Politika
46 feliratkozó
több mint 12 éve
Nyilván nem a Fidesz agyán végigmenő szempontokról beszéltem, ott ez szimpla hatalmi játszma, én csak a végeredmény hatásairól polemizáltam. És az én tippem is Pálinkás, bár ez az "alkotmányozó" kitétel azért fura. Remélem Pozsgay még csak fel sem merül, Boross még kevésbé, elvégre ők is ott alkotmányozgattak.Kövér egyébként belpolitikailag nyilván elég jó lenne, mert egy tökös arc, aki szembemegy bárkivel, és köztársasági elnökként végleg elhihetné magáról, hogy ő itt a jani, szóval egyfajta ellenpont lenne. Csak pont mivel egy ilyen konfrontatív hülye, ráadásul nyelveket sem beszél, külföldön totálisan lejáratna minket, ennyit nem ér az egész belpolitikai színjáték.RajnaSoha nem ezek a szempontok döntöttek a köztársasági elnöki posztnál. Mivel minden látszat ellenére (Sólyom aktivizmusa) egy valódi politikai súly nélküli pozícióról van szó, Kövérhez hasonló figurákat ne is képzelj oda. Valami tudós vagy művész lesz, 60+os, agyilag Orbánra kötve. Max. lesz benne annyi tartás, hogy nem írja alá a vécépapírt is, ha elétolják.Dzsokijuing
több mint 12 éve
Kövér egyébként belpolitikailag nyilván elég jó lenne, mert egy tökös arc, aki szembemegy bárkivel, és köztársasági elnökként végleg elhihetné magáról, hogy ő itt a jani, szóval egyfajta ellenpont lenne. Csak pont mivel egy ilyen konfrontatív hülye, ráadásul nyelveket sem beszél, külföldön totálisan lejáratna minket, ennyit nem ér az egész belpolitikai színjáték.RajnaSoha nem ezek a szempontok döntöttek a köztársasági elnöki posztnál. Mivel minden látszat ellenére (Sólyom aktivizmusa) egy valódi politikai súly nélküli pozícióról van szó, Kövérhez hasonló figurákat ne is képzelj oda. Valami tudós vagy művész lesz, 60+os, agyilag Orbánra kötve. Max. lesz benne annyi tartás, hogy nem írja alá a vécépapírt is, ha elétolják.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
http://youtu.be/OLmaFaOgG7UAzért súlyozzunk: Obersovszky még sokat fog manipulálni és sok segget fog fényesre nyalni csúcsgázsiért. Ellenben Tulassay tudományos renoméját csúnyán megtépázta a Fidesz, egy LMP-tag szociális munkást pedig kirúgott a Máltai Szeretetszolgálat, mert beszédet mondott egy Schmitt-ellenes tüntetésen.
ezt csak azért ajánlom, mert jó leletet ad, az ügy legnagyobb veszteséről, Obersovszkyról 😀Gyurma Pappa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Kövér egyébként belpolitikailag nyilván elég jó lenne, mert egy tökös arc, aki szembemegy bárkivel, és köztársasági elnökként végleg elhihetné magáról, hogy ő itt a jani, szóval egyfajta ellenpont lenne. Csak pont mivel egy ilyen konfrontatív hülye, ráadásul nyelveket sem beszél, külföldön totálisan lejáratna minket, ennyit nem ér az egész belpolitikai színjáték.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Neki se örülnék, egy kicsit se, de nála legalàbb azt megértem, amikor magyarul beszél... 😛StormSTÉn még azt sem 😀
több mint 12 éve
Neki se örülnék, egy kicsit se, de nála legalàbb azt megértem, amikor magyarul beszél... 😛Kövér kb. ugyanannyira beszél bármilyen nyelvet...RajnaKövér vs Áder?!Amadeus91Áder, az lenne a világ vicce, ennyiből a takarítónőt is odatehetnénk.....StormST
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Kövér kb. ugyanannyira beszél bármilyen nyelvet...Kövér vs Áder?!Amadeus91Áder, az lenne a világ vicce, ennyiből a takarítónőt is odatehetnénk.....StormST
több mint 12 éve
http://youtu.be/OLmaFaOgG7Uezt csak azért ajánlom, mert jó leletet ad, az ügy legnagyobb veszteséről, Obersovszkyról 😀
több mint 12 éve
Kövér vs Áder?!Amadeus91Áder, az lenne a világ vicce, ennyiből a takarítónőt is odatehetnénk.....
