NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
8
5
2:20, Arena4
Politika
46 feliratkozó
több mint 13 éve
Dub
1 019
De, sokkal.Nagyjából apeszos már leírta a véleményemet erről a kérdésről. És igen buzi, nem meleg... Nyáron az idő az meleg (jó esetben), meg a sütő az meleg, az ilyen fartúrók meg buzik, akárhogy is igyekeznek újabban nevezni magukat. Egyébként engem hogy a magánéletébe mit csinál abszolut nem érdekel, ha így érzik jól magukat, szarok rá, de ezt a deviáns vonulásukat nem tudom tolerálni. Nehogy már nekem kelljen szégyelni magam, mert elfogadhatatlannak tartom az elmebeteg provokációjukat, azért álljon már meg a nászmenet, nehogy már a szar húzza le a wc-t...
És meleg, nem buzi.
És én is sajnálom, hogy 1000 hülye nem vonulgathat a színes vackaival nyugodtan, rögtön kell hozzá 5000 rendőr, és ugyanannyi agyhalott, akik azt hiszik bármi zavaró van egy büszkségfelvonulsában.
Tudod Dub, ha majd te választás eredményeképpen baszol pinát, vagyis próbáltad a segget és a pinát egyaránt, vagy ugyanilyen megalapozott döntés révén baszol nőt, és nem férfit, akkor minősítgetheted azt, aki szintén választás eredményeképpen kúrja a segget, vagy egy pasit. De amíg a meleg se tehet róla, hogy melegnek született, és te se, hogy heteronak, egyszerűen csak így dobta a gép, addig felesleges arcoskodni, mintha egyrészt bárkit is érdekelne, hogy neked fáj, ha egy pasi pasit kúr. Ha írigy nem vagy, akkor nem kúrva mindegy neked? Én speciel nem bánnám ha minden pasi pasikra gerjedne, eléggé megjavulnának az oddsaim tetszőleges nőnél.
Másrészt az tény, hogy ebben a magyar közegben csak a hülyék vonulnak fel, mivel pont az ellenkező hatást érik el az agyhalottaknál, mint amire egy ilyen felvonulás hivatott.
Harmadrészt nézd meg a Milk című filmet, akkor megtudod mi ezen felvonulás értelme, célja, eredete, és cizelláltabb véleményed lehetne, mint egy beszűkült, egybites proletárnak.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Ezen meg sajnos nem tudok röhögni: "Hogy végre tudjuk hajtani a teljes gazdasági fordulatot Magyarországon, úgy zártuk ma le a tárgyalásokat, hogy a Kínai Népköztársaság és Magyaroszág szövetségesei lettek egymásnak. Ehhez erős alapokra van szükség, de ezek az alapok már léteznek a két ország közt. Az elmúlt hatvan év és az, hogy hasonlóan gondolkodunk a jövőről, csak megerősítette ezeket." (OV)Lassan teljesen szakadt lesz az a köpeny a sok forgatástól..."Az emberi jogok tekintetében nincs alku, mindenki erkölcsi kötelessége a kiállás" - húzta alá [Semjén Zsolt].
Fordul a jetibőr köpönyegapeszos
Ékes József: "Ez az a tipikus kettős politika"2008. november 25.
Hirtelenben ezen a kettőn röhögtem fel. Politikus meg az erkölcs, jó vicc.zinedine5
Ez viccnek rossz, de ha komoly... 😕
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Na megnéztem a reggeli híradóta amiben a következőt mondták:http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=272841#p272841
Kína segítséget nyújt (részt vállal) a magyar államadósság kifizetésében.
Ez nagyon úgy hangzik,mintha újabb pénzsegítséget vennénk igénybe.Bazzani
ebben mi nem érthető?
több mint 13 éve
Lassan teljesen szakadt lesz az a köpeny a sok forgatástól..."Az emberi jogok tekintetében nincs alku, mindenki erkölcsi kötelessége a kiállás" - húzta alá [Semjén Zsolt].
Fordul a jetibőr köpönyegapeszos
Ékes József: "Ez az a tipikus kettős politika"2008. november 25.
Hirtelenben ezen a kettőn röhögtem fel. Politikus meg az erkölcs, jó vicc.
több mint 13 éve
Na megnéztem a reggeli híradóta amiben a következőt mondták:Kína segítséget nyújt (részt vállal) a magyar államadósság kifizetésében.
