NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
De akkor miért vannak a roma önkormányzatok?😊
Ha pénz kell akkor lehet külön roma?NB2
Ott felvállalják. Min. 30 fő kell hozzá.
Nálunk olyan ukrán önkormányzat volt, hogy Kárpátaljáról áttelepült magyar nemzetiségieket megfűztek, hogy legyenek már ukránok, hogy meglegyen a létszám. Mindenkinek jól jön az a kis (köz)pénzmag.

Amúgy mi van akkor, ha hiteles számadat lesz arról, hogy arányuknál többen bűnöznek a cigányok közül? Ha lenne munkájuk, pénzük nem bűnöznének annyit. És ha a többségi társadalomnak is lenne munkája, pénze nem is érdekelné annyira a téma.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 341 — zászló zászló szív
Nincs okom kételkedni mikor mindenki ilyen százalékú megoszlásról mesélt egymástól függetlenül.peach
Ohh, én mindenben kételkedek, amit nem tudok számokkal, adatokkal alátámasztani. Sajnos szakmai ártalom...

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 227
Ha pénz kell akkor lehet külön roma?NB2
Pont azzé' amié' van sváb meg szerb nemzetiségi önkori, vagy amiért van édeserdélyben magyar.
több mint 10 éve
Gyurma: oszt az ombudsman úr mi alapján kívánja ezt meghatározni? Van erről egy ab-határozat, ami pont ennek a problémáját taglalja, hogy önkéntes alapon történik itt a nemzetiséghez tartozás léte, defacto lehetetlen egy pontos adatbázist összeállítani.Amadeus91
 nol.hu/belfold/vita-a-romak-nyilvantartasarol--1479803

Nem tudom, nem is érdekel, de elvileg meg lehet oldani.

Alapvetően nem értem, hogy miért érdekes az, aki nem vallja magát cigánynak, hogy azt cigányként tartsunk nyilván és visszafelé is. Az Ormánságban sok hótfehér gyerek mondja, hogy ő cigány, csak mert az akar lenni. Nem a támogatás miatt, hanem mert látja hogy az milyen laza életmód. (Vannak letolt gatyás fehér-négerek is, igen rád nézem Eminem 😛)

Megjelent ilyen is:  444.hu/2014/11/07/eloszor-kutattak-a-ciganybunozest-es-kiderult-hogy-nincs-olyan/

(ha valakinek meg van az eredeti Bűnügyi Szemle cikk, azt elfogadnám, mert k-ra nem tudom megrendelni csak ezt a számot, de lehet béna vagyok)

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Gyurma! Perszehogy elítélendő minden bűncselekmény ha cigány csinálja, ha magyar, ha akárki más. A probléma, hogy nem m1 milyen gyakorisággal, nem véletlen, hogy a magyar börtönökben a fogva tartottak kb 70%-a roma. Az nem lehet véletlen, hogy kb 3ból 2 bűncselekményt roma követ el. És sztem ez az amit jól meglovagol a fidesz, hogy az emberek nagyrésze ezeket a migránsokat egy kalap alá veszik a fentebb említettekkel. Ráadásul valljuk be van is ennek alapja ha csak azt nézzük amit a tévében hallani, neten és újságban olvasni lehet.peach
Ha bármilyen véleményedet a manipuláló médiára alapozod, akkor az nagy gond.vandeminek
Én nem, de szted hány honfitársunk teszi ezt? Sztem a túlnyomó többség.

Egyébként igen, tudom, hogy nincs ilyen statisztika így én is csak olyanok elmeséléseire tudok hagyatkoznib akik vagy ültek, vagy bv-sek voltak. Nincs okom kételkedni mikor mindenki ilyen százalékú megoszlásról mesélt egymástól függetlenül.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 471 — nabege2@yahoo.com
Ha pénz kell akkor lehet külön roma?
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 227
Én csak fehér volt elítélteket ismerek, szóval szerintem meg nincsenek is bent cigányok. Kb. ennyi értelme van annak, amit írtál.

