NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

46 feliratkozó

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Én egyet ismerek: az anyósomat. De hát ő a "besorolásánál" fogva sem normális eleve. Neki Orbán az Isten. És még ő is úgy küldte vissza, hogy minden egyes pontot kommentált, és nem írt szépeket..... Fakul az Isten kép....
több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 11 175 — SB 50 Champion @ Grund
Napi kedvenc: Vetési Iván elektronikus közszolgáltatási hivatali elnök szerint a szociális konzultáció visszaküldött adatlapjait úgy szkennelik be, hogy letakarják a vonalkódot, az e-mail címet és az aláírást. 😂

Forradalmat gyorsan, de főleg ébresztőt kéne fújni az emberi fejekben.Dzsokijuing
Sajnos van pár millió madár ebben az országban, aki ezt simán el is hiszi...

Mondjuk állítólag van 1 millió olyan madár, aki visszaküldte, bár én még senki olyannal nem találkoztam, aki ismerne akár egyet is... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Napi kedvenc: Vetési Iván elektronikus közszolgáltatási hivatali elnök szerint a szociális konzultáció visszaküldött adatlapjait úgy szkennelik be, hogy letakarják a vonalkódot, az e-mail címet és az aláírást. 😂

Forradalmat gyorsan, de főleg ébresztőt kéne fújni az emberi fejekben.Dzsokijuing
Ezt a Vetésit nem ebben a szent pillanatban olvastam, hogy megválasztották a kéziszövetség elnökének? Ejj de multifunkciós ő is.

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 256 — Saturday Night Lights

Forradalmat gyorsan, de főleg ébresztőt kéne fújni az emberi fejekben.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Az ilyen kormányzati lépésekkel az égvilágon semmi baj, a történelmi ősbűnt Orbánék az egykulcsos adórendszerrel követték el, ezt a lukat a büdzsében lehet toldozni-foldozni, de a vége úgyis az lesz, hogy az önérvényesítésre képtelen rétegeknek (alkalmazottak, öregek és tsai) csúnyább világ jön.Dzsokijuing
Szlovákoknál bejött. Nyilván az Szlovákia...Amadeus91
Ott ezt járulékcsökkentéssel pároztatták.

"A régió más országaiban stabil növekedési pályán bevezetett egykulcsos adóval szemben a hazai változat olyan extrém logikát követ, amely az alacsony jövedelemsávban az adóteher, illetve munkaerőköltség emelkedését eredményezi, és így az elvi jellegű gazdaságpolitikai célkitűzések érvényesülését is inkább akadályozza.." (Oszkó Péter)

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
Az ilyen kormányzati lépésekkel az égvilágon semmi baj, a történelmi ősbűnt Orbánék az egykulcsos adórendszerrel követték el, ezt a lukat a büdzsében lehet toldozni-foldozni, de a vége úgyis az lesz, hogy az önérvényesítésre képtelen rétegeknek (alkalmazottak, öregek és tsai) csúnyább világ jön.Dzsokijuing
Szlovákoknál bejött. Nyilván az Szlovákia...

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Az ilyen kormányzati lépésekkel az égvilágon semmi baj, a történelmi ősbűnt Orbánék az egykulcsos adórendszerrel követték el, ezt a lukat a büdzsében lehet toldozni-foldozni, de a vége úgyis az lesz, hogy az önérvényesítésre képtelen rétegeknek (alkalmazottak, öregek és tsai) csúnyább világ jön.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Mint ahogy hetente bejegyzem ide, nem célom a kormány kommunikációs trükkjeit védeni, többek között azért sem, mert nem én vagyok azoknak a célcsoportja, de érdekelne, hogy hol mondta Orbán, hogy soha nem fogunk kölcsönt felvenni?

Mivel elvbarátaid a GDP-arányos államadósságot felkúrták 53%-ról 80 fölé 8 év alatt (és ezeknek komoly része nem fejlesztésre, hanem nyugdíjra, bérre, áfacsökkentsére ment), most már csak azért kölcsönt kell felvenni, hogy a régi kölcsönöket egyáltalán törleszteni tudjuk.

Orbán nem azt mondta, hogy többet nem fogunk kölcsönt felvenni, hanem "ahhoz, hogy az államadósságot meg lehessen fékezni, minden olyan tényezőt ki kell iktatni, amely újratermeli az államadósságot" és a beáramló pénzeket az adósság visszafizetésére költik
Az ésszel elköltött, beruházásra felvett pénz nem feltétlenül termeli újra az államadósságot, hanem hosszú távon akár a GDP-arányos államadósságot(ami talán a legérdemibb indikátor államadósság témában)is csökkentheti.

