Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Én vagy 10 éve nem találkozok a keménymagon kívül Fidesz szavazóval, sőt. Debrecentől Szombathelyig beülök egy sörre valahova, elszánt és kemény ellenzékiek vannak mindenhol. Aztán folyton nő a Fideszre szavazók száma, meg a 2/3. Ki érti ezt? 🫢Most nézem vissza MP tegnapi beszédét szülővárosomban, és örömömre ott is volt kinn elég sok ember.A hétvégén Angliába szakadt barátainkkal buliztunk.
zacknorb
A múlt héten levélben leszavaztak és kivétel nélkül MP-re.
Nem reprezentatív, de jelzésértékű.
Dzsokijuing
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
jó mondjuk az általam berakott képen nem az volt a lényeg, hányan vannak.cseheknél is komolyan megy az EP jelölti vita2016os republican
i.ibb.co/C8z7rXG/4x80ygoa6r2d1.png
deyell
api.time.com/wp-content/uploads/2015/10/debate-gop3.jpg
a képen 10en vannak
Negritis, a vajda
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Most nézem vissza MP tegnapi beszédét szülővárosomban, és örömömre ott is volt kinn elég sok ember.A hétvégén Angliába szakadt barátainkkal buliztunk.
zacknorb
A múlt héten levélben leszavaztak és kivétel nélkül MP-re.
Nem reprezentatív, de jelzésértékű.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
cseheknél is komolyan megy az EP jelölti vita2016os republican
i.ibb.co/C8z7rXG/4x80ygoa6r2d1.png
deyell

a képen 10en vannak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
mondjuk akkor az egész világ birka 😊Imádom a sok meglepödést az ilyenekn, lehet vot má de en csak most futottam bele:Ha egy valaki bejön az udvaromra és el akarja lopni a fűnyírómat, senki sem csodálkozik, ha a fejszével kergetem ki.
youtu.be/m4xzTseID1I?si=u17CYhBc--ZCLF7R
Kajak az meglepö bárkinek is, hogy a gerinctelen jobb bal fent lent csúszómászó féreg politikusok mondanak valamit meg csinalnak aztan masvalamit?
Kivétel nélkül mind ilyen foshugy emberek, nekem annyi elvárásom lenne, hogy egy normál luxus szintnél tovább ne lopjanak, és nagyjából a források döntö része menjen a közösségbe. A legtöbb jolmenö orszagban ez van kb.
De sajnos mi ehhez szolgalelkű teszetosza szar egy nép vagyunk, néha jo lenne ha ugy érezném jobb lenne máshol, és mégse…mert teszetosza szar vagyok
Eazzy
Ne lopjon, főleg meg tőlem ne lopjon.
A politikusoknak meg simán elnézzük, hogy kirabolnak minket. Csak ne lopna sokat, érje már be kevesebbel.
Túrót. Fejsze kellene nekik is.
Tudom, Sobri azt mondaná vágyvezérelt, idealista, vagy naiv vagyok, de vállalom a "birka" kifejezést, mert a birkák azok akik hagyják magukat így megkopasztani.
kittli
kivéve a 0.001%
több mint 1 éve
Imádom a sok meglepödést az ilyenekn, lehet vot má de en csak most futottam bele:Ha egy valaki bejön az udvaromra és el akarja lopni a fűnyírómat, senki sem csodálkozik, ha a fejszével kergetem ki.
youtu.be/m4xzTseID1I?si=u17CYhBc--ZCLF7R
Kajak az meglepö bárkinek is, hogy a gerinctelen jobb bal fent lent csúszómászó féreg politikusok mondanak valamit meg csinalnak aztan masvalamit?
Kivétel nélkül mind ilyen foshugy emberek, nekem annyi elvárásom lenne, hogy egy normál luxus szintnél tovább ne lopjanak, és nagyjából a források döntö része menjen a közösségbe. A legtöbb jolmenö orszagban ez van kb.
De sajnos mi ehhez szolgalelkű teszetosza szar egy nép vagyunk, néha jo lenne ha ugy érezném jobb lenne máshol, és mégse…mert teszetosza szar vagyok
Eazzy
Ne lopjon, főleg meg tőlem ne lopjon.
A politikusoknak meg simán elnézzük, hogy kirabolnak minket. Csak ne lopna sokat, érje már be kevesebbel.
Túrót. Fejsze kellene nekik is.