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Sziasztok!Itt emlegettétek Lázárt, mint lehetséges utódot, de ő szvsz nem lehet. Bár most utána néztem, 37 éves, így kora alapján lehetne, de Kövér mellett szerintem a leginkább utálatos tagja a FIDESZ-nek.
Martonyi szakmailag jó választás lehetne, de az ügynökmúlt ott is felsejlik, az igazi tudósok ezek után nem vállalhatják, így marad maga OV..... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Azért harmadik maradt az MSZP listáján, most meg ugye saját pártja van, nem mondhatni, hogy felszívódott volna.Fletó? Hova? 😊Elvesztettük Torgyán doktort, elvesztettük Medgyessyt, elvesztettük Palikát. Hullanak a géniuszaink, pöcsök.füligjimmyNagystílű lemondás után eddig csak Fletónak és Pokorninak volt visszaútja a nagypolitikába. Szomorú.Rajna
Pokorni is inkább a párton belül maradt erős, azért hogy a súlytalan KDNP kibulizta az oktatást, mindent elárul...Gyurma Pappa
Dávid egy már kb. nemlétező pártból távozott, Lendvai még úgy-ahogy ok, ő kimaradt, csak az igazából föl se tűnt akkor.
több mint 12 éve
Elvesztettük Torgyán doktort, elvesztettük Medgyessyt, elvesztettük Palikát. Hullanak a géniuszaink, pöcsök.füligjimmyCsurkapistabácsi smafu mi?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Talán még egy-két pártvezér(nő) volt elegáns a bukott választások után, mint Lendvai Ildikó és Dávid Ibolya.Elvesztettük Torgyán doktort, elvesztettük Medgyessyt, elvesztettük Palikát. Hullanak a géniuszaink, pöcsök.füligjimmyNagystílű lemondás után eddig csak Fletónak és Pokorninak volt visszaútja a nagypolitikába. Szomorú.Rajna
több mint 12 éve
Hála az égnek!!!!!!magamat idézem újra: BOSS című sorozat, 6. rész
Pedig azt hittem, hogy megint csak sírni fog végig...
Úgy látom nem szóltak neki, hogy az Akkreditációs Bizottság közleménye szerint jogosan járt el az egyetem, ő még mindig azt szajkózta, hogy jogellenes volt. Biztos túlzottan el volt merülve a lemondó nyilatkozat megírásában...StormST
nézzétek meg és tanuljatok
nem azért mondott le ma Schmitt, mert hirtelen megbánta bűneit, hanem PR okok miatt, ilyen szempontból mindig a hétvége a legkritikusabb, ha az ügy ekkor nem "halkul el", akkor nincs menekvés, amennyiben jött volna egy másik csont, amin a média cuppoghat volna, akkor lehet másképp alakulnak a dolgok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Fletó? Hova? 😊Elvesztettük Torgyán doktort, elvesztettük Medgyessyt, elvesztettük Palikát. Hullanak a géniuszaink, pöcsök.füligjimmyNagystílű lemondás után eddig csak Fletónak és Pokorninak volt visszaútja a nagypolitikába. Szomorú.Rajna
Pokorni is inkább a párton belül maradt erős, azért hogy a súlytalan KDNP kibulizta az oktatást, mindent elárul...
több mint 12 éve
Elvesztettük Torgyán doktort, elvesztettük Medgyessyt, elvesztettük Palikát. Hullanak a géniuszaink, pöcsök.füligjimmyNagystílű lemondás után eddig csak Fletónak és Pokorninak volt visszaútja a nagypolitikába. Szomorú.
több mint 12 éve
Elvesztettük Torgyán doktort, elvesztettük Medgyessyt, elvesztettük Palikát. Hullanak a géniuszaink, pöcsök.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Semjén (a már emlegetett esküvőn, egy asztalra ült tőlem, igazából egy mosolygós, kedves ember benyomását keltette.. persze nem vert át!) tökéletes választás lenne. Ő nem csak hogy gyenge, de súlytalan pártja minden bizonnyal haldoklik, neki előrelépés lenne egy ilyen pozíció, és onnan még hatékonyan tudná a keresztény oktatás és családpolitikát is képviselni.Gyurma PappaJa, még valami! Habony újfent bebizonyította, hogy egy méretes balfasz. 72 órára előre képtelen látni, nem véletlen lehet miniszterelnöki tanácsadó.
