NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 10 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 219
 estiujsag.hu/belugy/ket-millio-menekult-tart-magyaroroszag-feleZoliZoltán
Csak kettő?Amadeus91
Én pont a héten voltam arra (visszaakartam menni az őshazába már másodjára most egy hosszabb úton, de csak a szerb-macedón határig jutottam) 3 milliót számoltam, plusz valami Batyu vagy Batu adott nekem egy levelet, hogy Magyarország feltétel nélkül adja meg magát. Voltam is Ádernél, de nem vett komolyan pedig elmondtam mit láttam...

Na nem baj majd legalább emlegethetnek mint Jughead barát. 😉
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
 napigazdasag.hu/cikk/48516/
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 227
 estiujsag.hu/belugy/ket-millio-menekult-tart-magyaroroszag-feleZoliZoltán
Csak kettő?
több mint 10 éve
 estiujsag.hu/belugy/ket-millio-menekult-tart-magyaroroszag-fele
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
 444.hu/2015/07/01/deutsch-nem-jo-hogy-ugyanannyi-penzt-kapnak-az-epek-es-a-paralimpikonok-az-olimpiai-ermekert/
Ezekután már semmin nem tudok meglepődni...peach
Na, pont egy fogyatékos beszél, aki a (szellemi) fogyatékossága ellenére sokkal többet keres, mint a legtöbb ép.

Igaz, neki akad bőven konkurrenciája, az "ő sportágában" hatalmas a versengés. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 416 — Steelers fan
Ezt nem tudom, de azt tudom, hogy Angliában pl. nem angol-nem angol - tehát nem nemzetiségi a megközelítés, hanem a külső fizikai tulajdonságokat írják le. Pl. bőrszín, ilyesmi. És mellé még jópár nem fizikai jellemzőt is természetesen - pl. beszélt nyelv, állampolgárság - is nyilvántartanak. De arról pl. hogy mennyi az angol, skót vagy éppen ír bűnözési arány ott sincs statisztika. Az USA-ban is csak a latino, afroamerikai, germán meg ferdeszemű kategória létezik, olyan nincs, hogy mondjuk ír, angol, zsidó v. hasonló származású-e.

Szóval ha lesz is valami hasonló, nem tudom, hogy cigánybűnözésre vonatkozó statisztikát hogyan lehet majd kreálni. Szerintem sehogy. Ilyen kategóriát is necces lesz bevezetni, mert nemzetiségi alapon (roma, cigány) nem lehet, külső jellemző meg mi van? Fekete bajusz? Barna bőr? Kb. minden harmadik magyar is simán elmegy romának, ha úgy akarom. 😀peterk2005
1990 előtt (pl a Kék fényben) sem mondták ki direktbe. Ha úgy modták, hogy az elkövető "kreol bőrű" az jelentette azt hogy cigány.

Szerencsére ennek ma már nincs akkora jelentősége, nyomozó ismerősöm szokta mondogatni, hogy a gugli a barátunk, a fészbuk még jobb barátunk. 😊
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 227
Az éhező magyar gyerekeknek miért nem osztogatják ???ZoliZoltán
Mert a zsidó gyíkemberek - aka reptiliánok - azt akarják, hogy kihaljon a magyar.
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
 index.hu/belfold/2015/07/02/orban_keritest_epit_a_felesege_adomanyt_visz_a_menekulteknek/

Az a baj, hogy ez egy ennyire skizofrén ország.Gyurma Pappa
 444.hu/2015/07/01/deutsch-nem-jo-hogy-ugyanannyi-penzt-kapnak-az-epek-es-a-paralimpikonok-az-olimpiai-ermekert/

Ezekután már semmin nem tudok meglepődni...peach
Elolvastam a teljes cikket mert nem szeretem az ilyen kiragadott mondatokat. Döbbenet...nem jó, hogy az agyhalott politikusok 10szer többet keresnek, mint egy értékteremtő gyári melós..-üzenném neki...
több mint 10 éve
Az éhező magyar gyerekeknek miért nem osztogatják ???
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
 index.hu/belfold/2015/07/02/orban_keritest_epit_a_felesege_adomanyt_visz_a_menekulteknek/

Az a baj, hogy ez egy ennyire skizofrén ország.Gyurma Pappa

Ezekután már semmin nem tudok meglepődni...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 341 — zászló zászló szív

Az a baj, hogy ez egy ennyire skizofrén ország.

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 083 — Lájkold a zsűrit!
germán nincs, csak kaukázusi, de hogy mi bajuk a grúzokkal, kituggya 😉sutianap
Semmi, államot is neveztek el róluk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem kerítés kell hanem aknamező!!!he7edik
Ha ez a vágyad, itt vannak a legjobb helyek számodra. Javaslom a költözést:  listverse.com/2008/08/11/10-countries-with-the-most-landmines/

több mint 10 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Nem kerítés kell hanem aknamező!!!he7edik
Van akinek aknamező, van akinek lipótmező.
több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Nem kerítés kell hanem aknamező!!!

