NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
legyen boldog Csebi és legyen a máltaiMeg is van az új pápa. Véletlen lenne? aligha... 😀Ha a magyar csávó lesz felköpök és aláállok
Gorro
ThundersNFL a Paraszt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Meg is van az új pápa. Véletlen lenne? aligha... 😀Ha a magyar csávó lesz felköpök és aláállok
Gorro
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
OFFMeg is van az új pápa. Véletlen lenne? aligha... 😀OFF
Gorro
Ahh, kell olyan tornacipő!
ON
Mikey
Kézzel festette egy dél-karolinai srác egy fehér conversre. Akkor küldte el mikor kitört a covid. 6 hónapot utazott. Egyedi darab. 😀
ON
7 hónapja
Meg is van az új pápa. Véletlen lenne? aligha... 😀OFF
Gorro
Ahh, kell olyan tornacipő!
ON
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
amúgy ez tényleg jó taktika, hogy lemondott a Feri, most mindenki vele foglalkozik, telex, partizán élőzik, senki sem beszél a hangfelvételről, bár ha én MP lennék, úgy nyomatnám, mint a Fidesz pár éve Márki-Zay interjújátPapat is azert valasztottak meg, hogy eltereljek a figyelmet errol.
Löfli
Szerkesztette: Kenny
7 hónapja
amúgy ez tényleg jó taktika, hogy lemondott a Feri, most mindenki vele foglalkozik, telex, partizán élőzik, senki sem beszél a hangfelvételről, bár ha én MP lennék, úgy nyomatnám, mint a Fidesz pár éve Márki-Zay interjúját
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
aztán majd jön jd vance hogy nem kéneKínai hátterű cég nyert el egy fontos honvédségi megbízástMajd a Szuterénvédelmi Hivatal kivizsgálja és megírják, hogy minden rendben...
Ez sem rossz. Ez nem veszélyezteti a nemzetbiztonságot, kedves Fidesz?
Mikey
StormST
7 hónapja
Kínai hátterű cég nyert el egy fontos honvédségi megbízástMajd a Szuterénvédelmi Hivatal kivizsgálja és megírják, hogy minden rendben...
Ez sem rossz. Ez nem veszélyezteti a nemzetbiztonságot, kedves Fidesz?
Mikey

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
Kínai hátterű cég nyert el egy fontos honvédségi megbízástEz sem rossz. Ez nem veszélyezteti a nemzetbiztonságot, kedves Fidesz?
7 hónapja
Elképesztően boldog vagyok. Konkrétan megkönnyeztem. Végre. Nem hittem, hogy Magyarországon fogok élni, amikor Ferink eltakarodik végre a közéletből, de megéltem, itt vagyok.Gyurcsány élt, él és élni fog.
Köszönünk mindent, rohadj meg, sajnos nem hiszek a túlvilágban, de a hozzád hasonló elv-árulóknak biztosan lenne külön hely a pokolban. Viszlát Feri!
Gyurma Pappa
7 hónapja
mehetne a viccekbe is, de nah 😊
7 hónapja
Reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) arra, hogy Gyurcsány Ferenc lemondott a Demokratikus Koalíció (DK) elnöki posztjáról és minden további posztjáról, a közélettől pedig visszavonult.Hogyne változna, pl. a párt neve DK-ra (Dobrev Klára).
A KTK azt írta a Telexnek, hogy „semmi sem változik! A DK Dobrev Klárával az élen ugyanúgy ukránbarát és Brüsszel utasításait követi, mint a Tisza Párt”. A Fidesz-frakció a Telexnek küldött KTK-s válasz előtt pár perccel ugyanezt a szöveget posztolta a Facebook-oldalára.
😀😀😀
Mikey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Elképesztően boldog vagyok. Konkrétan megkönnyeztem. Végre. Nem hittem, hogy Magyarországon fogok élni, amikor Ferink eltakarodik végre a közéletből, de megéltem, itt vagyok.azert remelem Lajos hazat még felhuzza majd.
Köszönünk mindent, rohadj meg, sajnos nem hiszek a túlvilágban, de a hozzád hasonló elv-árulóknak biztosan lenne külön hely a pokolban. Viszlát Feri!
Gyurma Pappa
kb 11 ota nem tudtam semmi hirt olvasni, es most meg sokk alatt vagyok. ma sztem iszom is egyet az egyik jobb whiskeymbol. ami kb a lottogyozelemre van feltreteve.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Elég egyszerű a megfejtés. MP akkora báb, hogy Feritől teljes embert kíván, hogy minden drótot megfelelően tudjon rángatni. Így, hogy nem látjuk, még ijesztőbb.Persze, adod itt az ötleteket, MC meg buzgón jegyzetel és pörögnek neki a
Sztem órákra vagyunk egy ilyen jellegű írástól a kormánysajtóban.
andree

