NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

7 hónapja
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Nagyon remélem hogy MPék ezt fogják nyomati innentől orrba szájba seggbe, minden testnyílásba.

Aztan hátha felfogja már a birka magyarság, hogy mire megy ki a játék…

Utolsó utáni utáni lehetőségünk ez. Talán már most is késő…

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 783 — Jó ötletnek tűnt!
Vajon a potrohos ezt is elintézi annyival, hogy ez a kormány hivatalos álláspontja?
Bálesz
Ukrán propaganda

Lesz ez még így se!
7 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Vajon a potrohos ezt is elintézi annyival, hogy ez a kormány hivatalos álláspontja?

7 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Ez most így sokkal durvább, mint első gondoljuk. Ugye az egy dolog, hogy az országok nem állnak konfliktusban, de ugye ez nyílt felhívás keringőre, és tök mindegy mennyire nézi le Bayer Zsolti az ukránokat, az ottani titkosszolgálatot a KGB módszereivel képezték ki, és nem áll tőlük távol a terrorszerű beavatkozás.

Ezt nem igazán gondolták végig, akárkik is találták ki. Ahogy a cégnél szoktam mondani egy-egy meredekebb ötletnél: hogy nem pont erre gondoltam, amikor kiváló ötleteket kerestem.

7 hónapja
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
 telex.hu/kulfold/2025/05/09/ukrajna-kemkedes-magyar-allampolgar-letartoztatas-nato

„A feladat az volt, hogy információkat gyűjtsenek Kárpátalja katonai biztonságáról, sebezhető pontokat keressenek a régió szárazföldi és légi védelméről, valamint tanulmányozzák a helyi lakosok társadalmi-politikai nézeteit: különösen a viselkedésükre vonatkozó forgatókönyveket, ha magyar csapatok lépnek be a régióba” – írja az SZBU.
bogjosi
Itt kurva nagy bajok lesznek

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Békemalacunk csak küldene akkor magyar katonákat Ukrajnába meghalni, csak épp az oroszok oldalán.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
 telex.hu/kulfold/2025/05/09/ukrajna-kemkedes-magyar-allampolgar-letartoztatas-nato

„A feladat az volt, hogy információkat gyűjtsenek Kárpátalja katonai biztonságáról, sebezhető pontokat keressenek a régió szárazföldi és légi védelméről, valamint tanulmányozzák a helyi lakosok társadalmi-politikai nézeteit: különösen a viselkedésükre vonatkozó forgatókönyveket, ha magyar csapatok lépnek be a régióba” – írja az SZBU.
bogjosi
ez a tegnapival együtt üt kurva nagyot
NB2
tudjuk milyen háborúra "készülünk"

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com

bogjosi
ez a tegnapival együtt üt kurva nagyot
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Teex meg tarsai amugy elmennek a pcsaba tegnap este megneztem es konkretan nem talaltam mar a feedben a hangfelveteles hirt. Hol van ilyenkor a dollarmedia?
JéBé
Feriig az volt kint mindenhol, aztán más
utána meg gondolom pápa

elég kemény nap volt tegnap, szal el tudom képzelni hogy kifusson a feedből

Nálam ezt dobja fel most, mint kiemelt főcikk..szóval működik az! 😀
 telex.hu/belfold/2025/05/09/magyar-honvedseg-szalay-bobrovniczky-kristof-fiatalitas-haderofejlesztes-ruszin-szendi-romolusz-magyar-peter
bogjosi
nekem is ott van most néztem rá

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
focilap 56
A tegnapi hangfelvétel után ez a mai nagyot szólhat, ha sikerül jól meglovagolni.
7 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 916

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 719
 telex.hu/belfold/2025/05/09/laponyi-zsolt-adomanygyujtes-fegyelmi-eljaras-retvari-bence-kdnp
Újabb valami, amit meg lehetne lovagolni. Rohadt undorító szarházi férgek, remélem a sors elveri őket rendesen.
Beki
Az mindig jo jel ha mar a rendorseg is megosztodik es diakokat tiltanak le dolgokrol. Abbol meg sok jo nem sult ki a mindenkori hatalom szempontjabol.
7 hónapja
Teex meg tarsai amugy elmennek a pcsaba tegnap este megneztem es konkretan nem talaltam mar a feedben a hangfelveteles hirt. Hol van ilyenkor a dollarmedia?
JéBé
Nálam ezt dobja fel most, mint kiemelt főcikk..szóval működik az! 😀
 telex.hu/belfold/2025/05/09/magyar-honvedseg-szalay-bobrovniczky-kristof-fiatalitas-haderofejlesztes-ruszin-szendi-romolusz-magyar-peter

7 hónapja
dawyd728 4 034
Orbán szerint a pápa nem észak-amerikai, mert Peruból jött.

