Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
Jaj szegèny Klárika, az ellenszèl,. persze
2 hónapja
Szabó Andreába egy kicsit szerelmes vagyok..
2 hónapja
na bekapcsolom az M1-et. mondjuk elő kell keresnem. 16 éve várok erre.En is odakapcsoltam. Meg korai volt... Megy a kormany anuszanak a nyalogatasa meg mindig.
Tactful Cactus
2 hónapja
Mráz az M1-en Fidesz-Tisza-Mihazánk 44-42-7-et mond, itt valaki ordenáré nagyot ég, vagy Hann-Závecz vagy ezek
2 hónapja
remélem a median lövi telibe..érzem az utalást
Szesze
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
remélem a median lövi telibe..mit kalkuláltak?
Szesze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Vagy nem is volt sosemNyolc, Viktor lelke is akkor halt meg 😛Nem tudom írta e be valaki, de Zákányban valaki összeesett a szavazóhelyen, majd később sikertelen újraélesztés után meg is halt.2002-ben az első fordulóban 7 haláleset volt.
shagi0206
Kampman
Jakehomer
2 hónapja
jah, akkor lekéstem, most Róna osztja az észtPartizán, Telexezt hol néztétek? asszony túszul ejtette tv-t az RTL-lelNacsa konkrétan sírt sztemGúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Lehet azt se tudta, hogy ma volt a szavazás.
Nomac
Bazzani
csebi
petey
zacknorb
2 hónapja
remélem a median lövi telibe..
2 hónapja
na bekapcsolom az M1-et. mondjuk elő kell keresnem. 16 éve várok erre.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Partizán, Telexezt hol néztétek? asszony túszul ejtette tv-t az RTL-lelNacsa konkrétan sírt sztemGúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Lehet azt se tudta, hogy ma volt a szavazás.
Nomac
Bazzani
csebi
petey
2 hónapja
partizánon volt plezt hol néztétek? asszony túszul ejtette tv-t az RTL-lelNacsa konkrétan sírt sztemGúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Lehet azt se tudta, hogy ma volt a szavazás.
Nomac
Bazzani
csebi
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Nyolc, Viktor lelke is akkor halt meg 😛Nem tudom írta e be valaki, de Zákányban valaki összeesett a szavazóhelyen, majd később sikertelen újraélesztés után meg is halt.2002-ben az első fordulóban 7 haláleset volt.
shagi0206
Kampman
Tepper takarodj!
2 hónapja
ezt hol néztétek? asszony túszul ejtette tv-t az RTL-lelNacsa konkrétan sírt sztemGúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Lehet azt se tudta, hogy ma volt a szavazás.
Nomac
Bazzani
csebi
2 hónapja
Ha a győzelem után se kerül elő felvétel az ollózásról, akkor én csalódott leszek és hiábavalónak fogom érezni az egészet 😄
Ez már #csöcsök előfutár
vpi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Závecz mérése:Mandátumok szempontjából ez az eredmény született a kutatásban: Tisza 127–133, Fidesz 66–70. A roma nemzetiségi képviselő is bejutna az Országgyűlésbe.
2 hónapja
Hírt tvt nèzem elèg gyász a hangulat ès ökögnek makognak kbKatasztrófa turizmus
dande2
2 hónapja
Nacsa konkrétan sírt sztemGúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Lehet azt se tudta, hogy ma volt a szavazás.
Nomac
Bazzani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Hírt tvt nèzem elèg gyász a hangulat ès ökögnek makognak kb
2 hónapja
Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke extrém magasnak nevezte a délelőtti részvételi adatokat, aminek örül, mert ezt a demokrácia diadalának tartja. Azt mondta, számukra az egyetlen negatív forgatókönyv, ha nem jutnak be az Országgyűlésbe. „Én ezt nem tartom elképzelhetőnek. Természetesen én akkor meghozom a magam döntését. Én nem szeretnék egy olyan pártot vezetni, ami lefelé halad a lejtőn. Én láttam olyan pártelnököket, akik a sírba vitték magukkal a pártjukat, én biztos, hogy nem ilyen ember vagyok” – mondta a Mi Hazánk elnöke.ugyanekkor dél körül kaptam egy fülest, hogy Toró csak tízkor megy a saját eredményvárójukra, mert 50-50-ben számolnak bennmaradással.
petey
Mindig jövőre
2 hónapja

Ez már #csöcsök előfutár
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
2 hónapja
Testbeszédes csávót behívhatták volna a partizán stúdióba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Mondjuk h Gulyás elmondta a demokratikus felhatalmazás szavakat, onnantól Orbánnak nehéz lenne bármit mondania h nem fogadják el a vereséget
2 hónapja
Nem tudom írta e be valaki, de Zákányban valaki összeesett a szavazóhelyen, majd később sikertelen újraélesztés után meg is halt.2002-ben az első fordulóban 7 haláleset volt.
shagi0206