Egyébként ezen rugózhatunk, de amíg nem szedi össze magát végre a nagy magyar politikai korrektség (HAHAHAHAHA), és hasonlóan a nálunk modernebb országokhoz kezdjük el nyilvántartani a származást, addig ez a vita parttalan. Már 4-5 éve kész van a kisebbségi (!) ombudsman által kidolgozott javaslat, ami bizony nyilvántartaná mind az elítéltek, mind a letartóztatottak származását. Rá egy évre kiderülne, hogy kinek van igaza, addig meg ez nem vezet sehova.Gyurma Pappa
Hát azt talán elfogadod, hogy a rendőrségen és a bv-ben van erre a legnagyobb rálátás. Egy rendes statisztikát én is tudnék támogatni, de még az sem lenne pontos, hiszen valószínűleg az is önbevalláson alapulna. Tehát ha az egyébként koromfekete Orsós Rómeó nem vallja magát külön cigánynak, akkor ő bizony a magyar elkövetők halmazába kerülne be. A bőrszín alapján való statisztika már közelebb lenne az igazsághoz, de abból hatalmas sipákolás lenne (de még az se lenne teljesen pontos, mert vannak sajnos egészen fehér bőrű cigányok is).Dub
Rendes statisztikát, HAH! Él nálunk a sztori a karon, hogy a cigánybűnözés duma valójában MSZMP-és történet, történt ugyanis, hogy a 80-as években kívánt a párt egy statisztikát csinálni, csak megrekedtek félúton, mert sehogy sem sikerült definiálni a cigányt, mint fogalmat, mert akárhogy próbálták mindig becsúszott egy-két fehér a statisztikába. Szóval hagyták is a picsába, nincs cigánybűnözés, csak simán bűnözés, és valahol így is van ez jól.

Gyurma: oszt az ombudsman úr mi alapján kívánja ezt meghatározni? Van erről egy ab-határozat, ami pont ennek a problémáját taglalja, hogy önkéntes alapon történik itt a nemzetiséghez tartozás léte, defacto lehetetlen egy pontos adatbázist összeállítani.
több mint 10 éve
Hát azt talán elfogadod, hogy a rendőrségen és a bv-ben van erre a legnagyobb rálátás.Dub
Nézd, természetesen elfogadom, de alapvetően a statisztikai mintavétel számos szabálya sérül akkor, amikor ennyire szubjektív ítélet alapján próbálunk döntést hozni, de a véleményalkotás is igen nehéz. Több BV-és ismerősöm is van, rendőr is bőven, de a másik oldalon is ismerek sokat (többet mint szeretnék). Azt készségesen elismerem, hogy vannak olyan bűncselekmények, ahol túl vannak reprezentálva (vagyon elleni bűncselekmények, könnyebb testi sértések), de abban is biztos vagyok, hogy van ahol meg alul (kábítószerrel való visszaélés, gazdasági bűncselekmények, nemi erőszak).

Arra szándékoztam rávilágítani két-három hsz-szel ezelőtt, hogy nem azért ítélem el őket, mert cigányok, hanem mert bűnözők. Attól nem ítélem el jobban vagy rosszabbul mert cigány vagy mert fehér.

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Én csak fehér volt elítélteket ismerek, szóval szerintem meg nincsenek is bent cigányok. Kb. ennyi értelme van annak, amit írtál.

Egyébként ezen rugózhatunk, de amíg nem szedi össze magát végre a nagy magyar politikai korrektség (HAHAHAHAHA), és hasonlóan a nálunk modernebb országokhoz kezdjük el nyilvántartani a származást, addig ez a vita parttalan. Már 4-5 éve kész van a kisebbségi (!) ombudsman által kidolgozott javaslat, ami bizony nyilvántartaná mind az elítéltek, mind a letartóztatottak származását. Rá egy évre kiderülne, hogy kinek van igaza, addig meg ez nem vezet sehova.Gyurma Pappa
Hát azt talán elfogadod, hogy a rendőrségen és a bv-ben van erre a legnagyobb rálátás. Egy rendes statisztikát én is tudnék támogatni, de még az sem lenne pontos, hiszen valószínűleg az is önbevalláson alapulna. Tehát ha az egyébként koromfekete Orsós Rómeó nem vallja magát külön cigánynak, akkor ő bizony a magyar elkövetők halmazába kerülne be. A bőrszín alapján való statisztika már közelebb lenne az igazsághoz, de abból hatalmas sipákolás lenne (de még az se lenne teljesen pontos, mert vannak sajnos egészen fehér bőrű cigányok is).Dub
Akkor mi lenne az ideális megoldás? Minden elítéltet egy árjabizottság elég vezetni, akik alaposan megvizsgálják majd megállapítják a fajtáját?

