NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
telex.hu/kulfold/2025/05/09/javaban-zajlik-az-ukran-magyar-titkosszolgalati-haboru-ennek-lehet-az-egyik-allomasa-az-allitolagos-magyar-kemek-lekapcsolasaEmlítik benne az oroszok elleni szabotázst Budapesten keresztül. Teljesen logikus kakadu kíséretéből beszervezni valakit akik rendszeresen mennek Lavrovhoz. Első kézből kapják az infót.
ez mondjuk jobban árnyalja a képet.. tényleg egyre ijesztőbb 😕
Szesze
7 hónapja
Sztem sem az a gond, hogy kémkednek, baszki mindenki csinálja, de hogy ilyen szinten lebuktak, az qrva gáz...Igazából simán lehet, nem ez lenne az első eset az elmúlt három évből, ahol az ukrán politika nem bontja ki az igazság minden részletét ugye. Van körülmény ami azonban erősen mellettünk szól, hogy annyira amatőr, kellemetlen és béna az egész, nehéz elképzelni, hogy ezt az egyébént elég profi ukrán titkosszolgálat csinálta volna.Vajon a potrohos ezt is elintézi annyival, hogy ez a kormány hivatalos álláspontja?Ukrán propaganda
Bálesz
Wester
Mondjuk abban a korban, amikor a szövetséges vezetők is lehallgatják egymást mindenféle következmény nélkül (USA - német ugye) meglepődni azon, hogy a kémszolgálatok kémeset játszanak, elég álságos.
Nem azért kell haragudni rájuk, mert kém szervezetet próbáltak felépíteni, az államok így működnek néhányszáz éve, haragudni azért lehet, merthát aki egy “kedd délutánt nem tud probléma nélkül megszervezni” az ne akarja már a nagyfiúk játékát játszani. Ami aggasztóbb, hogy Peti miniszter nyilatkozata nem süt a magabiztosságtól, inkább úgy nyilatkozott, mint akinek fogalma sincs semmiről - de tényleg.
MC12
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
7 hónapja
Most voltam kajálni a szüleimnél (ők mindketten a full fideszes kemény mag, annyiból érdekes (és kibasz bosszantó számomra), hogy bár anyám egy egyszerű ember, de apám absz full értelmiségi, 3 diplomával, 7 beszélt nyelvvel, kibaszott műveltséggel..). Felolvastam most nekik ezt a hírt (természetesen semmit nem hallottak még erről, pedig full rajta vannak a propaganda médián, de nyilván erre még nincs meg a kormányzati reakció). Lényeg hogy úgy vannak vele, hogy ha ez igaz akkor az hatalmas gond, de éppen ezért persze halál biztosak benne (főleg anyám), hogy ez biztos hazugság. Ők (és a bonthatatlan réteg) ezt vélhetően akkor is el fogják hinni, ha minden kétséget kizáróan kiderül hogy nem az, de egész biztos hogy ezzel nagyon sokat fog bukni a fidesz. Csak az a baj, hogy ez már nem egy belpolitikai maszlag, hanem egyre ijesztőbb.Ez lenne a cél: a hardcore fideszesek elbizonytalanítása.
Szesze
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
telex.hu/kulfold/2025/05/09/javaban-zajlik-az-ukran-magyar-titkosszolgalati-haboru-ennek-lehet-az-egyik-allomasa-az-allitolagos-magyar-kemek-lekapcsolasaez mondjuk jobban árnyalja a képet.. tényleg egyre ijesztőbb 😕
Szerkesztette: Szesze
7 hónapja
Most voltam kajálni a szüleimnél (ők mindketten a full fideszes kemény mag, annyiból érdekes (és kibasz bosszantó számomra), hogy bár anyám egy egyszerű ember, de apám absz full értelmiségi, 3 diplomával, 7 beszélt nyelvvel, kibaszott műveltséggel..). Felolvastam most nekik ezt a hírt (természetesen semmit nem hallottak még erről, pedig full rajta vannak a propaganda médián, de nyilván erre még nincs meg a kormányzati reakció). Lényeg hogy úgy vannak vele, hogy ha ez igaz akkor az hatalmas gond, de éppen ezért persze halál biztosak benne (főleg anyám), hogy ez biztos hazugság. Ők (és a bonthatatlan réteg) ezt vélhetően akkor is el fogják hinni, ha minden kétséget kizáróan kiderül hogy nem az, de egész biztos hogy ezzel nagyon sokat fog bukni a fidesz. Csak az a baj, hogy ez már nem egy belpolitikai maszlag, hanem egyre ijesztőbb.