Tudom, Sobri azt mondaná vágyvezérelt, idealista, vagy naiv vagyok, de vállalom a "birka" kifejezést, mert a birkák azok akik hagyják magukat így megkopasztani.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Imádom a sok meglepödést az ilyenekn, lehet vot má de en csak most futottam bele:youtu.be/m4xzTseID1I?si=u17CYhBc--ZCLF7R
Szerkesztette: Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Most nézem vissza MP tegnapi beszédét szülővárosomban, és örömömre ott is volt kinn elég sok ember.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
https://www.reddit.com/r/hungary/comments/1d06i4m/karsai_d%C3%A1niel_poszt_pro_patria_et_libertate_%C3%A9n_a/SZDSZ, a jó választás.
Más: Számomra amúgy az az elszomorító, hogy végignézem az induló pártokat, és aki alapvetően, de messze nem szélsőségesen baloldali/liberális beállítottságú (rendes definíció szerint, nem fidesz definíció szerint), az egyszerűen nem tud egyértelműen egyik mögé sem határozottan állni, mert egyik sem az.
Duff
Viccen kívül, még a Kutyapárt hasonlít a legjobban, de ők a helyi aktivizmusban érdekeltek.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Igen, Ráadásul folyamatosan zsidózik is mellé, és másokat is bujtogat rá nyilvánosan plakátol, libsizik, libernyákol.a dagadt geci megállja a helyétDe a Dagadtcigányozásnak a feléről már tehet, 😂Ilyenkor kb igazolást nyer az ember mikor ezt it ledagadtcigányozza, mivel ő ezzel konkrétan üzen a híveinek, hogy nincs semmilyen párbeszéd az ellenféllel, mert ők ellenségek.De ettől még nem a cigányozás a megfelelő szegmense az embernek, ahova a tiszteletlenségedet kellene fókuszálnod, hiszen erről az aspektusáról nem tehet. Szerencsésebb és előremutatóbb olyannal basztatni amiről tehet, és nem prosztó rasszizmussal reagálni.
De Üzen nekem is, hogy nyugodtan dagadtcigányozzál’ tovább, mert nincs értelme a normalitásnak, a minimális tiszteletnek sem ha az egyirányú.
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
elvégre geci, másrészt rendszeresen fatshamingel másokat
Negritis, a vajda
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
a dagadt geci megállja a helyétDe a Dagadtcigányozásnak a feléről már tehet, 😂Ilyenkor kb igazolást nyer az ember mikor ezt it ledagadtcigányozza, mivel ő ezzel konkrétan üzen a híveinek, hogy nincs semmilyen párbeszéd az ellenféllel, mert ők ellenségek.De ettől még nem a cigányozás a megfelelő szegmense az embernek, ahova a tiszteletlenségedet kellene fókuszálnod, hiszen erről az aspektusáról nem tehet. Szerencsésebb és előremutatóbb olyannal basztatni amiről tehet, és nem prosztó rasszizmussal reagálni.
De Üzen nekem is, hogy nyugodtan dagadtcigányozzál’ tovább, mert nincs értelme a normalitásnak, a minimális tiszteletnek sem ha az egyirányú.
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
elvégre geci, másrészt rendszeresen fatshamingel másokat
több mint 1 éve
De a Dagadtcigányozásnak a feléről már tehet, 😂Ilyenkor kb igazolást nyer az ember mikor ezt it ledagadtcigányozza, mivel ő ezzel konkrétan üzen a híveinek, hogy nincs semmilyen párbeszéd az ellenféllel, mert ők ellenségek.De ettől még nem a cigányozás a megfelelő szegmense az embernek, ahova a tiszteletlenségedet kellene fókuszálnod, hiszen erről az aspektusáról nem tehet. Szerencsésebb és előremutatóbb olyannal basztatni amiről tehet, és nem prosztó rasszizmussal reagálni.
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Ilyenkor kb igazolást nyer az ember mikor ezt it ledagadtcigányozza, mivel ő ezzel konkrétan üzen a híveinek, hogy nincs semmilyen párbeszéd az ellenféllel, mert ők ellenségek.De ettől még nem a cigányozás a megfelelő szegmense az embernek, ahova a tiszteletlenségedet kellene fókuszálnod, hiszen erről az aspektusáról nem tehet. Szerencsésebb és előremutatóbb olyannal basztatni amiről tehet, és nem prosztó rasszizmussal reagálni.
ozibozi
több mint 1 éve
Ilyenkor kb igazolást nyer az ember mikor ezt it ledagadtcigányozza, mivel ő ezzel konkrétan üzen a híveinek, hogy nincs semmilyen párbeszéd az ellenféllel, mert ők ellenségek. De Üzen nekem is, hogy nyugodtan dagadtcigányozzál’ tovább, mert nincs értelme a normalitásnak, a minimális tiszteletnek sem ha az egyirányú.