több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 019

Hát azt talán elfogadod, hogy a rendőrségen és a bv-ben van erre a legnagyobb rálátás. Egy rendes statisztikát én is tudnék támogatni, de még az sem lenne pontos, hiszen valószínűleg az is önbevalláson alapulna. Tehát ha az egyébként koromfekete Orsós Rómeó nem vallja magát külön cigánynak, akkor ő bizony a magyar elkövetők halmazába kerülne be. A bőrszín alapján való statisztika már közelebb lenne az igazsághoz, de abból hatalmas sipákolás lenne (de még az se lenne teljesen pontos, mert vannak sajnos egészen fehér bőrű cigányok is).
több mint 10 éve
Aha... ha van az ismeretségi körödben rendőrségen vagy bv-ben dolgozó ember, kérdezd már meg nyugodtan. Mondjuk a napi bűnügyi tájékoztatóban, hogy hány százalékuk cigány. Etnikai nyilvántartás nincs, de névből és/vagy fotóval jó százalékkal meg lehet mondani. Büntetés-végrehajtásnál dettó. A 70% az kb a reális.Dub

Egyébként ezen rugózhatunk, de amíg nem szedi össze magát végre a nagy magyar politikai korrektség (HAHAHAHAHA), és hasonlóan a nálunk modernebb országokhoz kezdjük el nyilvántartani a származást, addig ez a vita parttalan. Már 4-5 éve kész van a kisebbségi (!) ombudsman által kidolgozott javaslat, ami bizony nyilvántartaná mind az elítéltek, mind a letartóztatottak származását. Rá egy évre kiderülne, hogy kinek van igaza, addig meg ez nem vezet sehova.

több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
probléma, hogy nem m1 milyen gyakorisággal, nem véletlen, hogy a magyar börtönökben a fogva tartottak kb 70%-a roma. Az nem lehet véletlen, hogy kb 3ból 2 bűncselekményt roma követ el.peach
Statisztika? Hasra én is tudok mondani ilyeneket. Az igazság ettől nagyon messze van.

Magyarországon nem készül etnikai felmérés az elkövetőkről, így elég nehéz ezt kijelenteni. De azért:

A romák bűnözésben való részvételéről statisztikai adatok nincsenek, de kutatási eredmények igen. Bár a börtönökben jóval magasabb a cigányok arányszáma (30%), mint a társadalomban becsült számuk (7-10%), de az OKRI 2011-es kutatása szerint míg a romák a vagyon elleni bűncselekmények elkövetői között felülreprezentáltak, az emberölés esetében ez nem így van.Dr. Virág György kriminológus
Gyurma Pappa
Aha... ha van az ismeretségi körödben rendőrségen vagy bv-ben dolgozó ember, kérdezd már meg nyugodtan. Mondjuk a napi bűnügyi tájékoztatóban, hogy hány százalékuk cigány. Etnikai nyilvántartás nincs, de névből és/vagy fotóval jó százalékkal meg lehet mondani. Büntetés-végrehajtásnál dettó. A 70% az kb a reális (és mindez kb fél- 1 millió ember kontra 9 millió).
több mint 10 éve
probléma, hogy nem m1 milyen gyakorisággal, nem véletlen, hogy a magyar börtönökben a fogva tartottak kb 70%-a roma. Az nem lehet véletlen, hogy kb 3ból 2 bűncselekményt roma követ el.peach
Statisztika? Hasra én is tudok mondani ilyeneket. Az igazság ettől nagyon messze van.

Magyarországon nem készül etnikai felmérés az elkövetőkről, így elég nehéz ezt kijelenteni. De azért:

A romák bűnözésben való részvételéről statisztikai adatok nincsenek, de kutatási eredmények igen. Bár a börtönökben jóval magasabb a cigányok arányszáma (30%), mint a társadalomban becsült számuk (7-10%), de az OKRI 2011-es kutatása szerint míg a romák a vagyon elleni bűncselekmények elkövetői között felülreprezentáltak, az emberölés esetében ez nem így van.Dr. Virág György kriminológus