Persze tudom, elégedett lennél, ha Orbán annyira hülye lenne, hogy a most bejövő pénzekből fejlesztene magasabb kamattal, mint hogy a magasabb kamatot kiváltaná rögtön és nem piaci árú, célhoz kötött pénzt költene el

Hidd el, ha nyugdíjemelésre, segélyre menne a kölcsön, vagy ha a fejlesztésre felvett pénzből 30 centis kilátó épülne, akkor én is ellentmondást emlegetnék. Sőt, én támadnám Orbánt, ahogy támadtam a hitelből finanszírozott szociális kiadások miatt Gyurcsányékat is.

több mint 13 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
segítsetek, mert nem vagyok ideológiailag elég képzett:
1. OV háborút hirdetett az adósság ellen (MHO 2011.06.14.) http://www.magyarhirlap.hu/online/orban_77_szazalekra_csokkenti_az_allamadossagot_a_kormany.html
2. Matolcsy aláírt az EBB-vel egy 735 millió euros (köbö 196 milliárd forint) hitelszerződést, amivel az idén már 900 millió eurora nőtt az EBB-vel 2011-ben aláírt hitelszerződések összértéke (EIB 2011.06.20.) http://www.eib.org/projects/press/2011/2011-087-hungary-eib-lends-eur-735-million-for-priority-projects-co-financed-with-eu-funds.htm

Matolcsy áruló?
A hitelfelvétel nem növeli az adósságot?
Most akkor Óceániával, vagy Keletázsiával állunk háborúban?DiamondsHead44
nos igen, ez a kettes számrendszernél kicsit összetettebb a dolog

kérdés hogy mire vesszük fel a hitelt és mennyiért
ha beruházásra és nem folyó kiadásra, akkor az várhatóan megtérül. Az EBB többek között azért hitelez, hogy az EU-tól lehívható támogatások mellé tett önrészt könnyebben lehessen biztosítani.

A hitel áráról annyit, hogy az EIB az EU tulajdona, és ahogy a honlapjuk fogalmaz: "az EBB nonprofit alapon működik, és az általa felvett kölcsön költségeihez közeli mértékű kamat mellett ad hitelt."

Ezt a nonprofit jelleget mutatja, hogy Magyarországnak is van törvénybe foglalt megállapodása az EIB-bel, mely szerint például a megállapodásban foglalt tevékenységek után az EIB-nek még adót sem kell fizetnie. Ami felesleges is lenne, mivel a magyar állam is részvényese a banknak.atapapa
akkor ha jól értem nincs semmi gond.
ez a hitelfelvétel nem növeli az adósságot.
nincs ellentmondás OV kijelentése és az EBB-vel kötött megállapodás között.

taníccs még mester!

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
Már meg is van magyarázva. 😉

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
1. OV háborút hirdetett az adósság ellen (MHO 2011.06.14.) http://www.magyarhirlap.hu/online/orban_77_szazalekra_csokkenti_az_allamadossagot_a_kormany.html
2. Matolcsy aláírt az EBB-vel egy 735 millió euros (köbö 196 milliárd forint) hitelszerződést, amivel az idén már 900 millió eurora nőtt az EBB-vel 2011-ben aláírt hitelszerződések összértéke (EIB 2011.06.20.) http://www.eib.org/projects/press/2011/2011-087-hungary-eib-lends-eur-735-million-for-priority-projects-co-financed-with-eu-funds.htm

Matolcsy áruló?
nos igen, ez a kettes számrendszernél kicsit összetettebb a dolog

kérdés hogy mire vesszük fel a hitelt és mennyiért
ha beruházásra és nem folyó kiadásra, akkor az várhatóan megtérül. Az EBB többek között azért hitelez, hogy az EU-tól lehívható támogatások mellé tett önrészt könnyebben lehessen biztosítani.

A hitel áráról annyit, hogy az EIB az EU tulajdona, és ahogy a honlapjuk fogalmaz: "az EBB nonprofit alapon működik, és az általa felvett kölcsön költségeihez közeli mértékű kamat mellett ad hitelt."

