Politika

64 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
 www.bild.de/politik/inland/landtagswahlen-bayern/bayern-landtagswahl-absolute-mehrheit-fuer-seehofer-alle-infos-im-ticker-32403210.bild.html

Bajor választások

CSU 48,7
SPD 20,5
FW 8,7
Zöldek 8,5
FDP 3,2

eddig nagyon csúnyán padlóznak a liberálisok, ki is zuhantak a parlamentből.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
 www.origo.hu/gazdasag/energia/20130913-uj-tengeri-olajmezot-talaltak-az-izraeli-partoknal.html

a nagy testvér vajon itt is támad majd?😊NB2
A kistestvérnek nem érdeke a térség stabilitása. No és kiknél vannak éppen belpolitikai viharok 😀. A napi 1,5 millió hordó nyersolajhoz képest egyel nő a tét...

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 162 — nabege2@yahoo.com
 www.origo.hu/gazdasag/energia/20130913-uj-tengeri-olajmezot-talaltak-az-izraeli-partoknal.html

a nagy testvér vajon itt is támad majd?😊
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 533 — zászló zászló szív
A könnyű ügyfelek arcát is elfejeti néha Apám, nekem szerencsére borzasztó jó az arcmemóriám, ellenben a nevekkel k nagy gondban vagyok, szóval telefonon elég sok idő kell mire rájövök, hogy kivel is beszélek 😀

Viszonylag ritkán borulok ki, sokat segít a valeriána 😀

Na, ez a 3. dolog amit megígérek (ígértem egy adótanácsadós ügyet, az novemberben évül el, a pécsi ipari parkokat), de majd írok szépen ügyfelekről sztorikat, amikhez a topiknak is köze van 😊

több mint 12 éve
Én is könyvelő vagyok, szóval van némi fogalmam a magyar vállalkozókról 😊Gyurma Pappa
én meg vállalkozó, szóval így általánosításba nekem is van fogalmam a könyvelőkről 😊 , főleg, hogy két évig csodáltam a béka seggét a szakmában 😉sutianap
Oh, az én véleményem közel sem annyira rossz, mint a kollégának. Vannak nekem is önsorsrontó ügyfeleim, de általánosítani nem tudnék.Gyurma Pappa
Az én véleményem rózsaszín ködbe búrkolózott tündérmese a párom "off-record" véleményéhez képest (mivel sokkal többet látott nálam). Céges kereteken belül és magánban... néha nagyon-nagyon ki van bukva. Nekem anno borzasztó ügyfeleim voltak; némelyik még ma is kísért (bongyorka, divatszalonos piperkőc a hobbista matekzseni 😕... Menza klub-osként nem ismerte a törteket 😕 ).

Természetesen; mint mindenhol, úgy ebben az iparban is vannak kutyaütők - ezt így igaz. Az egyéni tapasztalataimról beszéltem... szerintem Gyurma PaPPa is osztja a véleményem, hogy a könnyű ügyfelek nem hagynak akkora nyomot az emberben. Kivéve azokat, akiktől ünnepekre csokihegyeket (is) kapsz 😉
több mint 12 éve
Én is könyvelő vagyok, szóval van némi fogalmam a magyar vállalkozókról 😊Gyurma Pappa
én meg vállalkozó, szóval így általánosításba nekem is van fogalmam a könyvelőkről 😊 , főleg, hogy két évig csodáltam a béka seggét a szakmában 😉sutianap
Oh, az én véleményem közel sem annyira rossz, mint a kollégának. Vannak nekem is önsorsrontó ügyfeleim, de általánosítani nem tudnék.Gyurma Pappa
Revideálok, igazából nem szakmaspecifikus. Országspecifikus, úgyhívják hülyementés, de mér nem lehet a hülyék papírjait visszavonni, vagy hagyni, hogy elsüllyedjenek a mocsarukban? Jaja, hogy még több ilyet ismer, meg ugye ügyvéd, mint a tenger. Én kidolgoztam erre egy kombinációt: -Ne haragudj, de nem..sutianap
Sokat dolgozok azért, hogy simán mondhassam, hogy nem 😊 7 év alatt jutottam el odáig, hogy most már hellyel-közzel mondhatom. Remélem 2-3 év, és már simán.

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Revideálok, igazából nem szakmaspecifikus. Országspecifikus, úgyhívják hülyementés, de mér nem lehet a hülyék papírjait visszavonni, vagy hagyni, hogy elsüllyedjenek a mocsarukban? Jaja, hogy még több ilyet ismer, meg ugye ügyvéd, mint a tenger. Én kidolgoztam erre egy kombinációt: -Ne haragudj, de nem..

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Oh, az én véleményem közel sem annyira rossz, mint a kollégának. Vannak nekem is önsorsrontó ügyfeleim, de általánosítani nem tudnék.

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
én meg vállalkozó, szóval így általánosításba nekem is van fogalmam a könyvelőkről 😊 , főleg, hogy két évig csodáltam a béka seggét a szakmában 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Én is könyvelő vagyok, szóval van némi fogalmam a magyar vállalkozókról 😊

több mint 12 éve
 velemenyvezer.444.hu/2013/09/12/egyre-feketebb-a-magyar-cigi/

444.hu/2013/09/12/mar-mennek-is-tonkre-a-continentalos-trafikok/

még a végén a trafikosok nyomorodnak bele.Amadeus91
A jó összeköttetések ellenére hülye a pénzhez = pazarlás...toxique
Ez ennél azért sokkal bonyolultabb. Egyébként meg ami most zajlik a trafikok körül (szigorú ellenőrzés stb.). Erről nekem csak az jutott eszembe:

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VeccKrD4rW8#t=1097Gyurma Pappa
Jó lenne ezt hinni, de -szerintem - nem az.
Elég sok évet húztunk le a párommal könyvelőként / kontrollerként; nagyon sokat tudunk mesélni a magyar vállalkozóról, mint állatfajról. Mindenféle előzetes terv nélkül (igen: tervezés és kontroll nélkül, mert van zsozsó; tehát lehetünk hülyék) belevágni egy cégbe és random költeni a pénzt? Ha mondod neki a frankót, akkor ő jobban tudja; ergo te vagy a hülye... ha bedől a cége, mert barom, akkor is te vagy a hülye. De: gondja ezzel egy szál se. Ha ezzel befürdik a nyomorfalvi, akkor csak egy telefonhívás a haveroknak/ papi-maminak és van pénze másból (természetesen; az eszéből és a tehetségéből van, egyáltalán nem a pozíciójából adódóan 😀) - ezek nem egy-lövéses csávók 😀.
Az élet nagyon is unfair... de nem velük.
több mint 12 éve

A jó összeköttetések ellenére hülye a pénzhez = pazarlás...toxique
Ez ennél azért sokkal bonyolultabb. Egyébként meg ami most zajlik a trafikok körül (szigorú ellenőrzés stb.). Erről nekem csak az jutott eszembe:

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VeccKrD4rW8#t=1097

több mint 12 éve

A jó összeköttetések ellenére hülye a pénzhez = pazarlás...
több mint 12 éve

még a végén a trafikosok nyomorodnak bele.
több mint 12 éve
 fideszfigyelo.blog.hu/2013/09/10/rendeleti_kormanyzas_felhatalmazas
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Tegnap láttam valami hírműsorban Szijjártó Pétert.
Hát nincs a háttérstábjában egyetlen jól fizetett szakember sem, aki figyelmeztetné, hogy ez a haj mohikán, esetleg irokéz, de semmiképp sem dakota?
Atari
Dunakeszin divat a focistahaj.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
laccoo74
Azt bírom, hogy az Oroszok mekkora arcok már a 10 millió hordó olaj / nap saját kitermelésük mellett! Lassan fordulni látszik a kocka a világpolitikai szinpadon: az Usa, mint az üldözési mániás agresszor és az Oroszok, mint a bölcs világrendőrség? 😀 😀
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Tegnap láttam valami hírműsorban Szijjártó Pétert.
Hát nincs a háttérstábjában egyetlen jól fizetett szakember sem, aki figyelmeztetné, hogy ez a haj mohikán, esetleg irokéz, de semmiképp sem dakota?

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan

Ez a kitűzött gyerekszám?laccoo74
jól nézzétek meg a képet, az ifjú pár mellett jövőbeli államtitkárokat / polgármestereket / sikeres vállalkozókat láthattok
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Ez a kitűzött gyerekszám?
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
Ott igen, de az ország többi járdáját, útját mikor fogja valaki megcsinálni?laccoo74
Vásárhelyét például majd Lézerjani, ha van lánya... 😊slowmotion
Lézernek fia van, aki elég kapós lesz az ottani menyecskék körében, ha eljön az ideje.laccoo74
darab-darab
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ott igen, de az ország többi járdáját, útját mikor fogja valaki megcsinálni?laccoo74
Vásárhelyét például majd Lézerjani, ha van lánya... 😊slowmotion
Lézernek fia van, aki elég kapós lesz az ottani menyecskék körében, ha eljön az ideje.
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott

szánalmas. 😊Amadeus91
Minden gyerek nagyra értékeli, ha megmondják neki szar ahogyan él és szégyellje magát.Kori
ez még annál is gázabb, mint nekem első évben a "keresztény erkölcs és jogászi etika" tantárgy...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Magyarország jobban teljesít:

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169

szánalmas. 😊Amadeus91
Minden gyerek nagyra értékeli, ha megmondják neki szar ahogyan él és szégyellje magát.