több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Gyurma! Perszehogy elítélendő minden bűncselekmény ha cigány csinálja, ha magyar, ha akárki más. A probléma, hogy nem m1 milyen gyakorisággal, nem véletlen, hogy a magyar börtönökben a fogva tartottak kb 70%-a roma. Az nem lehet véletlen, hogy kb 3ból 2 bűncselekményt roma követ el. És sztem ez az amit jól meglovagol a fidesz, hogy az emberek nagyrésze ezeket a migránsokat egy kalap alá veszik a fentebb említettekkel. Ráadásul valljuk be van is ennek alapja ha csak azt nézzük amit a tévében hallani, neten és újságban olvasni lehet.peach
Ha bármilyen véleményedet a manipuláló médiára alapozod, akkor az nagy gond.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Gyurma! Perszehogy elítélendő minden bűncselekmény ha cigány csinálja, ha magyar, ha akárki más. A probléma, hogy nem m1 milyen gyakorisággal, nem véletlen, hogy a magyar börtönökben a fogva tartottak kb 70%-a roma. Az nem lehet véletlen, hogy kb 3ból 2 bűncselekményt roma követ el. És sztem ez az amit jól meglovagol a fidesz, hogy az emberek nagyrésze ezeket a migránsokat egy kalap alá veszik a fentebb említettekkel. Ráadásul valljuk be van is ennek alapja ha csak azt nézzük amit a tévében hallani, neten és újságban olvasni lehet.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Negyedrész nemzetbiztonsági szűréssutianap
Ez sajnos a jelenlegi keretek között lehetetlen.
több mint 10 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 491
Én továbbra is fenntartom, a bevándorlókra iparágat lehetne felhúzni, 1 év oktatás, képzés, aki megfelel beilleszkedhet a társadalomba, aki nem mehet világgá. Persze ehhez kéne normális infrastruktúra, szervezettség stb... .gabokocka
Meg pl igény a probléma valódi megoldására.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Bazza, ha már megszólítva vagyok. Tisztelettel. Ugyi asszem jól tudom, hogy kishazánk a problémás helyekre nem ad ki vízumot, akkor meg jönnek rejtve. Az USA csinál kvótát tehát kvázi ezzel előszűri a népet, nem csak aszt mondja, hogy nem. Másodrészt az egész uniónak a határmenti menekültáborokba kellene pumpálnia, mondjuk a szír határ mellettiekbe, törököknél, jordániába, kurdoknak. Mert ha ott normálisak lennének a körümények inkább marad ott amíg van remény a hazatérésre. Érdekes minden természeti katasztrófa után még gyermektáborokat is szervez kishazánk. Ez ugyanaz, humanitárius katasztrófa. Harmadrészt idióta az eu előírása, hogy az első felvevőhelyre visszautalják, de ha egyszer nem oda akar menni, hanem pölö csak a kanadai követségig Bécsbe? Negyedrész nemzetbiztonsági szűrés, legyen szigorú, de utána aki zöld jelzést kapott menjen valami rehab programba, már aki itt akar.

Tehát preventív javaslatba az erőket én a török határra öszpontosítanám, pénz, paripa, határőr, minden. Méghogy nem kell bevenni a törököket az unióba...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Pécsen két késelés volt az elmúlt 3 hónapban. Most hétvégén 6-an nekimentek két embernek, egy 17 éves hülyegyerek megszurkálta a kettőt, nyilván ezzel van tele a kuruc, mert cigányok voltak az elkövetők. Szerencsére a két ember jól van.

3 hónapja egy 17 éves gyerek halálra szurkált egy 22 éves srácot, elkapták, ügy lezárva. 30 percet kerestem, egy rövid helyi hírt kivéve semmit nem találtam róla. Az elkövető fehér volt, aki meghalt az is.

Akkor melyik esetben kell jobban elítélnem a késelést? Igen, mindkettőben. Mennyiben befolyásolja, hogy ki követte el? Igen, pont semennyire.

Feltennék egy kérdést, mert tényleg érdekel a válasz.
Nektek (sutianap, peterk, Sobri, Gyurma stb) hol lenne az a pont amikor Ti is azt mindanátok, hogy keményen fel kell lépni a migránsok ellen és ne jöjjenek többen?
Egy több napos lázongás, gyilkosság, nemi erőszakok?Bazzani
Azért is kezdtem messzebbről, mert a kérdést sem értem. Mi a kemény fellépés? Lőjék le őket a határon? Ha erre gondolsz, akkor soha. Ha kemény fellépés, hogy aki nem jogosan akar bejönni azt toloncolják vissza, aki meg tényleg menekült azt meg fogadjuk be, de tényleg legyenek kemények a feltételek, akkor meg most is úgy gondolom, hogy ezt így kellene csinálni.

Nem értem, hogy mi köze van a migráció kérdésének bármekkora mértékben is ahhoz, hogy kis területre összezárt 3-4000 ember között van elég sok barom, és hát igen nagy feszültség is. Nem azért jönnének kevesebben vagy többen mert mi itt Mo-n kemények vagyunk...

