NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 621
47
17:00 MILITARY BOWL - Pittsburgh vs East Carolina
Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
De ebből megitn annyit vesztek észre,hogy kuruc...meg harcom...Rudolf Hess, a spandaui remete, a hős pilóta, a BÉKE MÁRTÍRJA.
itt tényekről van szó,nem rasszizmusról meg Hessről...
de hát jöjjenek csak nyugodtan,biztos jó lesz nekünk,mert ti azt mondjátok.ZoliZoltán
Örülnék ha eszerint kezelnéd és nem mosnád össze mindenféle hozzá nem mérhető gusztustalansággal.
És ha azzal jössz, hogy ő is bevándorló, mert Egyiptomban született, vagy mert Svájcban tanult, akkor azt kell mondanom, hogy izibe kivetlek a nemzettestből, mint egy élősködő parazitát, és vele ellentétben "mindent meg fogsz bánni".
több mint 10 éve
Nagyon remélem, hogy az első afrikai/arab családot majd mellétek költöztetik be. Sobri is remélem megismerkedik majd Malmöben a fantasztikus gettónéger kultúrával (véletlenül erőszakos bűncselekmények statisztikáiról egyet sem hoztál be még poénból se). DubAz első afrikai/arab családok már rég beköltöztek Magyarországra, nálunk itt a szomszédban épp a kurva gitárjaikat hangolják, és antilophúst kevernek a csirkepaprikáshoz. A nők csadorjának meg örökké tevehúggyal kevert csirkegyros szaga van csípősmindennel.
A svédekhez meg már nem is merek menni, mert közben megtaláltam az erőszakos bűncselekményes statisztikákat is:
- Svédországban a családon belüli erőszakot viking felmenőkkel rendelkező tisztafajú svédek ellen 100%-ban viking felmenőkkel rendelkező tisztafajú svédek követik el.
- Fejszével, baltával, láncfűrésszel elkövetett gyilkosságok, csonkítások, és ezek szakszerűtlen használatából eredő 120 napon túl se gyógyuló sérülések Svédországban: 97%-ban svédek követik el.
- Kannibalizmus Svédországban nem volt, de a szomszédos Dániában egy darab, az elkövető M.Mikkelsen, dán felmenőkkel rendelkező dán.
- Gyógyszerrel elkövetett emberölés, súlyos testi sértés, túladagolás, kínzás, tisztítószerekkel történő visszaélések, villamoson történő rettegtetések miatti depresszív öngyilkosságok Svédországban: az elkövetők 94%-a svéd.
- Scania teherautóval elkövetett halálos közúti baleset okozása Svédországban: az elítélt bűnösök 75%-a svéd, de volt 1 fő lett, ő a 25%, de ő is svéd lányt szeretett.
Ha annyira sajnáljátok őket, menjetek oda és tanítsátok, zárkóztassátok fel őket ti, én és a hozzám hasonlóan gondolkodók lemondanánk a megtisztelő feladatról. DubEzzel a mondatoddal pedig elköveted a kenyai Ptk. 65§ 8) a. pontban definiált tényállást, vagyis felbújtást bevándorlásra szellemi kapacitáshiányból fakadó rasszizmusból kifolyólag.
Nem csak a bevándorlás nemzeti sorskatasztrófa, hanem az arra való felbújtás is.
Gondolom nem szeretnéd, ha Nairobiba kéne járkálnod bíróságra, mert az általad felbújtott fehér söpredék elözönli Afrikának ezt a meghitt kis szegletét, és erőszakkal tanít, zárkóztat, és odamegy.
Szerintem ezt jobb is, ha törlöd, mielöbb belekerülsz a Nagy Fekete Szem látóterébe.
több mint 10 éve
De ebből megitn annyit vesztek észre,hogy kuruc...meg harcom...itt tényekről van szó,nem rasszizmusról meg Hessről...
de hát jöjjenek csak nyugodtan,biztos jó lesz nekünk,mert ti azt mondjátok.
több mint 10 éve
Komolyan, ide jönnek és ömlik a gyűlölet. Tipikus bégető birkák. Kuruc meg harcunk 😉
Hihetetlen hogy vannak ilyen emberek.