7 hónapja
aaaz igen 😀444.hu/2025/05/09/orban-szerint-amit-a-honvedelmi-miniszter-mond-a-magyar-peter-altal-kozzetett-hangfelvetelen-az-a-kormany-hivatalos-allaspontja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Ez az amit a propaganda láttat, túl nyilvánvalóTudtuk, csak nem sejtettük.De hat ezt eddig is tudtuk. Mármint nem feltétlenül azt h térképezzük a helyi lakosság reakciókat hanem azt h ha úgy van mi szívesen átvállaljuk Kárpátalja terheit az ukrán vezetéstől.Az egyik feladatuk az volt, hogy mérjék fel az esetleges magyar katonai bevonulás fogadtatását.Igen annak. Nem is értek azzal együtt. Azzal sem hogy nekünk kellene Kárpátalja, amit el kellene foglalnunk.Csak az a bibi, hogy mi egy ici-picit azért orosz pártinak tűnünk ebben a konfliktusban, nem? De persze nyilván önvédelmi célzatú az egész akció.. ezt talán még az agyhalottak közül se fogja mindenki elhinni.. és most így nyilván sokkal erősebb lett a tegnap Magyar féle felvétel is.Nem mondtam egy szóval sem.Bár nem MC vagyok de Amúgy alapvetően sztem ez mindenkori magyar kormány feladat kell h legyen. Feltérképezni a környező, nem szövetséges országok katonai erejét főleg a határmenti régióban.Pedig egész jól nyomod.. ne vicceljünk már, h itt sincs semmi látnivaló 😀
Ez sztem nem gond. De úgy tűnik h lehet itt a fiúk picit túl motiváltak lehettek. De enélkül meg nincs soron kívüli eloleptetes szóval nehéz dilemma h mit is csináljan a kolléga …
csebi
Szesze
Túl lőttek a határon, ráadásul a 21. Században nem 19. Századi eszközöket használsz.
Viszont azon sztem nem kellene felháborodni h feltérképezték Ukrajna katonai erejét a határtérségben vagy h a front jelenlegi helyzetet-lakosság hozzáállását a háborúhoz.
csebi
Szesze
De azért nem fogom elmarasztalni akármelyik magyar kormányt mert tisztában van a környező nem szövetséges országok határbeli katonai csapás képességével.
csebi
Mindezt kapcsold össze a háború előtti utolsó Orbán - Putyin találkozóval és kész a megfejtés a nagy kérdésre, miért is hagynak ki bennünket az összes formálódó európai biztonsági és katonai együttműködésből.
Dzsokijuing
csebi
Ez A bizonyíték, hogy Putyin odaígérte Kárpátalját a Puttónak.
Dzsokijuing
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
7 hónapja
Tudtuk, csak nem sejtettük.De hat ezt eddig is tudtuk. Mármint nem feltétlenül azt h térképezzük a helyi lakosság reakciókat hanem azt h ha úgy van mi szívesen átvállaljuk Kárpátalja terheit az ukrán vezetéstől.Az egyik feladatuk az volt, hogy mérjék fel az esetleges magyar katonai bevonulás fogadtatását.Igen annak. Nem is értek azzal együtt. Azzal sem hogy nekünk kellene Kárpátalja, amit el kellene foglalnunk.Csak az a bibi, hogy mi egy ici-picit azért orosz pártinak tűnünk ebben a konfliktusban, nem? De persze nyilván önvédelmi célzatú az egész akció.. ezt talán még az agyhalottak közül se fogja mindenki elhinni.. és most így nyilván sokkal erősebb lett a tegnap Magyar féle felvétel is.Nem mondtam egy szóval sem.Bár nem MC vagyok de Amúgy alapvetően sztem ez mindenkori magyar kormány feladat kell h legyen. Feltérképezni a környező, nem szövetséges országok katonai erejét főleg a határmenti régióban.Pedig egész jól nyomod.. ne vicceljünk már, h itt sincs semmi látnivaló 😀
Ez sztem nem gond. De úgy tűnik h lehet itt a fiúk picit túl motiváltak lehettek. De enélkül meg nincs soron kívüli eloleptetes szóval nehéz dilemma h mit is csináljan a kolléga …
csebi
Szesze
Túl lőttek a határon, ráadásul a 21. Században nem 19. Századi eszközöket használsz.
Viszont azon sztem nem kellene felháborodni h feltérképezték Ukrajna katonai erejét a határtérségben vagy h a front jelenlegi helyzetet-lakosság hozzáállását a háborúhoz.
csebi
Szesze
De azért nem fogom elmarasztalni akármelyik magyar kormányt mert tisztában van a környező nem szövetséges országok határbeli katonai csapás képességével.
csebi
Mindezt kapcsold össze a háború előtti utolsó Orbán - Putyin találkozóval és kész a megfejtés a nagy kérdésre, miért is hagynak ki bennünket az összes formálódó európai biztonsági és katonai együttműködésből.
Dzsokijuing
csebi
Ez A bizonyíték, hogy Putyin odaígérte Kárpátalját a Puttónak.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja
De hat ezt eddig is tudtuk. Mármint nem feltétlenül azt h térképezzük a helyi lakosság reakciókat hanem azt h ha úgy van mi szívesen átvállaljuk Kárpátalja terheit az ukrán vezetéstől.Az egyik feladatuk az volt, hogy mérjék fel az esetleges magyar katonai bevonulás fogadtatását.Igen annak. Nem is értek azzal együtt. Azzal sem hogy nekünk kellene Kárpátalja, amit el kellene foglalnunk.Csak az a bibi, hogy mi egy ici-picit azért orosz pártinak tűnünk ebben a konfliktusban, nem? De persze nyilván önvédelmi célzatú az egész akció.. ezt talán még az agyhalottak közül se fogja mindenki elhinni.. és most így nyilván sokkal erősebb lett a tegnap Magyar féle felvétel is.Nem mondtam egy szóval sem.Bár nem MC vagyok de Amúgy alapvetően sztem ez mindenkori magyar kormány feladat kell h legyen. Feltérképezni a környező, nem szövetséges országok katonai erejét főleg a határmenti régióban.Pedig egész jól nyomod.. ne vicceljünk már, h itt sincs semmi látnivaló 😀
csebi
Szesze
csebi
Szesze
csebi
Dzsokijuing
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Az egyik feladatuk az volt, hogy mérjék fel az esetleges magyar katonai bevonulás fogadtatását.Igen annak. Nem is értek azzal együtt. Azzal sem hogy nekünk kellene Kárpátalja, amit el kellene foglalnunk.Csak az a bibi, hogy mi egy ici-picit azért orosz pártinak tűnünk ebben a konfliktusban, nem? De persze nyilván önvédelmi célzatú az egész akció.. ezt talán még az agyhalottak közül se fogja mindenki elhinni.. és most így nyilván sokkal erősebb lett a tegnap Magyar féle felvétel is.Nem mondtam egy szóval sem.Bár nem MC vagyok de Amúgy alapvetően sztem ez mindenkori magyar kormány feladat kell h legyen. Feltérképezni a környező, nem szövetséges országok katonai erejét főleg a határmenti régióban.Pedig egész jól nyomod.. ne vicceljünk már, h itt sincs semmi látnivaló 😀
csebi
Szesze
csebi
Szesze
csebi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja
Ne felejtsük el h elkerült tőle 22 óta a hírszerzés. Simán lehet h tényleg nincs lövése már erről.Igazából simán lehet, nem ez lenne az első eset az elmúlt három évből, ahol az ukrán politika nem bontja ki az igazság minden részletét ugye. Van körülmény ami azonban erősen mellettünk szól, hogy annyira amatőr, kellemetlen és béna az egész, nehéz elképzelni, hogy ezt az egyébént elég profi ukrán titkosszolgálat csinálta volna.Vajon a potrohos ezt is elintézi annyival, hogy ez a kormány hivatalos álláspontja?Ukrán propaganda
Bálesz
Wester
Mondjuk abban a korban, amikor a szövetséges vezetők is lehallgatják egymást mindenféle következmény nélkül (USA - német ugye) meglepődni azon, hogy a kémszolgálatok kémeset játszanak, elég álságos.
Nem azért kell haragudni rájuk, mert kém szervezetet próbáltak felépíteni, az államok így működnek néhányszáz éve, haragudni azért lehet, merthát aki egy “kedd délutánt nem tud probléma nélkül megszervezni” az ne akarja már a nagyfiúk játékát játszani. Ami aggasztóbb, hogy Peti miniszter nyilatkozata nem süt a magabiztosságtól, inkább úgy nyilatkozott, mint akinek fogalma sincs semmiről - de tényleg.
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Ja persze. De mikor a minisztered utalja a pl közösségi médiát akkor hogyan meseled el neki h targetelt kampány fbn meg tiktokon?Csak itt megint a módszer az, ami végtelenül amatőr...Igen annak. Nem is értek azzal együtt. Azzal sem hogy nekünk kellene Kárpátalja, amit el kellene foglalnunk.Csak az a bibi, hogy mi egy ici-picit azért orosz pártinak tűnünk ebben a konfliktusban, nem? De persze nyilván önvédelmi célzatú az egész akció.. ezt talán még az agyhalottak közül se fogja mindenki elhinni.. és most így nyilván sokkal erősebb lett a tegnap Magyar féle felvétel is.Nem mondtam egy szóval sem.Bár nem MC vagyok de Amúgy alapvetően sztem ez mindenkori magyar kormány feladat kell h legyen. Feltérképezni a környező, nem szövetséges országok katonai erejét főleg a határmenti régióban.Pedig egész jól nyomod.. ne vicceljünk már, h itt sincs semmi látnivaló 😀
csebi
Szesze
csebi
Szesze
csebi
warr_b
Maradnak az ősrégi módszerek
7 hónapja
Én tényleg dolgoztam ukránokkal, volt szerencsém hozzájuk az üzleti élet minden szintjén, ha értitek. Nem túl kifinomultak, és akkor még ez egy dicséret. Attól tartok, hogy az elhárítótisztek sem azok. Itt ugye a válaszlépések szintjei a gond, hogy mit ért méltányos ellenakció alatt az ukrán fél és mit a mondjuk egy nyugati. Szerintem ezt is nagyon benézték. Amit a topik fejteget: nem azzal van a gond, hogy elhárítás dolgozik, dolgozzon. Boborján tegnapi beszéde is, ha a nyilvánosság előtt zajlik, és mindenki ezt tudja, akkor meg is emelem a kalapom, helyes, szomszédban háború van, készüljünk rá! Csak ugye a kommunikáció.
Újra és újra türemkedik be a valóság, és egyre nehezebb kinn tartani. Csak az a baj, hogy egyre közvetlenebbül ránk megy ki az egész...