Ezt a nonprofit jelleget mutatja, hogy Magyarországnak is van törvénybe foglalt megállapodása az EIB-bel, mely szerint például a megállapodásban foglalt tevékenységek után az EIB-nek még adót sem kell fizetnie. Ami felesleges is lenne, mivel a magyar állam is részvényese a banknak.

több mint 13 éve
A pécsi önkormányzat szeptembertől megnyitja a megoldatlan ügyek irodáját 😂, már készülök a Loch Ness- és a Roswell-beadványommal.Dzsokijuing
Elég lesz a cigánykérdés is....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az állásteremtés jegyében. Kevés a diplomás árokásó...
110 álláshely megszűnéséről tárgyalnakapeszos
http://index.hu/belfold/budapest/2011/06/22/kirugnak_479_embert_a_budapesti_iskolakbol/

Ezek jó és megfontolt döntések.
A posta bezárása kis falukban illetve az üres vonatok megszüntetése az nemzetrombolás volt, de ez természetesen a bölcs és szerető pártunk jó döntése.zinedine5
Itt északon sokan utaztak vonattal. Napi 5-10 ember. Az is pénz...ki Szloviba és vissza, mert onnan is jönnek át dolgozni és fordítva. Erre megszüntették az egyik itteni legfontosabb vonalat...
több mint 13 éve
A pécsi önkormányzat szeptembertől megnyitja a megoldatlan ügyek irodáját 😂, már készülök a Loch Ness- és a Roswell-beadványommal.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
110 álláshely megszűnéséről tárgyalnakapeszos
http://index.hu/belfold/budapest/2011/06/22/kirugnak_479_embert_a_budapesti_iskolakbol/

Ezek jó és megfontolt döntések.
A posta bezárása kis falukban illetve az üres vonatok megszüntetése az nemzetrombolás volt, de ez természetesen a bölcs és szerető pártunk jó döntése.
több mint 13 éve
110 álláshely megszűnéséről tárgyalnak
több mint 13 éve

Matolcsy áruló?
a 101-es szobába fáradj be, ott szívesen felvilágosítanak 😊petey
😀

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Nem, ez csak egy rendkívül rafinált csapda az adósság számára.

Tudod, azért jó a háború, mert ott mindent meg lehet csinálni.

Volt már:
rekvirálás --> magánnyugdíj
hadiadók --> válságadó
propaganda-gépezet --> S(Z)P minden megszólalása
most meg jön a munkaszolgálatsomoskovig
És lassan a lefüggönyözött fekete autó. (TEK->audi...)
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/06/23/megint_atirjak_a_koltsegvetest/?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2011_06_23&utm_campaign=index

Kár, hogy már februárban tudni lehetett, hogy Matolcsyék nem tudnak számolni, kíváncsi vagyok, még hány módosításra lesz szükség, és mennyi fog elmenni a MNYP lopásból folyó hiányok finanszírozgatására...

több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
Nem, ez csak egy rendkívül rafinált csapda az adósság számára.

Tudod, azért jó a háború, mert ott mindent meg lehet csinálni.

Volt már:
rekvirálás --> magánnyugdíj
hadiadók --> válságadó
propaganda-gépezet --> S(Z)P minden megszólalása
most meg jön a munkaszolgálat

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 909 — Csodabogár

Matolcsy áruló?
a 101-es szobába fáradj be, ott szívesen felvilágosítanak 😊

több mint 13 éve

Matolcsy áruló?
Most akkor Óceániával, vagy Keletázsiával állunk háborúban?

STL Curtain
több mint 13 éve
Legjobb emlékezetem szerint nem mondtam olyant, hogy "közmunkára a cigányokkal". Az én "radikális" megoldásom pedig mindössze annyit tesz: a hatályos törvények ugyanúgy vonatkozzanak rájuk is, mint minden egyszerű földi halandóra. Mert ha jogokról van szó, ők az elsők akik tartják a markukat, a kötelesség oldal viszont egyszerűen hidegen hagyja őket. De hagyjuk ezt mi is, megint körbe járnánk ugyanazt ötödszörre is.apeszos
No, akkor most már tudod miért nem vettelek bele azt ezt harsogók közé, amikor haromt-t, Schleck-et meg igen.
Utána te tülekedtél közibük. 😊

(Hsz 2064, 2065)Sobri Jóska
Jó nekem ott. 😛
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
http://www.usdebtclock.org/

Kemény
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
Legjobb emlékezetem szerint nem mondtam olyant, hogy "közmunkára a cigányokkal". Az én "radikális" megoldásom pedig mindössze annyit tesz: a hatályos törvények ugyanúgy vonatkozzanak rájuk is, mint minden egyszerű földi halandóra. Mert ha jogokról van szó, ők az elsők akik tartják a markukat, a kötelesség oldal viszont egyszerűen hidegen hagyja őket. De hagyjuk ezt mi is, megint körbe járnánk ugyanazt ötödszörre is.apeszos
No, akkor most már tudod miért nem vettelek bele azt ezt harsogók közé, amikor haromt-t, Schleck-et meg igen.
Utána te tülekedtél közibük. 😊

(Hsz 2064, 2065)