Politika
46 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem is Kövér lesz, bár én nagyon nem szeretném őt. Amúgy nyelvekkel hogy ő hogy áll? Előítéletes vagyok, de kb. áderi szintet képzelek el róla. 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
csak ne a Semjén, Morvai agyhalott vonal jöjjön.... Lászlóné for prezident!
"A fideszesek szerint Orbán délelőtti, a frakcióülésen elhangzott kritériumai alapján akár Kövér Lászlóból is köztársasági elnök lehet: a házelnök alkotmányozó, körön belüli, és Orbántól jobbra áll. Parlamenti helyszíni tudósítónk jelentése szerint akár még hétfőn lezavarhatják a köztársaságielnök-választást"
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Most viszont Te nézed be az otthon ülő végtelenül csendben levő szavazókat. Nekik kellene villantani valamit, de ha elmismásolják (ezt is), nem csak bennem merül fel, hogy ugyan mit takargatnak?Ugyanmár, hol élsz te, hogy a törvényhozási döntések befolyásolják a közvéleményt? Max akkor ha meghetvenszereződnek az egy emberre jutó terhek és ezt nem sikerül valami épületes baromsággal lekommunikálni.Rajna😕 Kitarthatott volna még pár napig/hétig.. ez a napi -1% bukó jól jött volna még egy darabigSzeszeMég az ügynök ügy hozhatja ezt...apeszos
több mint 12 éve
Ugyanmár, hol élsz te, hogy a törvényhozási döntések befolyásolják a közvéleményt? Max akkor ha meghetvenszereződnek az egy emberre jutó terhek és ezt nem sikerül valami épületes baromsággal lekommunikálni.😕 Kitarthatott volna még pár napig/hétig.. ez a napi -1% bukó jól jött volna még egy darabigSzeszeMég az ügynök ügy hozhatja ezt...apeszos
több mint 12 éve
😕 Kitarthatott volna még pár napig/hétig.. ez a napi -1% bukó jól jött volna még egy darabigSzeszeMég az ügynök ügy hozhatja ezt...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
De utálom ezt a Lázárt.szerk.: ha valaki jogtalanul felvesz valamilyen juttatást, akkor általában vissza szokták fizettetni ha kiderül...? Lásd Pali áldoktor.
több mint 12 éve
Én Pálinkásra tippelek/szavazok. Kövér semmiképp, annyi protokollhibát vétene, hogy jajj. Pálinkás/Martonyi/Vizy szerintem, esetleg Semjén.
több mint 12 éve
Én eddig Martonyit hallottam, mint legesélyesebb jelöltet, de ez még a mostani események előtt volt....StormSTÉs akkor ki lesz a külügyminiszter? 😮
Egyébként ha jobbra nézünk, akkor még Semjén is jöhet 😀 Na, az lenne valami 😊
több mint 12 éve
Én eddig Martonyit hallottam, mint legesélyesebb jelöltet, de ez még a mostani események előtt volt....
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
😕 Kitarthatott volna még pár napig/hétig.. ez a napi -1% bukó jól jött volna még egy darabig
több mint 12 éve
Gyanús, hogy jobban járt volna az mszp ha Plagi bá marad az elnök.Kövér gyanúsan balra van Viktortól, de még Palibácsitól is. Kizárt, hogy ő legyen a következő köztársasági elnök, azzal gyakorlatilag OV le is mondhatna.
Most majd megválasztják helyette Kövér Lacit és bármi is lesz a köv. választásokon csak a komcsikat fogja nyírni.kittli
több mint 12 éve
Gyanús, hogy jobban járt volna az mszp ha Plagi bá marad az elnök.Most majd megválasztják helyette Kövér Lacit és bármi is lesz a köv. választásokon csak a komcsikat fogja nyírni.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
na de ki az a "tőlem csak jobbra" álló lehetséges jelölt?!
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Hála az égnek!!!!!!Pedig azt hittem, hogy megint csak sírni fog végig...