7 hónapja
Igazából simán lehet, nem ez lenne az első eset az elmúlt három évből, ahol az ukrán politika nem bontja ki az igazság minden részletét ugye. Van körülmény ami azonban erősen mellettünk szól, hogy annyira amatőr, kellemetlen és béna az egész, nehéz elképzelni, hogy ezt az egyébént elég profi ukrán titkosszolgálat csinálta volna.Vajon a potrohos ezt is elintézi annyival, hogy ez a kormány hivatalos álláspontja?Ukrán propaganda
Bálesz
Wester
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
7 hónapja
én is azon a véleményen vagyok hogy önmagában a kémkedés az teljesen bevett dologCsak az a bibi, hogy mi egy ici-picit azért orosz pártinak tűnünk ebben a konfliktusban, nem? De persze nyilván önvédelmi célzatú az egész akció.. ezt talán még az agyhalottak közül se fogja mindenki elhinni.. és most így nyilván sokkal erősebb lett a tegnap Magyar féle felvétel is.Nem mondtam egy szóval sem.Bár nem MC vagyok de Amúgy alapvetően sztem ez mindenkori magyar kormány feladat kell h legyen. Feltérképezni a környező, nem szövetséges országok katonai erejét főleg a határmenti régióban.Pedig egész jól nyomod.. ne vicceljünk már, h itt sincs semmi látnivaló 😀
csebi
Szesze
csebi
Szesze
meglepődnék ha az EUn belül nem csinálnák ezt egymással az országok
csak hát ugye a módszerek és az indokok az a kérdés
és hát ugye a balfasz magyarok még simán le is buknak
csak egy példa
www.npr.org/sections/parallels/2013/10/28/241384089/four-things-to-know-about-spying-on-allies
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Csak itt megint a módszer az, ami végtelenül amatőr...Igen annak. Nem is értek azzal együtt. Azzal sem hogy nekünk kellene Kárpátalja, amit el kellene foglalnunk.Csak az a bibi, hogy mi egy ici-picit azért orosz pártinak tűnünk ebben a konfliktusban, nem? De persze nyilván önvédelmi célzatú az egész akció.. ezt talán még az agyhalottak közül se fogja mindenki elhinni.. és most így nyilván sokkal erősebb lett a tegnap Magyar féle felvétel is.Nem mondtam egy szóval sem.Bár nem MC vagyok de Amúgy alapvetően sztem ez mindenkori magyar kormány feladat kell h legyen. Feltérképezni a környező, nem szövetséges országok katonai erejét főleg a határmenti régióban.Pedig egész jól nyomod.. ne vicceljünk már, h itt sincs semmi látnivaló 😀
csebi
Szesze
csebi
Szesze
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Igen annak. Nem is értek azzal együtt. Azzal sem hogy nekünk kellene Kárpátalja, amit el kellene foglalnunk.Csak az a bibi, hogy mi egy ici-picit azért orosz pártinak tűnünk ebben a konfliktusban, nem? De persze nyilván önvédelmi célzatú az egész akció.. ezt talán még az agyhalottak közül se fogja mindenki elhinni.. és most így nyilván sokkal erősebb lett a tegnap Magyar féle felvétel is.Nem mondtam egy szóval sem.Bár nem MC vagyok de Amúgy alapvetően sztem ez mindenkori magyar kormány feladat kell h legyen. Feltérképezni a környező, nem szövetséges országok katonai erejét főleg a határmenti régióban.Pedig egész jól nyomod.. ne vicceljünk már, h itt sincs semmi látnivaló 😀
csebi
Szesze
csebi
Szesze
7 hónapja