Ez nagyon úgy hangzik,mintha újabb pénzsegítséget vennénk igénybe.
több mint 13 éve
Lassan teljesen szakadt lesz az a köpeny a sok forgatástól...Fordul a jetibőr köpönyeg
több mint 13 éve
Hofi szavaival élve: Azért mert én normális vagyok, nem lesz nekem ebből semmi bajom? Régen elnézték, mára divat lett, a közeljövőben lassan kötelezővé teszik.... Néhány exhibicionista barom miatt a megélhetési liberálisok megint tudtak sikítozni. Képzeld Sobri, manapság több a "választott" buzi, mint a "veleszületett". Mond csak, miért van az, hogy nekem kurvára tolerálnom kell, ha egy homokos a pofámba tolja a szőrös valagát az utcán, de ha nekem ez nem tetszik akkor kussoljak, és elmondanak minden fóbiásnak, egybites agyhalottnak? Tisztelnem kellene a pedofilokat is? Ezzel a logikával ő sem tehet róla, hogy így született, egyszerűen így dobta a gép ugye? Ugyan had vonuljanak már az utcára..... Van egy ismerősöm, aki meleg, teljesen véletlenül jutott tudomásomra, de a megítélése számomra mit sem változott, mivel nem hangoztatja úton-útfélen, nem tolja az arcomba hogy: én kurvára meleg vagyok, és neked ezt igenis tessék tolerálni, elismerni, és még dícsérj is meg érte.... egyszerűen megtartja magának, mert ez szerinte is MAGÁNÜGY, és nem az utcára való. És kurvára nem érdekel milyen magasztos célok mögé bújva viszi ezt utcára. Egy célja van akármibe is csomagolják: a megbotránkoztatás.De, sokkal.botrányos...de az is, hogy van akinek ez tetszik.Amadeus91Semmivel sem botrányosabb mint némely ker. tv undorító buzi-sajnáltatása (konkrétan tv2 Napló-s szennyét sajnos volt szerencsém látni).Dub
És meleg, nem buzi.
És én is sajnálom, hogy 1000 hülye nem vonulgathat a színes vackaival nyugodtan, rögtön kell hozzá 5000 rendőr, és ugyanannyi agyhalott, akik azt hiszik bármi zavaró van egy büszkségfelvonulsában.
Tudod Dub, ha majd te választás eredményeképpen baszol pinát, vagyis próbáltad a segget és a pinát egyaránt, vagy ugyanilyen megalapozott döntés révén baszol nőt, és nem férfit, akkor minősítgetheted azt, aki szintén választás eredményeképpen kúrja a segget, vagy egy pasit. De amíg a meleg se tehet róla, hogy melegnek született, és te se, hogy heteronak, egyszerűen csak így dobta a gép, addig felesleges arcoskodni, mintha egyrészt bárkit is érdekelne, hogy neked fáj, ha egy pasi pasit kúr. Ha írigy nem vagy, akkor nem kúrva mindegy neked? Én speciel nem bánnám ha minden pasi pasikra gerjedne, eléggé megjavulnának az oddsaim tetszőleges nőnél.
Másrészt az tény, hogy ebben a magyar közegben csak a hülyék vonulnak fel, mivel pont az ellenkező hatást érik el az agyhalottaknál, mint amire egy ilyen felvonulás hivatott.
Harmadrészt nézd meg a Milk című filmet, akkor megtudod mi ezen felvonulás értelme, célja, eredete, és cizelláltabb véleményed lehetne, mint egy beszűkült, egybites proletárnak.Sobri Jóska
több mint 13 éve
na, Sobri reloaded...*facepalm*"speciel nem bánnám ha minden pasi pasikra gerjedne, eléggé megjavulnának az oddsaim tetszőleges nőnél"
ebbe te is benne vagy, nem tűnt fel? 😂
több mint 13 éve
De, sokkal.Semmivel sem botrányosabb mint némely ker. tv undorító buzi-sajnáltatása (konkrétan tv2 Napló-s szennyét sajnos volt szerencsém látni).DubDezinformációs híradó.botrányos...de az is, hogy van akinek ez tetszik.Amadeus91
Azon agyhalottaknak, akik még ahhoz is hülyék, hogy a kurucinfót olvassák, megkapják képbe, hangba ugyanazt.Sobri Jóska
És meleg, nem buzi.
