Politika

65 feliratkozó

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
 www.portfolio.hu/ingatlan/retail/adomentesek_lehetnek_vajnaek_kaszinoi.200644.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator

Nem értem. Ha az SZRT, mint szerencsejáték-szolgáltató adómentességet kap, akkor a kapitalizmus szabályai szerint nem szűnik meg eleve a nyeremények adómentessége?

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
ezt hogy-hogy nem linkelte be még senki? 😊

...

természetesen az ügynek van folytatása is:
 www.atv.hu/belfold/20140624-szanyi-etikai-eljarast-fontolgat-az-atv-hu-val-szemben
 mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/haboruzik-szanyi-es-az-atv-1233906baggio
Döbbenet!!!
A paks2 biznisszel még valahogy együtt tudtam volna élni, de ez már nekem is sok!
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Deutsch Tamás kissé kiakadt a volt III/IIes kinevezésén

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Energiaforrások az EUban:
 epthinktank.eu/2014/06/20/energy-supply-in-the-eu28/

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
ezt hogy-hogy nem linkelte be még senki? 😊

természetesen az ügynek van folytatása is:
 www.atv.hu/belfold/20140624-szanyi-etikai-eljarast-fontolgat-az-atv-hu-val-szemben
 mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/haboruzik-szanyi-es-az-atv-1233906

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 337 — zászló zászló szív
 index.hu/belfold/2014/06/24/kuria_be_kell_jegyezni_a_ketfarku_kutya_partot/

tudom kire szavazok 18-banAmadeus91
Továbbra is nemzetiségi listára?

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
 index.hu/belfold/2014/06/24/kuria_be_kell_jegyezni_a_ketfarku_kutya_partot/

tudom kire szavazok 18-ban
több mint 11 éve
Nem mondtam hogy nem írta meg, csak azt mondtam, hogy a sajtó akkori sejtései és a lengyelek most előkerült lehallgatása szépen egybecseng.
Akkor persze mindenki azzal jött, hogy a szereplők esetleges összejátszása spekuláció...
több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Sajnos nagy az esély rá, hogy a lengyelek többet tudnak a mi ügyeinkről, mint mi magunk. A hernádi ügyben például egész szépen beigazolódott a sztori...Lecsó
Ezt a Hernádi "ügyet" már nagyon rég megírta a magyar sajtó:
 nol.hu/gazdasag/20131211-trukkos_eljaras_hernadi_ellen-1431821

Egyébként meg, ha pl Ferencet és Gordont hallgatják le, akkor még cifrábbat hallhattak volna Orbánról....
több mint 11 éve
Sajnos nagy az esély rá, hogy a lengyelek többet tudnak a mi ügyeinkről, mint mi magunk. A hernádi ügyben például egész szépen beigazolódott a sztori...
több mint 11 éve
több mint 11 éve
jajjj.... 😀
több mint 11 éve
Amador Los Angeles Rams 273
 m.origo.hu/nagyvilag/20140623-orbanrol-is-megvan-a-velemenyuk-a-lehallgatott-lengyel-vezetoknek.htmlGyurma Pappa
Hálás téma ez a mémgyártóknak. És már el is kezdődött:

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 337 — zászló zászló szív
 m.origo.hu/nagyvilag/20140623-orbanrol-is-megvan-a-velemenyuk-a-lehallgatott-lengyel-vezetoknek.html

több mint 11 éve
Számomra az az igazán hihetetlen, hogy egyáltalán még elolvassa Bayert, ő, akinek rokonai vesztek oda a haláltáborokban, Bayer meg nem egyszer ment át szélsőjobbos stílusba (nem egy kurucinfo, de csak pengevékony a határ)berger90
Nem értem az összefüggést.JayB
zsótika ilyet is írt az 1994-es választások után a népszabiba.
 internetfigyelo.wordpress.com/2010/05/07/jo-ha-nem-feledjuk-bayer-zsolt-adalekok-a-nagy-fidesz-leleplezeshez-reszlet/görcs
Hát igen... Erre mondják, hogy az elv olyan mint a fing. Az ember tartja, amíg tudja.
Most már háborúba is menne ezekkel az emberekkel, ahogy a napokban írta.
Mert azóta megjavultak. Mint a D20?-es ügynök.
több mint 11 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
Számomra az az igazán hihetetlen, hogy egyáltalán még elolvassa Bayert, ő, akinek rokonai vesztek oda a haláltáborokban, Bayer meg nem egyszer ment át szélsőjobbos stílusba (nem egy kurucinfo, de csak pengevékony a határ)berger90
 internetfigyelo.wordpress.com/2010/05/07/jo-ha-nem-feledjuk-bayer-zsolt-adalekok-a-nagy-fidesz-leleplezeshez-reszlet/görcs
kerek 20 éve, hol van az már!Amadeus91
Ilyen alapon lehet írni azt is, hogy Tasnádi László meg 25 éve volt III/II-es, hol van az már...
több mint 11 éve
kerek 20 éve, hol van az már!
több mint 11 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
 internetfigyelo.wordpress.com/2010/05/07/jo-ha-nem-feledjuk-bayer-zsolt-adalekok-a-nagy-fidesz-leleplezeshez-reszlet/
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 731
Nem értem az összefüggést.
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 261 — #neverpunt
Egyébként annyiban igazat kell adjak berger90-nek, hogy a magyar politika teljesen abszurd, beteg voltát bizonyítja ez is.
Sobri Jóska
Erre van igény.
Ma Magyarországon Orbán Viktor az origo, jelentsen ez bármit, mondjon bármit.

Ha OVI azt hazudja, hogy az ég piros, akkor egymillió ember bégeti, hogy igen, az piros, néhány politikus meg millió ember élén bizonygatja, hogy nem piros. Nem azt bizonygatja, hogy kék, csak azt, hogy nem piros.
Ha Orbán éppen igazat mondva azt mondja, hogy a fű zöld, az ellenzék ráfeszül annak demonstrálására, hogy a fű a zöldön kívül minden más színt tartalmaz, de tényleg.

A számottevő politikai erők közül ebből a kétbites őrületből egyedül Schiffer és pártja nem veszi ki a részét, 5%-nál több embert nem is érdekelnek.

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Egyébként annyiban igazat kell adjak berger90-nek, hogy a magyar politika teljesen abszurd, beteg voltát bizonyítja ez is.
Rendesen szekértáborok, kánonok sincsenek, mindenki random, összevissza hülye, egy jogvédő zsidó értelmiségi egy platrformra kerül egy fasisztoid, antiszemita taplóval, a komcsi se rendesen komcsi, a náci se rendesen náci, a teljes összevisszaság, káosz és ostobaság tobzódik minden szinten.

Schiffer meg nekem kb. az a benyomás, mint amikor egy gimis betéved az ovisok közé, akik azon vitáznak üvöltve, egymás haját tépve, hogy Batman vagy Pókember az erősebb, és elmondja nekik, hogy ezek csak kitalált képregény karakterek, mire az ovisok kicsit elcsendesednek, hümmögnek, bólintgatnak, majd fejhangon üvöltik tovább, hogy "de Batman akkoris erősebb", "de a Pókember az erősebb".

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 261 — #neverpunt
Jelen esetben "tartalmi értelemben" pont nem Schiffer lóg ki a kánonból, hanem a fidesz kinevezési politikáját teljes joggal bíráló Bayer

több mint 11 éve
nem gondoltam volna, hogy ezzel a díszsvábbal egyet fogok még egy nap érteni....
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Mert az lmp-s csupán az lmp-s, fideszes a fideszes, mszp-s az mszp-s bértollnok véleményét szajkózhatja, az a rendkívül konstruktívbaggio
ez eddig tényleg így történt, te is tudod, én is tudom. magyarországon politikailag mindenki betokosodott, és nem fogadják el a másik oldal sajtóját. Schiffer most úttörést hajtott végre, követője nem lesz, hát istenem.

Vannak gyűjtőoldalak is, mint pl. a mandiner.hu vagy az atlatszo.hu, nem kell külön követni valakit ahhoz, hogy az érdekesebb(nek tűnő) cikkekre ráleljen az ember, politikusként meg pláne felhívhatják az ilyenekre a figyelmét

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Mert az lmp-s csupán az lmp-s, fideszes a fideszes, mszp-s az mszp-s bértollnok véleményét szajkózhatja, az a rendkívül konstruktívbaggio
ez eddig tényleg így történt, te is tudod, én is tudom. magyarországon politikailag mindenki betokosodott, és nem fogadják el a másik oldal sajtóját. Schiffer most úttörést hajtott végre, követője nem lesz, hát istenem.

Számomra az az igazán hihetetlen, hogy egyáltalán még elolvassa Bayert, ő, akinek rokonai vesztek oda a haláltáborokban, Bayer meg nem egyszer ment át szélsőjobbos stílusba (nem egy kurucinfo, de csak pengevékony a határ)

Mindig jövőre