Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 299
Most nézem vissza MP tegnapi beszédét szülővárosomban, és örömömre ott is volt kinn elég sok ember.
zacknorb
A hétvégén Angliába szakadt barátainkkal buliztunk.
A múlt héten levélben leszavaztak és kivétel nélkül MP-re.
Nem reprezentatív, de jelzésértékű.
Dzsokijuing
Én vagy 10 éve nem találkozok a keménymagon kívül Fidesz szavazóval, sőt. Debrecentől Szombathelyig beülök egy sörre valahova, elszánt és kemény ellenzékiek vannak mindenhol. Aztán folyton nő a Fideszre szavazók száma, meg a 2/3. Ki érti ezt? 🫢

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 226
cseheknél is komolyan megy az EP jelölti vita

i.ibb.co/C8z7rXG/4x80ygoa6r2d1.png
deyell
2016os republican

api.time.com/wp-content/uploads/2015/10/debate-gop3.jpg
a képen 10en vannak
Negritis, a vajda
jó mondjuk az általam berakott képen nem az volt a lényeg, hányan vannak.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 508 — Saturday Night Lights
Most nézem vissza MP tegnapi beszédét szülővárosomban, és örömömre ott is volt kinn elég sok ember.
zacknorb
A hétvégén Angliába szakadt barátainkkal buliztunk.
A múlt héten levélben leszavaztak és kivétel nélkül MP-re.
Nem reprezentatív, de jelzésértékű.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 909 — The Mathematician

i.ibb.co/C8z7rXG/4x80ygoa6r2d1.png
deyell
2016os republican

a képen 10en vannak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 226

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Imádom a sok meglepödést az ilyenekn, lehet vot má de en csak most futottam bele:
 youtu.be/m4xzTseID1I?si=u17CYhBc--ZCLF7R

Kajak az meglepö bárkinek is, hogy a gerinctelen jobb bal fent lent csúszómászó féreg politikusok mondanak valamit meg csinalnak aztan masvalamit?

Kivétel nélkül mind ilyen foshugy emberek, nekem annyi elvárásom lenne, hogy egy normál luxus szintnél tovább ne lopjanak, és nagyjából a források döntö része menjen a közösségbe. A legtöbb jolmenö orszagban ez van kb.

De sajnos mi ehhez szolgalelkű teszetosza szar egy nép vagyunk, néha jo lenne ha ugy érezném jobb lenne máshol, és mégse…mert teszetosza szar vagyok
Eazzy
Ha egy valaki bejön az udvaromra és el akarja lopni a fűnyírómat, senki sem csodálkozik, ha a fejszével kergetem ki.
Ne lopjon, főleg meg tőlem ne lopjon.
A politikusoknak meg simán elnézzük, hogy kirabolnak minket. Csak ne lopna sokat, érje már be kevesebbel.
Túrót. Fejsze kellene nekik is.
Tudom, Sobri azt mondaná vágyvezérelt, idealista, vagy naiv vagyok, de vállalom a "birka" kifejezést, mert a birkák azok akik hagyják magukat így megkopasztani.
kittli
mondjuk akkor az egész világ birka 😊
kivéve a 0.001%

több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Imádom a sok meglepödést az ilyenekn, lehet vot má de en csak most futottam bele:

Kajak az meglepö bárkinek is, hogy a gerinctelen jobb bal fent lent csúszómászó féreg politikusok mondanak valamit meg csinalnak aztan masvalamit?

Kivétel nélkül mind ilyen foshugy emberek, nekem annyi elvárásom lenne, hogy egy normál luxus szintnél tovább ne lopjanak, és nagyjából a források döntö része menjen a közösségbe. A legtöbb jolmenö orszagban ez van kb.

De sajnos mi ehhez szolgalelkű teszetosza szar egy nép vagyunk, néha jo lenne ha ugy érezném jobb lenne máshol, és mégse…mert teszetosza szar vagyok
Eazzy
Ha egy valaki bejön az udvaromra és el akarja lopni a fűnyírómat, senki sem csodálkozik, ha a fejszével kergetem ki.
Ne lopjon, főleg meg tőlem ne lopjon.
A politikusoknak meg simán elnézzük, hogy kirabolnak minket. Csak ne lopna sokat, érje már be kevesebbel.
Túrót. Fejsze kellene nekik is.
Tudom, Sobri azt mondaná vágyvezérelt, idealista, vagy naiv vagyok, de vállalom a "birka" kifejezést, mert a birkák azok akik hagyják magukat így megkopasztani.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us

Szerkesztette: Eazzy

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 508 — Saturday Night Lights
https://www.reddit.com/r/hungary/comments/1d06i4m/karsai_d%C3%A1niel_poszt_pro_patria_et_libertate_%C3%A9n_a/

