Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
Deportálásról beszélt? Nagyon helyes, hol kell aláírni? Boldoguljon velük a csodálatos nyugat-európa, ugyis annyira jól sikerült a teljesen eltérő "kultúrájú" muszlimok/afrikai bevándorlók beilleszkedése, az a pár százezer cigány már meg sem kottyan nekik. Ezek az elmaradott rasszista magyarok amúgy is képtelenek szegény ártatlan dolgozni és felzárkózni vágyó romákat integrálni (idestova 600 éve).Mivaaan? Lemaradtam valamiről? Linkeljétek már ezt a deportálásos dolgot.NB2www.napigazdasag.hu/cikk/41876/
mandiner.hu/cikk/20150427_ciganyok_deportalasarol_beszelt_egy_jobbikos_kepviselozinedine5
több mint 10 éve
Ahhoz, hogy a Jobbikra szavaznék nagyon nincs köze ahhoz, hogy a Hamupipőkében én nem tudok elképzelni néger szereplőt.NB2Már hogy ne lenne köze. Ha nem lenne hozzá köze, észre se vennéd, hogy néger. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Mivaaan? Lemaradtam valamiről? Linkeljétek már ezt a deportálásos dolgot.NB2Nem hozta a kuruc le.
több mint 10 éve
Viszont picit Jobbikos volt.Amúgy tök jól elvitatkozunk a Hamupipőkén, de jelentkezzen már valaki aki egyáltalán látta a filmet? 😀NB2Én láttam, és történelmileg valóban idegen egy fekete a Hamupipőke rögvalóságától.
Ahogy egy beszélő oroszlán, malacka vagy repcsi, egy repülő szőnyeg, a 100 évig alvó leányzó, a milliárdos kacsa, a feledékeny halacska, a szomorú robotok és hiperaktív gyerekjátékok mind mind nélkülözik a történelmi hűségnek még a nyomait is.
Szégyen és gyalázat. 64 magyar vármegye forog a sírjában!
Azt hiszem bármilyen szomorú is, levonhajtuk az egyetlen lehetséges, és bizonyított konzekvenciát: Walt Disney nem volt magyar!Sobri Jóska
több mint 10 éve
Amúgy tök jól elvitatkozunk a Hamupipőkén, de jelentkezzen már valaki aki egyáltalán látta a filmet? 😀NB2Én láttam, és történelmileg valóban idegen egy fekete a Hamupipőke rögvalóságától.
Ahogy egy beszélő oroszlán, malacka vagy repcsi, egy repülő szőnyeg, a 100 évig alvó leányzó, a milliárdos kacsa, a feledékeny halacska, a szomorú robotok és hiperaktív gyerekjátékok mind mind nélkülözik a történelmi hűségnek még a nyomait is.
Szégyen és gyalázat. 64 magyar vármegye forog a sírjában!
Azt hiszem bármilyen szomorú is, levonhajtuk az egyetlen lehetséges, és bizonyított konzekvenciát: Walt Disney nem volt magyar!
több mint 10 éve
Én megértem, hogy utálod a Jobbikot, nagy barom is volt az ürge, de ha csak azt nézzük, hogy hány és hány politikus cseszett elnézést kérni az elmúlt 25 évben... Lézer Jani már egy lexikont megtölthetne pl.
több mint 10 éve
És még nem is ez a legjobb, hanem a mosakodó közlemény, amit kiadott utána:"ha a helyi cigányság nem talál munkát a lakóhelyén, akkor azzal lehetne visszavezetni őket a munka világába, hogy olyan más településen kereshessék a boldogulás útját, ahol van számukra munkalehetőség”.
Szerencsétlen fogalmazás, meg a kurva anyád, az
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Egy ember alapján ítéljek meg egy pártot???Köszi. Ez kimaradt.Tényleg érdekel. Szavaznál egy pártra, ahol olyan csávó ül, aki deportálna embereket és ez szerinted teljesen normális (te nem így gondolod, de elfogadod és belefér), viszont a hamupipőke mesében a néger az zavar.zinedine5
De csak ismételni tudom magam. Ő így gondolj, én nem.NB2
Továbbra sem értem miért ne érezhetném furának a Hamupipőkés dolgot?😊 Az Ali baba és a 40 rablóban meg azt találnám furának, ha a rablók szőke, kék szemű legények lennének. Én nem így képzeltem el őket (szerintem sokan azon korosztályt képviseljük, akik elsőre a könyvvel találkoztak és nem a filmmel).
Amúgy tök jól elvitatkozunk a Hamupipőkén, de jelentkezzen már valaki aki egyáltalán látta a filmet? 😀
több mint 10 éve
Ilyen a jobbik "politikája" (a végkövetkeztetést leszámítva)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Köszi. Ez kimaradt.Tényleg érdekel. Szavaznál egy pártra, ahol olyan csávó ül, aki deportálna embereket és ez szerinted teljesen normális (te nem így gondolod, de elfogadod és belefér), viszont a hamupipőke mesében a néger az zavar.
több mint 10 éve
Köszi. Ez kimaradt.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Köszi. Ez kimaradt.De csak ismételni tudom magam. Ő így gondolj, én nem.
több mint 10 éve
Mivaaan? Lemaradtam valamiről? Linkeljétek már ezt a deportálásos dolgot.NB2www.napigazdasag.hu/cikk/41876/
mandiner.hu/cikk/20150427_ciganyok_deportalasarol_beszelt_egy_jobbikos_kepviselo
több mint 10 éve
Mivaaan? Lemaradtam valamiről? Linkeljétek már ezt a deportálásos dolgot.
több mint 10 éve
Ahhoz, hogy a Jobbikra szavaznék nagyon nincs köze ahhoz, hogy a Hamupipőkében én nem tudok elképzelni néger szereplőt.Akkor az belefér, hogy olyan irányítsa az országot, aki deportálná a cigányokat.
berger!
Ő így gondolja, én nem. Ennyi.NB2
Viszont a néger a Hamupipőkében az gond.
több mint 10 éve
Ahhoz, hogy a Jobbikra szavaznék nagyon nincs köze ahhoz, hogy a Hamupipőkében én nem tudok elképzelni néger szereplőt.berger!
Ő így gondolja, én nem. Ennyi.
több mint 10 éve
Jól megfogtad a dolgot egyenest a szarva között. 😀Ezek közül melyik szól gyereknek?😊NB2Mondjuk kb tényleg köze nincs a történelemhez, ez így nagyon mellé😊Akkor azt is vitassuk meg, hogy XY rendezőnél Othello képe miért nincs feketére pingálva, vagy éppen Alföldi Ember Tragédiájában mit keres egy arab rendszámú autó. Arról nem is beszélve, hogy hogy képzelik, hogy a Godzilla hollywoodi remake-jében a bestia Manhattant támadja meg, nem pedig Tokyo-t. Ez utóbbi kifejezetten bántó történelemhamisítás. 😀peterk2005
De azért jó kis vita lehet, hogy tényleg kell ebbe a mesébe a néger csóka?😊NB2