Sz@r van a palacsintában Semjénnél! 😀 😕 Ez a szerencsétlen is írt kisdoktorit, vagy valamit 97-ben. A 97-es önéletrajza szerint kisdoktori a Hittudományi Akadémián (Főiskolán?) (http://www.mkogy.hu/kepviselo/elet/s323.htm) A friss kormányzati önéletrajza szerint PhD-je van, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerezte. (http://www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/miniszterelnok-helyettesek/semjen-zsolt-eletrajza) 😂 😂 😂
Akkor kezdjék vele a tudományos élet megtisztítását célzó vizsgálatokat!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Ott az igazság, ez visszalépés lenne Kövérnek.De utálom ezt a Lázárt.Ma ő vitte a bankot! ...
JC6
Az erős embereknek ez a pozíció felfelé bukás; Kövér nem akarhatja, Lázár OV szempontjából jó lenne, de ő sem akarhatja. Akinek esze van, az sem. Semjénről el tudom képzelni, hogy nem tudna ellenállni egy ilyen felkérésnek. Nem túl erős, szóval gyenge, butaságát hiúsággal kompenzálja.tomi-tomi
Semjén (a már emlegetett esküvőn, egy asztalra ült tőlem, igazából egy mosolygós, kedves ember benyomását keltette.. persze nem vert át!) tökéletes választás lenne. Ő nem csak hogy gyenge, de súlytalan pártja minden bizonnyal haldoklik, neki előrelépés lenne egy ilyen pozíció, és onnan még hatékonyan tudná a keresztény oktatás és családpolitikát is képviselni.
több mint 12 éve
De utálom ezt a Lázárt.Ma ő vitte a bankot! Egy kis gondolatrendőrség - ki mit gondolhat SP értelmi képességeiről. Ezek alapján Egerszegi, mint ötszörös olimpiai bajnok Nobel-díjas. Egy kis plágium a Hyppolit-ból. Neeem, végig fogja nézni a felmondási idő alatt, hogy ingujjban fogjuk kézzel enni a parasztkolbászt, kedves Tulassay!!! Egy kis vadászatra meghívó - vizsgálják csak ki a tudomány elmúlt ötven évének a visszásságait. Na, ha van tökük, akkor a képviselőkön kezdik, felkészül Tompika.
JC6
Vazze, spekuláltok itt, hogy ki áll jobbra OV-től! Ott voltatok? Mi van, ha konkrétan a tőle elsőnek jobbra állóra gondolt?
Az erős embereknek ez a pozíció felfelé bukás; Kövér nem akarhatja, Lázár OV szempontjából jó lenne, de ő sem akarhatja. Akinek esze van, az sem. Semjénről el tudom képzelni, hogy nem tudna ellenállni egy ilyen felkérésnek. Nem túl erős, szóval gyenge, butaságát hiúsággal kompenzálja.
Ezzel nem mondott semmit, Schmitt oda állt mindig, ahová állították. Bizonyos értelemben az összes eddigi köztársasági elnök jobbra volt tőle 😊atapapaÍrjátok fel a napot fekete betűkkel a kéménybe! ata ugyanazt mondja a Politika-topic-ban, amit én, és én ugyanazt mondom, mint ata! 😊 Érdemes volt ma felkelnem! (Tényleg.)
Szerintem is Kövér lesz, bár én nagyon nem szeretném őt. Amúgy nyelvekkel hogy ő hogy áll? Előítéletes vagyok, de kb. áderi szintet képzelek el róla. 😀SchleckSzégyentelen! 96 végi önéletrajza szerint van neki angol nyelvvizsgája! Alapfokú.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Szerintem legyen Gyurcsány a KE. Priceless lenne OV mellé 😀fetomy- Írd alá, Feri.
- Nem írom.
- Miért nem?
- CSAK!
több mint 12 éve
Orbán Viktor azt mondta, hogy mindenki vegye tudomásul: ha Schmitt Pál lemond, akkor csakis tőle "jobbra álló elnököt" jelöl majdDzsokijuingEzzel nem mondott semmit, Schmitt oda állt mindig, ahová állították. Bizonyos értelemben az összes eddigi köztársasági elnök jobbra volt tőle 😊
több mint 12 éve
Szerintem legyen Gyurcsány a KE. Priceless lenne OV mellé 😀
több mint 12 éve
Szerintem is Kövér lesz, bár én nagyon nem szeretném őt. Amúgy nyelvekkel hogy ő hogy áll? Előítéletes vagyok, de kb. áderi szintet képzelek el róla. 😀SchleckSemjénnél még ő is jobb lenne...