Csak az a bibi, hogy mi egy ici-picit azért orosz pártinak tűnünk ebben a konfliktusban, nem? De persze nyilván önvédelmi célzatú az egész akció.. ezt talán még az agyhalottak közül se fogja mindenki elhinni.. és most így nyilván sokkal erősebb lett a tegnap Magyar féle felvétel is.Nem mondtam egy szóval sem.Bár nem MC vagyok de Amúgy alapvetően sztem ez mindenkori magyar kormány feladat kell h legyen. Feltérképezni a környező, nem szövetséges országok katonai erejét főleg a határmenti régióban.Pedig egész jól nyomod.. ne vicceljünk már, h itt sincs semmi látnivaló 😀
csebi
Szesze
csebi
7 hónapja
gyanítom, hogy alapvetően nagyon beleélte magát néhány tiszt az ukrán ellenességbe, nem hiszem, hogy Szíjjártó vagy Orbán adott volna ilyen utasítást. de ugye az Északi-Áramlat felrobbantásával sem várták meg az elnök jóváhagyást... Szóval én ebből a szempontból gondolom hülye ötletnek, mert az ottani túlmotivált elhárítók nem csak kérdezgetni szokták Julia nénit a szomszédból, hogy tetszene-e neki a magyar trikolór?Ez most így sokkal durvább, mint első gondoljuk. Ugye az egy dolog, hogy az országok nem állnak konfliktusban, de ugye ez nyílt felhívás keringőre, és tök mindegy mennyire nézi le Bayer Zsolti az ukránokat, az ottani titkosszolgálatot a KGB módszereivel képezték ki, és nem áll tőlük távol a terrorszerű beavatkozás.és mindezt Kárpátaljáért
Ezt nem igazán gondolták végig, akárkik is találták ki. Ahogy a cégnél szoktam mondani egy-egy meredekebb ötletnél: hogy nem pont erre gondoltam, amikor kiváló ötleteket kerestem.
Gyurma Pappa
Amadeus the Young

7 hónapja
Lepkefing! - valoszinuleg MC12.Bolhacsípés!
dankodavid
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
Nem mondtam egy szóval sem.Bár nem MC vagyok de Amúgy alapvetően sztem ez mindenkori magyar kormány feladat kell h legyen. Feltérképezni a környező, nem szövetséges országok katonai erejét főleg a határmenti régióban.Pedig egész jól nyomod.. ne vicceljünk már, h itt sincs semmi látnivaló 😀
csebi
Szesze
7 hónapja
Bár nem MC vagyok de Amúgy alapvetően sztem ez mindenkori magyar kormány feladat kell h legyen. Feltérképezni a környező, nem szövetséges országok katonai erejét főleg a határmenti régióban.Pedig egész jól nyomod.. ne vicceljünk már, h itt sincs semmi látnivaló 😀
csebi
7 hónapja
Bár nem MC vagyok de Amúgy alapvetően sztem ez mindenkori magyar kormány feladat kell h legyen. Feltérképezni a környező, nem szövetséges országok katonai erejét főleg a határmenti régióban.Ez sztem nem gond. De úgy tűnik h lehet itt a fiúk picit túl motiváltak lehettek. De enélkül meg nincs soron kívüli eloleptetes szóval nehéz dilemma h mit is csináljan a kolléga …
7 hónapja
talált, süllyedt! 😀 😀 (mondjuk nem volt nehéz dolgod)Vajon a potrohos ezt is elintézi annyival, hogy ez a kormány hivatalos álláspontja?Ukrán propaganda
Bálesz
Wester
telex.hu/belfold/2025/05/09/szijjarto-peter-kulgazdasagi-es-kulugyminiszter-reakcio-ukrajna-ukran-biztonsagi-szolgalat-kemkedes
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
Azért a videó megnézése sokat elárul a színvonalról, ahogy az a balek kinyitja a száját, ahogy beszél nyilvánvaló hogy egy egyszerű falusi tahó, akinek kb még a telefonhasználat is nagy kihívás. Simán lehet magyar szint ennek a megszervezése, annyira gagyinak tűnik elsőre.
censor.net/en/news/3551249/hungarian-intelligence-agents-spied-in-zakarpattia-details-from-the-ssu
Szerkesztette: ozibozi