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ne vitatkozz jobbikossal, Mark Twain is megmondta: levisznek a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.nem kurva mindegy?Amadeus91Ezek közül melyik szól gyereknek?😊NB2Mondjuk kb tényleg köze nincs a történelemhez, ez így nagyon mellé😊Akkor azt is vitassuk meg, hogy XY rendezőnél Othello képe miért nincs feketére pingálva, vagy éppen Alföldi Ember Tragédiájában mit keres egy arab rendszámú autó. Arról nem is beszélve, hogy hogy képzelik, hogy a Godzilla hollywoodi remake-jében a bestia Manhattant támadja meg, nem pedig Tokyo-t. Ez utóbbi kifejezetten bántó történelemhamisítás. 😀peterk2005
te NB, ahhoz mit szólsz, hogy egy jobbikos képviselő deportálná a cigányokat?
Mindig jövőre
több mint 10 éve
És még csodálkoztok, hogy sokak szerint józan ésszel teljesen vállalhatatlan a jobbikosok álláspontja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ugyanaz mint a Jobbik témában. Nem fognak közeledni az álláspontok 😊
több mint 10 éve
nem kurva mindegy?Ezek közül melyik szól gyereknek?😊NB2Mondjuk kb tényleg köze nincs a történelemhez, ez így nagyon mellé😊Akkor azt is vitassuk meg, hogy XY rendezőnél Othello képe miért nincs feketére pingálva, vagy éppen Alföldi Ember Tragédiájában mit keres egy arab rendszámú autó. Arról nem is beszélve, hogy hogy képzelik, hogy a Godzilla hollywoodi remake-jében a bestia Manhattant támadja meg, nem pedig Tokyo-t. Ez utóbbi kifejezetten bántó történelemhamisítás. 😀peterk2005
több mint 10 éve
Mert a gyerekek lelkét megfertőzi a néger látványa vagy néger kisgyerek nem néz mesét?Ezek közül melyik szól gyereknek?😊NB2Mondjuk kb tényleg köze nincs a történelemhez, ez így nagyon mellé😊Akkor azt is vitassuk meg, hogy XY rendezőnél Othello képe miért nincs feketére pingálva, vagy éppen Alföldi Ember Tragédiájában mit keres egy arab rendszámú autó. Arról nem is beszélve, hogy hogy képzelik, hogy a Godzilla hollywoodi remake-jében a bestia Manhattant támadja meg, nem pedig Tokyo-t. Ez utóbbi kifejezetten bántó történelemhamisítás. 😀peterk2005

---
több mint 10 éve
Ezek közül melyik szól gyereknek?😊Mondjuk kb tényleg köze nincs a történelemhez, ez így nagyon mellé😊Akkor azt is vitassuk meg, hogy XY rendezőnél Othello képe miért nincs feketére pingálva, vagy éppen Alföldi Ember Tragédiájában mit keres egy arab rendszámú autó. Arról nem is beszélve, hogy hogy képzelik, hogy a Godzilla hollywoodi remake-jében a bestia Manhattant támadja meg, nem pedig Tokyo-t. Ez utóbbi kifejezetten bántó történelemhamisítás. 😀peterk2005
több mint 10 éve
Mondjuk kb tényleg köze nincs a történelemhez, ez így nagyon mellé😊Akkor azt is vitassuk meg, hogy XY rendezőnél Othello képe miért nincs feketére pingálva, vagy éppen Alföldi Ember Tragédiájában mit keres egy arab rendszámú autó. Arról nem is beszélve, hogy hogy képzelik, hogy a Godzilla hollywoodi remake-jében a bestia Manhattant támadja meg, nem pedig Tokyo-t. Ez utóbbi kifejezetten bántó történelemhamisítás. 😀

több mint 10 éve
www.facebook.com/laszlo.toroczkai/photos/a.152103624970939.1073741826.151665991681369/411840818997217/?type=1&theaterbazmeg, ez a csávó nem tud hibázni. Adalék: miért is járt a magyar értékekért aggódó mélymagyar amerikai szennyfilmre? Miért nem Fehérlófiát néznek a gyerekei? 😀
Köcsög történelemhamisítók... 😀Schleck
Mindig jövőre