Politika

65 feliratkozó

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Jézusom. Kismiska vagyok én kérem szépen. Ehhez képest én szeretem a romákat, és látens TASZ ügynök vagyok.. 😛
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Belenéztem tegnap az ATV-s közvetítésbe, mutogatták a közismert embereket. Érdekes módon a szlovák kettős állampolgársági törvény ellen, vagy a temerini magyar srácok ügyében nem tudtak ilyen szépen összefogni. Ott valahogy egyikőjüket sem láttam. De van még kismillió a magyarságot sokkal súlyosabban érintő probléma. Az ellen valahogy sosem sikerül sem összefogni, de még kiállni se. Csak is kizárólag akkor, ha zsidókról van szó. Az amerikai nagykövet részvétele különösen vicces, mivel tudtommal ott az ilyen kettős állampolgársági adatok teljesen nyilvánosak. Dub
csőlátás 2.0 edition

egyébként nem érzed abszurdnak, hogy felháborodsz ha a szlovákok tesznek a magyar kettős állampolgárság ellen, miközben meg te a zsidókkal csinálnád ugyanazt?Amadeus91
Senki nem mondta, hogy el kell venni az állampolgárságukat. De érdekes eljátszani a gondolattal, micsoda világraszóló skandallum lenne, ha mondjuk Magyarország megtenné ezt. De egyébként adott ki a most rendkívül demokratikus Mazsihisz vagy bármely más "jeles" személy egyetlen egy darab közleményt, melyben elítéli eme szlovák törvényt? Vagy felemelték a szavukat bármilyen ügyben, ami az országot hátrányosan érintette? Nem, soha. Kizárólag abban jeleskedtek mindig is, ha az országot negatív színben kell feltüntetni, nem létező fasizmusról meg nácizmusról kell rettegni. Egyébként a tegnapi tüntetésen a résztvevők közül többen széttépték és megtaposták a kiosztott kis magyar zászlókat. Az MTI is lehozta, nem a kurucról vettem. Szintén várom a Mazsihisz és a többi 0-24-ben rettegő szervezet elhatárolódását.

mi jogon hangozhat el ilyen kijelentés a magyar parlamentben? aki tud olvasni a sorok között az jól látja, mit akar a jobbik. nem hiszem, hogy bármelyik magyar képviselő, akinek a felmenői között zsidó származású embereket találunk, nemzetbiztonsági kockázatot jelentene. és igen, elég már a zsidózásból. nem lett volna itt semmilyen megmozdulás, ha a jobbik kussban maradt volna. inkább tényleg az országukért tennének! mert amióta ők jelen vannak, számtalan szégyenfolt keletkezett az országon, amit úgy, de úgy szeretnek...és igen, inkább ők jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot ennek az országnak a számos katonai, félkatonai egységükkel, akiket éleslőszerrel képeznek ki, különböző eldugott pontokon...JC6
Mi az, hogy mi jogon hangozhat el? Akármilyen hihetetlen, a demokráciához hozzátartozik a szólásszabadság is. Még akkor is, ha esetleg ez bizonyos zsidó köröknek és parlamenti bérenceiknek nem tetszik. Persze az ő nagy demokráciájuk csak addig tart, amíg csak nekik tetsző vélemény hangzik el. Egyébként maga a kérdésfelvetés is miéért ne lehetne jogos? Egy parlamenti képviselő benne van x bizottságban. Ha ez a bizottság mondjuk akármilyen gazdasági/üzleti ügyben tárgyalásokat folytat egy másik ugyanilyen izraeli bizottsággal, akkor mi garantálja, hogy ők maximálisan a magyar érdekeket fogják képviselni? Hiszen kettős állampolgár, mi garantálja, hogy ő Magyarországhoz és nem Izraelhez lesz hűséges? Mert egyébként a zsidóságra ez az Izraelhez való lojalitás amúgy sem jellemző... Kiment a Gárda meg az egyéb szervezeteik sétálgatni olyan helyekre, ahol elviselhetetlen mértéket öltött a cigánybűnözés. Ha nem lett volna rájuk igény, rég nem tudtak volna menni sehova, mert a magyar lakosság nem szívesen látta volna őket. Persze ez a rendőrség dolga lenne, csak ugye, ez ügyben nekik felülről meg van kötve a kezük, hiszen szegény ártatlan romák még a végén rasszizmust kiabálnának, melyet ezer örömmel kürtölnének tovább világszerte pont ugyanazok, akik most ismét a leghangosabban rettegnek. De igazad van, valóban ez jelenti az igazi nemzetbiztonsági kockázatot. Még véletlenül sem a kettős állampolgárságú országgyűlési képviselők. Az sem jelent kockázatot, hogy Ferihegy teli van Moszad ügynökkel (az izraelbe tartó és onnan érkező utasok átvizsgálását ők felügyelik), és az sem volt kockázat, amikor az izraeli kémrepülő csak úgy szabadon repkedett az ország légterében, azóta se tudni milyen célból. De természetesen mint mindig, most is a fasizmus meg a nácizmus a legnagyobb probléma. Igaz, hogy itt egyik sem volt sosem, maximum hungarizmus, de hát ilyen apró részletekre már ne adjunk.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 272 — Ajmo Vatreni
 www.origo.hu/itthon/20121203-nemzeti-konzultaciot-inditana-orban-viktor-a-hajlektalansagrol.html