Aki meg pontja a törvényes rendet, azzal szemben fel kell lépni, de nem azért mert migráns, hanem azért mert egy bunkó/bűnöző/zaklató/akármi. Ez ellen most is úgy gondolom, hogy keményen fel kell lépni.

Lehet hogy csapongó, de bocs, tényleg nem értem mire gondolsz.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amúgy kötve hiszem, hogy az usában nem lenne lázongás, ha egy ezer fős táborba bezsúfolnál 500-500 magyart szlovákot románt szerbet és horvátot. És akkor mi lennénk a vandálok.gabokocka
Én ezt konkrétan átéltem a 90-es évek elején, amikor egyetemistaként nyaranta Angliába jártunk ki mezőgazdasági munkára. Ott pont ilyen "kelet-európai lágerek" voltak a farmok mellett, tele magyar, szlovák, lengyel, délszláv nyári munkásokkal. És hiába volt egyetemista egy jelentős részünk, a helyzet hasonló volt, mint ezekben a lágerekben. Balhé napi szinten, a környék teleszemetelve, a lopások száma sokszorosára szökött, stb. Aztán ősszel hazament a nép, és beiratkozott a következő szemeszterre.... 😀 (Igaz, néhányuk itthon se volt kevésbé tahó. 😀 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nektek (sutianap, peterk, Sobri, Gyurma stb) hol lenne az a pont amikor Ti is azt mindanátok, hogy keményen fel kell lépni a migránsok ellen és ne jöjjenek többen? Egy több napos lázongás, gyilkosság, nemi erőszakok?Bazzani
Így általában hogy "migránsok ellen" nem tudok válaszolni. Ez általánosít, vagy így vagy úgy. Ha azt kérdezed, hogy hány bűnözőt szeretnék, akkor a válaszom nem lesz meglepő: egyet se. 😊 Csakhogy én a bevándorlókat nem tartom annak. Ugyanolyannak tartom őket, mint bármelyik magyart. Dolgoztam, éltem eleget mindegyik között, hogy megszűnjön bennem minden előítélet ebben a tekintetben.

Furcsállva kérdezed, hogy "honnan van ezeknek pénzük"? Nos, hát onnan, hogy döntő többségük nem bűnöző. De még csak nem is földönfutó nincstelen. Nem "putris tolvaj romák", ha úgy tetszik. Ezek egyszerűen a jobb élet reményében költöző normális emberek. Pont olyanok, mint az a magyar, aki Németországba megy ki dolgozni. Az sincs tele pénzzel, de úgy indul el, hogy legalább az indulásra legyen valamennyije. Legalábbis a többség. (Hülyék, szerencsétlenek mindig vannak. )

Namost, a probléma döntően maga az élethelyzet. Be vannak ezek a szerencsétlenek lágerezve harminc fős hodályokba, és heteket, hónapokat vannak ott úgy, hogy semmi értelmeset nem tudnak csinálni, csak várnak. Ilyen helyzetben az alapból normális ember is kifordul magából. Főleg akkor, ha amúgy is feszült, stresszes, mert útközben legtöbbjüket párszor tuti átverték, a helyiek fújnak rájuk, nem szolgálják őket ki a boltban, stb. Gondolj bele, hogy ha csak egy sima túristaúton mondjuk Erdélyben nem szolgálnának ki téged egy kocsmában, mondván, hogy nincs sör, miközben látod, hogy a helyiek ott isznak. Sokunknak egy esettől is eldurran az agya, nem hetek, hónapok sorozatos hasonló inzultusaitól. Köztük is vannak olyanok, akik hamarabb fordulnak ki magukból, meg a helyiek között is, így aztán az érintkezések - a menekült menekült közötti és a menekült és a helyiek közötti is - több feszültséget is szülnek.

Úgyhogy - azok alapján amit olvastam a hazai helyzetről, szerintem - legalább annyit meg kéne tenni, hogy átvesszük azokat a nyugati gyakorlatokat, amik ott már beváltak. Hiszen ők nem ma kezdték a menekültekkel / bevándorlókkal való foglalkozást. Kezdve onnan, hogy nem csak bezsuppoljuk őket a hodályokba aztán kaját kapnak, de amúgy szarunk rájuk, ők meg nem tudnak mit kezdeni magukkal, tehetetlenül csak várnak, unatkoznak, egymás lábát tapossák. Programokat kellene szervezni nekik. Például nyelvi gyorstalpalót, esetleg jogi, társadalmi alapismereteket tanitani. Vagy a helyi szokásokkal megismertetni őket, ill. segíteni helyi / környékbeli eligazodásban nekik (ha megismered a másikat, mindjárt máshogy is nézel rá), stb. És nem ártana ugyanezt fordítva is. A helyiek számára is előadásokat tartani, tájékoztatni őket, hogy mi zajlik a kerítésen belül, kik vannak ott, mit csinálnak. Így egyrészt a helyiek fel tudnának készülni, másrészt meg is ismernék egy kicsit őket, ami már enyhíthet a helyzeten.