És ezzel le is lehet zárni a vitát, a másik megértése fárasztó. Én ettől függetlenül értelek titeket, de a véleményem hadd legyen már a sajátom. Korábban is írtam, én tisztelem Dubot, ő vállalja azt aki, meg is védi. Egyetérteni sosem fogunk, de engem ez nem zavar...

több mint 10 éve
harcunk.info/index.php/elemzesek/88-karadi-zoltan-szemelyes-velemenyem-a-negerekrol-40-eves-afrikai-tartozkodasom-utanZoliZoltán
"A volt francia és belga gyarmatokon működő orvosoknak feltűnt, hogy a fekete gyerek első éveiben minden téren, agyilag is, gyorsabban fejlődik a fehérnél. Előbb vesz tudomást környezetéről, előbb beszél és előbb tud járni. Ez az előny kb. 3 éves korban a legnagyobb."harcunk
"Még a hetvenes években Délnyugat-Afrikában (most Namíbia) néhány napot töltöttem a vadállatokban bámulatosan gazdag Etosha nemzeti parkban (30 ezer km² területű). Egyik este a vacsorát kiszolgáló fekete pincér nyelvtudásával büszkélkedett. Megkértem, hogy mondjon valamit németül. Erre ő: Heil Hitler!"harcunkSzerinted is gáz, ha az árja, túlintelligens feketék megjelennek a szerb határon, hogy elárasszák a multik igazgatótanácsait és az egyetemek katedráit ilyen fasiszta szemlélettel?
És most mi a fő gond? Hogy egy halottat fognak addig üdvözölni, míg ezzel spontán beindítják a zombiapokalipszist, vagy pedig az, hogy utódjaik már az óvodában leigázzák az ostoba, csenevész fehérmagyarok utódjait?
Mindenesetre mivel én is békepárti vagyok, rendeltem is gyorsan az oldalról egyet a népszerű termékeik közül:

Csak félek, hogy olyannyira népszerű, hogy majd a Balcsin lépten-nyomon ez fog szembejönni velem...
(Viszont az zavar, hogy minden póló kurvára fekete. Még a Ku-Klux-Klános is. Ebben a bevándorlók fekete kezének nyomát vélem felfedezni, és intézkedést javallok. Mano Negra Raus!)
harcunk.info/index.php/service-polok
több mint 10 éve
Az előítéletek 90 %-ban van alapja, ez túlzás, de igaz.A probléma az, hogy akik ideérkeznek az egy olyan szinten heterogén közösség h szvsz lehetetlen normálisan sztereotipizálni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ezen húzom fel magam én is...a tipikus bégető birkák!rtl klub meg tv2! 😉
komolyan olyan,mint ha csak poénkodnának...hihetetlen,hogy léteznek ilyenek.
több mint 10 éve
Nagyon remélem, hogy az első afrikai/arab családot majd mellétek költöztetik be. Sobri is remélem megismerkedik majd Malmöben a fantasztikus gettónéger kultúrával (véletlenül erőszakos bűncselekmények statisztikáiról egyet sem hoztál be még poénból se). Vagy kezdésként fogadjatok be magatokhoz mondjuk egy szegény elesett cigány családot, mutassatok példát. Komolyan mintha nem is ugyanabban a világban élnénk, nem hiszem el, hogy ti nem hallottatok a számtalan nyugaton bevándorlók/menekültek által okozott problémákról? Az meg hogy egy lapra tesztek egy horvát, német, lengyel stb-t egy Afrikából kb a középkorból szabadult előemberrel az meg egyenesen vicc kategória. Tudom, mindiíg az a csúnya általánosítás meg előítéletek, csak valahogy mégis az előítéletek 90%-nak van alapja. Ha annyira sajnáljátok őket, menjetek oda és tanítsátok, zárkóztassátok fel őket ti, én és a hozzám hasonlóan gondolkodók lemondanánk a megtisztelő feladatról. Annak az egynek örülök, hogy amennyire környezetemben (meg amúgy a felmérések alapján is) tapasztalom -és teljesen átlagos hétköznapi, nem olyan "náci, fasiszta" emberek mint én-, az itt élők többsége szerencsére nem így gondolkozik mint ti, és nem szeretné őket az országunkban látni. Inkább nevezzenek minket xenofób, rasszista országnak (ezt már amúgy is megtették), mint hogy az a fertő legyen itt is mint mondjuk Marseille egyes negyedeiben. Ennek a kerítésépítésnek is örülök, még azzal együtt is, hogy tudom, hogy valamelyik haver cég majd jót kaszál rajta. Annyi kivetnivalóm van csak, hogy ezt már előbb kellett volna meglépni, mint ahogy egyébként az EU nagy részének sem most kéne észbe kapni, hogy tenni kéne valamit, mert ellep minket a szar. Na mind1, részemről lezártam
több mint 10 éve
Ez semmi?
