NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 210
Nem egy jó csapat ez az Arsenal...
FLZOLI
És angol második
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
FLZOLI
és még a magyar parlamentbe se jutnak be

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

7 hónapja
Beki New York Jets 2 068
 telex.hu/belfold/2025/05/07/magyar-peter-tisza-part-bejelentes-fidesz-beke

Újabb nagy leleplezés!!4!4!négy!
warr_b
oriasi atombomba lesz ez is😃
Kenny
OV panaszkodik a grazi kórházi ellátásra, más tippem nincs.
Dzsokijuing
Sajnos 9tol meetingem van, nem erek rá …
csebi
Meetinget át lehet rakni, sőt át is kell... ilyen gyenge kifogást 😀 Vitya for president, ja mi...
7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

warr_b
Kenny
Dzsokijuing
Sajnos 9tol meetingem van, nem erek rá …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 527 — Saturday Night Lights

warr_b
Kenny

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!

warr_b

7 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 907

warr_b
Ezek a nagy leleplezések nem mennek túl jól Magyarnak, de ha Gulyásnak okoz akár 1 percnyi izzadást is a kormányinfón, már megéri.
Beki
Normális országban a hangfelvételbe is belebukott volna pár ember, akik itt nem.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
7 hónapja
Beki New York Jets 2 068

warr_b
Ezek a nagy leleplezések nem mennek túl jól Magyarnak, de ha Gulyásnak okoz akár 1 percnyi izzadást is a kormányinfón, már megéri.
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 898 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Holnap 9-kor Magyar Péter nyilvánosságra hozza a dokumentumot.
10-től ha jól tudom Kormányinfó.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
7 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Nem kellene egy szakértő szavazás?
Pont a pápához ne értenénk???
ozibozi
Csak gyorsan, mert hamarosan tüzelnek.
Matthew99
Miért? A kéményen keresztül jutnának be?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Azért van valami bája annak, amikor a magyar ügyészség az uniós költségvetés megkárosítása miatt emel vádat a 24.hu tulajdonosa ellen.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
ozibozi
Csak gyorsan, mert hamarosan tüzelnek.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 878
Marcika benyújtotta a "háborúellenes" költségvetést 2026-ra. Akkor ezek szerint a "békeköltségvetés" az nem volt háborúellenes? Coming out, Marcika?

4,1%-os emelkedés, eddig tudtam elhinni, hogy bármilyen komoly munka van mögötte... 😀
StormST
Már idén ezen dolgoznak, hogy összejöjjön, ha az idei mínusz 2 lesz, akkor végülis 2024-hez képest csak 2,1% a növekedés... 😀 (tudom, hogy matematikailag nem pontos, még mielőtt... 😊 )
somoskovig
Ez pótcselekvés. 5,91-es diszkont hozamok mellett ...
Gyurma Pappa
Nem 6,22°% ?

Diszkont Kincstárjegy (DKJ) 6,22%* Referenciahozamok átlaga ÁKK alapján. (május 6)
bobi0092
A sajátomat néztem meg, de egyre jobb a helyzet.
Gyurma Pappa
Én is abban "pörgetem" most a pénzt, amíg nem lesz lakás, bár remélem amikor kelleni fog, akkor is jön majd a Jó Hír, hogy ki tudta az állam fizetni a kamatokat, meg vissza is adják a pénzem 😀

Nade azért ez az összeg beépült a lakásárakba, az okooos szagértőknek is hála.
Azok is inkább kussolnának, dehát mit várok tőlük is.

444.hu/2025/05/07/elszamolta-a-kormany-a-becsult-osszeg-felet-kolthetik-lakascelra-az-onkentes-nyugdijpenztari-tagok
7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 210

Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
Beki New York Jets 2 068
A miniszterelnök közölte azt is, hogy várhatóan élelmiszerutalvány formájában támogatják majd a nyugdíjasokat.

Mert megérdemlik...
7 hónapja
Beki New York Jets 2 068
Marcika benyújtotta a "háborúellenes" költségvetést 2026-ra. Akkor ezek szerint a "békeköltségvetés" az nem volt háborúellenes? Coming out, Marcika?

4,1%-os emelkedés, eddig tudtam elhinni, hogy bármilyen komoly munka van mögötte... 😀
StormST
Már idén ezen dolgoznak, hogy összejöjjön, ha az idei mínusz 2 lesz, akkor végülis 2024-hez képest csak 2,1% a növekedés... 😀 (tudom, hogy matematikailag nem pontos, még mielőtt... 😊 )
somoskovig
Gyurma Pappa
Nem 6,22°% ?

Diszkont Kincstárjegy (DKJ) 6,22%* Referenciahozamok átlaga ÁKK alapján. (május 6)
bobi0092
folytassák csak így a srácok, BMÁPból egy darabig tuti nem kell kiszállnom 😀
7 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív

StormST
somoskovig
Gyurma Pappa
Nem 6,22°% ?

bobi0092
A sajátomat néztem meg, de egyre jobb a helyzet.

7 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 532

StormST
somoskovig
Gyurma Pappa
Nem 6,22°% ?

7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
éés akkor jön lánczi a bohócsapkáért

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív

StormST
somoskovig
Ez pótcselekvés. 5,91-es diszkont hozamok mellett tud kibocsátani papírokat a magyar állam. A német 1.8-on, a horvát 2.6 (hello EUR csatlakozás), de még a csehek is 4% alatt tudnak koronában kibocsátani értékpapírt. Itt kezdődik a probléma. Az egy dolog, hogy reálgazdaság összemegy. A gond akkor van, amikor az állam már nagyon drágán tudjak csak finanszírozni magát.

A reálgazdaságot megjavítani csak a reálgazdaság tudja, ott az állam nagyon kevés (jelenleg, de ez ennél bonyolultabb, most maradjunk abban, így van). A gond az az, hogy a fiskális politikát nem támasztja alá semmilyen forrás, és ami van, az is egyre drágább. Amikor átlépi a 6,5%-ot a diszkonthozam, akkor kezdjétek el EUR-ba váltani a házat is. 😊

7 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM

StormST

Szerkesztette: somoskovig

7 hónapja
Azt is összeszedhetnénk akkor már, hogy kik voltak a hibásak az elmúlt 15 évben.

Gyurcsány, Bajnai, komcsik, elmúltnyolcév, migránsok, Karácsony, EU, libernyákok, dollárbaloldal, Brüsszel, von der Leyen, COVID, ukránok és Zelenszkij, háború, brüsszeli szankciók, Magyar, Tisza...

Hirtelen ennyi, mit hagytam ki?
Mikey
SOROS-terv!!!4
gamerkr
Baszki, pont a legfontosabb. 😀
Mikey
Németek, buzik, transzok
Negritis, a vajda
Vona és a Vona Jobbikra mit mondtak annó? Már nem is emlékszem rá.

We are just the Ravens!
7 hónapja
StormST Denver Broncos 12 424 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!