NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 253 — The Mathematician
mondjuk az utóbbi pár évben a Vár sajnos eléggé átalakult, bezzeg 10éve mikor minden péntek szombat este lent voltunk és péntekenként a postásokkal csocsóztunk és nem egyszert csattant a sörösüveg valakinek a fején a mosdóban (nem a postás vs mi csocsó meccs miatt hanem egyéb társaság)

mondjuk mostanában már a Zátonyból se visznek minden hónapban "frissen szabadultakat" a csillagba vissza 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 087 — Lájkold a zsűrit!
Egyik támadót egyébként felismertem, néhányszor láttam a Sellőben mikor még Szegeden laktam, a csávó kb. 2 m és Amerikai História X feelinggel egy horogkerszt van varrva a szíve fölé.empty taxi
Na te is a legjobb helyek egyikén tengetted az idődet 😀peach
Megjártam én minden elit helyet akkoriban: Vár, Kis bajor, Csendes, Zápor, Elixír, Zátony, Teke, Sánta egér, Nyugi, Rongy, Tót, hogy csak az elitebbekről szóljak 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 253 — The Mathematician
Egyik támadót egyébként felismertem, néhányszor láttam a Sellőben mikor még Szegeden laktam, a csávó kb. 2 m és Amerikai História X feelinggel egy horogkerszt van varrva a szíve fölé.empty taxi
Na te is a legjobb helyek egyikén tengetted az idődet 😀peach
inkább Sellő mint Sarokház 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Na te is a legjobb helyek egyikén tengetted az idődet 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 671 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hadd oldjam egy kicsit a feszültséget. 😀

Lábjegyzet a szegedi esethez: Nem tudom férfinak tekinteni azt, aki kezet emel egy nőre, hát még ha súlyos sérüléseket okoz neki. Ha ezt a tettet többen követték el, az meg egyenesen a gerinctelen féreg kategóriába sorolandó.
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 227
 www.delmagyar.hu/szeged_hirek/bevandorlonak_nezte_megverte_a_baratnojet/2438445/
Szép volt! Jól halad a kampány!Schleck
 index.hu/belfold/2015/07/20/videon_lathato_a_szegedi_lany_megverese/
Sokkal jobban tűnik ez a dolog egy "mit nézel köcsög, te mit nézel" mindenki gatya részeg verekedésnek mint bármilyen rasszista verésnek. Főleg, hogy az ott biciklit toló néger sráchoz a kutya sem szól.
(Már amennyit a videóból le lehet szűrni és a nő verése szerintem is undorító bármilyen körülmények között.)Bazzani
És véletlenül pont egy nagy darab kopasz volt a támadó.Schleck
 tablet.hvg.hu/itthon/20150721_Megvan_a_szegedi_lany_tamadoja

BV-s faszi. Szeretni fogják a régi cimbik, mikor visszaküldik a bv-be, csak a rács másik felére. 😊Amadeus91
hááát... pont most olvastam, hogy egy budapesti börtönőr (bocsánat, körletfelügyelő) kicsit megvert egy faszit tavaly Lellén, arccsonttörés meg minden (az ugye bőven 8 napon túl gyógyul), erre a kiváló somogy megyei ügyészség felfüggesztettet kért a bírótól.
gondolom, nem merték beküldeni azok közé a Lakatos fiúk közé, akiket fegyelmezett.slowmotion
Ebből most akkora balhé van, hogy valszeg kóter lesz.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
 www.delmagyar.hu/szeged_hirek/bevandorlonak_nezte_megverte_a_baratnojet/2438445/
Sokkal jobban tűnik ez a dolog egy "mit nézel köcsög, te mit nézel" mindenki gatya részeg verekedésnek mint bármilyen rasszista verésnek. Főleg, hogy az ott biciklit toló néger sráchoz a kutya sem szól.
(Már amennyit a videóból le lehet szűrni és a nő verése szerintem is undorító bármilyen körülmények között.)Bazzani