Úgy látom nem szóltak neki, hogy az Akkreditációs Bizottság közleménye szerint jogosan járt el az egyetem, ő még mindig azt szajkózta, hogy jogellenes volt. Biztos túlzottan el volt merülve a lemondó nyilatkozat megírásában...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mesterházy azért jól mondja.
több mint 12 éve
Na, elkezdhetünk végre érdemi dolgokkal foglalkozni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ebből is jól jött ki a fityesz...
több mint 12 éve
Game over.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Lemondott gecc hurrrááááááááááááá 😀
több mint 12 éve
A köztévé nem adja. Élő. 😀Az Origo névtelen kormányzati forrásai eddig általában Kasszandraként viselkedtek, szóval megelőlegezem ezt a jelzőt 😊Csak hogy mire számítsunk: Az általában jólértesült [origo] névtelenséget kérő forrásai szerint Orbán Viktor azt mondta, hogy mindenki vegye tudomásul: ha Schmitt Pál lemond, akkor csakis tőle "jobbra álló elnököt" jelöl majd, szóba sem jöhet független elnök, nehogy az új államfő segítségével elkezdjék felpuhítani az alkotmányt.Viktor próbál erőt mutatni. De ha néhányan hazafelé összesúgnak, hogy Viktornak meg az elemi számtant kéne tudomásul venni. Jelölni ő jelöl, mi meg majd szavazunk a jelöltről.
Visszasírjuk mi még Plagi bát...Dzsokijuing
SP-től ki (mi) áll jobbra? A válaszhoz SP-nek viszonyítási pontnak kéne lennie. Vagy Viktortól jobbra állót? Jelöli régi polgári körös harcostársát, Vonát?
Hofi anyósán kívül nem tud itt már senki semmit.
Mellesleg gyanús vagy most már Te is! 😊 A jólértesült [origo] miatt vagy jólértesült, miközben nekem ma egy árva címlapot sikerült tőlük kicsiholnom. Ügyes trükk! 😀 😉tomi-tomi
Plagi bá egykor kezdi magyarról magyarra fordítani a beszédét.Dzsokijuing
Nem mond le az első mondat alapján.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Az Origo névtelen kormányzati forrásai eddig általában Kasszandraként viselkedtek, szóval megelőlegezem ezt a jelzőt 😊Csak hogy mire számítsunk: Az általában jólértesült [origo] névtelenséget kérő forrásai szerint Orbán Viktor azt mondta, hogy mindenki vegye tudomásul: ha Schmitt Pál lemond, akkor csakis tőle "jobbra álló elnököt" jelöl majd, szóba sem jöhet független elnök, nehogy az új államfő segítségével elkezdjék felpuhítani az alkotmányt.Viktor próbál erőt mutatni. De ha néhányan hazafelé összesúgnak, hogy Viktornak meg az elemi számtant kéne tudomásul venni. Jelölni ő jelöl, mi meg majd szavazunk a jelöltről.
Visszasírjuk mi még Plagi bát...Dzsokijuing
SP-től ki (mi) áll jobbra? A válaszhoz SP-nek viszonyítási pontnak kéne lennie. Vagy Viktortól jobbra állót? Jelöli régi polgári körös harcostársát, Vonát?
Hofi anyósán kívül nem tud itt már senki semmit.
Mellesleg gyanús vagy most már Te is! 😊 A jólértesült [origo] miatt vagy jólértesült, miközben nekem ma egy árva címlapot sikerült tőlük kicsiholnom. Ügyes trükk! 😀 😉tomi-tomi
Plagi bá egykor kezdi magyarról magyarra fordítani a beszédét.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Radikalnaja no passziba, megyek énisAttól még alapíthatsz. Egy tagod már lenne... És szvsz több mint amennyire számítanál. Ehhez elég őszintének lenni manapság..apeszosDe nem tudtok. Összekevered a szavazókat az őket megjeleníteni kívánó politikai erőkkel. Ma sem a jobbközépnek, sem a hardcore liberálisoknak nincsen pártja, azaz képviseleti arcéle. A Milla is ezért tart a süllyesztő felé.DzsokijuingTiszta sor, értem amit mondasz. Pártot kéne alapítanom. Kár, hogy nem lennék jó politikus... 😊Gyurma Pappa
Aki nem hiszi, annak utánajárnak