Harmadrészt nézd meg a Milk című filmet, akkor megtudod mi ezen felvonulás értelme, célja, eredete, és cizelláltabb véleményed lehetne, mint egy beszűkült, egybites proletárnak.
több mint 13 éve
Semmivel sem botrányosabb mint némely ker. tv undorító buzi-sajnáltatása (konkrétan tv2 Napló-s szennyét sajnos volt szerencsém látni).DubOtt egy műsoron belül bemutatták,hogy miért teljesen normális Stohl kábítószeres autóvezetése és a buzik vonulása. Én is beleszaladtam abba a műsorba sajnos,hát vacsoráznom nem kellett.
Amúgy eszembe jutott még valami. Tegyük fel,hogy Magyarországnak marha jó ez a nagy kínai barátság. Kérdem én,hogy Kínának ez hol éri meg? Mert kínai nem köt úgy üzletet,hogy neki ne érje meg (nagyon).
több mint 13 éve
Tisztázzuk: az állampapír vásárlása nem jelenti automatikusan azt, hogy itt megint nekiáll a kormány hitelre költekezni. Ahogy a pár hónappal ezelőtti dollárkötvény kibocsátásakor is leírtam, a magyar költségvetés a 2200 milliárd forint államadósságot nem képes önmaga finanszírozni. Az idei 3%-nyi hiánnyal tervezett költségvetés kb. 7%-a megy el hitel-és kamatfizetésre. A lejáró hitelek nagy részét újabb hitelekkel kell kiváltani.
Ha most Kína ráönti a pénzét a honi állampapírpiacra, az annyit jelenthet, hogy a növekvő kereslet hatására valamennyivel tovább csökkenhet a túljegyzések miatt az állampapírjaink kamata, a drágább hiteleket olcsóbbakkal válthatjuk ki.
több mint 13 éve
Dub
1 019
Semmivel sem botrányosabb mint némely ker. tv undorító buzi-sajnáltatása (konkrétan tv2 Napló-s szennyét sajnos volt szerencsém látni).botrányos...de az is, hogy van akinek ez tetszik.Amadeus91Ez mi ez máá ? N1 HíradóapeszosDezinformációs híradó.
Azon agyhalottaknak, akik még ahhoz is hülyék, hogy a kurucinfót olvassák, megkapják képbe, hangba ugyanazt.Sobri Jóska
több mint 13 éve
"Az már biztos, hogy vesz magyar államkötvényeket Kína, ennek időpontjáról, feltételeiről, összegéről még további egyeztetések lesznek a két ország között - nyilatkozta újságíróknak Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter"A délelőtti hírTV-s híradóban még felvett hitelről beszéltek így az olvasás közben átsiklottam a dolog felett. Remélem Neked van igazad.BazzaniKína bevásárolta magát Magyarországbacsak a cikkbe kene beleolvasni
http://index.hu/belfold/2011/06/25/kina_bevasarolta_magat_magyarorszagba/
Akkor most mégsem vagyunk olyan kurvahiperszuper jó úton? Márhogy megint kellett egymilliárdnyi hitel...Bazzani
"Ven Csia-pao ezután konkrétabb dolgokra terelte a szót, és bejelentette: a Kínai Fejlesztési Bank egymilliárd eurós hitelkeretet nyit a Kínában befektetni akaró magyar cégeknek, 2015-ig pedig húszmilliárd dolláros kétoldalú kereskedelmi forgalmat akarnak megvalósítani."
te ebbol hol olvastad ki h a magyar allam mar megint felvett 1 milliard euronyi hitelt ?
amugy nem tartom rossz otltnek h a sargakkal spanolunk, vmerre muszaj nyitni a szarevo union kivul.
ezt mondjuk nemtudom mire velni. hosszutavon gondolom ez csak a kinaiaknak jo
de rovidtavon profitalhatnak ebbol eleget az alabbi orszagok ?