BV-s faszi. Szeretni fogják a régi cimbik, mikor visszaküldik a bv-be, csak a rács másik felére. 😊Amadeus91
hááát... pont most olvastam, hogy egy budapesti börtönőr (bocsánat, körletfelügyelő) kicsit megvert egy faszit tavaly Lellén, arccsonttörés meg minden (az ugye bőven 8 napon túl gyógyul), erre a kiváló somogy megyei ügyészség felfüggesztettet kért a bírótól.
gondolom, nem merték beküldeni azok közé a Lakatos fiúk közé, akiket fegyelmezett.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 087 — Lájkold a zsűrit!
Egyik támadót egyébként felismertem, néhányszor láttam a Sellőben mikor még Szegeden laktam, a csávó kb. 2 m és Amerikai História X feelinggel egy horogkerszt van varrva a szíve fölé.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Nem érzed iszonyatosan gáznak, hogy minden kommentedbe belefűzöl valamit, amivel próbálod relativizálni a helyzetet?Schleck
Nem érzem gáznak.
Én kurvára elítélem ami történt (főleg apaként reszketve attól, hogy ez akár az én lányommal is bármikor megtörténhet majd), de azt is, hogy egyből farkast kiáltanak. Büntessék meg a tettest (kb semmit nem fog érte kapni), mert megérdemli. De ha ez egy csoportos rasszista támadás lett volna akkor hogyan sétálgathat közöttük egy néger minden bántódás nélkül? Meg hol számít csoportnak két fő?
Miért kell minden történetbe azonnal belekiabálni a rasszizmust?
Olyan ez mint amikor a szegedi focidrukkerek kimentek a határba. Egyből lehozta a média, hogy hű a rasszista focidrukkerek kimentek verekedni. Persze az igazság nem ez volt (szemeteszsákokat osztogattak és segítettek a rendőröknek megtalálni a bujkáló/szemetelő/gyújtogató menekülteket), de azt már nem volt olyan érdekes lehozni.
Mellesleg ilyen balhék bármelyik városban megtörténnek minden hétvégén (én a belvárosban lakok és volt már itt minden a nőveréstől kezdve a tömegverekedésig) csak azok nem érdekesek, mert nem lehet mögéjük politikai indíttatásból kreálni egy nagy storyt. Mert ugye most lehet rázni a harangot, hogy erről is Orbán Viktor tehet mert bántja a szegény menekülteket. Pedig erről az a hülyegyerek tehet aki csinálta nem más.

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Általában az 50 kilós szemüveges számítógépguru-k nem szoktak részegen emberkedni. A másik része az, hogy először csoportos támadásról volt szó, jelenleg meg ott tart az ügy, hogy ketten voltak amiből az egyik csak visszafogta a másikat.
Ahogy hallani itt a "közelben" a csaj kezd kicsit belekavarodni a saját történetébe. De bármi is az igazság gusztustalan egy nőt megverni.Bazzani
Nem érzed iszonyatosan gáznak, hogy minden kommentedbe belefűzöl valamit, amivel próbálod relativizálni a helyzetet?

több mint 10 éve

BV-s faszi. Szeretni fogják a régi cimbik, mikor visszaküldik a bv-be, csak a rács másik felére. 😊
több mint 10 éve
Általában az 50 kilós szemüveges számítógépguru-k nem szoktak részegen emberkedni. A másik része az, hogy először csoportos támadásról volt szó, jelenleg meg ott tart az ügy, hogy ketten voltak amiből az egyik csak visszafogta a másikat.
Ahogy hallani itt a "közelben" a csaj kezd kicsit belekavarodni a saját történetébe. De bármi is az igazság gusztustalan egy nőt megverni.

több mint 10 éve
És véletlenül pont egy nagy darab kopasz volt a támadó.

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
azert mert o speciel egy hagyomanyorzo, kalvinista csaladban nott fel.
.Igor
Itten van az 6footdeepdog
Tipikusan kettős mérce

Azért mert más speciel ne nőhessen fel egy hagyományőrző iszlám családban......

Egyszerűen nem lehet megérteni a vallás szabadság kitételt, túl nehéz.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
"Minden kisebbsegi let termeszetellenes allapot"

Oh, really...

Lehet, hogy csak szerencsetlenul fogalmaz a holgy, de ez eleg erdekes gondolat. Utoljara a Kino no Tabi otodik reszeben lattam hasonlo okfejtest, es ott eleg drasztikus kovetkezmenye lett 😊

A viccet felreteve:

1) Szamomra eleg erdekes kerdes, hogy miert Kolozsvar neki a haza, miert nem Stockholm? Illetve hogy mindenkepp bevandorlonak kotelessege-e hasonlokepp erezni.... azert mert o speciel egy hagyomanyorzo, kalvinista csaladban nott fel.

De ez innentol klasszik individuum vs tarsadalom, bal vs jobb kerdeskor..

2) Egyebkent vannak benne erdekes gondolatok, es nincs bajom vele. Logikus, tiszta, mertektarto gondolatok.. es neki ez a velemenye. Van ahol egyet is ertek vele, van ahol nem.

Az egyetlen dolog, hogy a felutest, amivel inditottal, azt nem ertem.. valojaban mihez vezetett a dolog? En nem latom mi az a hatalmas tragediat, amit beharangoztal.. es a holgy szavaibol se olvastam ki.Igor
Nem érted te a lényeget. Ott van a cikkben, hogy sok a muzulmán, meg a nigger, a svédek már nem lennének képesek megvédeni a saját hazájukat és a tetejében amúgy is szerves része a gondolkodásuknak a nemek közötti egyenjogúság. Elpuhult faszú banda, HÖRRRRR! Éppen ezért nekünk be kell sorozni mindenkit, meg láncra kell verni otthon a hosszúhajút a konyhába', oszt mehetünk is bevándorlót verni!

ennek szól a felütése. Elbaszott, kétbites, feudális gondolkodásmód...
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 607 — No 1 Lijiao Gong fan
"Minden kisebbsegi let termeszetellenes allapot"

Oh, really...

Lehet, hogy csak szerencsetlenul fogalmaz a holgy, de ez eleg erdekes gondolat. Utoljara a Kino no Tabi otodik reszeben lattam hasonlo okfejtest, es ott eleg drasztikus kovetkezmenye lett 😊

A viccet felreteve:

1) Szamomra eleg erdekes kerdes, hogy miert Kolozsvar neki a haza, miert nem Stockholm? Illetve hogy mindenkepp egy bevandorlonak kotelessege-e hasonlokepp erezni.... azert mert o speciel egy hagyomanyorzo, kalvinista csaladban nott fel.

De ez innentol klasszik individuum vs tarsadalom, bal vs jobb kerdeskor..

2) Egyebkent vannak benne erdekes gondolatok, es nincs bajom vele. Logikus, tiszta, mertektarto gondolatok.. es neki ez a velemenye. Van ahol egyet is ertek vele, van ahol nem.

Az egyetlen dolog, hogy a felutest, amivel inditottal, azt nem ertem.. valojaban mihez vezetett a dolog? En nem latom mi az a hatalmas tragediat, amit beharangoztal.. es a holgy szavaibol se olvastam ki.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Érdekes olvasmány, érdemes rászánni egy kis időt és végigolvasni (különösen a multi-kulti barátainak és a nagy tolerancia világbajnokoknak ajánlom, hova vezetett mindez a nálunk történelmileg sokkal szerencsésebb svédeknél):
 mandiner.hu/cikk/20150721_santha_hanga_interju_bevandorlas_migracio_svedorszag
több mint 10 éve
Patyi apánk formában

444.hu/2015/07/20/egy-elvileg-fuggetlen-szervezet-kuzdelme-a-kormany-erdekeben-137-resz/
több mint 10 éve
(Már amennyit a videóból le lehet szűrni és a nő verése szerintem is undorító bármilyen körülmények között.)

több mint 10 éve
 tablet.hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150720_Noveres_helyett
több mint 10 éve
Cegléden a pályaudvaron meg bevándorlók támadtak meg egy helyi fiatalt, kövekkel is megdobálták. Megy ez oda-vissza (sajnos).

több mint 10 éve
Szép volt! Jól halad a kampány!

több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 416 — Steelers fan
 hvg.hu/vilag/20150715_Magyarorszag_hataraig_torne_elore_az_Iszl

Reméljük csak viccelnek.cartman023
Persze, a titkos haditervét bejelenti a tévében a ISIS...Gyurma Pappa
De jó hír, hogy a határon nem jönnének át. Teszi a dolgát a kerítés, kösszorbán!Amadeus91
Szerintem nem a kerítés. Láttak egy ilyet, hogy "Ha Magyarországra jössz, be kell tartanod a törvényeinket" és úgy döntöttek hogy akkor inkább a Balkán.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
 hvg.hu/vilag/20150715_Magyarorszag_hataraig_torne_elore_az_Iszl

Reméljük csak viccelnek.cartman023
Persze, a titkos haditervét bejelenti a tévében a ISIS...Gyurma Pappa
De jó hír, hogy a határon nem jönnének át. Teszi a dolgát a kerítés, kösszorbán!Amadeus91
Ez sem igaz, mert a képzeletbeli határvonaltól innen eső 4 ( vagy 6? ) méterre építik meg a kerítést, ergó aki eljut odáig és leül a tövibe már magyarország területén tartózkodik 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 491
 444.hu/2015/07/16/itt-a-habony-muvek-osszes-propagandaplakatja-amikkel-a-te-adodbol-fogjak-teleszorni-az-orszagot/#commentsAmadeus91
Ez az egész pártpropaganda egyébként azért igazán zseniális, mert avergae joe nem fogja felfogni, normális esetben, ha tényleges javulás lenne, nem kéne megmondani neki, hogy jobban él, mert érzi magától. De a magyar ember nem ilyen; neki szüksége van rá, igényli, hogy megmondják neki fentről, mi a helyzet, és mit KÉNE éreznie, mi a valóság.

Ezért érdemli meg az ország a rablóbandákat, mert nincs valódi igény valódi demokráciára az átlagember részéről. Neki elég, ha kiplakátolják, hogy működnek a dolgok, ha megmondják, mi a dolga. Épp ezért fog lelépni az értelmesebb többség, mert nem akar ő a sötétség nyugdíjasainak millió+1 fős hadserege ellen harcolni, hanem az életet választja majd.

Pulvis et umbra sumus.