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Gyurma: oszt az ombudsman úr mi alapján kívánja ezt meghatározni? Van erről egy ab-határozat, ami pont ennek a problémáját taglalja, hogy önkéntes alapon történik itt a nemzetiséghez tartozás léte, defacto lehetetlen egy pontos adatbázist összeállítani.Amadeus91
Ezt nem tudom, de azt tudom, hogy Angliában pl. nem angol-nem angol - tehát nem nemzetiségi a megközelítés, hanem a külső fizikai tulajdonságokat írják le. Pl. bőrszín, ilyesmi. És mellé még jópár nem fizikai jellemzőt is természetesen - pl. beszélt nyelv, állampolgárság - is nyilvántartanak. De arról pl. hogy mennyi az angol, skót vagy éppen ír bűnözési arány ott sincs statisztika. Az USA-ban is csak a latino, afroamerikai, germán meg ferdeszemű kategória létezik, olyan nincs, hogy mondjuk ír, angol, zsidó v. hasonló származású-e.
peterk2005
germán nincs, csak kaukázusi, de hogy mi bajuk a grúzokkal, kituggya 😉sutianap
Jól mondja Süti úr! Csak nekem germán mindenki. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Gyurma: oszt az ombudsman úr mi alapján kívánja ezt meghatározni? Van erről egy ab-határozat, ami pont ennek a problémáját taglalja, hogy önkéntes alapon történik itt a nemzetiséghez tartozás léte, defacto lehetetlen egy pontos adatbázist összeállítani.Amadeus91
peterk2005
germán nincs, csak kaukázusi, de hogy mi bajuk a grúzokkal, kituggya 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 187 — #NoStress
mert nemzetiségi alapon (roma, cigány) nem lehet, külső jellemző meg mi van? Fekete bajusz? Barna bőr? Kb. minden harmadik magyar is simán elmegy romának, ha úgy akarom. 😀peterk2005
Kikérem magamnak, he!

több mint 10 éve

Szóval ha lesz is valami hasonló, nem tudom, hogy cigánybűnözésre vonatkozó statisztikát hogyan lehet majd kreálni. Szerintem sehogy. Ilyen kategóriát is necces lesz bevezetni, mert nemzetiségi alapon (roma, cigány) nem lehet, külső jellemző meg mi van? Fekete bajusz? Barna bőr? Kb. minden harmadik magyar is simán elmegy romának, ha úgy akarom. 😀

több mint 10 éve
Hát azt talán elfogadod, hogy a rendőrségen és a bv-ben van erre a legnagyobb rálátás.Dub
Hát ja. Az egyik vállalkozásomban két magyar cégtársam van - mindkettő volt rendőr. (Valamikor rendőrségi infos megrendelésekre alapítottuk a céget, ma már teljesen mást csinálnak/csinálunk.) Az egyik társam szerint minden nem roma elkövetőre két roma jut, a másik szerint meg nincsenek felülreprezentálva egyáltalán, a különbség leginkább abból adódik, hogy a bíróságok a roma gyanúsítottakat két perc alatt elmeszelik, a nem romáknál meg alaposabb a tárgyalás - és sokkal kisebb az elítélő ítéletek száma.

Két volt rendőr, homlokegyenest mást mond. Legyél okos, Domonkos. Gyanítom egyébként, hogy egyik se "semleges" a kérdésben, mindegyik valamilyen irányban elfogult. Mindenesetre én nem így közelítem meg a kérdést, mert szvsz nem is így kell. A jobb környékeken akár van roma a szomszédban akár nincs, nem jelentenek gondot, mert akik ott laknak, azok dolgozó/zenész/stb romák. A nyóckerben meg este tíz után simán bármikor pofánverhet egy roma, ha nem figyelsz. Vagy nem roma.

Szóval a magasabb arány (amit gyanítok) a szociális helyzet miatt van. Namost, ha a bevándorlók is a gettókba érkeznek, akkor náluk is magasabb lesz. Csakhogy ez nincs így, és jelenleg sincs meg ennek a veszélye. Akik jelenleg jönnek, azok nem "gettós szocializációjú" emberek, hanem csak legfeljebb szegények (már aki szegény). A kettő nem ugyanaz.

több mint 10 éve
Matol napi 1500 Sobri jon...
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Ez nagyon jó:
 index.hu/belfold/2015/07/02/cba_baldauf_laszlo_interju/
Olyan igazi magyar valóságnak tűnik...Klaci79
Tűűűűnik???
Ez maga a magyar valóság.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 706
Ez nagyon jó:
 index.hu/belfold/2015/07/02/cba_baldauf_laszlo_interju/
Olyan igazi magyar valóságnak tűnik...
több mint 10 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
Jajj, ha Dub megtudja, hogy vannak szőke, kék szemű cigányok is. El nem tudom képzelni, hogy milyen tragédia lenne az számára. Nem tudhatná szegény, hogy most az árja vagy cigány? Most azt imádni vagy utálni kell? Hisz nem látszódik! Beszivárgó lehet mindenütt!

Tudjátok mit? Inkább ne is szóljatok neki erről, mert még idegösszeroppanása lesz! És fő az egészség!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: