NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 649
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
Feltennék egy kérdést, mert tényleg érdekel a válasz.Ott, amikor mindegyikük ilyen lenne. Köztük is van sz@r ember és köztünk is van. Ki kell szűrni őket. Hogy ez drága és hosszú folyamat? Hát kérem szépen ezért szakmai és nem politikai kérdés ez!
Nektek (sutianap, peterk, Sobri, Gyurma stb) hol lenne az a pont amikor Ti is azt mindanátok, hogy keményen fel kell lépni a migránsok ellen és ne jöjjenek többen?
Egy több napos lázongás, gyilkosság, nemi erőszakok?Bazzani
Politikai kommunikáció terén zseniális, amit a Fidesz csinál most. Tanítani kéne. Minden más szempontból viszont gyomorforgató.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Feltennék egy kérdést, mert tényleg érdekel a válasz.Nektek (sutianap, peterk, Sobri, Gyurma stb) hol lenne az a pont amikor Ti is azt mindanátok, hogy keményen fel kell lépni a migránsok ellen és ne jöjjenek többen?
Egy több napos lázongás, gyilkosság, nemi erőszakok?
több mint 10 éve
Mondjuk az biztos nem FIDESZ kreáció, hogy a szegedi vonatállomás környékéről egyre több hír jön zaklatásokról.Azt aláírom, hogy ez most több szempontból is jól jön a kormánynak, de a migránsok jórésze politikai segítség nélkül sem alkalmas a békés együttélésre.
Az meg külön kérdés, hogy az elméletileg szegény migránsoknak honnan van pénze drága mobiltelefonra, százezres taxizásra, embercsempészek kifizetésére.
több mint 10 éve
Az a "vicces", hogy itt van egy halom katona (Vásárhelyen is van vagy kétezer hivatásos) akit lehetne határőrként használni. De nem, inkább csinálják a semmit pedig jobb megoldás lenne mint a fal.Szerinted mi a cél? Az, hogy rend legyen, vagy az, hogy lehessen rémüldözni jó nagyokat minden híradóban? 😀
Ez meg kurvára a kormány felelőssége.Bazzani
Nem mondom, hogy provokatőröket küldtek a menekültek közé, mert azt a Fidesz ifjúsági tagozat már levédette. 😀 De, hogy nem törik össze magukat, hogy rendben follyanak a dolgok, az is biztos. Kurva jól jön ez a kormánynak, hogy erről szólhat a híradó és nem a kényelmetlen kérdésekről. Egy kis búzaföld-letaposást meg egy-két tábori balhét simán megér a marketing. A kerítés épül, a biznisz lezsírozva, forognak a kerekek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
S látod pedig csak egy tájfunon múlt, hogy Kublaj ne tegye be a seggét, azt dógozhatnának többet is.ez van. a japán dolgozik napi 20 órát a dél-olasz nem. évszázodokon át nem a balszerencse tart lent egy népet. ahogy minket sem.én nem tettem általánosító kijelentést, így nem hiszem, hogy magyarázkodnom kéne. az egyetlen általánosítás ez volt: Magyarországon viszont minden menekültet terroristának néznek.jorge"sajnos a nagy részük sokkal butább, ennek genetikai okai vannak. ez nem fajgyűlölet, ez biológia."Schleck
de itt nem pont erről volt szó, ugye.jorge
Ez nem releváns, mongyuk Zsorzs, én dógzok napi huszonhatórát Izlandon a narancsfáimmal, dehiába, Kugli Ferkó meg kiköpdös az ablakon azt nőnek a fák.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
én nem tettem általánosító kijelentést, így nem hiszem, hogy magyarázkodnom kéne. az egyetlen általánosítás ez volt: Magyarországon viszont minden menekültet terroristának néznek.jorgenem mondtam hogy magyarázkodnod kell, csak jeleztem, hogy a másik oldal* sem homogén
*van ilyen, mindig is lesz, ezen nem szabad megdöbbenni; és ennek én örülök. a beszélgetés, a vita építő jellegű is tud lenni, sőt.

több mint 10 éve
ez van. a japán dolgozik napi 20 órát a dél-olasz nem. évszázodokon át nem a balszerencse tart lent egy népet. ahogy minket sem.én nem tettem általánosító kijelentést, így nem hiszem, hogy magyarázkodnom kéne. az egyetlen általánosítás ez volt: Magyarországon viszont minden menekültet terroristának néznek.jorge"sajnos a nagy részük sokkal butább, ennek genetikai okai vannak. ez nem fajgyűlölet, ez biológia."Schleck
de itt nem pont erről volt szó, ugye.
több mint 10 éve
Szerk.: azt már csak halkan jegyzem meg, hogy kiragadva tényleg általánosításnak érződik. A környezetben, ahol egymásra licitálva nyomattuk a hasonlatokat, ott már annyira nem. Mivel ott én ezt egy túlzó hasonlatnak gondoltam, nem pedig egy tényszerű megállapításnak. De abbahagyom, mert már én sem értem, hogy mit is írok 😊vandeminekna állj. nincs ezzel semmi gond, és nem az volt a cél, hogy kifordítsam amit mondasz. csak én itt már összeszorított ánusszal fogalmazok. ha le merem írni, hogy talán az ilyen mértékű migráció picit sok, és nem alkalmas arra, hogy akárki is beilleszkedjen, + feszültségforrás lehet, akkor megkapom a kérdést, hogy miért, szerintem mennyi az elfogadató mérték?
paff, köszönöm a kérdést.
több mint 10 éve
én nem tettem általánosító kijelentést, így nem hiszem, hogy magyarázkodnom kéne. az egyetlen általánosítás ez volt: Magyarországon viszont minden menekültet terroristának néznek.jorge"sajnos a nagy részük sokkal butább, ennek genetikai okai vannak. ez nem fajgyűlölet, ez biológia."
több mint 10 éve
Az a "vicces", hogy itt van egy halom katona (Vásárhelyen is van vagy kétezer hivatásos) akit lehetne határőrként használni. De nem, inkább csinálják a semmit pedig jobb megoldás lenne mint a fal.ez nem a kormány felelőssége, hanem az elmúltnyócévé.
több mint 10 éve
Elnézést, akarva - akaratlanul beleszaladtam a nyolcadik főbűnbe.talán ezeket az "oldalakat" nem én találtam ki, de írásban ennél jobban nem tudom kifejezni, hogy mennyire abszurdnak tartom a magyar közélet kétpólusú mivoltát.és bármilyen kényelmes is azt gondolni, hogy a "másik oldalon" (brr) csupa egy bites hülye van, ez talán mégsem igaz.jorgebármennyire és kényelmes azt gondolni, hogy a "másik oldalon" (egyáltalán mik itt az oldalak?) mindenki virágot szedegető hippi, aki mindenki szeret, ez talán mégsem igaz.Gyurma Pappa
én nem tettem általánosító kijelentést, így nem hiszem, hogy magyarázkodnom kéne. az egyetlen általánosítás ez volt: Magyarországon viszont minden menekültet terroristának néznek.jorge
Szerk.: azt már csak halkan jegyzem meg, hogy kiragadva tényleg általánosításnak érződik. A környezetben, ahol egymásra licitálva nyomattuk a hasonlatokat, ott már annyira nem. Mivel ott én ezt egy túlzó hasonlatnak gondoltam, nem pedig egy tényszerű megállapításnak. De abbahagyom, mert már én sem értem, hogy mit is írok 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
talán ezeket az "oldalakat" nem én találtam ki, de írásban ennél jobban nem tudom kifejezni, hogy mennyire abszurdnak tartom a magyar közélet kétpólusú mivoltát.és bármilyen kényelmes is azt gondolni, hogy a "másik oldalon" (brr) csupa egy bites hülye van, ez talán mégsem igaz.jorgebármennyire és kényelmes azt gondolni, hogy a "másik oldalon" (egyáltalán mik itt az oldalak?) mindenki virágot szedegető hippi, aki mindenki szeret, ez talán mégsem igaz.Gyurma Pappa
én nem tettem általánosító kijelentést, így nem hiszem, hogy magyarázkodnom kéne. az egyetlen általánosítás ez volt: Magyarországon viszont minden menekültet terroristának néznek.
több mint 10 éve
és bármilyen kényelmes is azt gondolni, hogy a "másik oldalon" (brr) csupa egy bites hülye van, ez talán mégsem igaz.jorgebármennyire és kényelmes azt gondolni, hogy a "másik oldalon" (egyáltalán mik itt az oldalak?) mindenki virágot szedegető hippi, aki mindenki szeret, ez talán mégsem igaz.

több mint 10 éve
Ezt most nem értem. Az én állításomból miért következik, hogy én minden menekültet tárt karokkal várok? Én csak nem utasítom el élből az összeset egy általánosítással, hogy csak azért jön mert rombolni és ölni akar.vandemineknagyon helyesen teszed. és bármilyen kényelmes is azt gondolni, hogy a "másik oldalon" (brr) csupa egy bites hülye van, ez talán mégsem igaz.
több mint 10 éve
Az a "vicces", hogy itt van egy halom katona (Vásárhelyen is van vagy kétezer hivatásos) akit lehetne határőrként használni. De nem, inkább csinálják a semmit pedig jobb megoldás lenne mint a fal.Ezt pofázom én is. Nyilván hogy nem állapot ez a mennyiségű menekült, és ezt valahogy legalább lassítani kell, de miközben folynak el a milliárdok a Grippen törésekre, a honvédek csak a hont nem védik...
Az én állításomból miért következik, hogy én minden menekültet tárt karokkal várok? Én csak nem utasítom el élből az összeset egy általánosítással, hogy csak azért jön mert rombolni és ölni akar.vandeminekMert ha nem zsigerből utálod a "majmokat", akkor szereted őket, és ha szereted őket, akkor be akarod fogadni a kertedbe, és egyébként is te is majom vagy, ja vagy mittomén.
Lásd még Sobri pár nappal ezelőtti bejegyzése...

több mint 10 éve
Az a "vicces", hogy itt van egy halom katona (Vásárhelyen is van vagy kétezer hivatásos) akit lehetne határőrként használni. De nem, inkább csinálják a semmit pedig jobb megoldás lenne mint a fal.Ez meg kurvára a kormány felelőssége.
több mint 10 éve
Az a durva, hogy az EU már féléve mondja, hogy adnak lóvét, határőrt, bármit. Csak kérjünk. De itt csak ez a buta, xenofób politikai kommunikáció megy csak.SchleckAz kéne még bazmeg, hogy idegen katonák is jöjjenek!!!
több mint 10 éve
Ezt most nem értem. Az én állításomból miért következik, hogy én minden menekültet tárt karokkal várok? Én csak nem utasítom el élből az összeset egy általánosítással, hogy csak azért jön mert rombolni és ölni akar.De nem is vesszük egy kalap alá a verekedő huligánokat a családos, békés szurkolókkal. Magyarországon viszont minden menekültet terroristának néznek.vandeminekminden menekült terrorista. a másik oldalon meg mindegyik patikusgyógyszerészmérnök.
tényleg megérett ez az ország arra, hogy földig gyalulják.jorge
több mint 10 éve
éppen most kapunk az eu-tól 8 millát, mert elismerik, hogy nehéz helyzetben vagyunk...valaki megint nagyot fog szakítani ebbőlKlaci79Az a durva, hogy az EU már féléve mondja, hogy adnak lóvét, határőrt, bármit. Csak kérjünk. De itt csak ez a buta, xenofób politikai kommunikáció megy csak.
több mint 10 éve
éppen most kapunk az eu-tól 8 millát, mert elismerik, hogy nehéz helyzetben vagyunk...valaki megint nagyot fog szakítani ebből
több mint 10 éve
Yesterday an ISIS member stopped the car of a Christian couple.ISIS member: Are you Muslim?
