NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem értitek, bele van írva, hogy aszondja: A tanulókat kell megvédeni, az ő érdekükben történik mindez! Nyilván a nyelvoktatás maffiától ugye.Szerintem mindenki előtt ismert, milyen elképesztően sok botrány tarkította az elmúlt8 évben, a privát nyelvoktatási iparágat.
Ez már annyira a legalsó szintje a gazdaságnak, olyan pitiáner szelete, hogy tényleg szinte elképzelhetetlen, mi a jó büdös lófaszt akarnak ezzel. Lesz itt még nemzeti villanyszerelő, aki 1 millás kauciót kell lerakjon, elvégre sok a kókler. Meg kell védeni az embereket az áramütéstől is. De elképzelni is rossz, mekkora károkat okozhat például egy béna műkörmös!
Nem kell megállni, jelentsen mindenki minden munkájáról és fizesse be az 1 millás kauciót is, ha dolgozni akar. Meg lesz itt védve mindenki. A józan észtől.

több mint 12 éve
majd szépen tovább fog nőni a feketén tanítók száma, nincs ezzel probléma. Nincs adminisztráció, nincs kaució, nincs akkreditáció, nincs befizetett adó.Jönnek a választások, kezdtek egy kicsit bekattanni, és minden barom címet elhinni, ami persze a késöbbiekben így folytatódik:Kérdés, hogy a nyelviskolák szintjén is miért van szükség ilyen szabályozásra? A piac majd elintézi azokat a nyelviskolákat, ahol nem lehet használható nyelvtudást szerezni. Központi tanterv és jelenléti ívek írásával sem fogják tudni gyorsabban kiszórni a selejtet.DoM
Tilos lesz nyelvet tanítani Magyarországon intézményi akkreditáció, milliós kaució befizetése és napi szintű, rettenetes adminisztráció nélkül.
És ami a nyelviskolákra vonatkozik.Sobri Jóska
Ugyanezt a faszságot játszották el a trafikokkal, mit mondtam előtte? Mindenki csempész cigit fog szívni, mint az évfolyamtársak a középiskolában, mikor fater skodájával hozták Aradról be a szívni valót. Ma mindenki ukrán cigit szív a keleti környékén. Komolyan nem tudom már eldönteni, hogy direkt csinálják-e, vagy tényleg ilyen dilettáns banda ez a mostani garnitúra. (az elmúltnyócév sem volt jobb - mielőtt valaki megtalál, sőt semmi sem fekete-fehér, ebben a 3 évben volt jó húzása is a kormánynak (bona fide) - csak azoknak kisebb volt a pofájuk mindezek mellé..)
több mint 12 éve
Jönnek a választások, kezdtek egy kicsit bekattanni, és minden barom címet elhinni, ami persze a késöbbiekben így folytatódik:Kérdés, hogy a nyelviskolák szintjén is miért van szükség ilyen szabályozásra? A piac majd elintézi azokat a nyelviskolákat, ahol nem lehet használható nyelvtudást szerezni. Központi tanterv és jelenléti ívek írásával sem fogják tudni gyorsabban kiszórni a selejtet.
Tilos lesz nyelvet tanítani Magyarországon intézményi akkreditáció, milliós kaució befizetése és napi szintű, rettenetes adminisztráció nélkül.
És ami a nyelviskolákra vonatkozik.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Na ez fincsi lesz: "Tilos lesz nyelvet tanítani Magyarországon".Ez mennyire kisstílű, undorító húzás. Ráadásul pont azért, mert az elvtársak közül jó páran elég vastagon benne voltak a nyelvvizsgabotrányban.
hvg.hu/velemeny/20131213_Durvabb_csapas_mint_az_osszes_eddigi_Fidesüti
Nagyon régóta sejtem, hogy gond van, és ezzel lett végképp világos számomra. Ezek olyan pofátlanok, hogy arra szavak nincsenek.berger90
És ha valaki legalább a közepéig elolvassa a cikket akkor eljut ehhez a részhez is:Na ez fincsi lesz: "Tilos lesz nyelvet tanítani Magyarországon".Azt tudnám, mi a faszért kell mindenbe beleugatni?!?zinedine5
"Nem igaz ugyanis, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium olyan szabályozást kívánna kialakítani, amelyben egy magántanár is csak előre engedélyeztetett képzési program alapján taníthatna, és nem igaz, hogy tőlük is vagyoni biztosíték letételét követelné meg. A nyelvi magántanárok ugyanis – akik valóban saját maguk adnak órákat – teljesen szabadon, mindenféle kötöttség nélkül, letét nélkül oktathatnak nyelvet, ahogy eddig is tették" - írta a tárca.
Jönnek a választások, kezdtek egy kicsit bekattanni, és minden barom címet elhinni, ami persze a késöbbiekben így folytatódik:
És ami a nyelviskolákra vonatkozik.
több mint 12 éve
Na ez fincsi lesz: "Tilos lesz nyelvet tanítani Magyarországon".Azt tudnám, mi a faszért kell mindenbe beleugatni?!?
több mint 12 éve
Na ez fincsi lesz: "Tilos lesz nyelvet tanítani Magyarországon".Ez mennyire kisstílű, undorító húzás. Ráadásul pont azért, mert az elvtársak közül jó páran elég vastagon benne voltak a nyelvvizsgabotrányban.
Nagyon régóta sejtem, hogy gond van, és ezzel lett végképp világos számomra. Ezek olyan pofátlanok, hogy arra szavak nincsenek.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Na ez fincsi lesz: "Tilos lesz nyelvet tanítani Magyarországon". hvg.hu/velemeny/20131213_Durvabb_csapas_mint_az_osszes_eddigi_Fide
több mint 12 éve
444.hu/2013/12/13/az-angyali-nagymamak-es-mokas-nagypapak-igazi-arca/aki nem veszi az iróniát, az jobb ha rá sem kattint.
több mint 12 éve
444.hu/2013/12/11/izraelbe-ment-dolgozni-a-magyar-fiatalokat-kulfoldrol-hazacsabito-szervezet-alapitoja/Ha garantálják a hazajövetel után a zsíros állást valami külföldi nagykövetségen, biztos beindul a néphazavándorlás.
biztos finom arrafelé a túrórudiAmadeus91