Remek. Vacilláltam, hogy ez vagy egy heresérv hiányzik jobban.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mi jogon hangozhat el ilyen kijelentés a magyar parlamentben? aki tud olvasni a sorok között az jól látja, mit akar a jobbik. nem hiszem, hogy bármelyik magyar képviselő, akinek a felmenői között zsidó származású embereket találunk, nemzetbiztonsági kockázatot jelentene. és igen, elég már a zsidózásból. nem lett volna itt semmilyen megmozdulás, ha a jobbik kussban maradt volna. inkább tényleg az országukért tennének! mert amióta ők jelen vannak, számtalan szégyenfolt keletkezett az országon, amit úgy, de úgy szeretnek...és igen, inkább ők jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot ennek az országnak a számos katonai, félkatonai egységükkel, akiket éleslőszerrel képeznek ki, különböző eldugott pontokon...
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
Belenéztem tegnap az ATV-s közvetítésbe, mutogatták a közismert embereket. Érdekes módon a szlovák kettős állampolgársági törvény ellen, vagy a temerini magyar srácok ügyében nem tudtak ilyen szépen összefogni. Ott valahogy egyikőjüket sem láttam. De van még kismillió a magyarságot sokkal súlyosabban érintő probléma. Az ellen valahogy sosem sikerül sem összefogni, de még kiállni se. Csak is kizárólag akkor, ha zsidókról van szó. Az amerikai nagykövet részvétele különösen vicces, mivel tudtommal ott az ilyen kettős állampolgársági adatok teljesen nyilvánosak. Dub
csőlátás 2.0 edition

egyébként nem érzed abszurdnak, hogy felháborodsz ha a szlovákok tesznek a magyar kettős állampolgárság ellen, miközben meg te a zsidókkal csinálnád ugyanazt?
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Belenéztem tegnap az ATV-s közvetítésbe, mutogatták a közismert embereket. Érdekes módon a szlovák kettős állampolgársági törvény ellen, vagy a temerini magyar srácok ügyében nem tudtak ilyen szépen összefogni. Ott valahogy egyikőjüket sem láttam. De van még kismillió a magyarságot sokkal súlyosabban érintő probléma. Az ellen valahogy sosem sikerül sem összefogni, de még kiállni se. Csak is kizárólag akkor, ha zsidókról van szó. Az amerikai nagykövet részvétele különösen vicces, mivel tudtommal ott az ilyen kettős állampolgársági adatok teljesen nyilvánosak.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
...Dzsokijuing
Én nagyon jól szórakoztam tegnap 😛
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 508 — Saturday Night Lights
A CÖF "szerint a Parlament előtt tartott vasárnapi demonstráció helyes szándékát hiteltelenné tette, hogy egy olyan kormány volt minisztere szólalt föl, amely eltűrte a neonáci Vér és Becsület egyesület 2007. február 10-ei Hősök téri felvonulását, és sajnálatosnak tartják, hogy a demonstráción egy "veszélyes ideológia mentén Bajnai és Mesterházy politikai vágyainak kiszolgálóivá próbálta tenni az ott megjelent, őszinte felháborodását kifejezni vágyó tömeget". (Bajnai Gordon 2007 júliusától volt miniszter.)"
Respekt annak a köztévés híradósnak, aki a zárójeles megjegyzést a végére biggyesztette.
 www.hirado.hu/Hirek/2012/12/03/10/COF_hiteltelenne_valt_a_Kossuth_teri_megmozdulas.aspx

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 272 — Ajmo Vatreni
 index.hu/gazdasag/penzbeszel/2012/12/01/diktatorok_kezikonyve/

Elég sok mindent lehetne idézni, de:

"A bukásra, a lassú és sehova sem tartó sodródásra ítélt országokban a hatalom erősen központosított, lényegében egy diktatórikus vezető kezében van, aki kis koalícióval működik, vagyis a befolyásos és a hatalmának fenntartását illetve növelését szolgáló személyek kis klikkjét kell jól tartania, miközben a választási rendszert olyan formán alakíthatja, hogy a választópolgárok minél kisebb és minél könnyebben „megvehető” része már biztosítsa számára a hatalom megtartását. Ehhez átszabja a választási körzetek határait (gerrymandering) és a választáson való részvételt valamilyen a választásra jogosultak számát csökkentő regisztrációhoz köti, hogy ezzel is minimalizálja a (számára veszélyes) választói részvételt. Az erőszakos vagy éppen demokratikus módon hatalomra kerülő diktatórikus vezetés viszonylag gyorsan átírja az alkotmányt, hogy növelje újraválasztásának esélyeit, illetve csökkentse ellenzékének a részvételét a törvényalkotásban, valamint a következő a választásokon."
több mint 13 éve
 vastagbor.blog.hu/2012/12/01/zsiga_marcell_uj_haza

😂
több mint 13 éve
Megvan a megoldás, azt kell mondanunk külföldön, hogy Matolcsy valójában csaló és sohasem hallottunk róla, így talán megússzuk.
 index.hu/kulfold/2012/11/30/spanyol_csalo_verte_at_az_ukran_allamot/

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
 index.hu/belfold/2012/11/30/tgm_szanyi_scheiring/
+ hogy senkise maradjon ki az április elsejéből 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
 www.hir24.hu/belfold/2012/11/30/orban-forintrol-adorol-rezsirol-politikai-mubalherol/Amadeus91
"22 éven át voltam Magyarország legfőbb sebésze! Én meg a Matolcsy!"

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
 tenytar.blog.hu/2012/11/30/lex_baratok_es_ellensegek_folytatjuk?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_30&utm_campaign=indexKori
A legfontosabb, a lex Orbán kimaradt. Ez maga az alaptörvény és kapcsolódó részei, ami alkotmányossági kifogások ellen véd. Ráadásul a közeljövőben beemelik Salamon Lászlót és még egy havert a testületbe, így már a többség is az ő oldalukon lesz.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
 tenytar.blog.hu/2012/11/30/lex_baratok_es_ellensegek_folytatjuk?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_30&utm_campaign=index

több mint 13 éve
 www.hir24.hu/belfold/2012/11/30/orban-forintrol-adorol-rezsirol-politikai-mubalherol/
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 122 — #NoStress
😀 (vigyorgó cápafejet hogyan lehet eszközölni?)Amadeus91
Így: 😂 | Állj rá az egérmutatóval! | Atari
Ugyanez zsiráfban nincs?

több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
😀 (vigyorgó cápafejet hogyan lehet eszközölni?)Amadeus91
Így: 😂 | Állj rá az egérmutatóval! |

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Van benne logika. Valószínüleg ők a Pest megye nyújtotta hátrányokat érezték annak előnyei nélkül... De van itt nagykőrösi, mondja el ő!

www.origo.hu/itthon/20121129-nagykoros-levalna-pest-megyerol.html
csi77
Jaja, jogosnak tűnik az érvelésük. De ez a második kérdés mégis micsoda? 😀Schleck
😀 A csali, ezért fognak sokan elmenni szavazni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Van benne logika. Valószínüleg ők a Pest megye nyújtotta hátrányokat érezték annak előnyei nélkül... De van itt nagykőrösi, mondja el ő!

csi77
Jaja, jogosnak tűnik az érvelésük. De ez a második kérdés mégis micsoda? 😀

több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Ettől függetlenül ezek a "Nem felejtünk" videók, plakátok, netes hirdetések telitalálatok.
Szakmailag tökéletesek, pont azt és úgy mondják, ahogy kell, semmi sallang, bonyolítás, kimondottan ügyes.Sobri Jóska
Nem vagyok Gyurcsány-fan, de ezek a plakátok pont a DK-s időközi választási sikerek előtt jöttek ki.
Dzsokijuing
Mondjuk azok inkább MSZP-s sikerek, eddig ugyanis azok voltak, csak a választások után derült ki DK-s kötődésük.

több mint 13 éve
 index.hu/belfold/2012/11/28/a_kormany_letrehozza_a_friends_of_hungary_alapitvanyt/

?
több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 321 — zászló zászló szív
 hvg.hu/gazdasag/20121129_Matolcsy_igy_kell_alkalmazkodni_az_uj_ipa

rossz az irány.Amadeus91
Nem. Az irány elvileg jó. Csak nem erre utal az egyetemek leépítése meg a pályázatok irányultsága sem, aminek a nagy része termelőgépeket támogat. Ráadásul az adópolitika is inkább az egyszerű munkaköröket támogatja.

több mint 13 éve
 hvg.hu/gazdasag/20121129_Matolcsy_igy_kell_alkalmazkodni_az_uj_ipa

rossz az irány.