Politika
69 feliratkozó
4 hónapja
Na vajon mivel lesz berúgva az év? Repülőrajt 2.0?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
A nyálon lőtt lány mellé megérkezett a lábon lőtt srác is. 😀hvg.hu/itthon/20260105_labon-lotte-magat-fideszes-kepviselo?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1767604627
4 hónapja
kb. ez az ov-féle 4D sakk gondolkodás 😀Nem tudsz fagyoskodni a 3 centi hóban elakadt vonaton, ha jegyet sem tudsz venni rá!Már előre sózzák az utakat az intenzív havazásra készülveHát, erre nem kellett sokat várni, és havazás még nem is volt 😀
Lázár: „Magyarország Felkészült!”
Jaj nekünk. 😀
Mikey
telex.hu/belfold/2026/01/05/mav-jegyertekesitesi-rendszer-meghibasodas-kesesek-biztositoberendezesi-hiba-2026-januar-5
bogjosi
Mikey
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
4 hónapja
Nem tudsz fagyoskodni a 3 centi hóban elakadt vonaton, ha jegyet sem tudsz venni rá!Már előre sózzák az utakat az intenzív havazásra készülveHát, erre nem kellett sokat várni, és havazás még nem is volt 😀
Jaj nekünk. 😀
Mikey
telex.hu/belfold/2026/01/05/mav-jegyertekesitesi-rendszer-meghibasodas-kesesek-biztositoberendezesi-hiba-2026-januar-5
bogjosi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Már előre sózzák az utakat az intenzív havazásra készülveHát, erre nem kellett sokat várni, és havazás még nem is volt 😀
Jaj nekünk. 😀
Mikey
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
4 hónapja
szóval holnap jobban járok ha busszal zötyögök be melóba ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Már előre sózzák az utakat az intenzív havazásra készülveSMS-ek szövegei betárazva...
Jaj nekünk. 😀
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
Már előre sózzák az utakat az intenzív havazásra készülveLázár: „Magyarország Felkészült!”
Jaj nekünk. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
telex.hu/belfold/2026/01/05/meghalt-drabik-janos-87-eves-koziro-jogasz-magyarok-vilagszovetsege-trianon-tarsasag-mi-hazankimádtam a 200 családos megközelítéseit
NB2
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 hónapja
Sok mindent el tudtam képzelni a rendszerváltás után, de hogy Orbán visz minket Putyin valagába és leszünk Európa páriái, azt sosem hittem volna el. 😕Ezt szerintem ő se.
peterk2005 udvari bolond
De kellően rugalmasnak bizonyult politikailag még ehhez is. Nem lehet azzal vádolni, hogy bármit is feláldozott volna az elvei oltárán.
4 hónapja
telex.hu/kulfold/2026/01/04/europai-unio-tagallamai-kozos-nyilatkozatEzt simán aláírhattuk volna, semmi extra nincs benne.
NB2
Sajnos van egy olyan félelmem, hogy azért nem tettük, mert akkor nem jönne valami, amivel Orbán számol, hogy a választások előtt megkapja.
Sok mindent el tudtam képzelni a rendszerváltás után, de hogy Orbán visz minket Putyin valagába és leszünk Európa páriái, azt sosem hittem volna el. 😕
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
telex.hu/kulfold/2026/01/04/europai-unio-tagallamai-kozos-nyilatkozatMeloni nem mellette volt az elején?
NB2
4 hónapja
A kiválasztás folyamán már nyilatkozni kellett neki és a többi négynek is az elkötelezettségükről—ez már akkor kiszivárgottA 4 közül mindegyik pontosan tudta ezt és ez a fickó volt a legalkalmasabb közöttük.
Felesleges itt álnaivan áldozatként beállítani amikor pontosan tudta mit miért csinál. Ha nem ő teszi, akkor megteszi a másik 3 kijelölt, mind alkalmas volt rá nem csak ő.
Manapság ez már nem olyan rendkívüli, mint régen
Köztudottan csak | állami | pénz kérdése.
Charles Simonyi 60+ évesen kétszer is volt fent az űrállomáson.
Azt kapja ez a Kapus amit megérdemel.
