NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
Értem az íróniát, de én arra gondolok, hogy pl. kiderülne, hogy csapatmozgásokról osztunk meg infókat vagy fedett moszkvai emberekkel találkozók, ilyesmi.Mármint úgy érted, hogy az érzékeny adatokat tartalmazó külügyi szervereket feltörnék az oroszok és mi pedig nem tennénk ez ellen semmit sem?Ez automatikus viszontválasz és valóban beismerés, ahogyan Mozart írta.inkább arról van szó, hogy látjátok ők is kémkednekKözben peti-kém kiutasított 2 ukrán fedésben dolgozó kémet.megindult a terelés...
cartman023
NB2
niuncs itt semmi látnivaló
Negritis, a vajda
Most már nyíltan szembemegyünk a nyugati biztonságpolitikával, ennél már csak az lenne a még alja, ha kiderülne, titkos információkat osztunk meg az oroszokkal.
Dzsokijuing
Na az tényleg durva lépés lenne.
cartman023
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Ennyi hibát mint az utóbbi bo egy évben szinte az előző 14ben nem követtek el …Szerintem nem értikKözben peti-kém kiutasított 2 ukrán fedésben dolgozó kémet.épp akartam linkelni 😀
cartman023
telex.hu/belfold/2025/05/09/szijjarto-bejelentette-hogy-magyarorszag-kiutasitott-ket-diplomaciai-fedesben-dolgozo-kemet
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
444.hu/2025/05/09/trump-most-epp-odavan-ursula-von-der-leyenerthát ezek nem ő napjaik most.
7 hónapja
Szoval megis a Chiefs es Taylor Swift nyerte a Super Bowlt? 😮Most voltam kajálni a szüleimnél (ők mindketten a full fideszes kemény mag, annyiból érdekes (és kibasz bosszantó számomra), hogy bár anyám egy egyszerű ember, de apám absz full értelmiségi, 3 diplomával, 7 beszélt nyelvvel, kibaszott műveltséggel..). Felolvastam most nekik ezt a hírt (természetesen semmit nem hallottak még erről, pedig full rajta vannak a propaganda médián, de nyilván erre még nincs meg a kormányzati reakció). Lényeg hogy úgy vannak vele, hogy ha ez igaz akkor az hatalmas gond, de éppen ezért persze halál biztosak benne (főleg anyám), hogy ez biztos hazugság. Ők (és a bonthatatlan réteg) ezt vélhetően akkor is el fogják hinni, ha minden kétséget kizáróan kiderül hogy nem az, de egész biztos hogy ezzel nagyon sokat fog bukni a fidesz. Csak az a baj, hogy ez már nem egy belpolitikai maszlag, hanem egyre ijesztőbb.ebben a polarizált világban ehhez hozzá kell szokni: ami nem egyezik meg azzal a narratívával, amiben én hiszek, az a tényektől függetlenül hazugság, és a tények hamisak.
Szesze
rva
7 hónapja
Nem nagyon tudunk mit megosztani, mert nem kapunk semmit.Ez automatikus viszontválasz és valóban beismerés, ahogyan Mozart írta.inkább arról van szó, hogy látjátok ők is kémkednekKözben peti-kém kiutasított 2 ukrán fedésben dolgozó kémet.megindult a terelés...
cartman023
NB2
Negritis, a vajda
Most már nyíltan szembemegyünk a nyugati biztonságpolitikával, ennél már csak az lenne a még alja, ha kiderülne, titkos információkat osztunk meg az oroszokkal.
Dzsokijuing
Ha meg kapunk is, azt is fentartassal kell kezelni, mert mi van ha fals info.
Persze lehet valodi is, de az meg mar beetetes.
Ha meg ott fogunk tartani h bevonulunk Karpataljara, akkor mar edesmindegy, mert az EU-nak lesz nagyobb baja is es menet kozben lehet a romanok is “hatrebb vonulnak” Pestig h legyen megfelelo lotav.
Illetve lehet h csak “megelozes” celjabol, nehogy “veletlenul” a hazai katonasag megtamadja a romanokat hatulrol vagy belulrol az erdelyi medves szabadcsapatokkal.
7 hónapja
Mármint úgy érted, hogy az érzékeny adatokat tartalmazó külügyi szervereket feltörnék az oroszok és mi pedig nem tennénk ez ellen semmit sem?Ez automatikus viszontválasz és valóban beismerés, ahogyan Mozart írta.inkább arról van szó, hogy látjátok ők is kémkednekKözben peti-kém kiutasított 2 ukrán fedésben dolgozó kémet.megindult a terelés...
cartman023
NB2
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
Na az tényleg durva lépés lenne.
