NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

7 hónapja
StormST Denver Broncos 12 424 — SB 50 Champion @ Grund
Hende és Polt alkotmánybírósági jelölését is ma sikerült bejelenteni, vagy valami nagyobb bombát vártak és már nem tudták visszalőni a bejelentéseket, vagy jobban félnek a Bobó-szöveg erejétől, mint ami elsőre érezhető...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Pápát választanak és Feri visszavonul, íme a top elmélet.
zacknorb
pápai a csávó, véletlen lenne? aligha

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 785 — Kinek mit intézett a kormánya
Pápát választanak és Feri visszavonul, íme a top elmélet.

Poloska vagyok.
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 785 — Kinek mit intézett a kormánya
És ezen a szép napon idézzük fel eme remek számot is
 music.youtube.com/watch?v=s04qpHWQnm0&si=E5dmiuUimwrNDyz2

Poloska vagyok.
7 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Azert utolso erejevel meg minden fokuszt elvett a hangfelvetelrol😀 Troll vagy kreten nem tudom eldonteni.
JéBé
Le volt zsírozva a fityisszel, Feri meg Vitya nagy haverok, van közös cég is, nem messze egymástól nyaraló is, szép az élet😆 tűpontos időzítés… vajon véletlen lenne?🤔
7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) arra, hogy Gyurcsány Ferenc lemondott a Demokratikus Koalíció (DK) elnöki posztjáról és minden további posztjáról, a közélettől pedig visszavonult.

A KTK azt írta a Telexnek, hogy „semmi sem változik! A DK Dobrev Klárával az élen ugyanúgy ukránbarát és Brüsszel utasításait követi, mint a Tisza Párt”. A Fidesz-frakció a Telexnek küldött KTK-s válasz előtt pár perccel ugyanezt a szöveget posztolta a Facebook-oldalára.

😀😀😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 226
én már csak azt a kurva jó könyvet várom a magyar baloldalról
Amadeus the Young
azt én is várom. addig viszont érd be ezzel a könyvvel.

buhloone mindstate

7 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
én már csak azt a kurva jó könyvet várom a magyar baloldalról
7 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 720
Azert utolso erejevel meg minden fokuszt elvett a hangfelvetelrol😀 Troll vagy kreten nem tudom eldonteni.
7 hónapja
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hohó, nagy nap ez a mai.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
De hogy nem súgták meg ezt MP-nek a magas kapcsolatai? 🤔 érthetetlen.
MC12
Marha jól beillesztette a saját narratívájába.

Poloska vagyok.
7 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
MC12
Nem kell mindenből aktuálpolitikát csinálni. Élvezzük a pillanatot.

...oh wait

Mindegy. Haddélvezzemegykicsit

7 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 303

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
7 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 532
7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Elképesztően boldog vagyok. Konkrétan megkönnyeztem. Végre. Nem hittem, hogy Magyarországon fogok élni, amikor Ferink eltakarodik végre a középéletből, de megértem, itt vagyok.

Köszönünk mindent, rohadj meg, sajnos nem hiszek a túlvilágban, de a hozzád hasonló elv-árulóknak biztosan lenne külön hely a pokolban. Viszlát Feri!
Gyurma Pappa
én félek hogy nem takarodik még el, hanem kap egy minecraft tv műsort az ATV-n
meg egy valóságshow-t ahol a csávónál rendet csinálnak és felépítik a házát
mondjuk ez még akár vállalható is lenne és milliószor jobb minthogy a politika része
Negritis, a vajda
AZ ÉRZÉS, HOGY LEÍRVA OLVASTAM, HOGY ELTAKARODIK. Megérte. Ne rontsd el a kedvem.

Ha már itt tartunk
Gyurma Pappa
Hírcsárda, nézz rá
"Az vicces, hogy kijön valaki más Őszödi beszéde és erre lemond Gyurcsány."
Negritis, a vajda
😀😀😀😀😀😀😀😀 Na ez legalább vicces.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Elképesztően boldog vagyok. Konkrétan megkönnyeztem. Végre. Nem hittem, hogy Magyarországon fogok élni, amikor Ferink eltakarodik végre a középéletből, de megértem, itt vagyok.

Köszönünk mindent, rohadj meg, sajnos nem hiszek a túlvilágban, de a hozzád hasonló elv-árulóknak biztosan lenne külön hely a pokolban. Viszlát Feri!
Gyurma Pappa
mondjuk ez még akár vállalható is lenne és milliószor jobb minthogy a politika része
Negritis, a vajda
AZ ÉRZÉS, HOGY LEÍRVA OLVASTAM, HOGY ELTAKARODIK. Megérte. Ne rontsd el a kedvem.

Ha már itt tartunk
Gyurma Pappa
Hírcsárda, nézz rá
"Az vicces, hogy kijön valaki más Őszödi beszéde és erre lemond Gyurcsány."

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
és kijött a puzsér - fruzsina beszélgetés is 😀

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/496527036_682366971207645_7518441590398360507_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=OmR8ay5Cw84Q7kNvwEtTOt2&_nc_oc=AdnnA0JaGbp6DBBbgDhcPRKpobzmHXkyB8pLV81UEd4lOGUi53pUSfHYM6CtDcqPoQg&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=SBiJ1oYVdtNVRTKdRn_YMA&oh=00_AflTXN7R04b9e6Af7t_KcO9MfNrwxrYagEdr38ALGsQItA&oe=694B79C7
202 Reaktionen · 19 Mal geteilt | Puzsér Róberttel elhatároztuk, hogy kivételesen nem vitatkozunk, hanem azt keressük, hogy miben értünk egyet. Mindketten hoztunk három nemzeti minimumot és megpróbáltuk meggyőzni egymást, hogy a másik is fogadja el minimumnak. #skrabskifruzsina #másvilág #puzsérróbert #Puzsér #nemzetiminimum | Skrabski Fruzsina
Puzsér Róberttel elhatároztuk, hogy kivételesen nem vitatkozunk, hanem azt keressük, hogy miben értünk egyet. Mindketten hoztunk három nemzeti minimumot és megpróbáltuk meggyőzni egymást, hogy a...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Beki New York Jets 2 069
Na Dobrev Klára ledobta az igazi atombombát: Gyurcsány lemond, visszavonul és elválnak.
Jughead
Na ez már inkább hír, mint MP délelőtti cucca 😀
Beki
Pedig gyanús, hogy a kettő egymásból következik.
Jughead
gyanús az időzítés azt elismerem
7 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Na Dobrev Klára ledobta az igazi atombombát: Gyurcsány lemond, visszavonul és elválnak.
Jughead
Beki
Pedig gyanús, hogy a kettő egymásból következik.
7 hónapja
Beki New York Jets 2 069
Jughead
7 hónapja

Poloska vagyok.
7 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív

Gyurma Pappa
Negritis, a vajda

Ha már itt tartunk

7 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 896
Én nem akarok összeesküvéseket gyártani, de mindenesetre gyanús lesz, ha ma megválasztják az új pápát, aki a II. Ferenc néven fog tevékenykedni 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Jughead
reddit comment:
"lehet, hogy elvállalta, hogy ő lesz az új pápa és az nem fér össze a házassággal se meg a pártelnökséggel se 😊 "