NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
84
19
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 657
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
mondjuk az utóbbi pár évben a Vár sajnos eléggé átalakult, bezzeg 10éve mikor minden péntek szombat este lent voltunk és péntekenként a postásokkal csocsóztunk és nem egyszert csattant a sörösüveg valakinek a fején a mosdóban (nem a postás vs mi csocsó meccs miatt hanem egyéb társaság)mondjuk mostanában már a Zátonyból se visznek minden hónapban "frissen szabadultakat" a csillagba vissza 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Megjártam én minden elit helyet akkoriban: Vár, Kis bajor, Csendes, Zápor, Elixír, Zátony, Teke, Sánta egér, Nyugi, Rongy, Tót, hogy csak az elitebbekről szóljak 😀Egyik támadót egyébként felismertem, néhányszor láttam a Sellőben mikor még Szegeden laktam, a csávó kb. 2 m és Amerikai História X feelinggel egy horogkerszt van varrva a szíve fölé.empty taxiNa te is a legjobb helyek egyikén tengetted az idődet 😀peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
inkább Sellő mint Sarokház 😀Egyik támadót egyébként felismertem, néhányszor láttam a Sellőben mikor még Szegeden laktam, a csávó kb. 2 m és Amerikai História X feelinggel egy horogkerszt van varrva a szíve fölé.empty taxiNa te is a legjobb helyek egyikén tengetted az idődet 😀peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Egyik támadót egyébként felismertem, néhányszor láttam a Sellőben mikor még Szegeden laktam, a csávó kb. 2 m és Amerikai História X feelinggel egy horogkerszt van varrva a szíve fölé.empty taxiNa te is a legjobb helyek egyikén tengetted az idődet 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hadd oldjam egy kicsit a feszültséget. 😀 
Lábjegyzet a szegedi esethez: Nem tudom férfinak tekinteni azt, aki kezet emel egy nőre, hát még ha súlyos sérüléseket okoz neki. Ha ezt a tettet többen követték el, az meg egyenesen a gerinctelen féreg kategóriába sorolandó.
több mint 10 éve
Ebből most akkora balhé van, hogy valszeg kóter lesz.hááát... pont most olvastam, hogy egy budapesti börtönőr (bocsánat, körletfelügyelő) kicsit megvert egy faszit tavaly Lellén, arccsonttörés meg minden (az ugye bőven 8 napon túl gyógyul), erre a kiváló somogy megyei ügyészség felfüggesztettet kért a bírótól.tablet.hvg.hu/itthon/20150721_Megvan_a_szegedi_lany_tamadojaÉs véletlenül pont egy nagy darab kopasz volt a támadó.Schleckwww.delmagyar.hu/szeged_hirek/bevandorlonak_nezte_megverte_a_baratnojet/2438445/index.hu/belfold/2015/07/20/videon_lathato_a_szegedi_lany_megverese/
Szép volt! Jól halad a kampány!Schleck
Sokkal jobban tűnik ez a dolog egy "mit nézel köcsög, te mit nézel" mindenki gatya részeg verekedésnek mint bármilyen rasszista verésnek. Főleg, hogy az ott biciklit toló néger sráchoz a kutya sem szól.
(Már amennyit a videóból le lehet szűrni és a nő verése szerintem is undorító bármilyen körülmények között.)Bazzani
BV-s faszi. Szeretni fogják a régi cimbik, mikor visszaküldik a bv-be, csak a rács másik felére. 😊Amadeus91
gondolom, nem merték beküldeni azok közé a Lakatos fiúk közé, akiket fegyelmezett.slowmotion
több mint 10 éve
hááát... pont most olvastam, hogy egy budapesti börtönőr (bocsánat, körletfelügyelő) kicsit megvert egy faszit tavaly Lellén, arccsonttörés meg minden (az ugye bőven 8 napon túl gyógyul), erre a kiváló somogy megyei ügyészség felfüggesztettet kért a bírótól.tablet.hvg.hu/itthon/20150721_Megvan_a_szegedi_lany_tamadojaÉs véletlenül pont egy nagy darab kopasz volt a támadó.Schleckwww.delmagyar.hu/szeged_hirek/bevandorlonak_nezte_megverte_a_baratnojet/2438445/index.hu/belfold/2015/07/20/videon_lathato_a_szegedi_lany_megverese/
Sokkal jobban tűnik ez a dolog egy "mit nézel köcsög, te mit nézel" mindenki gatya részeg verekedésnek mint bármilyen rasszista verésnek. Főleg, hogy az ott biciklit toló néger sráchoz a kutya sem szól.