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/09/laponyi-zsolt-adomanygyujtes-fegyelmi-eljaras-retvari-bence-kdnp

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Most voltam kajálni a szüleimnél (ők mindketten a full fideszes kemény mag, annyiból érdekes (és kibasz bosszantó számomra), hogy bár anyám egy egyszerű ember, de apám absz full értelmiségi, 3 diplomával, 7 beszélt nyelvvel, kibaszott műveltséggel..). Felolvastam most nekik ezt a hírt (természetesen semmit nem hallottak még erről, pedig full rajta vannak a propaganda médián, de nyilván erre még nincs meg a kormányzati reakció). Lényeg hogy úgy vannak vele, hogy ha ez igaz akkor az hatalmas gond, de éppen ezért persze halál biztosak benne (főleg anyám), hogy ez biztos hazugság. Ők (és a bonthatatlan réteg) ezt vélhetően akkor is el fogják hinni, ha minden kétséget kizáróan kiderül hogy nem az, de egész biztos hogy ezzel nagyon sokat fog bukni a fidesz. Csak az a baj, hogy ez már nem egy belpolitikai maszlag, hanem egyre ijesztőbb.ebben a polarizált világban ehhez hozzá kell szokni: ami nem egyezik meg azzal a narratívával, amiben én hiszek, az a tényektől függetlenül hazugság, és a tények hamisak.
Szesze
7 hónapja
Ez automatikus viszontválasz és valóban beismerés, ahogyan Mozart írta.inkább arról van szó, hogy látjátok ők is kémkednekKözben peti-kém kiutasított 2 ukrán fedésben dolgozó kémet.megindult a terelés...
cartman023
NB2
Negritis, a vajda
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja
Most voltam kajálni a szüleimnél (ők mindketten a full fideszes kemény mag, annyiból érdekes (és kibasz bosszantó számomra), hogy bár anyám egy egyszerű ember, de apám absz full értelmiségi, 3 diplomával, 7 beszélt nyelvvel, kibaszott műveltséggel..). Felolvastam most nekik ezt a hírt (természetesen semmit nem hallottak még erről, pedig full rajta vannak a propaganda médián, de nyilván erre még nincs meg a kormányzati reakció). Lényeg hogy úgy vannak vele, hogy ha ez igaz akkor az hatalmas gond, de éppen ezért persze halál biztosak benne (főleg anyám), hogy ez biztos hazugság. Ők (és a bonthatatlan réteg) ezt vélhetően akkor is el fogják hinni, ha minden kétséget kizáróan kiderül hogy nem az, de egész biztos hogy ezzel nagyon sokat fog bukni a fidesz. Csak az a baj, hogy ez már nem egy belpolitikai maszlag, hanem egyre ijesztőbb.Szerintem egyébként sokakban a mai napig működik az irredentizmus, főleg az akolban, szóval ez a szavazótábor szemében inkább erény, mint vereség...
Szesze
7 hónapja
baszd ilyen beismerést
7 hónapja
Ezzel azért megcáfolni egyelőre nem sikerült a felmerült vádakat.. Lejárató akció = a szemetek nyilvánosságra hozták, hogy lebuktunk.
7 hónapja
inkább arról van szó, hogy látjátok ők is kémkednekKözben peti-kém kiutasított 2 ukrán fedésben dolgozó kémet.megindult a terelés...
cartman023
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Szerintem nem értikKözben peti-kém kiutasított 2 ukrán fedésben dolgozó kémet.épp akartam linkelni 😀
cartman023
telex.hu/belfold/2025/05/09/szijjarto-bejelentette-hogy-magyarorszag-kiutasitott-ket-diplomaciai-fedesben-dolgozo-kemet
Negritis, a vajda

7 hónapja
Közben peti-kém kiutasított 2 ukrán fedésben dolgozó kémet.megindult a terelés...
cartman023
7 hónapja
Közben peti-kém kiutasított 2 ukrán fedésben dolgozó kémet.épp akartam linkelni 😀
cartman023
7 hónapja
Közben peti-kém kiutasított 2 ukrán fedésben dolgozó kémet.
7 hónapja
Elnézve, hogy az oroszok mellől mennyien pártoltak el, szerintem jók lennénk nekik EU nélkül is.Csak elméletben : mi lett volna ha, elviszik a dolgot addig, hogy a magyar katonák átlépik a határt és Kárpátalja határában lepacsiznak az oroszokkal? Miénk Kárpátalja, oroszoké Ukrajna többi része.Ha nem vagyunk EU-tagok, semmit nem érünk Putyinnak.