több mint 10 éve
mennyetek má át a gyűlölköggyünkbe, vagy hívjátok fő löpent, hogy mi a probléma mer csak a semmit vagdaljátok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Akkor ez normális...oké.
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 414
azert ceuta es mellila nem uj dolog.Andaluzia legdelibb resze igen valtozatos.
több mint 10 éve
harcunk.info/index.php/hirek/1242-csak-libiabol-500ezer-menekult-akar-meg-a-nyaron-atkelni-europabaharcunk.info/index.php/hirek/1253-igy-rohanjak-meg-az-afrikai-negerek-a-muszaki-hatarzarat-melillaban
harcunk.info/index.php/elemzesek/88-karadi-zoltan-szemelyes-velemenyem-a-negerekrol-40-eves-afrikai-tartozkodasom-utan
több mint 10 éve
444.hu/2015/06/17/4-meter-magas-keritest-emelunk-a-magyar-szerb-hatarraUgye, hogy kelleni fog a Paks2! :cool:
Békés, vendégszerető ország. Kis analógiával élve, mit csinálnánk, ha idegengyűlölő nembékés ország lennénk? Annyira abszurd és szánalmas.Amadeus91
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Értem. És mi a migráció egészséges mértéke? Elértük már szerinted? Vagy szellemeket üldözünk?én vagyok a 8 éves kisfiú, akinek náci az apukája, de te fintorogva leguggolsz, és azért megpróbálsz kommunikálni velem. baromi izgalmas.
peterk2005
több mint 10 éve
gondolom valaki majd a kerítésépítéssel szépet fog kaszálni😊csak úgy magyarosan😊
de cserébe drótvágó áruházat nyitnék Szerbiában😊
több mint 10 éve
Értem. És mi a migráció egészséges mértéke? Elértük már szerinted? Vagy szellemeket üldözünk?peterk2005ezt tőlem kérdezed? van olyan közgazdász/szociológus/jövőbelátó, aki erre egzakt választ ad? én csak aggódok, hello. hogy emiatt egy beszűkült hülyének tartasz, az végülis mellékvágány, nem? de amikor nézem a kamionokat calaisnál, ahogy zombiként megrohamozzák, itt meg leírod, hogy majd ők fogják kitermelni a nyugdíjam, picit összeszorul az ánuszom. úgy viszont nem tudnak megerőszakolni.
több mint 10 éve
Értem. És mi a migráció egészséges mértéke? Elértük már szerinted? Vagy szellemeket üldözünk?Akkor az idegenfóbiánkat is magunknak köszönhetjük ugye?peterk2005ki másnak?
van a migrációnak egy egészséges mértéke, meg egy olyan, ami túl nagy terhet róhat a befogadóra. szívesen látom a szomszédot a nappalimban, amíg a rovarirtást megcsinálják a lakásában, de a kádba este már egyedül ülnék be. hol ér véget az aggodalom, hol kezdődik a fóbia?jorge
Egyáltalán, rajtunk múlik, mi szabjuk meg az "egészséges mértéket"? Érted, a mayák számára a spanyolok minden bizonnyal túllépték az "egészséges mértéket". 😊 Egy 1 milliárdos Európával és egy 3.5 milliárdos túlnépesedett Afrikával a térképen vajon a mi ízlésünk fogja-e meghatározni a mértékeket?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
...Akkor valami nagyon nem jött át. A vicc az általánosításról szólt, nem a nemi erőszakról.