Mi ebből semmit nem csinálunk. Arra voltunk berendezkedve, hogy idejönnek, regisztrálnak, zsupsz be őket valami hodályba, aztán ajtó kinyit és ők húznak is tovább. Nem költöttünk rájuk, nem foglalkoztunk velük. Az ideérkezők 99%-a most is megy/menne tovább, csak most megnőtt a létszám, ez okozza a gondot. De ettől még jó lenne komolyan venni az egészet. Már a kerítésen kívül is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 187 — #NoStress
Nektek (sutianap, peterk, Sobri, Gyurma stb) hol lenne az a pont amikor Ti is azt mindanátok, hogy keményen fel kell lépni a migránsok ellen és ne jöjjenek többen?
Ne jöjjenek többen?
Nem attól nem jönnek, ha te itt bármit is csinálsz, hanem attól, ha ott, ahonnan jönnek, nincs rá komoly okuk.
Szerinted ki jön jókedvében, és ki azért, mert nem sok opciója maradt?

Nem a migránsok ellen kell keményen fellépni, hanem az adott társadalomra veszélyes, káros, ártalmas faszkalapok ellen a törvény teljes szigorával. Akár magyar, akár nem. Pl. rasszisták, gyűlöletkeltők, cigányozók, buzizók, zsidózók, ja, és főleg a durván szomszédban gitározók ellen.
Engem ugyanannyira zavar egy hordányi angolai menekült, akik fenyegetően tobzódnak a kerted alatt, és benned félelmet keltenek, mint egy csürhe betyársereges fajvédő fasz, akik csuklyában parádéznak, hasonló indíttatásból, mások házainál.

De sajna a megoldás ott leledzik, hogy amíg ez az egész menekültkérdés országos szinten kb. súlytalan ügy (úgyis mondhatnám, hogy a kb 10milliónyi magyarból 1-2%-t érint csak), mégis ilyen jól meg lehet vele pakolni a médiát, addig bizony a csapból is ez fog folyni, a kormányzat pedig boldog és örül, a "kampánycsapat" megint jól végezte dolgát.
És még kiegészítem annyival, hogy nem kellett volna Vonának elindulnia középre, mert így amit otthagyott magára a szélen, most viszi a Fidesz izibe'.

több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
Ez nem releváns, mongyuk Zsorzs, én dógzok napi huszonhatórát Izlandon a narancsfáimmal, dehiába, Kugli Ferkó meg kiköpdös az ablakon azt nőnek a fák.sutianap
izlandon ölj bálnát. van, ahol a fű se nő. ott volt selyemút, kecskedugás, aztán olaj. vágod, ez ilyen last man standing dolog. a véletlen odaát van.
több mint 10 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Szted az ország szempontjából mi a nagyobb problèma, hogy jön x bevándorló, vagy 15x magyar a határon túl keresi a boldogulást, mert itthon nem tud megélni?
gabokocka
vagy nem is akar, es itt hagyja az egesz kocerajt a sok agyhalott tahora.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Szted az ország szempontjából mi a nagyobb problèma, hogy jön x bevándorló, vagy 15x magyar a határon túl keresi a boldogulást, mert itthon nem tud megélni?

Én továbbra is fenntartom, a bevándorlókra iparágat lehetne felhúzni, 1 év oktatás, képzés, aki megfelel beilleszkedhet a társadalomba, aki nem mehet világgá. Persze ehhez kéne normális infrastruktúra, szervezettség stb... Pl vannak falvak amik elnéptelenednek, ha ezekbe csak egy két családot telepítesz, már segítség mindkét fél részére. De ezzek foglalkozni kéne, nem olyan populáris, és nem nyersz szavazatokat.

Amúgy kötve hiszem, hogy az usában nem lenne lázongás, ha egy ezer fős táborba bezsúfolnál 500-500 magyart szlovákot románt szerbet és horvátot. És akkor mi lennénk a vandálok.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.