Instant ban az EUból, NATOból és indul a Belorusszia 2.0 projekt?
cartman023
Gyurma Pappa
7 hónapja
Csak elméletben : mi lett volna ha, elviszik a dolgot addig, hogy a magyar katonák átlépik a határt és Kárpátalja határában lepacsiznak az oroszokkal? Miénk Kárpátalja, oroszoké Ukrajna többi része.instant besétálnak a románok mielőtt elindulhatna3 a belorusz 2.0
cartman023
Ha nem vagyunk EU-tagok, semmit nem érünk Putyinnak.erről nem is beszélve
Gyurma Pappa
7 hónapja
Csak elméletben : mi lett volna ha, elviszik a dolgot addig, hogy a magyar katonák átlépik a határt és Kárpátalja határában lepacsiznak az oroszokkal? Miénk Kárpátalja, oroszoké Ukrajna többi része.Ha nem vagyunk EU-tagok, semmit nem érünk Putyinnak.
cartman023

7 hónapja
Csak elméletben : mi lett volna ha, elviszik a dolgot addig, hogy a magyar katonák átlépik a határt és Kárpátalja határában lepacsiznak az oroszokkal? Miénk Kárpátalja, oroszoké Ukrajna többi része.Instant ban az EUból, NATOból és indul a Belorusszia 2.0 projekt?
7 hónapja
Lehet nem veletlenul volt itt mult heten az ukranok oldalarol kovetseg.Rengeteg lebukás van, csak szinte kivétel nélkül nem verik ezt ennyire nagy dobra. Az a jelzés hogy ez így kiment a sajtoba.Sztem sem az a gond, hogy kémkednek, baszki mindenki csinálja, de hogy ilyen szinten lebuktak, az qrva gáz...Igazából simán lehet, nem ez lenne az első eset az elmúlt három évből, ahol az ukrán politika nem bontja ki az igazság minden részletét ugye. Van körülmény ami azonban erősen mellettünk szól, hogy annyira amatőr, kellemetlen és béna az egész, nehéz elképzelni, hogy ezt az egyébént elég profi ukrán titkosszolgálat csinálta volna.Vajon a potrohos ezt is elintézi annyival, hogy ez a kormány hivatalos álláspontja?Ukrán propaganda
Bálesz
Wester
Mondjuk abban a korban, amikor a szövetséges vezetők is lehallgatják egymást mindenféle következmény nélkül (USA - német ugye) meglepődni azon, hogy a kémszolgálatok kémeset játszanak, elég álságos.
Nem azért kell haragudni rájuk, mert kém szervezetet próbáltak felépíteni, az államok így működnek néhányszáz éve, haragudni azért lehet, merthát aki egy “kedd délutánt nem tud probléma nélkül megszervezni” az ne akarja már a nagyfiúk játékát játszani. Ami aggasztóbb, hogy Peti miniszter nyilatkozata nem süt a magabiztosságtól, inkább úgy nyilatkozott, mint akinek fogalma sincs semmiről - de tényleg.
MC12
gabokocka
csebi
7 hónapja
Rengeteg lebukás van, csak szinte kivétel nélkül nem verik ezt ennyire nagy dobra. Az a jelzés hogy ez így kiment a sajtoba.Sztem sem az a gond, hogy kémkednek, baszki mindenki csinálja, de hogy ilyen szinten lebuktak, az qrva gáz...Igazából simán lehet, nem ez lenne az első eset az elmúlt három évből, ahol az ukrán politika nem bontja ki az igazság minden részletét ugye. Van körülmény ami azonban erősen mellettünk szól, hogy annyira amatőr, kellemetlen és béna az egész, nehéz elképzelni, hogy ezt az egyébént elég profi ukrán titkosszolgálat csinálta volna.Vajon a potrohos ezt is elintézi annyival, hogy ez a kormány hivatalos álláspontja?Ukrán propaganda
Bálesz
Wester
Mondjuk abban a korban, amikor a szövetséges vezetők is lehallgatják egymást mindenféle következmény nélkül (USA - német ugye) meglepődni azon, hogy a kémszolgálatok kémeset játszanak, elég álságos.
Nem azért kell haragudni rájuk, mert kém szervezetet próbáltak felépíteni, az államok így működnek néhányszáz éve, haragudni azért lehet, merthát aki egy “kedd délutánt nem tud probléma nélkül megszervezni” az ne akarja már a nagyfiúk játékát játszani. Ami aggasztóbb, hogy Peti miniszter nyilatkozata nem süt a magabiztosságtól, inkább úgy nyilatkozott, mint akinek fogalma sincs semmiről - de tényleg.
MC12
gabokocka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Tom Cruise szar tanár volt....Mason és Steinberg ügynököktől kell órát venni....A hasbeszélés a király....😁😁😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Ki-be járnak az informatikai rendszerünkben, ez már csak hab a tortán.Sztem sem az a gond, hogy kémkednek, baszki mindenki csinálja, de hogy ilyen szinten lebuktak, az qrva gáz...Igazából simán lehet, nem ez lenne az első eset az elmúlt három évből, ahol az ukrán politika nem bontja ki az igazság minden részletét ugye. Van körülmény ami azonban erősen mellettünk szól, hogy annyira amatőr, kellemetlen és béna az egész, nehéz elképzelni, hogy ezt az egyébént elég profi ukrán titkosszolgálat csinálta volna.Vajon a potrohos ezt is elintézi annyival, hogy ez a kormány hivatalos álláspontja?Ukrán propaganda
Bálesz
Wester
MC12
gabokocka
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.