NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 527 — Saturday Night Lights
Közben peti-kém kiutasított 2 ukrán fedésben dolgozó kémet.
cartman023
megindult a terelés...
NB2
inkább arról van szó, hogy látjátok ők is kémkednek
niuncs itt semmi látnivaló
Negritis, a vajda
Ez automatikus viszontválasz és valóban beismerés, ahogyan Mozart írta.
Most már nyíltan szembemegyünk a nyugati biztonságpolitikával, ennél már csak az lenne a még alja, ha kiderülne, titkos információkat osztunk meg az oroszokkal.
Dzsokijuing
Mármint úgy érted, hogy az érzékeny adatokat tartalmazó külügyi szervereket feltörnék az oroszok és mi pedig nem tennénk ez ellen semmit sem?
Na az tényleg durva lépés lenne.
cartman023
Értem az íróniát, de én arra gondolok, hogy pl. kiderülne, hogy csapatmozgásokról osztunk meg infókat vagy fedett moszkvai emberekkel találkozók, ilyesmi.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
cartman023
épp akartam linkelni 😀

telex.hu/belfold/2025/05/09/szijjarto-bejelentette-hogy-magyarorszag-kiutasitott-ket-diplomaciai-fedesben-dolgozo-kemet
Negritis, a vajda
Szerintem nem értik
Gyurma Pappa
Ennyi hibát mint az utóbbi bo egy évben szinte az előző 14ben nem követtek el …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
 444.hu/2025/05/09/trump-most-epp-odavan-ursula-von-der-leyenert

hát ezek nem ő napjaik most.
7 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 878
Most voltam kajálni a szüleimnél (ők mindketten a full fideszes kemény mag, annyiból érdekes (és kibasz bosszantó számomra), hogy bár anyám egy egyszerű ember, de apám absz full értelmiségi, 3 diplomával, 7 beszélt nyelvvel, kibaszott műveltséggel..). Felolvastam most nekik ezt a hírt (természetesen semmit nem hallottak még erről, pedig full rajta vannak a propaganda médián, de nyilván erre még nincs meg a kormányzati reakció). Lényeg hogy úgy vannak vele, hogy ha ez igaz akkor az hatalmas gond, de éppen ezért persze halál biztosak benne (főleg anyám), hogy ez biztos hazugság. Ők (és a bonthatatlan réteg) ezt vélhetően akkor is el fogják hinni, ha minden kétséget kizáróan kiderül hogy nem az, de egész biztos hogy ezzel nagyon sokat fog bukni a fidesz. Csak az a baj, hogy ez már nem egy belpolitikai maszlag, hanem egyre ijesztőbb.
Szesze
ebben a polarizált világban ehhez hozzá kell szokni: ami nem egyezik meg azzal a narratívával, amiben én hiszek, az a tényektől függetlenül hazugság, és a tények hamisak.
rva
Szoval megis a Chiefs es Taylor Swift nyerte a Super Bowlt? 😮
7 hónapja
cartman023
megindult a terelés...
NB2
Negritis, a vajda
Most már nyíltan szembemegyünk a nyugati biztonságpolitikával, ennél már csak az lenne a még alja, ha kiderülne, titkos információkat osztunk meg az oroszokkal.
Dzsokijuing
Nem nagyon tudunk mit megosztani, mert nem kapunk semmit.
Ha meg kapunk is, azt is fentartassal kell kezelni, mert mi van ha fals info.
Persze lehet valodi is, de az meg mar beetetes.

Ha meg ott fogunk tartani h bevonulunk Karpataljara, akkor mar edesmindegy, mert az EU-nak lesz nagyobb baja is es menet kozben lehet a romanok is “hatrebb vonulnak” Pestig h legyen megfelelo lotav.

Illetve lehet h csak “megelozes” celjabol, nehogy “veletlenul” a hazai katonasag megtamadja a romanokat hatulrol vagy belulrol az erdelyi medves szabadcsapatokkal.
7 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 976
cartman023
megindult a terelés...
NB2
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
Mármint úgy érted, hogy az érzékeny adatokat tartalmazó külügyi szervereket feltörnék az oroszok és mi pedig nem tennénk ez ellen semmit sem?
Na az tényleg durva lépés lenne.
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2025/05/09/laponyi-zsolt-adomanygyujtes-fegyelmi-eljaras-retvari-bence-kdnp

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
rva 4 514 — Me for President!
Most voltam kajálni a szüleimnél (ők mindketten a full fideszes kemény mag, annyiból érdekes (és kibasz bosszantó számomra), hogy bár anyám egy egyszerű ember, de apám absz full értelmiségi, 3 diplomával, 7 beszélt nyelvvel, kibaszott műveltséggel..). Felolvastam most nekik ezt a hírt (természetesen semmit nem hallottak még erről, pedig full rajta vannak a propaganda médián, de nyilván erre még nincs meg a kormányzati reakció). Lényeg hogy úgy vannak vele, hogy ha ez igaz akkor az hatalmas gond, de éppen ezért persze halál biztosak benne (főleg anyám), hogy ez biztos hazugság. Ők (és a bonthatatlan réteg) ezt vélhetően akkor is el fogják hinni, ha minden kétséget kizáróan kiderül hogy nem az, de egész biztos hogy ezzel nagyon sokat fog bukni a fidesz. Csak az a baj, hogy ez már nem egy belpolitikai maszlag, hanem egyre ijesztőbb.
Szesze
ebben a polarizált világban ehhez hozzá kell szokni: ami nem egyezik meg azzal a narratívával, amiben én hiszek, az a tényektől függetlenül hazugság, és a tények hamisak.
7 hónapja
cartman023
megindult a terelés...
NB2
Negritis, a vajda

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Szesze
Szerintem egyébként sokakban a mai napig működik az irredentizmus, főleg az akolban, szóval ez a szavazótábor szemében inkább erény, mint vereség...
7 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
baszd ilyen beismerést
7 hónapja
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Ezzel azért megcáfolni egyelőre nem sikerült a felmerült vádakat.. Lejárató akció = a szemetek nyilvánosságra hozták, hogy lebuktunk.
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
cartman023
megindult a terelés...
NB2

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
cartman023
épp akartam linkelni 😀

telex.hu/belfold/2025/05/09/szijjarto-bejelentette-hogy-magyarorszag-kiutasitott-ket-diplomaciai-fedesben-dolgozo-kemet
Negritis, a vajda
Szerintem nem értik

7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
cartman023
megindult a terelés...
7 hónapja
cartman023
épp akartam linkelni 😀

7 hónapja
7 hónapja
Csak elméletben : mi lett volna ha, elviszik a dolgot addig, hogy a magyar katonák átlépik a határt és Kárpátalja határában lepacsiznak az oroszokkal? Miénk Kárpátalja, oroszoké Ukrajna többi része.

Instant ban az EUból, NATOból és indul a Belorusszia 2.0 projekt?
cartman023
Ha nem vagyunk EU-tagok, semmit nem érünk Putyinnak.
Gyurma Pappa
Elnézve, hogy az oroszok mellől mennyien pártoltak el, szerintem jók lennénk nekik EU nélkül is.
7 hónapja
Csak elméletben : mi lett volna ha, elviszik a dolgot addig, hogy a magyar katonák átlépik a határt és Kárpátalja határában lepacsiznak az oroszokkal? Miénk Kárpátalja, oroszoké Ukrajna többi része.

cartman023
instant besétálnak a románok mielőtt elindulhatna3 a belorusz 2.0

Gyurma Pappa
erről nem is beszélve

7 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív

cartman023

7 hónapja

7 hónapja
Vajon a potrohos ezt is elintézi annyival, hogy ez a kormány hivatalos álláspontja?
Bálesz
Ukrán propaganda
Wester
Igazából simán lehet, nem ez lenne az első eset az elmúlt három évből, ahol az ukrán politika nem bontja ki az igazság minden részletét ugye. Van körülmény ami azonban erősen mellettünk szól, hogy annyira amatőr, kellemetlen és béna az egész, nehéz elképzelni, hogy ezt az egyébént elég profi ukrán titkosszolgálat csinálta volna.

Mondjuk abban a korban, amikor a szövetséges vezetők is lehallgatják egymást mindenféle következmény nélkül (USA - német ugye) meglepődni azon, hogy a kémszolgálatok kémeset játszanak, elég álságos.

Nem azért kell haragudni rájuk, mert kém szervezetet próbáltak felépíteni, az államok így működnek néhányszáz éve, haragudni azért lehet, merthát aki egy “kedd délutánt nem tud probléma nélkül megszervezni” az ne akarja már a nagyfiúk játékát játszani. Ami aggasztóbb, hogy Peti miniszter nyilatkozata nem süt a magabiztosságtól, inkább úgy nyilatkozott, mint akinek fogalma sincs semmiről - de tényleg.
MC12
Sztem sem az a gond, hogy kémkednek, baszki mindenki csinálja, de hogy ilyen szinten lebuktak, az qrva gáz...
gabokocka
Rengeteg lebukás van, csak szinte kivétel nélkül nem verik ezt ennyire nagy dobra. Az a jelzés hogy ez így kiment a sajtoba.
csebi
Lehet nem veletlenul volt itt mult heten az ukranok oldalarol kovetseg.
7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Vajon a potrohos ezt is elintézi annyival, hogy ez a kormány hivatalos álláspontja?
Bálesz
Ukrán propaganda
Wester
Igazából simán lehet, nem ez lenne az első eset az elmúlt három évből, ahol az ukrán politika nem bontja ki az igazság minden részletét ugye. Van körülmény ami azonban erősen mellettünk szól, hogy annyira amatőr, kellemetlen és béna az egész, nehéz elképzelni, hogy ezt az egyébént elég profi ukrán titkosszolgálat csinálta volna.

Mondjuk abban a korban, amikor a szövetséges vezetők is lehallgatják egymást mindenféle következmény nélkül (USA - német ugye) meglepődni azon, hogy a kémszolgálatok kémeset játszanak, elég álságos.

Nem azért kell haragudni rájuk, mert kém szervezetet próbáltak felépíteni, az államok így működnek néhányszáz éve, haragudni azért lehet, merthát aki egy “kedd délutánt nem tud probléma nélkül megszervezni” az ne akarja már a nagyfiúk játékát játszani. Ami aggasztóbb, hogy Peti miniszter nyilatkozata nem süt a magabiztosságtól, inkább úgy nyilatkozott, mint akinek fogalma sincs semmiről - de tényleg.
MC12
Sztem sem az a gond, hogy kémkednek, baszki mindenki csinálja, de hogy ilyen szinten lebuktak, az qrva gáz...
gabokocka
Rengeteg lebukás van, csak szinte kivétel nélkül nem verik ezt ennyire nagy dobra. Az a jelzés hogy ez így kiment a sajtoba.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tom Cruise szar tanár volt....Mason és Steinberg ügynököktől kell órát venni....
A hasbeszélés a király....😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Bálesz
Ukrán propaganda
Wester

MC12
gabokocka
Ki-be járnak az informatikai rendszerünkben, ez már csak hab a tortán.

Szerkesztette: Dzsokijuing

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.