Politika

69 feliratkozó

4 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 430 — Invisible man
Na vajon mivel lesz berúgva az év? Repülőrajt 2.0?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 492 — Chiefs GM
A nyálon lőtt lány mellé megérkezett a lábon lőtt srác is. 😀

hvg.hu/itthon/20260105_labon-lotte-magat-fideszes-kepviselo?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1767604627

4 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 267
Már előre sózzák az utakat az intenzív havazásra készülve

Lázár: „Magyarország Felkészült!”

Jaj nekünk. 😀
Mikey
Hát, erre nem kellett sokat várni, és havazás még nem is volt 😀

telex.hu/belfold/2026/01/05/mav-jegyertekesitesi-rendszer-meghibasodas-kesesek-biztositoberendezesi-hiba-2026-januar-5
bogjosi
Nem tudsz fagyoskodni a 3 centi hóban elakadt vonaton, ha jegyet sem tudsz venni rá!
Mikey
kb. ez az ov-féle 4D sakk gondolkodás 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
4 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 630

Jaj nekünk. 😀
Mikey

telex.hu/belfold/2026/01/05/mav-jegyertekesitesi-rendszer-meghibasodas-kesesek-biztositoberendezesi-hiba-2026-januar-5
bogjosi
Nem tudsz fagyoskodni a 3 centi hóban elakadt vonaton, ha jegyet sem tudsz venni rá!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 267

Jaj nekünk. 😀
Mikey

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 269 — The Mathematician
szóval holnap jobban járok ha busszal zötyögök be melóba ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 430 — Invisible man

Jaj nekünk. 😀
Mikey
SMS-ek szövegei betárazva...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 630

Jaj nekünk. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
 telex.hu/belfold/2026/01/05/meghalt-drabik-janos-87-eves-koziro-jogasz-magyarok-vilagszovetsege-trianon-tarsasag-mi-hazank
NB2
imádtam a 200 családos megközelítéseit

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 hónapja
NB2 New England Patriots 28 570 — nabege2@yahoo.com
 telex.hu/belfold/2026/01/05/meghalt-drabik-janos-87-eves-koziro-jogasz-magyarok-vilagszovetsege-trianon-tarsasag-mi-hazank
4 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 958 — #NoStress
Sok mindent el tudtam képzelni a rendszerváltás után, de hogy Orbán visz minket Putyin valagába és leszünk Európa páriái, azt sosem hittem volna el. 😕
peterk2005 udvari bolond
Ezt szerintem ő se.
De kellően rugalmasnak bizonyult politikailag még ehhez is. Nem lehet azzal vádolni, hogy bármit is feláldozott volna az elvei oltárán.

4 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 859 — The only discipline that lasts, is self discipline
 telex.hu/kulfold/2026/01/04/europai-unio-tagallamai-kozos-nyilatkozat
NB2
Ezt simán aláírhattuk volna, semmi extra nincs benne.

Sajnos van egy olyan félelmem, hogy azért nem tettük, mert akkor nem jönne valami, amivel Orbán számol, hogy a választások előtt megkapja.

Sok mindent el tudtam képzelni a rendszerváltás után, de hogy Orbán visz minket Putyin valagába és leszünk Európa páriái, azt sosem hittem volna el. 😕

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
NB2
Meloni nem mellette volt az elején?

4 hónapja
NB2 New England Patriots 28 570 — nabege2@yahoo.com
4 hónapja
ozibozi New York Giants 21 511
A kiválasztás folyamán már nyilatkozni kellett neki és a többi négynek is az elkötelezettségükről—ez már akkor kiszivárgott
A 4 közül mindegyik pontosan tudta ezt és ez a fickó volt a legalkalmasabb közöttük.
Felesleges itt álnaivan áldozatként beállítani amikor pontosan tudta mit miért csinál. Ha nem ő teszi, akkor megteszi a másik 3 kijelölt, mind alkalmas volt rá nem csak ő.
Manapság ez már nem olyan rendkívüli, mint régen
Köztudottan csak | állami | pénz kérdése.
Charles Simonyi 60+ évesen kétszer is volt fent az űrállomáson.
Azt kapja ez a Kapus amit megérdemel.
4 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 910 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Közpénzből finanszírozott programban, közpénzből repült az űrállomásra. A Fidesz kampányában való részvétel meg egy politikai döntés. A törvény tiltja, hogy a kettőnek bármilyen "szerződéses köze" legyen egymáshoz, úgyhogy én nem látom, hogy milyen kötelezettséget kellene neki teljesítenie ami "jogi szemmel" is értelmezhető.
peterk2005 udvari bolond
erre van a CÖF
Negritis, a vajda
Erre nincs, mert ez - a HUNOR program - direktben közpénzből, költségvetési finanszírozásból megy.
peterk2005 udvari bolond
mármint ha van szerződés az a CÖFfel van nem a Fidesszel
és nem a Fidesz hanem a CÖF rendezvényeken vesz részt
Negritis, a vajda
És a békemeneteket szervező, fideszhez ezer szállal kötődő cöf az nem tök ugyanaz, mintha a fidesszel lenne? Ne röhögtess már...
warr_b
Dehogynem
Csak jogilag így oldják meg

Aztán kérdés hogy ha az ügyészség úgy dönt lesz e bármi következmény ( nem)
Negritis, a vajda
Ja, értem hogy értetted akkor
Következmény meg nyilván nem lesz, nem szokás 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 859 — The only discipline that lasts, is self discipline
Közpénzből finanszírozott programban, közpénzből repült az űrállomásra. A Fidesz kampányában való részvétel meg egy politikai döntés. A törvény tiltja, hogy a kettőnek bármilyen "szerződéses köze" legyen egymáshoz, úgyhogy én nem látom, hogy milyen kötelezettséget kellene neki teljesítenie ami "jogi szemmel" is értelmezhető.
peterk2005 udvari bolond
erre van a CÖF
Negritis, a vajda
Erre nincs, mert ez - a HUNOR program - direktben közpénzből, költségvetési finanszírozásból megy.
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda
Csebi szerződéses kötelezettségre utalt - amiről azt írta, hogy jogászként azt gondolja, hogy tartani kell. Ha Kapu a CÖF-el szerződött, akkor annak semmi köze a munkájához, a HUNOR programhoz, stb. Akkor ilyen alapon értsünk meg minden propagandistát is, mert nekik is van/lehet - valószínűleg van is - szerződésük valamelyik közpénzjelleg-vesztő fedőcéghez? Mi a különbség?

Hozzáteszem, hogy ha ez a helyzet, akkor ez a szememben rosszabb, mintha meggyőződésből csinálná. Mert akkor még meg is fizetik azért, hogy tolja a NER szekerét. A meggyőződést el tudom fogadni, pénzért csinálni viszont a szememben élősködés / kurválkodás.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
peterk2005 udvari bolond
erre van a CÖF
Negritis, a vajda
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda
És a békemeneteket szervező, fideszhez ezer szállal kötődő cöf az nem tök ugyanaz, mintha a fidesszel lenne? Ne röhögtess már...
warr_b
Dehogynem
Csak jogilag így oldják meg

Aztán kérdés hogy ha az ügyészség úgy dönt lesz e bármi következmény ( nem)

4 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 910 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
peterk2005 udvari bolond
erre van a CÖF
Negritis, a vajda
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Én amúgy a Kapu Tibor gyűlölet nem értem. Ez a csávó (ahogy Berci is volt) a rendszer terméke. Tényleg úgy gondolta bki is h fel küld a NER vkit úgy h ne kötne vele egy szerződést amiben benne van h bmien propaganda célra felhasználhatják?
Ő nem Magyarország űrhajósa hanem a NERé.
csebi
Ő Magyarország űrhajósa, mert közpénzből ment az űrbe, és ha a tudományos kötődéseket nézzük, akkor a HUNOR program keretében. Ami szintén magyar program nem NER program. A NER csak kisajátította az eredményét. Nincs ebben semmi különleges, olimpiai aranyérmesekkel is szeret a politika együtt fényképezkedni. De azért egy dolog ha egy aranyérmes odaáll egy fényképre, és egy másik, hogy beleáll a kampányba és végig haknizza a pártért az oszágot. Nálam az utóbbi az, ami "sok".
peterk2005 udvari bolond
Tovabbra is mondom h csak a szerződés kötelezettségét teljesíti. Ezért én -jogászként- nem tudok rá haragudni.
csebi
A hírek szerint képviselőjelölt lesz Fidesz színekben. Gondolom ezt azért nem írták bele a szerződésbe.

Én amúgy megértem a csávót, nyilván én is hálás lennék annak, aki – teljesen mindegy milyen önös vagy politikai érdekből - nekem ezt lehetővé tette.
De azt is megértem, hogy vannak, akiknek nem szimpatikus, a "Tibor, onnan fentről látszik a háború?" illetve a "Felvittem egy magyar zászlót az űrbe, hogy doktorminiszterelnökúr odaadhassa az unokájának" szervilizmus megjelenése.
vpi
Ha képviselőjelölt lesz, az már túl megy a hála határán. Onnan már nem igazán menthető ember.
4 hónapja
peterk2005 udvari bolond
erre van a CÖF
Negritis, a vajda
peterk2005 udvari bolond

4 hónapja
peterk2005 udvari bolond
erre van a CÖF
Negritis, a vajda

4 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 589 — Vikings fan
Én amúgy a Kapu Tibor gyűlölet nem értem. Ez a csávó (ahogy Berci is volt) a rendszer terméke. Tényleg úgy gondolta bki is h fel küld a NER vkit úgy h ne kötne vele egy szerződést amiben benne van h bmien propaganda célra felhasználhatják?
csebi
Ő Magyarország űrhajósa, mert közpénzből ment az űrbe, és ha a tudományos kötődéseket nézzük, akkor a HUNOR program keretében. Ami szintén magyar program nem NER program. A NER csak kisajátította az eredményét. Nincs ebben semmi különleges, olimpiai aranyérmesekkel is szeret a politika együtt fényképezkedni. De azért egy dolog ha egy aranyérmes odaáll egy fényképre, és egy másik, hogy beleáll a kampányba és végig haknizza a pártért az oszágot. Nálam az utóbbi az, ami "sok".
peterk2005 udvari bolond
Tovabbra is mondom h csak a szerződés kötelezettségét teljesíti. Ezért én -jogászként- nem tudok rá haragudni.
csebi
Nem volt kötelező gondolom aláírni a szerződést. Neki megérte egy űrutazásért kurvának állni, akkor meg ennek az erkölcsi következményeit is viselni kell. Mondom, ez a Deák Dani, Bayer Zsolti, Rubint Réka, Szabó Zsófi szint, csak rohadt sok közpénzből megoldva.
somoskovig
Én Kapu Tibortól még mindig nem hallottam semmi olyat, hogy szavazz a Fideszre vagy fröcsögést az ellenzékre.
Én nekem azért két teljesen más polc.
Persze ha Fideszes önkori képviselő lesz akkor az már polc ugrás.

USA piacot hasonlitani a magyar valósághoz meg annyira abszurd hogy a Fidesz szokta használni. 😀
4 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 492 — Chiefs GM
csebi
peterk2005 udvari bolond
csebi
Nem volt kötelező gondolom aláírni a szerződést. Neki megérte egy űrutazásért kurvának állni, akkor meg ennek az erkölcsi következményeit is viselni kell. Mondom, ez a Deák Dani, Bayer Zsolti, Rubint Réka, Szabó Zsófi szint, csak rohadt sok közpénzből megoldva.

4 hónapja
peterk2005 udvari bolond
erre van a CÖF