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/05/25/orban-viktor-hodmezovasarhely-kampany-mazki-zay-peter-lazar-janos/ Gyógyszereit nem vette be ma se.Puhos paraszt geci.
Porsan
Mondom úgy, hogy amúgy MZP se a szívem csücske.
több mint 1 éve
"Ebben a showban semmi sem hamis csak irányított..." 😔😏
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/05/25/orban-viktor-hodmezovasarhely-kampany-mazki-zay-peter-lazar-janos/ Gyógyszereit nem vette be ma se.
több mint 1 éve
Én tudjam? Nem én látom az aktuális számokat 😀És akkor ez most pozitív vagy negatív?magyarnarancs.hu/belpol/magyar-peter-szerint-gyurcsany-vetett-be-fociultrakat-2006-ban-268183media1.hu/2024/05/25/magyar-peter-interju-hvg-utolag-kihuzattak-gyurcsany-nevet-fociultra/
Párhuzamos valóság 😀
ender1112
Fejlemény, MP rájött, nem lesznek így jók a számok, szóval ez a gyurcsányozás meg se történt 😊
ender1112
Vagy az egyiknél az, a másiknál meg nem, ki érti ezt…
ozibozi
több mint 1 éve
És akkor ez most pozitív vagy negatív?magyarnarancs.hu/belpol/magyar-peter-szerint-gyurcsany-vetett-be-fociultrakat-2006-ban-268183media1.hu/2024/05/25/magyar-peter-interju-hvg-utolag-kihuzattak-gyurcsany-nevet-fociultra/
Párhuzamos valóság 😀
ender1112
Fejlemény, MP rájött, nem lesznek így jók a számok, szóval ez a gyurcsányozás meg se történt 😊
ender1112
Vagy az egyiknél az, a másiknál meg nem, ki érti ezt…
több mint 1 éve
magyarnarancs.hu/belpol/magyar-peter-szerint-gyurcsany-vetett-be-fociultrakat-2006-ban-268183media1.hu/2024/05/25/magyar-peter-interju-hvg-utolag-kihuzattak-gyurcsany-nevet-fociultra/
Párhuzamos valóság 😀
ender1112
több mint 1 éve
Meg kell várni amíg beérik a szikra, 2046-2050 körül a már a mai tinik lesznek középkörúak és a rendszerváltás után születettek a nyuggerek akiknek nyugdíja már nem lesz. Ott eljön a fordulat.Szerintem 2050-60 körülre a Ratkó-unokák (az egyetlen generáció, akik látványosan kevesebb gyereket csináltak, mint ahányan ők voltak) ki fognak halni, így a nyugdíjkassza befizetők-ellátottak aránya talán helyreállhat kicsit.
Addig csak kibírja az ország is vlhogy
https://www.reddit.com/r/hungary/comments/1d06i4m/karsai_d%C3%A1niel_poszt_pro_patria_et_libertate_%C3%A9n_a/ozibozi
Más: Számomra amúgy az az elszomorító, hogy végignézem az induló pártokat, és aki alapvetően, de messze nem szélsőségesen baloldali/liberális beállítottságú (rendes definíció szerint, nem fidesz definíció szerint), az egyszerűen nem tud egyértelműen egyik mögé sem határozottan állni, mert egyik sem az.
Duff
De lehet, hogy a társadalombiztosítás nem így működik, ez most csak egy hirtelen személyes fejtegetés 😀
több mint 1 éve
Meg kell várni amíg beérik a szikra, 2046-2050 körül a már a mai tinik lesznek középkörúak és a rendszerváltás után születettek a nyuggerek akiknek nyugdíja már nem lesz. Ott eljön a fordulat.Addig csak kibírja az ország is vlhogy
https://www.reddit.com/r/hungary/comments/1d06i4m/karsai_d%C3%A1niel_poszt_pro_patria_et_libertate_%C3%A9n_a/
Duff
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Ön ellentmondás? 🤔Hell Energy - keresztény Magyarország...
24.hu/fn/gazdasag/2024/05/24/szijjarto-peter-hell-energy-nepszerusit-fiatalok-szikszo/
KB23
eszmég szopogatom....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
https://www.reddit.com/r/hungary/comments/1d06i4m/karsai_d%C3%A1niel_poszt_pro_patria_et_libertate_%C3%A9n_a/Más: Számomra amúgy az az elszomorító, hogy végignézem az induló pártokat, és aki alapvetően, de messze nem szélsőségesen baloldali/liberális beállítottságú (rendes definíció szerint, nem fidesz definíció szerint), az egyszerűen nem tud egyértelműen egyik mögé sem határozottan állni, mert egyik sem az.