi muzulmán, de én, és 4 barátom áttérünk erre a hitre, akkor ezt ne tehessük meg, vagy 5 régebbi muzulmánnak el kell húznia, mondjuk Belgiumba? Sobri Jóska
NB2
JSanyo

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Személyesen Semjén fogja őket megkeresztelni 😉Limitálnám 1000 muzulmánban az itt lévőket aztán akinek nem tetszik elhúzhat a pi...a. Franciaország és Belgium elveszett, ott nem lesz már rend soha, de én itt normálisan akarok élni!Na most engem az érdekel, hogyha megvan az 1000 magyarországi muzulmán, de én, és 4 barátom áttérünk erre a hitre, akkor ezt ne tehessük meg, vagy 5 régebbi muzulmánnak el kell húznia, mondjuk Belgiumba? Sobri Jóska
NB2