(Már amennyit a videóból le lehet szűrni és a nő verése szerintem is undorító bármilyen körülmények között.)Bazzani
BV-s faszi. Szeretni fogják a régi cimbik, mikor visszaküldik a bv-be, csak a rács másik felére. 😊Amadeus91
gondolom, nem merték beküldeni azok közé a Lakatos fiúk közé, akiket fegyelmezett.
több mint 10 éve
Egyik támadót egyébként felismertem, néhányszor láttam a Sellőben mikor még Szegeden laktam, a csávó kb. 2 m és Amerikai História X feelinggel egy horogkerszt van varrva a szíve fölé.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nem érzed iszonyatosan gáznak, hogy minden kommentedbe belefűzöl valamit, amivel próbálod relativizálni a helyzetet?SchleckNem érzem gáznak.
Én kurvára elítélem ami történt (főleg apaként reszketve attól, hogy ez akár az én lányommal is bármikor megtörténhet majd), de azt is, hogy egyből farkast kiáltanak. Büntessék meg a tettest (kb semmit nem fog érte kapni), mert megérdemli. De ha ez egy csoportos rasszista támadás lett volna akkor hogyan sétálgathat közöttük egy néger minden bántódás nélkül? Meg hol számít csoportnak két fő?
Miért kell minden történetbe azonnal belekiabálni a rasszizmust?
Olyan ez mint amikor a szegedi focidrukkerek kimentek a határba. Egyből lehozta a média, hogy hű a rasszista focidrukkerek kimentek verekedni. Persze az igazság nem ez volt (szemeteszsákokat osztogattak és segítettek a rendőröknek megtalálni a bujkáló/szemetelő/gyújtogató menekülteket), de azt már nem volt olyan érdekes lehozni.
Mellesleg ilyen balhék bármelyik városban megtörténnek minden hétvégén (én a belvárosban lakok és volt már itt minden a nőveréstől kezdve a tömegverekedésig) csak azok nem érdekesek, mert nem lehet mögéjük politikai indíttatásból kreálni egy nagy storyt. Mert ugye most lehet rázni a harangot, hogy erről is Orbán Viktor tehet mert bántja a szegény menekülteket. Pedig erről az a hülyegyerek tehet aki csinálta nem más.
több mint 10 éve
Nem érzed iszonyatosan gáznak, hogy minden kommentedbe belefűzöl valamit, amivel próbálod relativizálni a helyzetet?Általában az 50 kilós szemüveges számítógépguru-k nem szoktak részegen emberkedni. A másik része az, hogy először csoportos támadásról volt szó, jelenleg meg ott tart az ügy, hogy ketten voltak amiből az egyik csak visszafogta a másikat.És véletlenül pont egy nagy darab kopasz volt a támadó.Schleckwww.delmagyar.hu/szeged_hirek/bevandorlonak_nezte_megverte_a_baratnojet/2438445/index.hu/belfold/2015/07/20/videon_lathato_a_szegedi_lany_megverese/
Ahogy hallani itt a "közelben" a csaj kezd kicsit belekavarodni a saját történetébe. De bármi is az igazság gusztustalan egy nőt megverni.Bazzani
több mint 10 éve
tablet.hvg.hu/itthon/20150721_Megvan_a_szegedi_lany_tamadojaÉs véletlenül pont egy nagy darab kopasz volt a támadó.Schleckwww.delmagyar.hu/szeged_hirek/bevandorlonak_nezte_megverte_a_baratnojet/2438445/index.hu/belfold/2015/07/20/videon_lathato_a_szegedi_lany_megverese/
BV-s faszi. Szeretni fogják a régi cimbik, mikor visszaküldik a bv-be, csak a rács másik felére. 😊
több mint 10 éve
Általában az 50 kilós szemüveges számítógépguru-k nem szoktak részegen emberkedni. A másik része az, hogy először csoportos támadásról volt szó, jelenleg meg ott tart az ügy, hogy ketten voltak amiből az egyik csak visszafogta a másikat.És véletlenül pont egy nagy darab kopasz volt a támadó.Schleckwww.delmagyar.hu/szeged_hirek/bevandorlonak_nezte_megverte_a_baratnojet/2438445/index.hu/belfold/2015/07/20/videon_lathato_a_szegedi_lany_megverese/
Ahogy hallani itt a "közelben" a csaj kezd kicsit belekavarodni a saját történetébe. De bármi is az igazság gusztustalan egy nőt megverni.