"Korántsem mi lennénk az első európai állam, amelynek finanszírozásába beszáll Peking. Már több uniós országban, így Görögországban, Portugáliában, Spanyolországban, legutóbb Szlovákiában vásárolt Kína állampapírokat."Fake
Bár nem gondolom, hogy a hitel ördögtől való és azt sem, hogy háborúzni kell ellene (a la fővezérünk), de attól még Bazzaninak van némi igaza ebben.
több mint 13 éve
A délelőtti hírTV-s híradóban még felvett hitelről beszéltek így az olvasás közben átsiklottam a dolog felett. Remélem Neked van igazad.Kína bevásárolta magát Magyarországbacsak a cikkbe kene beleolvasni
Akkor most mégsem vagyunk olyan kurvahiperszuper jó úton? Márhogy megint kellett egymilliárdnyi hitel...Bazzani
"Ven Csia-pao ezután konkrétabb dolgokra terelte a szót, és bejelentette: a Kínai Fejlesztési Bank egymilliárd eurós hitelkeretet nyit a Kínában befektetni akaró magyar cégeknek, 2015-ig pedig húszmilliárd dolláros kétoldalú kereskedelmi forgalmat akarnak megvalósítani."
te ebbol hol olvastad ki h a magyar allam mar megint felvett 1 milliard euronyi hitelt ?
amugy nem tartom rossz otltnek h a sargakkal spanolunk, vmerre muszaj nyitni a szarevo union kivul.
"Korántsem mi lennénk az első európai állam, amelynek finanszírozásába beszáll Peking. Már több uniós országban, így Görögországban, Portugáliában, Spanyolországban, legutóbb Szlovákiában vásárolt Kína állampapírokat."Fake
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
botrányos...de az is, hogy van akinek ez tetszik.Ez mi ez máá ? N1 HíradóapeszosDezinformációs híradó.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Kínának annyi pénze van, hogy nem tudja hova tenni. Örülni kéne inkább, hogy hozzánk is öntenek egy kicsit... talán 8-10 évig még nem megy tönkre a jüan, azt kell kihasználni gyorsan.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
nem éppen. kína mindenhol ott van. pl az usa állampapírjainak is legnagyobb vásárlója. ő most a gazdag nagybácsi a világban, aki mindenkinek ad egy kis (sok) kölcsönt, aztán szépen mindenki nekik fog termelni.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
ezt mondjuk nemtudom mire velni. hosszutavon gondolom ez csak a kinaiaknak joez inkább marketingfogás, ahogy a Konfociusz intézetek is, a "puha erő" jegyében
bár elég végigmenni csak ezen a névsoron, hogy észrevegyük, a kínaiak szép csendben az EU-t akarják aláásni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kína bevásárolta magát Magyarországbacsak a cikkbe kene beleolvasni
"Korántsem mi lennénk az első európai állam, amelynek finanszírozásába beszáll Peking. Már több uniós országban, így Görögországban, Portugáliában, Spanyolországban, legutóbb Szlovákiában vásárolt Kína állampapírokat."
több mint 13 éve
Kína bevásárolta magát Magyarországbajajj istenem...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kína bevásárolta magát Magyarországbahttp://index.hu/belfold/2011/06/25/kina_bevasarolta_magat_magyarorszagba/
Akkor most mégsem vagyunk olyan kurvahiperszuper jó úton? Márhogy megint kellett egymilliárdnyi hitel...
több mint 13 éve
Ez mi ez máá ? N1 HíradóapeszosDezinformációs híradó.
Azon agyhalottaknak, akik még ahhoz is hülyék, hogy a kurucinfót olvassák, megkapják képbe, hangba ugyanazt.
több mint 13 éve
Dub
1 019
egy igazi hamisítatlan texasi kampányfilm, főszerepben az ESPN szakkomm és college football All-American Craig JamesMondjuk sok fekete meg latin nem volt benne 😀 (kivéve a focis részben talán 2 képen) Jó, tudom, Texas. De amugy jó, tetszik hogy nincs ez az erőltetettség benne, hogy minden reklámban meg filmben lennie kell feketének, latinnak, ázsiainak stb... Szvsz ebben a kérdésben átestek már a ló túloldalára.
http://vimeo.com/25427131JJ
több mint 13 éve
egy igazi hamisítatlan texasi kampányfilm, főszerepben az ESPN szakkomm és college football All-American Craig Jameshttp://vimeo.com/25427131
---