Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
Remélem hétfőtől indul ezeknek a munkakeresés vagy cellakeresés.
2 hónapja
Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Hát itt nagyon nagy roda lesz 😆
Bazzani

Just Win Baby!
2 hónapja
Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Deák ott szakértő?
Bazzani
2 hónapja
Heti hetesben azért már mennek a beefek 😆 jó lesz ez..majkat felkerdezte Ádám hogy és te nem mész?(Rendszerbonto koncert) Előtte meg a hajós nosztalgiazott hogy az előző musorvezetojuk sem tudott beszélni 😆😆

Just Win Baby!
2 hónapja
Leírhatatlan a különbség a tiszás és a fideszes mimikák közöttNagyon komoly volt MP, nem tudom h bizakodó legyek-e vagy sem.
Kampman
De nagyon jól csinálja, hogy elsőnek megvárja az eredményt, ez pozitív a jövőre nézve.
2 hónapja
Akkor most van a Witching Hour?When wins become losses and losses become wins?
2 hónapja
Nem vagyok Péterünk nagy rajongója, de azt bírom benne, hogy nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy porig alázza Orbán Balázst
Tepper takarodj!
2 hónapja
néha énse. elveszettem a kábítószer és a gin tonic közti átmenetet.Egyszerűen a te kommentjeidet nem tudom hova tenniMagyar Péter úgy mosolyog mikor bejon a vakon be mondott all-inmost esett le neki, hogy bazmeg nyerhetünk és dolgozni kell 😀
csebi
Kenny
r.baggio
2 hónapja
Ha 2/3-uk lesz, akkor ez hamar kiderül, mert az első dolguknak az kell lenni, hogy bevezetik azt, hogy senki nem lehet 2 ciklusnál többet elnök.Azért nekem az a reményem, hogy Magyar Péter nem Orbán Viktor szerepbe fog kerülni, mert akkor megette a fene az egészet.Erre csak pár év múlva tudunk választ adni. Ezen kár most gondolkodni.
szaba
Nomac
Persze ehhez kell majd egy új alkotmány.
2 hónapja
Leírhatatlan a különbség a tiszás és a fideszes mimikák között
2 hónapja
Semmi, szokásos Sobri ügymenet.Ha olyan ütembenJó napot kívánok, hát itt meg mi történt!?csapódnak a győzteshezoffolnak a fideszes politikusok is a Parlamentben, mint a közéletben, üzleti életben, hatóságoknál, stb., ahogy láttuk az elmúlt hetekben, akkor már 125 mandátummal is sima lesz a tiszás kétharmad. Persze csakmegfelelő ellentételezésértügyek mentén.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Ő realista és így számol, hogy mindenki más az és logikusan gondolkodik, ami az esetek nagy százalékában igaz, kivétel, amikor valaki ösztönből/ösztöne ellen, érzelmek által vezérelve dönt.
2 hónapja
reméljük a fideszt is összenyomja a valóságThe human hydraulic press. pic.twitter.com/8ADZpQuhcg
— Klara (@klara_sjo) April 11, 2026
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Nekem az 😀mondjuk ez pont nem rapnem akarom elhinni mégEz a 2. szám, amit hallottam tőle.
fake.id
Jaj, a magyar rap továbbra is szar, ráadásul valami amerikai-karibi előadót próbál másolni, de most meg nem mondanám, melyiket.
Kampman
eaglesmcnabb
2 hónapja
Azért masszív fun fact, hogy napra pontosan 23 éve volt a népszavazás az EU csatlakozásról.Mondjuk 23 évente tényleg érdemes megerősíteni a szándékot.
2 hónapja
Random somogyi kisfalu:Valaki erősítsen meg: Az elején lehet a legszorosabb ugye? Legelsőnek a kis falvakból jönnek meg az eredmények?Igen
esanders10
Nomac
2022-ben 62 ellenzék, 115 Fidesz
2026: 66 Tisza, 100 Fidesz
Ha ez a trend így van mindenhol, akkor az baj a Fidesznek

2 hónapja
Azért nekem az a reményem, hogy Magyar Péter nem Orbán Viktor szerepbe fog kerülni, mert akkor megette a fene az egészet.Erre csak pár év múlva tudunk választ adni. Ezen kár most gondolkodni.
szaba
2 hónapja
holnap egész nap ezeket fogom nézni és közben habosra verem.. 20+ év szenvedés után ennyi örömöt megérdemlekBayer zsozso a választás megismétlését szorgalmazza a választási csalások miatt😂😂😂Az M1/HírTV miért nem adja az MP élőt?😂
akdestroyer
szaba
Imádnivaló a feje ahogy sírással küszködik
ozibozi
2 hónapja
ja, mert eddig otthon verte a brét, nem? 😀Magyar Péter úgy mosolyog mikor bejon a vakon be mondott all-inmost esett le neki, hogy bazmeg nyerhetünk és dolgozni kell 😀
csebi
Kenny
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Azért nekem az a reményem, hogy Magyar Péter nem Orbán Viktor szerepbe fog kerülni, mert akkor megette a fene az egészet.
2 hónapja
mondjuk ez pont nem rapnem akarom elhinni mégEz a 2. szám, amit hallottam tőle.
fake.id
Jaj, a magyar rap továbbra is szar, ráadásul valami amerikai-karibi előadót próbál másolni, de most meg nem mondanám, melyiket.
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Bayer zsozso a választás megismétlését szorgalmazza a választási csalások miatt😂😂😂Az M1/HírTV miért nem adja az MP élőt?😂
akdestroyer
szaba
Imádnivaló a feje ahogy sírással küszködik