4 hónapja
Ja, értem hogy értetted akkorDehogynemÉs a békemeneteket szervező, fideszhez ezer szállal kötődő cöf az nem tök ugyanaz, mintha a fidesszel lenne? Ne röhögtess már...mármint ha van szerződés az a CÖFfel van nem a FidesszelErre nincs, mert ez - a HUNOR program - direktben közpénzből, költségvetési finanszírozásból megy.Közpénzből finanszírozott programban, közpénzből repült az űrállomásra. A Fidesz kampányában való részvétel meg egy politikai döntés. A törvény tiltja, hogy a kettőnek bármilyen "szerződéses köze" legyen egymáshoz, úgyhogy én nem látom, hogy milyen kötelezettséget kellene neki teljesítenie ami "jogi szemmel" is értelmezhető.erre van a CÖF
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda
peterk2005 udvari bolond
és nem a Fidesz hanem a CÖF rendezvényeken vesz részt
Negritis, a vajda
warr_b
Csak jogilag így oldják meg
Aztán kérdés hogy ha az ügyészség úgy dönt lesz e bármi következmény ( nem)
Negritis, a vajda
Következmény meg nyilván nem lesz, nem szokás 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Csebi szerződéses kötelezettségre utalt - amiről azt írta, hogy jogászként azt gondolja, hogy tartani kell. Ha Kapu a CÖF-el szerződött, akkor annak semmi köze a munkájához, a HUNOR programhoz, stb. Akkor ilyen alapon értsünk meg minden propagandistát is, mert nekik is van/lehet - valószínűleg van is - szerződésük valamelyik közpénzjelleg-vesztő fedőcéghez? Mi a különbség?mármint ha van szerződés az a CÖFfel van nem a FidesszelErre nincs, mert ez - a HUNOR program - direktben közpénzből, költségvetési finanszírozásból megy.Közpénzből finanszírozott programban, közpénzből repült az űrállomásra. A Fidesz kampányában való részvétel meg egy politikai döntés. A törvény tiltja, hogy a kettőnek bármilyen "szerződéses köze" legyen egymáshoz, úgyhogy én nem látom, hogy milyen kötelezettséget kellene neki teljesítenie ami "jogi szemmel" is értelmezhető.erre van a CÖF
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda
Hozzáteszem, hogy ha ez a helyzet, akkor ez a szememben rosszabb, mintha meggyőződésből csinálná. Mert akkor még meg is fizetik azért, hogy tolja a NER szekerét. A meggyőződést el tudom fogadni, pénzért csinálni viszont a szememben élősködés / kurválkodás.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
DehogynemÉs a békemeneteket szervező, fideszhez ezer szállal kötődő cöf az nem tök ugyanaz, mintha a fidesszel lenne? Ne röhögtess már...mármint ha van szerződés az a CÖFfel van nem a FidesszelErre nincs, mert ez - a HUNOR program - direktben közpénzből, költségvetési finanszírozásból megy.Közpénzből finanszírozott programban, közpénzből repült az űrállomásra. A Fidesz kampányában való részvétel meg egy politikai döntés. A törvény tiltja, hogy a kettőnek bármilyen "szerződéses köze" legyen egymáshoz, úgyhogy én nem látom, hogy milyen kötelezettséget kellene neki teljesítenie ami "jogi szemmel" is értelmezhető.erre van a CÖF
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda
warr_b
Csak jogilag így oldják meg
Aztán kérdés hogy ha az ügyészség úgy dönt lesz e bármi következmény ( nem)
4 hónapja
És a békemeneteket szervező, fideszhez ezer szállal kötődő cöf az nem tök ugyanaz, mintha a fidesszel lenne? Ne röhögtess már...mármint ha van szerződés az a CÖFfel van nem a FidesszelErre nincs, mert ez - a HUNOR program - direktben közpénzből, költségvetési finanszírozásból megy.Közpénzből finanszírozott programban, közpénzből repült az űrállomásra. A Fidesz kampányában való részvétel meg egy politikai döntés. A törvény tiltja, hogy a kettőnek bármilyen "szerződéses köze" legyen egymáshoz, úgyhogy én nem látom, hogy milyen kötelezettséget kellene neki teljesítenie ami "jogi szemmel" is értelmezhető.erre van a CÖF
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Ha képviselőjelölt lesz, az már túl megy a hála határán. Onnan már nem igazán menthető ember.A hírek szerint képviselőjelölt lesz Fidesz színekben. Gondolom ezt azért nem írták bele a szerződésbe.Tovabbra is mondom h csak a szerződés kötelezettségét teljesíti. Ezért én -jogászként- nem tudok rá haragudni.Én amúgy a Kapu Tibor gyűlölet nem értem. Ez a csávó (ahogy Berci is volt) a rendszer terméke. Tényleg úgy gondolta bki is h fel küld a NER vkit úgy h ne kötne vele egy szerződést amiben benne van h bmien propaganda célra felhasználhatják?Ő Magyarország űrhajósa, mert közpénzből ment az űrbe, és ha a tudományos kötődéseket nézzük, akkor a HUNOR program keretében. Ami szintén magyar program nem NER program. A NER csak kisajátította az eredményét. Nincs ebben semmi különleges, olimpiai aranyérmesekkel is szeret a politika együtt fényképezkedni. De azért egy dolog ha egy aranyérmes odaáll egy fényképre, és egy másik, hogy beleáll a kampányba és végig haknizza a pártért az oszágot. Nálam az utóbbi az, ami "sok".
Ő nem Magyarország űrhajósa hanem a NERé.
csebi
peterk2005 udvari bolond
csebi
Én amúgy megértem a csávót, nyilván én is hálás lennék annak, aki – teljesen mindegy milyen önös vagy politikai érdekből - nekem ezt lehetővé tette.
De azt is megértem, hogy vannak, akiknek nem szimpatikus, a "Tibor, onnan fentről látszik a háború?" illetve a "Felvittem egy magyar zászlót az űrbe, hogy doktorminiszterelnökúr odaadhassa az unokájának" szervilizmus megjelenése.
vpi
4 hónapja
mármint ha van szerződés az a CÖFfel van nem a FidesszelErre nincs, mert ez - a HUNOR program - direktben közpénzből, költségvetési finanszírozásból megy.Közpénzből finanszírozott programban, közpénzből repült az űrállomásra. A Fidesz kampányában való részvétel meg egy politikai döntés. A törvény tiltja, hogy a kettőnek bármilyen "szerződéses köze" legyen egymáshoz, úgyhogy én nem látom, hogy milyen kötelezettséget kellene neki teljesítenie ami "jogi szemmel" is értelmezhető.erre van a CÖF
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda
peterk2005 udvari bolond
4 hónapja
Erre nincs, mert ez - a HUNOR program - direktben közpénzből, költségvetési finanszírozásból megy.Közpénzből finanszírozott programban, közpénzből repült az űrállomásra. A Fidesz kampányában való részvétel meg egy politikai döntés. A törvény tiltja, hogy a kettőnek bármilyen "szerződéses köze" legyen egymáshoz, úgyhogy én nem látom, hogy milyen kötelezettséget kellene neki teljesítenie ami "jogi szemmel" is értelmezhető.erre van a CÖF
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda

4 hónapja
Én Kapu Tibortól még mindig nem hallottam semmi olyat, hogy szavazz a Fideszre vagy fröcsögést az ellenzékre.Nem volt kötelező gondolom aláírni a szerződést. Neki megérte egy űrutazásért kurvának állni, akkor meg ennek az erkölcsi következményeit is viselni kell. Mondom, ez a Deák Dani, Bayer Zsolti, Rubint Réka, Szabó Zsófi szint, csak rohadt sok közpénzből megoldva.Tovabbra is mondom h csak a szerződés kötelezettségét teljesíti. Ezért én -jogászként- nem tudok rá haragudni.Én amúgy a Kapu Tibor gyűlölet nem értem. Ez a csávó (ahogy Berci is volt) a rendszer terméke. Tényleg úgy gondolta bki is h fel küld a NER vkit úgy h ne kötne vele egy szerződést amiben benne van h bmien propaganda célra felhasználhatják?Ő Magyarország űrhajósa, mert közpénzből ment az űrbe, és ha a tudományos kötődéseket nézzük, akkor a HUNOR program keretében. Ami szintén magyar program nem NER program. A NER csak kisajátította az eredményét. Nincs ebben semmi különleges, olimpiai aranyérmesekkel is szeret a politika együtt fényképezkedni. De azért egy dolog ha egy aranyérmes odaáll egy fényképre, és egy másik, hogy beleáll a kampányba és végig haknizza a pártért az oszágot. Nálam az utóbbi az, ami "sok".
csebi
peterk2005 udvari bolond
csebi
somoskovig
Én nekem azért két teljesen más polc.
Persze ha Fideszes önkori képviselő lesz akkor az már polc ugrás.
USA piacot hasonlitani a magyar valósághoz meg annyira abszurd hogy a Fidesz szokta használni. 😀
4 hónapja
Nem volt kötelező gondolom aláírni a szerződést. Neki megérte egy űrutazásért kurvának állni, akkor meg ennek az erkölcsi következményeit is viselni kell. Mondom, ez a Deák Dani, Bayer Zsolti, Rubint Réka, Szabó Zsófi szint, csak rohadt sok közpénzből megoldva.Tovabbra is mondom h csak a szerződés kötelezettségét teljesíti. Ezért én -jogászként- nem tudok rá haragudni.Én amúgy a Kapu Tibor gyűlölet nem értem. Ez a csávó (ahogy Berci is volt) a rendszer terméke. Tényleg úgy gondolta bki is h fel küld a NER vkit úgy h ne kötne vele egy szerződést amiben benne van h bmien propaganda célra felhasználhatják?Ő Magyarország űrhajósa, mert közpénzből ment az űrbe, és ha a tudományos kötődéseket nézzük, akkor a HUNOR program keretében. Ami szintén magyar program nem NER program. A NER csak kisajátította az eredményét. Nincs ebben semmi különleges, olimpiai aranyérmesekkel is szeret a politika együtt fényképezkedni. De azért egy dolog ha egy aranyérmes odaáll egy fényképre, és egy másik, hogy beleáll a kampányba és végig haknizza a pártért az oszágot. Nálam az utóbbi az, ami "sok".
csebi
peterk2005 udvari bolond
csebi
4 hónapja
Közpénzből finanszírozott programban, közpénzből repült az űrállomásra. A Fidesz kampányában való részvétel meg egy politikai döntés. A törvény tiltja, hogy a kettőnek bármilyen "szerződéses köze" legyen egymáshoz, úgyhogy én nem látom, hogy milyen kötelezettséget kellene neki teljesítenie ami "jogi szemmel" is értelmezhető.erre van a CÖF
peterk2005 udvari bolond