több mint 10 éve
És véletlenül pont egy nagy darab kopasz volt a támadó.www.delmagyar.hu/szeged_hirek/bevandorlonak_nezte_megverte_a_baratnojet/2438445/index.hu/belfold/2015/07/20/videon_lathato_a_szegedi_lany_megverese/
több mint 10 éve
azert mert o speciel egy hagyomanyorzo, kalvinista csaladban nott fel.Itten van az 6footdeepdog
.Igor
Tipikusan kettős mérce
Azért mert más speciel ne nőhessen fel egy hagyományőrző iszlám családban......
Egyszerűen nem lehet megérteni a vallás szabadság kitételt, túl nehéz.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
"Minden kisebbsegi let termeszetellenes allapot"Nem érted te a lényeget. Ott van a cikkben, hogy sok a muzulmán, meg a nigger, a svédek már nem lennének képesek megvédeni a saját hazájukat és a tetejében amúgy is szerves része a gondolkodásuknak a nemek közötti egyenjogúság. Elpuhult faszú banda, HÖRRRRR! Éppen ezért nekünk be kell sorozni mindenkit, meg láncra kell verni otthon a hosszúhajút a konyhába', oszt mehetünk is bevándorlót verni!
Oh, really...
Lehet, hogy csak szerencsetlenul fogalmaz a holgy, de ez eleg erdekes gondolat. Utoljara a Kino no Tabi otodik reszeben lattam hasonlo okfejtest, es ott eleg drasztikus kovetkezmenye lett 😊
A viccet felreteve:
1) Szamomra eleg erdekes kerdes, hogy miert Kolozsvar neki a haza, miert nem Stockholm? Illetve hogy mindenkepp bevandorlonak kotelessege-e hasonlokepp erezni.... azert mert o speciel egy hagyomanyorzo, kalvinista csaladban nott fel.
De ez innentol klasszik individuum vs tarsadalom, bal vs jobb kerdeskor..
2) Egyebkent vannak benne erdekes gondolatok, es nincs bajom vele. Logikus, tiszta, mertektarto gondolatok.. es neki ez a velemenye. Van ahol egyet is ertek vele, van ahol nem.
Az egyetlen dolog, hogy a felutest, amivel inditottal, azt nem ertem.. valojaban mihez vezetett a dolog? En nem latom mi az a hatalmas tragediat, amit beharangoztal.. es a holgy szavaibol se olvastam ki.Igor
ennek szól a felütése. Elbaszott, kétbites, feudális gondolkodásmód...
több mint 10 éve
"Minden kisebbsegi let termeszetellenes allapot"Oh, really...
Lehet, hogy csak szerencsetlenul fogalmaz a holgy, de ez eleg erdekes gondolat. Utoljara a Kino no Tabi otodik reszeben lattam hasonlo okfejtest, es ott eleg drasztikus kovetkezmenye lett 😊
A viccet felreteve:
1) Szamomra eleg erdekes kerdes, hogy miert Kolozsvar neki a haza, miert nem Stockholm? Illetve hogy mindenkepp egy bevandorlonak kotelessege-e hasonlokepp erezni.... azert mert o speciel egy hagyomanyorzo, kalvinista csaladban nott fel.
De ez innentol klasszik individuum vs tarsadalom, bal vs jobb kerdeskor..
