NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 375
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
Nem egy jó csapat ez az Arsenal...és még a magyar parlamentbe se jutnak be
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Meetinget át lehet rakni, sőt át is kell... ilyen gyenge kifogást 😀 Vitya for president, ja mi...Sajnos 9tol meetingem van, nem erek rá …OV panaszkodik a grazi kórházi ellátásra, más tippem nincs.telex.hu/belfold/2025/05/07/magyar-peter-tisza-part-bejelentes-fidesz-bekeoriasi atombomba lesz ez is😃
Újabb nagy leleplezés!!4!4!négy!
warr_b
Kenny
Dzsokijuing
csebi
7 hónapja
Sajnos 9tol meetingem van, nem erek rá …OV panaszkodik a grazi kórházi ellátásra, más tippem nincs.telex.hu/belfold/2025/05/07/magyar-peter-tisza-part-bejelentes-fidesz-bekeoriasi atombomba lesz ez is😃
warr_b
Kenny
Dzsokijuing
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
OV panaszkodik a grazi kórházi ellátásra, más tippem nincs.telex.hu/belfold/2025/05/07/magyar-peter-tisza-part-bejelentes-fidesz-bekeoriasi atombomba lesz ez is😃
warr_b
Kenny
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/07/magyar-peter-tisza-part-bejelentes-fidesz-bekeoriasi atombomba lesz ez is😃
warr_b
7 hónapja
Normális országban a hangfelvételbe is belebukott volna pár ember, akik itt nem.telex.hu/belfold/2025/05/07/magyar-peter-tisza-part-bejelentes-fidesz-bekeEzek a nagy leleplezések nem mennek túl jól Magyarnak, de ha Gulyásnak okoz akár 1 percnyi izzadást is a kormányinfón, már megéri.
warr_b
Beki
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/07/magyar-peter-tisza-part-bejelentes-fidesz-bekeEzek a nagy leleplezések nem mennek túl jól Magyarnak, de ha Gulyásnak okoz akár 1 percnyi izzadást is a kormányinfón, már megéri.
warr_b
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/07/magyar-peter-tisza-part-bejelentes-fidesz-bekeÚjabb nagy leleplezés!!4!4!négy!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Miért? A kéményen keresztül jutnának be?Nem kellene egy szakértő szavazás?Csak gyorsan, mert hamarosan tüzelnek.
Pont a pápához ne értenénk???
ozibozi
Matthew99
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
Azért van valami bája annak, amikor a magyar ügyészség az uniós költségvetés megkárosítása miatt emel vádat a 24.hu tulajdonosa ellen.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
Nem kellene egy szakértő szavazás?Csak gyorsan, mert hamarosan tüzelnek.
Pont a pápához ne értenénk???
ozibozi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
Én is abban "pörgetem" most a pénzt, amíg nem lesz lakás, bár remélem amikor kelleni fog, akkor is jön majd a Jó Hír, hogy ki tudta az állam fizetni a kamatokat, meg vissza is adják a pénzem 😀A sajátomat néztem meg, de egyre jobb a helyzet.Nem 6,22°% ?Ez pótcselekvés. 5,91-es diszkont hozamok mellett ...Marcika benyújtotta a "háborúellenes" költségvetést 2026-ra. Akkor ezek szerint a "békeköltségvetés" az nem volt háborúellenes? Coming out, Marcika?Már idén ezen dolgoznak, hogy összejöjjön, ha az idei mínusz 2 lesz, akkor végülis 2024-hez képest csak 2,1% a növekedés... 😀 (tudom, hogy matematikailag nem pontos, még mielőtt... 😊 )
4,1%-os emelkedés, eddig tudtam elhinni, hogy bármilyen komoly munka van mögötte... 😀
StormST
somoskovig
Gyurma Pappa
Diszkont Kincstárjegy (DKJ) 6,22%* Referenciahozamok átlaga ÁKK alapján. (május 6)
bobi0092
Gyurma Pappa
Nade azért ez az összeg beépült a lakásárakba, az okooos szagértőknek is hála.
Azok is inkább kussolnának, dehát mit várok tőlük is.
444.hu/2025/05/07/elszamolta-a-kormany-a-becsult-osszeg-felet-kolthetik-lakascelra-az-onkentes-nyugdijpenztari-tagok
7 hónapja
A miniszterelnök közölte azt is, hogy várhatóan élelmiszerutalvány formájában támogatják majd a nyugdíjasokat.Mert megérdemlik...
