NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 12 éve
Engem az érdekelne, hogy ugyan mi lehet a célja Horváthnak, ami ezt a fajta ügymenetet indukálta nála.Ha valóban borítani akar, akkor egész paksaméta névtelenül! az átlátszó.hu-nak, aztán azok majd borítják a bilit.
Vagy a hvg-nek, vagy az atv-nek.
Ha személyes bosszú, vagy sértettség, vagy hasonló, akkor minek hozta képbe magát? Így magán kívül kinek árt az egésszel?
Az utolsó cserkész azon jelenetét idézi ez a sztori, amikor Bruce Willis megkérdezi, hogy ugyan mit veszíthet a szervezett alvilág a szerencsejáték legalizálásával? Évi pár milliárdot? A teljes bevétele 90%-át?
Ha valaki évekig NAV-os, az nem lehet ilyen hülye, hogy azt hiszi, hogy előáll a tutival, amiben rengeteg ember érintett, milliárdokról van szó, és hagyják, hogy kibontakozzon? Megússza bántódás nélkül?
Tudja, hogy mennek a dolgok, mit gondol, az érintettek tétlenül szemlélődnek, míg ő vádaskodik minden irányban?
Egyszerűen Horváth tetteihez nem tudok valós indítékokat elképzelni.
Tehát vagy full bolond, vagy full illogikus az egész.
több mint 12 éve
Az egész 1000 milliárd onnan jött, hogy pár évvel ezelőtt volt egy EU-s kutatás, mely szerint a magyar GDP 25%-a szürke/fekete gazdaság. Mivel 4000 milliárd áfát fizetnek be évente a magyar cégek, így az 1000 adja magát. Ami túlzás, az a 700 milliárd jogosulatlan visszaigénylés, mivel az éves összes visszaigénylés 1700 milliárd forint, szóval Horváth állítása szerint ennek a fele nem jogos. Na, ezt kétlem.Gyurma PappaOké értem. Én viszont a két napos átvilágítást kétlem. Vajon miért a ködösítés, ha minden rendben van? És miért nem akarják kivizsgálni, ha közérdek? Csak költői kérdések voltak. Már a kormány időhúzása is gyanús volt, Horváth lerohanása egyenesen beismerés. Ha ez egy ellenzéki csapda volt, akkor bejött. Aljas húzás volt ez is, mint minden aminek köze van a politikához ma Magyarországon, pláne ha nem tudják bizonyítani.
több mint 12 éve
Az egész 1000 milliárd onnan jött, hogy pár évvel ezelőtt volt egy EU-s kutatás, mely szerint a magyar GDP 25%-a szürke/fekete gazdaság. Mivel 4000 milliárd áfát fizetnek be évente a magyar cégek, így az 1000 adja magát. Ami túlzás, az a 700 milliárd jogosulatlan visszaigénylés, mivel az éves összes visszaigénylés 1700 milliárd forint, szóval Horváth állítása szerint ennek a fele nem jogos. Na, ezt kétlem.

több mint 12 éve
Hát éppen ez az. Pont a NAV által jegyzőkönyvezett ügyiratokról van szó, illetve arról, hogy a vizsgálat alá vont cégek hogyan kerülhettek ki a megállapítás alól, illetve miért volt a megállapítás az ami. Ügyiratnak kellett lennie, hiszen áfát igényeltek vissza, fizettek ki. Az is érdekes lehet, hogy ekkora forgalmú cégek milyen körülmények között szűntek meg, a tulajdonosi hátterük ugyancsak. Ha az ügyészségnek nincs jogköre, akkor mi alapján rendeltek el nyomozást, valamint akiknek lenne hatáskörük, miért szabotálják a vizsgálatot? El tudok képzelni ilyen méretű csalást, csak hinni nem akarom.Mi van olyankor, ha a "zöldben" tényleg csak nevek vannak + a hozzájuk tartozó ügyiratszámok? A többi (a NAV szerint) több ezer meglovasított oldalhoz?apeszosEz érdekes kérdéseket feszeget, mivel az ügyiratszámok, ha megállapítás nélkül zárultak, akkor teljesen lényegtelenek, mivel a NAV jegyzőkönyv bizonyító erejű okirat. Ehhez az ügyészségnek igen kevés köze van, és lehetősége sem nagyon (ha törvényesen járnak el), hogy megkérdőjelezze a NAV munkáját. Ráadásul, ha újra nyitják az ügyeket, akkor új ellenőrzés kell, és azt is ugyanazok fogják lefolytatni, illetve ugyanabból a körből. És mennyi cég maradt meg vajon azóta, aki abban bizonyítékkal szolgálhat?Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Mi van olyankor, ha a "zöldben" tényleg csak nevek vannak + a hozzájuk tartozó ügyiratszámok? A többi (a NAV szerint) több ezer meglovasított oldalhoz?apeszosEz érdekes kérdéseket feszeget, mivel az ügyiratszámok, ha megállapítás nélkül zárultak, akkor teljesen lényegtelenek, mivel a NAV jegyzőkönyv bizonyító erejű okirat. Ehhez az ügyészségnek igen kevés köze van, és lehetősége sem nagyon (ha törvényesen járnak el), hogy megkérdőjelezze a NAV munkáját. Ráadásul, ha újra nyitják az ügyeket, akkor új ellenőrzés kell, és azt is ugyanazok fogják lefolytatni, illetve ugyanabból a körből. És mennyi cég maradt meg vajon azóta, aki abban bizonyítékkal szolgálhat?

több mint 12 éve
Erről beszéltem. Nekem nagyon nem a szívem csücske a Fidesz, de ennyire azért nem tartottam őket kezdőnek, hogy így beugorjanak. Most akkor vagy mégis, vagy ennyire leszarják mit gondolnak róluk. Ám egy dolog azért elgondolkodtatott. A megtett feljelentésben kellett lennie bizonyítéknak is, mert különben nem foglalkozik vele az ügyészség. Pláne a Polt féle. Mi van olyankor, ha a "zöldben" tényleg csak nevek vannak + a hozzájuk tartozó ügyiratszámok? A többi (a NAV szerint) több ezer meglovasított oldalhoz?Én láttam már pár NAV jegyzőkönyvet, vagy bizonyító erejű doksit. Abba a dossziéba nem 1000 mrd, de egy szaros 20 milliós ügy anyaga sem fér bele. Ja, hogy fel voltak írva cégnevek? Azt én is felírok 1000-et is egy cetlire, de az nem lesz bizonyíték.Gyurma PappaAz. Az? Így azt is állíthatja, hogy eltüntették a bizonyítékokat. Ha nem volt semmije, akkor jól beugrottak neki.apeszosMondjuk tényleg elég nagy szerencsétlen ez a Horváth, ha semmi másolat nincs erről, ahogy állítja.SchleckApa kezdődik.. azt kapjuk amit érdemlünk.Akkor annak a zöld dossziénak "véletlenül" nyoma fog veszni.laccoo74
Házkutatás volt az ex-NAV-os Horváthnálapeszos
több mint 12 éve
Én láttam már pár NAV jegyzőkönyvet, vagy bizonyító erejű doksit. Abba a dossziéba nem 1000 mrd, de egy szaros 20 milliós ügy anyaga sem fér bele. Ja, hogy fel voltak írva cégnevek? Azt én is felírok 1000-et is egy cetlire, de az nem lesz bizonyíték.Az. Az? Így azt is állíthatja, hogy eltüntették a bizonyítékokat. Ha nem volt semmije, akkor jól beugrottak neki.apeszosMondjuk tényleg elég nagy szerencsétlen ez a Horváth, ha semmi másolat nincs erről, ahogy állítja.SchleckApa kezdődik.. azt kapjuk amit érdemlünk.Akkor annak a zöld dossziénak "véletlenül" nyoma fog veszni.laccoo74

több mint 12 éve
Az. Az? Így azt is állíthatja, hogy eltüntették a bizonyítékokat. Ha nem volt semmije, akkor jól beugrottak neki.Mondjuk tényleg elég nagy szerencsétlen ez a Horváth, ha semmi másolat nincs erről, ahogy állítja.SchleckApa kezdődik.. azt kapjuk amit érdemlünk.Akkor annak a zöld dossziénak "véletlenül" nyoma fog veszni.laccoo74
több mint 12 éve
Mondjuk tényleg elég nagy szerencsétlen ez a Horváth, ha semmi másolat nincs erről, ahogy állítja.Apa kezdődik.. azt kapjuk amit érdemlünk.Akkor annak a zöld dossziénak "véletlenül" nyoma fog veszni.laccoo74
több mint 12 éve
Apa kezdődik.. azt kapjuk amit érdemlünk.Akkor annak a zöld dossziénak "véletlenül" nyoma fog veszni.
több mint 12 éve
isten őrizz. Nem őrültem meg, hogy Magyarországon közszolgának álljak.www.origo.hu/gazdasag/20131221-matolcsy-visszamenoleges-torvennyel-segitene-a-devizahiteleseknek.html?sec-1Na majd ha te leszel odafenn a kormányban...Asbee
kint voltam tegnap-ma Bécsben, vettem ki pénzt, az automata kiírta az árfolyamot, melynek alapján váltotta HUF-ról Euróra a pénzem. Elsőre sokalltam a számot, majd nevetve megjegyeztem egy ismerősömnek, hogy "biztos valaki megint hülyeséget mondott otthon, mióta kitettük a lábunkat az országból". Nem gondoltam volna, hogy tényleg.Amadeus91
több mint 12 éve
www.origo.hu/gazdasag/20131221-matolcsy-visszamenoleges-torvennyel-segitene-a-devizahiteleseknek.html?sec-1Na majd ha te leszel odafenn a kormányban...
kint voltam tegnap-ma Bécsben, vettem ki pénzt, az automata kiírta az árfolyamot, melynek alapján váltotta HUF-ról Euróra a pénzem. Elsőre sokalltam a számot, majd nevetve megjegyeztem egy ismerősömnek, hogy "biztos valaki megint hülyeséget mondott otthon, mióta kitettük a lábunkat az országból". Nem gondoltam volna, hogy tényleg.Amadeus91
több mint 12 éve
www.origo.hu/gazdasag/20131221-matolcsy-visszamenoleges-torvennyel-segitene-a-devizahiteleseknek.html?sec-1kint voltam tegnap-ma Bécsben, vettem ki pénzt, az automata kiírta az árfolyamot, melynek alapján váltotta HUF-ról Euróra a pénzem. Elsőre sokalltam a számot, majd nevetve megjegyeztem egy ismerősömnek, hogy "biztos valaki megint hülyeséget mondott otthon, mióta kitettük a lábunkat az országból". Nem gondoltam volna, hogy tényleg.
több mint 12 éve
Apa kezdődik.. azt kapjuk amit érdemlünk."Nincs itt kérem semmi látnivaló..."
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
- Na gyerekek, meg kell szólítani a fiatalokat valami frappánssal, ötletek? Mondjad Lajos!
😀Amadeus91
- Drága a fehér iPhone, elmegy rá a fél költségtérítésem mire minden kölyöknek veszek.
- Tömegigény mi? Lapozzunk.
- Trafikmutyi!
- Nem nyert, még jó is nekik, hogy minden utcasarkon olcsó ukrán cigit tudnak venni.
- Tankönyv államosítás!
- Te hülye vagy? Könyvek miatt lázadjanak a fiatalok? Mindegy nekik miből nem tanulnak.
- Földmutyi!
- Biztos a parasztok fogják őket izgatni.
- Takarékok államosítása!
- Minden bankár büdös zsidó szerintük te barom.
- Magánnyugdíj einstand!