nincs ennek így sok értelme, hasonlítgassátok a gyorshajtást a nemi erőszakhoz, röhögcséljetek ezen, mert ez vicces, én ide kevés vagyok sajnos.jorge

több mint 10 éve
Akkor az idegenfóbiánkat is magunknak köszönhetjük ugye?peterk2005ki másnak?
van a migrációnak egy egészséges mértéke, meg egy olyan, ami túl nagy terhet róhat a befogadóra. szívesen látom a szomszédot a nappalimban, amíg a rovarirtást megcsinálják a lakásában, de a kádba este már egyedül ülnék be. hol ér véget az aggodalom, hol kezdődik a fóbia?
több mint 10 éve
Akkor az idegenfóbiánkat is magunknak köszönhetjük ugye?részben igen. + geopolitika + történelmi okok.A logikádat követve, akkor az, hogy mi sokkal szarabbul élünk, mint a svájciak vagy az amerikaiak, az a mi hibánk?peterk2005persze. ezzel lehet a legkönnyebben letagadni. ez a legjobb módszer, ha az ember érzi, hogy rezeg a léc.slowmotionígy van, behúztatok a csőbe, nyertetek.
afrika is csak a balszerencse miatt a földi pokol sok helyen és semmi köze ehhez az ott élő embereknek.
nincs ennek így sok értelme, hasonlítgassátok a gyorshajtást a nemi erőszakhoz, röhögcséljetek ezen, mert ez vicces, én ide kevés vagyok sajnos.jorge
de az, hogy 25 év alatt nem kúsztunk ki a saját szennyünkből, az sok mindent elmond erről a népről. meg ahogy a mindennapokban viselkedünk. a buszon, az autóban, bárhol. szégyen. és nem, ebben nem háríthatjuk át senkire a felelősséget. kb a helyünkön vagyunk, sőt, néha afölött.jorge

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
...Jól vanna, Petőfit nem tudom már, pedig a A helység kalapácsa is ment... Szégyellem magam 😕
József Attila? Ne már.Amadeus91

több mint 10 éve
József Attila? Ne már.Javaslom egyébként tanulmányozásra Izrael bevándorlópolitikáját, ha ott lehet, akkor ha én felvetek hasonló dolgokat, mi ez a felháborodás?DubDehogynem probléma, sőt kimondottan idegesítő, hogy Izrael így viselkedik, és közben számonkéri másokon az antiszemitizmust. Semmivel sem jobb, mint OV retorikája.
Megértem-e őket? Igen, 100%-ban. De ettől nem értek egyet velük. Ha egyetértenék velük, akkor azzal is egyetértenék, hogy a magyarokat a származásuk miatt üldözik a Felvidéken, de ezzel sem értek egyet. Hogy megértem-e? Sajnos igen, de fenntartom hogy a szlovákok premisszája is hibás.
Még annyi, hogy azért nézek mindent gazdasági szempontból, mert ételt nem adnak azért, mert szépen szavalom el a Nincsen apám versét József Attilának, vagy mert kívülről tudom az összes magyar királyt tól-ig uralkodással együtt. És igenis jobban aggódok azért, ha egyszer bedől a német gazdaság, mint hogy hányan zabálnak "főállásban" rizst vagy kebabot Berlin utcáin...Gyurma Pappa
több mint 10 éve
részben igen. + geopolitika + történelmi okok.A logikádat követve, akkor az, hogy mi sokkal szarabbul élünk, mint a svájciak vagy az amerikaiak, az a mi hibánk?peterk2005persze. ezzel lehet a legkönnyebben letagadni. ez a legjobb módszer, ha az ember érzi, hogy rezeg a léc.slowmotionígy van, behúztatok a csőbe, nyertetek.
afrika is csak a balszerencse miatt a földi pokol sok helyen és semmi köze ehhez az ott élő embereknek.
de az, hogy 25 év alatt nem kúsztunk ki a saját szennyünkből, az sok mindent elmond erről a népről. meg ahogy a mindennapokban viselkedünk. a buszon, az autóban, bárhol. szégyen. és nem, ebben nem háríthatjuk át senkire a felelősséget. kb a helyünkön vagyunk, sőt, néha afölött.