Christian man: Yes, I'm Muslim.
ISIS member: If you are a Muslim, then recite a verse of Quran.
Christian man recited a verse from the Bible.
ISIS member: Ok yallah go.
Later his wife tells him: "I cannot believe the risk you just took.
Why did u tell him that we are Muslims?
If he knew you were lying he would have killed both of us."
"Do not worry! If they knew the Quran they would not kill people" answered the Husband.
több mint 10 éve
De nem is vesszük egy kalap alá a verekedő huligánokat a családos, békés szurkolókkal. Magyarországon viszont minden menekültet terroristának néznek.vandeminekminden menekült terrorista. a másik oldalon meg mindegyik patikusgyógyszerészmérnök.
tényleg megérett ez az ország arra, hogy földig gyalulják.
több mint 10 éve
A balhézást meg lehet provokálni és lehet úgy csinálni, hogy lehetőleg minél kevésbé fordulhasson elő. Egy szurkolói tömegben sem szerencsés a fradi és az újpest drukkereket egymás mellé ültetni. Ha balhé van, akkor meg nem biztos, hogy csak az a megoldás marad, hogy tiltsuk be a focit.peterk2005viszont senkiben fel sem merül, hogy mentegesse a szurkolókat, vagy egy szurkolói verekedés miatt a kormányt hibáztassa.jorge
De nem is vesszük egy kalap alá a verekedő huligánokat a családos, békés szurkolókkal. Magyarországon viszont minden menekültet terroristának néznek.A balhézást meg lehet provokálni és lehet úgy csinálni, hogy lehetőleg minél kevésbé fordulhasson elő. Egy szurkolói tömegben sem szerencsés a fradi és az újpest drukkereket egymás mellé ültetni. Ha balhé van, akkor meg nem biztos, hogy csak az a megoldás marad, hogy tiltsuk be a focit.peterk2005viszont senkiben fel sem merül, hogy mentegesse a szurkolókat, vagy egy szurkolói verekedés miatt a kormányt hibáztassa.jorge
több mint 10 éve
A balhézást meg lehet provokálni és lehet úgy csinálni, hogy lehetőleg minél kevésbé fordulhasson elő. Egy szurkolói tömegben sem szerencsés a fradi és az újpest drukkereket egymás mellé ültetni. Ha balhé van, akkor meg nem biztos, hogy csak az a megoldás marad, hogy tiltsuk be a focit.peterk2005viszont senkiben fel sem merül, hogy mentegesse a szurkolókat, vagy egy szurkolói verekedés miatt a kormányt hibáztassa.
több mint 10 éve
Nem is azt szokták, hanem bezárják a stadiont 😀Nyilván, de a kerítésen lógás, kifelé mutogatás, kukaégetés, autótörés, ezek mind-mind vallási indíttatású cselekedetek? Az éremnek mindig két oldala van, ha most bejelentenék, hogy építünk 10milliárdért még 5 telepet, hogy elkülönítsük egymástól őket akkor nem lenne lázongás? Miért nem kórházra, fizetésemelésekre..stbgordonSzerintem az nem kórházból menne, meg fizetésemelésből, erre lehetne EU pénzt szerezni. Egyébként ha jól tudom eddig se költöttünk szinte semmit a menekültügyre. Talán félmilliárdot az egészre évente. Egy századvéges elemzés ötször annyi. A kerítés meg hússzor annyi lesz.
A balhézást meg lehet provokálni és lehet úgy csinálni, hogy lehetőleg minél kevésbé fordulhasson elő. Egy szurkolói tömegben sem szerencsés a fradi és az újpest drukkereket egymás mellé ültetni. Ha balhé van, akkor meg nem biztos, hogy csak az a megoldás marad, hogy tiltsuk be a focit.peterk2005
De ne érts félre, én nem kampányolok egyik oldal mellett/ellen sem csak szerintem az hülyeség, hogy ezt Orbánék provokálják.