több mint 12 éve
444.hu/2013/12/11/izraelbe-ment-dolgozni-a-magyar-fiatalokat-kulfoldrol-hazacsabito-szervezet-alapitoja/biztos finom arrafelé a túrórudi
több mint 12 éve
orbanviktor.tumblr.com/
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Azért a nyugati média lejárató kampányaiban rendre elfeledkeznek az aktuálisan érvényben lévő embargókról. Ami csupán egy szép szó a kiéheztetésre...Ha nincs, akkor nagyon megetetett a nyugati média lejárató kampánya, mellyel a legsikeresebb kommunista ország eredményeit kérdőjelezik meg.KoriAhol nagy a nyomor, általában nagy a bűnözés is. Leszámítva a mintaország Észak-Koreát.miért ott nyomor van?csebi
Kori
több mint 12 éve
index.hu/belfold/2013/12/09/ket_es_fel_ev_borton_a_rendort_falnak_nyomo_volt_fideszesnek/hoppá. repedés a hajótestben, vagy csak kidobják a potyautast?
és lehetne mondjuk dr. Kéki a következő?
több mint 12 éve
index.hu/belfold/2013/12/09/kosa_helyteleniti_az_allami_premiumokat/„Amikor nehézségekkel küzdünk, akkor mindenkinek ki kell vennie belőle a részét” 😀 😀 Mr.30% ez most komoly??? Hol vannak nehézségek?
Eltekintve attól, hogy mennyire gáz ez a 8-10 havi jutalom, mekkora kibaszás ez. Odaültetnek, mert haver vagy, megteszel mindent ami mondanak és amikor megkapnád a "jutalmadat", akkor ajánld fel vagy add vissza.zinedine5
több mint 12 éve
index.hu/belfold/2013/12/09/kosa_helyteleniti_az_allami_premiumokat/Eltekintve attól, hogy mennyire gáz ez a 8-10 havi jutalom, mekkora kibaszás ez. Odaültetnek, mert haver vagy, megteszel mindent ami mondanak és amikor megkapnád a "jutalmadat", akkor ajánld fel vagy add vissza.
több mint 12 éve
Ha nincs, akkor nagyon megetetett a nyugati média lejárató kampánya, mellyel a legsikeresebb kommunista ország eredményeit kérdőjelezik meg.Ahol nagy a nyomor, általában nagy a bűnözés is. Leszámítva a mintaország Észak-Koreát.miért ott nyomor van?csebi
Kori

több mint 12 éve
a tábornoki karnak mondjuk nincs...Ahol nagy a nyomor, általában nagy a bűnözés is. Leszámítva a mintaország Észak-Koreát.miért ott nyomor van?csebi
Kori
több mint 12 éve
Ahol nagy a nyomor, általában nagy a bűnözés is. Leszámítva a mintaország Észak-Koreát.miért ott nyomor van?
Kori
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Ahol nagy a nyomor, általában nagy a bűnözés is. Leszámítva a mintaország Észak-Koreát. Persze amíg a nyomorgókat be lehet zárni szép magas kerítések mögé, addig legfeljebb egymásra veszélyesek. Leesett a kerítésről a lakat, de attól még nincs mit enni, így marad a bűnözés. Nem kellett volna sok 10 évig a béka segge alatt tartani a feketéket, így jogos, hogy az apartheid az ok, de annak inkább a kizsákmányolás része.

több mint 12 éve
Tegnap láttam 1-2 dokut a témában a tyúbon (pl. a bűnözésről). Azon nagyot röhögtem, hogy a fokvárosi rendőrfőnök elmondta, hogy a "fehérek idejében" rend volt, aztán a bukásuk után eltelt pár évtized... és a világ egyik legveszélyesebb városában kit hibáztatnak a megfékezhetetlen bűnözésért? Az apartheidet 😀.Hát én azon a véleményen vagyok, hogy ez ami most van, egy förtelem és valahogy egy élhetőbb ország volt ez korábban.NB2Fehér emberként könnyű ezt mondani, de el nem tudjuk képzelni, mit éltek át a feketék az apartheiddel.berger90
Mint nálunk... mindenért az előző garnitúra a felelős (ez lehet a hivatalos retorika... meglehetősen eccerű 😛 ).
több mint 12 éve
ha azt nézed, annak ez sovány vigasz, aki most szív a feketék alatt.Hát én azon a véleményen vagyok, hogy ez ami most van, egy förtelem és valahogy egy élhetőbb ország volt ez korábban.NB2Fehér emberként könnyű ezt mondani, de el nem tudjuk képzelni, mit éltek át a feketék az apartheiddel.berger90
több mint 12 éve
Hát én azon a véleményen vagyok, hogy ez ami most van, egy förtelem és valahogy egy élhetőbb ország volt ez korábban.NB2Fehér emberként könnyű ezt mondani, de el nem tudjuk képzelni, mit éltek át a feketék az apartheiddel.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 410
del afrikai kollegam meselt neg a nyaron mikor kerdezgettem errol.mondjuk o feher.Reg volt otthon de mondta h neha azert atestek a lo tulolsalara a "hatalom atvetele utan" szoval jobban kedveznek a feketeknek.Amugy fortelmes egy rendszer volt.nem is tudjuk mi volt ott pontosan vagy hogyan is volt.