7 hónapja
folytassák csak így a srácok, BMÁPból egy darabig tuti nem kell kiszállnom 😀Nem 6,22°% ?Ez pótcselekvés. 5,91-es diszkont hozamok mellett ...Marcika benyújtotta a "háborúellenes" költségvetést 2026-ra. Akkor ezek szerint a "békeköltségvetés" az nem volt háborúellenes? Coming out, Marcika?Már idén ezen dolgoznak, hogy összejöjjön, ha az idei mínusz 2 lesz, akkor végülis 2024-hez képest csak 2,1% a növekedés... 😀 (tudom, hogy matematikailag nem pontos, még mielőtt... 😊 )
4,1%-os emelkedés, eddig tudtam elhinni, hogy bármilyen komoly munka van mögötte... 😀
StormST
somoskovig
Gyurma Pappa
Diszkont Kincstárjegy (DKJ) 6,22%* Referenciahozamok átlaga ÁKK alapján. (május 6)
bobi0092
7 hónapja
A sajátomat néztem meg, de egyre jobb a helyzet.Nem 6,22°% ?Ez pótcselekvés. 5,91-es diszkont hozamok mellett ...Marcika benyújtotta a "háborúellenes" költségvetést 2026-ra. Akkor ezek szerint a "békeköltségvetés" az nem volt háborúellenes? Coming out, Marcika?Már idén ezen dolgoznak, hogy összejöjjön, ha az idei mínusz 2 lesz, akkor végülis 2024-hez képest csak 2,1% a növekedés... 😀 (tudom, hogy matematikailag nem pontos, még mielőtt... 😊 )
StormST
somoskovig
Gyurma Pappa
bobi0092

7 hónapja
Nem 6,22°% ?Ez pótcselekvés. 5,91-es diszkont hozamok mellett ...Marcika benyújtotta a "háborúellenes" költségvetést 2026-ra. Akkor ezek szerint a "békeköltségvetés" az nem volt háborúellenes? Coming out, Marcika?Már idén ezen dolgoznak, hogy összejöjjön, ha az idei mínusz 2 lesz, akkor végülis 2024-hez képest csak 2,1% a növekedés... 😀 (tudom, hogy matematikailag nem pontos, még mielőtt... 😊 )
StormST
somoskovig
Gyurma Pappa
7 hónapja
éés akkor jön lánczi a bohócsapkáért
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Ez pótcselekvés. 5,91-es diszkont hozamok mellett tud kibocsátani papírokat a magyar állam. A német 1.8-on, a horvát 2.6 (hello EUR csatlakozás), de még a csehek is 4% alatt tudnak koronában kibocsátani értékpapírt. Itt kezdődik a probléma. Az egy dolog, hogy reálgazdaság összemegy. A gond akkor van, amikor az állam már nagyon drágán tudjak csak finanszírozni magát.Marcika benyújtotta a "háborúellenes" költségvetést 2026-ra. Akkor ezek szerint a "békeköltségvetés" az nem volt háborúellenes? Coming out, Marcika?Már idén ezen dolgoznak, hogy összejöjjön, ha az idei mínusz 2 lesz, akkor végülis 2024-hez képest csak 2,1% a növekedés... 😀 (tudom, hogy matematikailag nem pontos, még mielőtt... 😊 )
StormST
somoskovig
A reálgazdaságot megjavítani csak a reálgazdaság tudja, ott az állam nagyon kevés (jelenleg, de ez ennél bonyolultabb, most maradjunk abban, így van). A gond az az, hogy a fiskális politikát nem támasztja alá semmilyen forrás, és ami van, az is egyre drágább. Amikor átlépi a 6,5%-ot a diszkonthozam, akkor kezdjétek el EUR-ba váltani a házat is. 😊

7 hónapja
Marcika benyújtotta a "háborúellenes" költségvetést 2026-ra. Akkor ezek szerint a "békeköltségvetés" az nem volt háborúellenes? Coming out, Marcika?Már idén ezen dolgoznak, hogy összejöjjön, ha az idei mínusz 2 lesz, akkor végülis 2024-hez képest csak 2,1% a növekedés... 😀 (tudom, hogy matematikailag nem pontos, még mielőtt... 😊 )
StormST
Szerkesztette: somoskovig
7 hónapja
Vona és a Vona Jobbikra mit mondtak annó? Már nem is emlékszem rá.Németek, buzik, transzokBaszki, pont a legfontosabb. 😀Azt is összeszedhetnénk akkor már, hogy kik voltak a hibásak az elmúlt 15 évben.SOROS-terv!!!4
Gyurcsány, Bajnai, komcsik, elmúltnyolcév, migránsok, Karácsony, EU, libernyákok, dollárbaloldal, Brüsszel, von der Leyen, COVID, ukránok és Zelenszkij, háború, brüsszeli szankciók, Magyar, Tisza...
Hirtelen ennyi, mit hagytam ki?
Mikey
gamerkr
Mikey
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Marcika benyújtotta a "háborúellenes" költségvetést 2026-ra. Akkor ezek szerint a "békeköltségvetés" az nem volt háborúellenes? Coming out, Marcika?4,1%-os emelkedés, eddig tudtam elhinni, hogy bármilyen komoly munka van mögötte... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!