- Tudják, hogy nekik így se, úgy se lesz nyugdíjuk, még valaki?!
- Demokrácia és jogállam szétrombolása!
- Na elmész te a picsába. Fiatalokról van szó, nem érdekli őket semmi ilyesmi. Gázban vagyunk. Hogy is volt ez az iPhone Lajos?

több mint 12 éve
mondjuk nekem kurva mindegy, tekintve, hogy nem szavazhatok azt hiszem országos listára, a nemzetiségi lista miatt. (vagy mi, meg is nézem mindjárt az új választási tv-t.)Máris a szerelem szaga száll a szélben: 2/3 döntők és őrzők. Kampány sincs még és már olyan mértékű a sz.rozás mint annak előtte csak választási években.toxiqueAzt gondolom, hogy minden eddiginél mocskosabb kampánynak nézünk elébe.toxiquemiből?Amadeus91
több mint 12 éve
Azt gondolom, hogy minden eddiginél mocskosabb kampánynak nézünk elébe.toxiqueazt gondolom, hogy most csak a nyilvánvalót hangoztatod...
több mint 12 éve
Máris a szerelem szaga száll a szélben: 2/3 döntők és őrzők. Kampány sincs még és már olyan mértékű a sz.rozás mint annak előtte csak választási években.Azt gondolom, hogy minden eddiginél mocskosabb kampánynak nézünk elébe.toxiquemiből?Amadeus91
több mint 12 éve
Azt gondolom, hogy minden eddiginél mocskosabb kampánynak nézünk elébe.toxiquemiből?
több mint 12 éve
Azt gondolom, hogy minden eddiginél mocskosabb kampánynak nézünk elébe.
több mint 12 éve
vagy nem kell beszopni mindent, amit a minisztérium állít. vagy lehet, hogy szarul fogalmazták meg a törvényt, mindenkit biztosítanak, hogy nem fog változni semmi, de mivel a törvény betűje szent, az ember hangulata meg változik, ezért pont meg tudják baszni a magántanárokat, ha éppen olyanjuk lesz.Na ez fincsi lesz: "Tilos lesz nyelvet tanítani Magyarországon".Ez mennyire kisstílű, undorító húzás. Ráadásul pont azért, mert az elvtársak közül jó páran elég vastagon benne voltak a nyelvvizsgabotrányban.
hvg.hu/velemeny/20131213_Durvabb_csapas_mint_az_osszes_eddigi_Fidesüti
Nagyon régóta sejtem, hogy gond van, és ezzel lett végképp világos számomra. Ezek olyan pofátlanok, hogy arra szavak nincsenek.berger90És ha valaki legalább a közepéig elolvassa a cikket akkor eljut ehhez a részhez is:Na ez fincsi lesz: "Tilos lesz nyelvet tanítani Magyarországon".Azt tudnám, mi a faszért kell mindenbe beleugatni?!?zinedine5
hvg.hu/velemeny/20131213_Durvabb_csapas_mint_az_osszes_eddigi_Fidesüti
"Nem igaz ugyanis, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium olyan szabályozást kívánna kialakítani, amelyben egy magántanár is csak előre engedélyeztetett képzési program alapján taníthatna, és nem igaz, hogy tőlük is vagyoni biztosíték letételét követelné meg. A nyelvi magántanárok ugyanis – akik valóban saját maguk adnak órákat – teljesen szabadon, mindenféle kötöttség nélkül, letét nélkül oktathatnak nyelvet, ahogy eddig is tették" - írta a tárca.
Jönnek a választások, kezdtek egy kicsit bekattanni, és minden barom címet elhinni, ami persze a késöbbiekben így folytatódik:
Tilos lesz nyelvet tanítani Magyarországon intézményi akkreditáció, milliós kaució befizetése és napi szintű, rettenetes adminisztráció nélkül.
És ami a nyelviskolákra vonatkozik.Sobri Jóska
www.nyest.hu/hirek/nyelvtanar-ugy-megszolalt-a-miniszterium