NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
Hende és Polt alkotmánybírósági jelölését is ma sikerült bejelenteni, vagy valami nagyobb bombát vártak és már nem tudták visszalőni a bejelentéseket, vagy jobban félnek a Bobó-szöveg erejétől, mint ami elsőre érezhető...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
Pápát választanak és Feri visszavonul, íme a top elmélet.pápai a csávó, véletlen lenne? aligha
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Pápát választanak és Feri visszavonul, íme a top elmélet.
Poloska vagyok.
7 hónapja
És ezen a szép napon idézzük fel eme remek számot ismusic.youtube.com/watch?v=s04qpHWQnm0&si=E5dmiuUimwrNDyz2
Poloska vagyok.
7 hónapja
Azert utolso erejevel meg minden fokuszt elvett a hangfelvetelrol😀 Troll vagy kreten nem tudom eldonteni.Le volt zsírozva a fityisszel, Feri meg Vitya nagy haverok, van közös cég is, nem messze egymástól nyaraló is, szép az élet😆 tűpontos időzítés… vajon véletlen lenne?🤔
JéBé
7 hónapja
Reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) arra, hogy Gyurcsány Ferenc lemondott a Demokratikus Koalíció (DK) elnöki posztjáról és minden további posztjáról, a közélettől pedig visszavonult.A KTK azt írta a Telexnek, hogy „semmi sem változik! A DK Dobrev Klárával az élen ugyanúgy ukránbarát és Brüsszel utasításait követi, mint a Tisza Párt”. A Fidesz-frakció a Telexnek küldött KTK-s válasz előtt pár perccel ugyanezt a szöveget posztolta a Facebook-oldalára.
😀😀😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
én már csak azt a kurva jó könyvet várom a magyar baloldalrólazt én is várom. addig viszont érd be ezzel a könyvvel.
Amadeus the Young
buhloone mindstate
7 hónapja
én már csak azt a kurva jó könyvet várom a magyar baloldalról
7 hónapja
Azert utolso erejevel meg minden fokuszt elvett a hangfelvetelrol😀 Troll vagy kreten nem tudom eldonteni.
7 hónapja
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
Hohó, nagy nap ez a mai.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
De hogy nem súgták meg ezt MP-nek a magas kapcsolatai? 🤔 érthetetlen.Marha jól beillesztette a saját narratívájába.
MC12
Poloska vagyok.
7 hónapja
De hogy nem súgták meg ezt MP-nek a magas kapcsolatai? 🤔 érthetetlen.Nem kell mindenből aktuálpolitikát csinálni. Élvezzük a pillanatot.
MC12
...oh wait
Mindegy. Haddélvezzemegykicsit

7 hónapja
De hogy nem súgták meg ezt MP-nek a magas kapcsolatai? 🤔 érthetetlen.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
7 hónapja
😀😀😀😀😀😀😀😀 Na ez legalább vicces.AZ ÉRZÉS, HOGY LEÍRVA OLVASTAM, HOGY ELTAKARODIK. Megérte. Ne rontsd el a kedvem.Elképesztően boldog vagyok. Konkrétan megkönnyeztem. Végre. Nem hittem, hogy Magyarországon fogok élni, amikor Ferink eltakarodik végre a középéletből, de megértem, itt vagyok.én félek hogy nem takarodik még el, hanem kap egy minecraft tv műsort az ATV-n
Köszönünk mindent, rohadj meg, sajnos nem hiszek a túlvilágban, de a hozzád hasonló elv-árulóknak biztosan lenne külön hely a pokolban. Viszlát Feri!
Gyurma Pappa
meg egy valóságshow-t ahol a csávónál rendet csinálnak és felépítik a házát
mondjuk ez még akár vállalható is lenne és milliószor jobb minthogy a politika része
Negritis, a vajda
Ha már itt tartunk
Gyurma PappaHírcsárda, nézz ráNegritis, a vajda
"Az vicces, hogy kijön valaki más Őszödi beszéde és erre lemond Gyurcsány."
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
AZ ÉRZÉS, HOGY LEÍRVA OLVASTAM, HOGY ELTAKARODIK. Megérte. Ne rontsd el a kedvem.Elképesztően boldog vagyok. Konkrétan megkönnyeztem. Végre. Nem hittem, hogy Magyarországon fogok élni, amikor Ferink eltakarodik végre a középéletből, de megértem, itt vagyok.én félek hogy nem takarodik még el, hanem kap egy minecraft tv műsort az ATV-n
Köszönünk mindent, rohadj meg, sajnos nem hiszek a túlvilágban, de a hozzád hasonló elv-árulóknak biztosan lenne külön hely a pokolban. Viszlát Feri!
Gyurma Pappa
mondjuk ez még akár vállalható is lenne és milliószor jobb minthogy a politika része
Negritis, a vajda
Ha már itt tartunk
Gyurma Pappa
Hírcsárda, nézz rá
"Az vicces, hogy kijön valaki más Őszödi beszéde és erre lemond Gyurcsány."
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
és kijött a puzsér - fruzsina beszélgetés is 😀The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
gyanús az időzítés azt elismeremPedig gyanús, hogy a kettő egymásból következik.Na Dobrev Klára ledobta az igazi atombombát: Gyurcsány lemond, visszavonul és elválnak.Na ez már inkább hír, mint MP délelőtti cucca 😀
Jughead
Beki
Jughead
7 hónapja
Pedig gyanús, hogy a kettő egymásból következik.Na Dobrev Klára ledobta az igazi atombombát: Gyurcsány lemond, visszavonul és elválnak.Na ez már inkább hír, mint MP délelőtti cucca 😀
Jughead
Beki
7 hónapja
Na Dobrev Klára ledobta az igazi atombombát: Gyurcsány lemond, visszavonul és elválnak.Na ez már inkább hír, mint MP délelőtti cucca 😀
Jughead
7 hónapja
AZ ÉRZÉS, HOGY LEÍRVA OLVASTAM, HOGY ELTAKARODIK. Megérte. Ne rontsd el a kedvem.Elképesztően boldog vagyok. Konkrétan megkönnyeztem. Végre. Nem hittem, hogy Magyarországon fogok élni, amikor Ferink eltakarodik végre a középéletből, de megértem, itt vagyok.én félek hogy nem takarodik még el, hanem kap egy minecraft tv műsort az ATV-n
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
Ha már itt tartunk

7 hónapja
Én nem akarok összeesküvéseket gyártani, de mindenesetre gyanús lesz, ha ma megválasztják az új pápát, aki a II. Ferenc néven fog tevékenykedni 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
Na Dobrev Klára ledobta az igazi atombombát: Gyurcsány lemond, visszavonul és elválnak.reddit comment:
Jughead
"lehet, hogy elvállalta, hogy ő lesz az új pápa és az nem fér össze a házassággal se meg a pártelnökséggel se 😊 "