2) Egyebkent vannak benne erdekes gondolatok, es nincs bajom vele. Logikus, tiszta, mertektarto gondolatok.. es neki ez a velemenye. Van ahol egyet is ertek vele, van ahol nem.
Az egyetlen dolog, hogy a felutest, amivel inditottal, azt nem ertem.. valojaban mihez vezetett a dolog? En nem latom mi az a hatalmas tragediat, amit beharangoztal.. es a holgy szavaibol se olvastam ki.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Érdekes olvasmány, érdemes rászánni egy kis időt és végigolvasni (különösen a multi-kulti barátainak és a nagy tolerancia világbajnokoknak ajánlom, hova vezetett mindez a nálunk történelmileg sokkal szerencsésebb svédeknél):mandiner.hu/cikk/20150721_santha_hanga_interju_bevandorlas_migracio_svedorszag
több mint 10 éve
Patyi apánk formában444.hu/2015/07/20/egy-elvileg-fuggetlen-szervezet-kuzdelme-a-kormany-erdekeben-137-resz/
több mint 10 éve
www.delmagyar.hu/szeged_hirek/bevandorlonak_nezte_megverte_a_baratnojet/2438445/index.hu/belfold/2015/07/20/videon_lathato_a_szegedi_lany_megverese/
(Már amennyit a videóból le lehet szűrni és a nő verése szerintem is undorító bármilyen körülmények között.)
több mint 10 éve
tablet.hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150720_Noveres_helyett
több mint 10 éve
www.delmagyar.hu/szeged_hirek/bevandorlonak_nezte_megverte_a_baratnojet/2438445/Cegléden a pályaudvaron meg bevándorlók támadtak meg egy helyi fiatalt, kövekkel is megdobálták. Megy ez oda-vissza (sajnos).
több mint 10 éve
www.delmagyar.hu/szeged_hirek/bevandorlonak_nezte_megverte_a_baratnojet/2438445/Szép volt! Jól halad a kampány!
több mint 10 éve
Szerintem nem a kerítés. Láttak egy ilyet, hogy "Ha Magyarországra jössz, be kell tartanod a törvényeinket" és úgy döntöttek hogy akkor inkább a Balkán.De jó hír, hogy a határon nem jönnének át. Teszi a dolgát a kerítés, kösszorbán!Amadeus91hvg.hu/vilag/20150715_Magyarorszag_hataraig_torne_elore_az_IszlPersze, a titkos haditervét bejelenti a tévében a ISIS...Gyurma Pappa
Reméljük csak viccelnek.cartman023
több mint 10 éve
Ez sem igaz, mert a képzeletbeli határvonaltól innen eső 4 ( vagy 6? ) méterre építik meg a kerítést, ergó aki eljut odáig és leül a tövibe már magyarország területén tartózkodik 😀De jó hír, hogy a határon nem jönnének át. Teszi a dolgát a kerítés, kösszorbán!Amadeus91hvg.hu/vilag/20150715_Magyarorszag_hataraig_torne_elore_az_IszlPersze, a titkos haditervét bejelenti a tévében a ISIS...Gyurma Pappa
Reméljük csak viccelnek.cartman023
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
444.hu/2015/07/16/itt-a-habony-muvek-osszes-propagandaplakatja-amikkel-a-te-adodbol-fogjak-teleszorni-az-orszagot/#commentsAmadeus91Ez az egész pártpropaganda egyébként azért igazán zseniális, mert avergae joe nem fogja felfogni, normális esetben, ha tényleges javulás lenne, nem kéne megmondani neki, hogy jobban él, mert érzi magától. De a magyar ember nem ilyen; neki szüksége van rá, igényli, hogy megmondják neki fentről, mi a helyzet, és mit KÉNE éreznie, mi a valóság.
Ezért érdemli meg az ország a rablóbandákat, mert nincs valódi igény valódi demokráciára az átlagember részéről. Neki elég, ha kiplakátolják, hogy működnek a dolgok, ha megmondják, mi a dolga. Épp ezért fog lelépni az értelmesebb többség, mert nem akar ő a sötétség nyugdíjasainak millió+1 fős hadserege ellen harcolni, hanem az életet választja majd.
Pulvis et umbra sumus.