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Elég egyszerű a megfejtés. MP akkora báb, hogy Feritől teljes embert kíván, hogy minden drótot megfelelően tudjon rángatni. Így, hogy nem látjuk, még ijesztőbb. Sztem órákra vagyunk egy ilyen jellegű írástól a kormánysajtóban.
7 hónapja
Megnéztem. Hát ez a nő nem lett okosabb... Ritka bugyuta szegény.és kijött a puzsér - fruzsina beszélgetés is 😀Puzsér: kimondott random tény.
www.facebook.com/skrabskifruzsina/videos/1948406872565489
Negritis, a vajda
Skrabski: de Robi, de,de, én nem értem.
Zsellér van de Vrij
7 hónapja
Nekem nagyon 2009 feelingem van.Hende és Polt alkotmánybírósági jelölését is ma sikerült bejelenteni, vagy valami nagyobb bombát vártak és már nem tudták visszalőni a bejelentéseket, vagy jobban félnek a Bobó-szöveg erejétől, mint ami elsőre érezhető...Szerintem fogalma sincs senkinek éppen arról, hogy mikor mit kéne csinálni. Ésik túlzott optimizmusát nem osztom arról, hogy a Fidesz óriási időzavarban lenne, de tény és való, hogy igencsak nehéz megmondani, hogy mi a fasz is történik éppen a magyar közéletben.
StormST
Gyurma Pappa
Érzed, hogy jön valami, de kurvára nem tudod, hogy mi. Csak azt, hogy valami más.
7 hónapja
Jó hát nem lesz vastag könyv. Csak ilyen kis pár soros.én már csak azt a kurva jó könyvet várom a magyar baloldalróla miről?
Amadeus the Young
fake.id
7 hónapja
Az lesz majd az atom ha a nyáron orbán elveszi majd dobrevet
7 hónapja
meló utánra tartogatok, bár a tényekkel puzsér is hadilábon szokott állni 😊és kijött a puzsér - fruzsina beszélgetés is 😀Puzsér: kimondott random tény.
Negritis, a vajda
Zsellér van de Vrij
7 hónapja
Hende és Polt alkotmánybírósági jelölését is ma sikerült bejelenteni, vagy valami nagyobb bombát vártak és már nem tudták visszalőni a bejelentéseket, vagy jobban félnek a Bobó-szöveg erejétől, mint ami elsőre érezhető...Szerintem fogalma sincs senkinek éppen arról, hogy mikor mit kéne csinálni. Ésik túlzott optimizmusát nem osztom arról, hogy a Fidesz óriási időzavarban lenne, de tény és való, hogy igencsak nehéz megmondani, hogy mi a fasz is történik éppen a magyar közéletben.
StormST

7 hónapja
én már csak azt a kurva jó könyvet várom a magyar baloldalróla miről?
Amadeus the Young
7 hónapja
és kijött a puzsér - fruzsina beszélgetés is 😀Puzsér: kimondott random tény.
Negritis, a vajda
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil