Politika

69 feliratkozó

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 690
Most azt hallottam, hogy a döntés nem kötelező érvényű, a kormány megakadályozhatja? Ihaz ez?
csi77
Attól függ, hogy az angoloknál van-e csupán véleményt nyilvánító népszavazás, mint intézmény, és hogy ez az volt-e. Gondolom előre lett volna akkor hirdetve, hogy csak véleménnyilvánító.
Amadeus91
Náluk csak véleménynyilvánító van. Úgyhogy nem kell előre hirdetni.
Jughead
Pföj, de elbaszott ország akkor 😃 kötőerő nélküli népszavazás nélkûl elég érdekes a demokrácia. Btw, akkor nincs gond, majd a királynő mond valami szépet.
több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 714

Szerkesztette: xrace77
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 497
Most azt hallottam, hogy a döntés nem kötelező érvényű, a kormány megakadályozhatja? Ihaz ez?
csi77
Attól függ, hogy az angoloknál van-e csupán véleményt nyilvánító népszavazás, mint intézmény, és hogy ez az volt-e. Gondolom előre lett volna akkor hirdetve, hogy csak véleménnyilvánító.
Amadeus91
Náluk csak véleménynyilvánító van. Úgyhogy nem kell előre hirdetni.
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 049
csi77
Amadeus91
Ez az, pont azt hallottam, hogy nem ügydöntő....
csi77
Elvileg nem akarnak ellenállni a nép szavának. De kamerun már bejelentette, hogy ő nem fogja beadni a kilépési nyilatkozatot és októberig nem lesz új m.elnök. Úgyhogy egyelőre húzzák az időt...hogy mi a céljuk? Szerintem fogalmuk sincs. Húztak egy gyúrcsányt és most fogalmuk sincs hogyan tovább...különösen ha a skótok a függetlenség mellett döntenek, ami azért nem lenne meglepő.
több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 303 — Bears & Illinois fan
csi77
Amadeus91
Ez az, pont azt hallottam, hogy nem ügydöntő....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
csi77
több mint 9 éve

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 790 — #NoStress
 coub.com/view/d5ko4

több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 811 — SB 50 Champion @ Grund
...
Szvsz ha akkor arról lett volna szó hogy Britanniától elválnak, de EU-ban maradhatnak, akkor simán elszakadtak volna. Így viszont a nem túlságosan kedvelt angolokkal együtt maradtak, az EU-t meg bukták, totál szívás.
Jan
Épp ezért fognak a skótok újra népszavazni ezek után és valszeg ki is szállnak a UK-ből, hogy aztán pályázhassanak az EU-ba...

Mellesleg Farage csodás győzelmi beszéde után nem csodálnám, ha a sokkból felébredő EU-pártiak felhúznák egy lámpavasra, hiszen szerinte rájuk nem igaz, hogy tagjai a "the real people, for the ordinary people, for the decent people" csoportosításnak, akiknek szerinte a győzelme a tegnapi eredmény. Nem csak területileg szakadhat most Britannia...

Szerk.: persze nem húznak fel senkit sehová, csak azt próbálnám jelezni, hogy egy ország 48%-át így szemen köpni csodás húzás, ami megérdemelne valamilyen retorziót...

Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 648 — Steelers fan
És érdekes, hogy a UKIP vezetője azért azt nyilatkozza, hogy az EU belső piacához vámmentes hozzáférést kellene nekik biztosítani. Nem tudom erre mit lehet mondani? De ez jutott eszembe:
 www.youtube.com/watch?v=VAr9zrnteN8
Klaci79
Ezért is gondolom azt, hogy itt nem egy személyben Cameron a lókötő. Van még elég sok populista politikus, aki most megszivatta az angolokat.
Ezután kérdés, hogy mennyire marad egyben az Egyesült Királyság?
Ettemlevest
Azt ne felejtsük el, hogy a skótoknak a népszavazásnál Cameronék azt mondták, hogy ha elszakadnak nem használhatják tovább a fontot, és nem lesznek automatikusan EU-tagok, hanem ugyanúgy végig kell vinniük a csatlakozási tárgyalásokat mint minden új csatlakozó országnak.

Szvsz ha akkor arról lett volna szó hogy Britanniától elválnak, de EU-ban maradhatnak, akkor simán elszakadtak volna. Így viszont a nem túlságosan kedvelt angolokkal együtt maradtak, az EU-t meg bukták, totál szívás.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 467 — nabege2@yahoo.com
Az idő eldönti, hogy jól cselekedtek-e, kár most károgni.
több mint 9 éve
Brexit?
Nem brexit?
Janek
Európábú ki!
Jan
ja...lehetnénk kicsit közelebb amerikához, ha már választani lehet 😊
több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 594
 scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13510931_10204712319926173_5860082725992023449_n.jpg?oh=8b5ecf2e45d40d7739c3675e12a529c4&oe=57EDEA7D

Milyen jó dolog is az, hogy hamarosan felforduló nyuggergecik baszhatják seggbe máshol is a fiatalok jövőjét a debil nacionalizmusukkal.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 648 — Steelers fan
Brexit?
Nem brexit?
Janek
Európábú ki!

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
És érdekes, hogy a UKIP vezetője azért azt nyilatkozza, hogy az EU belső piacához vámmentes hozzáférést kellene nekik biztosítani. Nem tudom erre mit lehet mondani? De ez jutott eszembe:
Klaci79
Ezért is gondolom azt, hogy itt nem egy személyben Cameron a lókötő. Van még elég sok populista politikus, aki most megszivatta az angolokat.
Ezután kérdés, hogy mennyire marad egyben az Egyesült Királyság?

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 594
Cameron hivatalosan is elfoglalhatja méltó helyét a brit történelemben, közvetlenül Neville Chamberlain mellett.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
 vs.hu/kozelet/osszes/a-brexit-vezer-mar-veresegrol-beszel-0623?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main
ozibozi
Úgy tűnik, mégse...

Hajrá Bad Bones!
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 390
 vs.hu/kozelet/osszes/a-brexit-vezer-mar-veresegrol-beszel-0623?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 053 — Apu ökölbeszorított keze
Brexit?
Nem brexit?

több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 382
 index.hu/belfold/2016/06/17/rogan_ellen_vallott_portik_tamas/

mocskos maffiózó mit össze nem hazudozik...
Lecsó
Mármint melyik?
Amadeus91
hát ez az... 😊
több mint 9 éve

Lecsó
Mármint melyik?
több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 382

több mint 9 éve
 index.hu/velemeny/2016/06/12/karaktergyilkossagtol_nem_kell_felnetek/
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 975 — The Mathematician
 hvg.hu/itthon/20160610_Lopas_jogallam_kakaos_csiga_Meszaros_Tiborcz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!