😀😀😀
Mikey
???
Nulla háttérinformációm volt róla a tegnapi partizán műsorig. Ott pont azt emelték ki, h nem lehet egyértelműen ilyennek vagy olyannak tekinteni. Leginkább Amerikai kontinenst képviselő pápa.
Elvileg 2015 óta perui állampolgár is. Azt majd egy okosabb megmondja, hogy az elmúlt cirka 40 évből mennyit élt Peruban és mennyit az USÁ-ban, de igazából bárhol is többet, de mindkét időszak közel azonos nagyságrendet tesz ki.
7 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 719
7 hónapja
Beki New York Jets 2 069
 telex.hu/belfold/2025/05/09/laponyi-zsolt-adomanygyujtes-fegyelmi-eljaras-retvari-bence-kdnp
Újabb valami, amit meg lehetne lovagolni. Rohadt undorító szarházi férgek, remélem a sors elveri őket rendesen.
7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Orbán szerint a pápa nem észak-amerikai, mert Peruból jött.

😀😀😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 527 — Saturday Night Lights
Hende és Polt alkotmánybírósági jelölését is ma sikerült bejelenteni, vagy valami nagyobb bombát vártak és már nem tudták visszalőni a bejelentéseket, vagy jobban félnek a Bobó-szöveg erejétől, mint ami elsőre érezhető...
StormST
Szerintem fogalma sincs senkinek éppen arról, hogy mikor mit kéne csinálni. Ésik túlzott optimizmusát nem osztom arról, hogy a Fidesz óriási időzavarban lenne, de tény és való, hogy igencsak nehéz megmondani, hogy mi a fasz is történik éppen a magyar közéletben.
Gyurma Pappa
Nekem nagyon 2009 feelingem van.

Érzed, hogy jön valami, de kurvára nem tudod, hogy mi. Csak azt, hogy valami más.
Amadeus the Young
2009-ben lehetett tudni, hogy 2010-ben Fidesz henger lesz.
Kampman
Amennyiben tovább nyílik az olló, nincs az a választási rendszerinnováció, ami megmentené őket a bukástól.
De ezt látni fogjuk, nem jövő áprilisban kezdenek csomagolni.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
fake.id 1 315 — tush push aficionado
Hende és Polt alkotmánybírósági jelölését is ma sikerült bejelenteni, vagy valami nagyobb bombát vártak és már nem tudták visszalőni a bejelentéseket, vagy jobban félnek a Bobó-szöveg erejétől, mint ami elsőre érezhető...
StormST
Szerintem fogalma sincs senkinek éppen arról, hogy mikor mit kéne csinálni. Ésik túlzott optimizmusát nem osztom arról, hogy a Fidesz óriási időzavarban lenne, de tény és való, hogy igencsak nehéz megmondani, hogy mi a fasz is történik éppen a magyar közéletben.
Gyurma Pappa

Érzed, hogy jön valami, de kurvára nem tudod, hogy mi. Csak azt, hogy valami más.
Amadeus the Young
Kampman
csak rá kellett nézni a 06os önkormányzati választás térképére
7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
StormST
Gyurma Pappa

Amadeus the Young

7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 785 — Kinek mit intézett a kormánya
Tibi atya

“Nem tudom, hogy ki lesz Dobrev Klára következő pasija… de haver, ha ezt most olvasod, kötelességed a gyengén sikerült szex után egy: “MER’ A GYURCSÁNY JOBB VOLT?!” felkiáltást tenned az egyetemes kultúra érdekében“

🤣🤣🤣
JC6 (Mr. Miele)

bogjosi
Én Dobrevvel láttam ezt a meme-et és nem Vityával. Nyilván Wiz Khalifa szólt alatta.

Poloska vagyok.
7 hónapja
Tibi atya

“Nem tudom, hogy ki lesz Dobrev Klára következő pasija… de haver, ha ezt most olvasod, kötelességed a gyengén sikerült szex után egy: “MER’ A GYURCSÁNY JOBB VOLT?!” felkiáltást tenned az egyetemes kultúra érdekében“

🤣🤣🤣
JC6 (Mr. Miele)

7 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Tibi atya

🤣🤣🤣
7 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
Trump mit fog ezen porogni😃

7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Meg is van az új pápa. Véletlen lenne? aligha... 😀
Gorro
OFF

Ahh, kell olyan tornacipő!

ON
Mikey
OFF
Kézzel festette egy dél-karolinai srác egy fehér conversre. Akkor küldte el mikor kitört a covid. 6 hónapot utazott. Egyedi darab. 😀
ON
Gorro
Irigykedem! 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May