Más: Számomra amúgy az az elszomorító, hogy végignézem az induló pártokat, és aki alapvetően, de messze nem szélsőségesen baloldali/liberális beállítottságú (rendes definíció szerint, nem fidesz definíció szerint), az egyszerűen nem tud egyértelműen egyik mögé sem határozottan állni, mert egyik sem az.
Duff
SZDSZ, a jó választás.
Viccen kívül, még a Kutyapárt hasonlít a legjobban, de ők a helyi aktivizmusban érdekeltek.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 202
Ilyenkor kb igazolást nyer az ember mikor ezt it ledagadtcigányozza, mivel ő ezzel konkrétan üzen a híveinek, hogy nincs semmilyen párbeszéd az ellenféllel, mert ők ellenségek.
De Üzen nekem is, hogy nyugodtan dagadtcigányozzál’ tovább, mert nincs értelme a normalitásnak, a minimális tiszteletnek sem ha az egyirányú.
ozibozi
De ettől még nem a cigányozás a megfelelő szegmense az embernek, ahova a tiszteletlenségedet kellene fókuszálnod, hiszen erről az aspektusáról nem tehet. Szerencsésebb és előremutatóbb olyannal basztatni amiről tehet, és nem prosztó rasszizmussal reagálni.
Őszentsége Sobri Jóska
De a Dagadtcigányozásnak a feléről már tehet, 😂
ozibozi
a dagadt geci megállja a helyét
elvégre geci, másrészt rendszeresen fatshamingel másokat
Negritis, a vajda
Igen, Ráadásul folyamatosan zsidózik is mellé, és másokat is bujtogat rá nyilvánosan plakátol, libsizik, libernyákol.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Ilyenkor kb igazolást nyer az ember mikor ezt it ledagadtcigányozza, mivel ő ezzel konkrétan üzen a híveinek, hogy nincs semmilyen párbeszéd az ellenféllel, mert ők ellenségek.
De Üzen nekem is, hogy nyugodtan dagadtcigányozzál’ tovább, mert nincs értelme a normalitásnak, a minimális tiszteletnek sem ha az egyirányú.
ozibozi
De ettől még nem a cigányozás a megfelelő szegmense az embernek, ahova a tiszteletlenségedet kellene fókuszálnod, hiszen erről az aspektusáról nem tehet. Szerencsésebb és előremutatóbb olyannal basztatni amiről tehet, és nem prosztó rasszizmussal reagálni.
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
a dagadt geci megállja a helyét
elvégre geci, másrészt rendszeresen fatshamingel másokat

több mint 1 éve
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 125 — #NoStress
ozibozi

több mint 1 éve
több mint 1 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 796
 24.hu/belfold/2024/05/25/orban-viktor-hodmezovasarhely-kampany-mazki-zay-peter-lazar-janos/ Gyógyszereit nem vette be ma se.
Porsan
Puhos paraszt geci.
Mondom úgy, hogy amúgy MZP se a szívem csücske.

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
"Ebben a showban semmi sem hamis csak irányított..." 😔😏
több mint 1 éve
Porsan Las Vegas Raiders 233
 24.hu/belfold/2024/05/25/orban-viktor-hodmezovasarhely-kampany-mazki-zay-peter-lazar-janos/ Gyógyszereit nem vette be ma se.
több mint 1 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
 magyarnarancs.hu/belpol/magyar-peter-szerint-gyurcsany-vetett-be-fociultrakat-2006-ban-268183
Párhuzamos valóság 😀
ender1112
 media1.hu/2024/05/25/magyar-peter-interju-hvg-utolag-kihuzattak-gyurcsany-nevet-fociultra/
Fejlemény, MP rájött, nem lesznek így jók a számok, szóval ez a gyurcsányozás meg se történt 😊
ender1112
És akkor ez most pozitív vagy negatív?
Vagy az egyiknél az, a másiknál meg nem, ki érti ezt…
ozibozi
Én tudjam? Nem én látom az aktuális számokat 😀
több mint 1 éve
 magyarnarancs.hu/belpol/magyar-peter-szerint-gyurcsany-vetett-be-fociultrakat-2006-ban-268183
Párhuzamos valóság 😀
ender1112
 media1.hu/2024/05/25/magyar-peter-interju-hvg-utolag-kihuzattak-gyurcsany-nevet-fociultra/
Fejlemény, MP rájött, nem lesznek így jók a számok, szóval ez a gyurcsányozás meg se történt 😊
ender1112
És akkor ez most pozitív vagy negatív?
Vagy az egyiknél az, a másiknál meg nem, ki érti ezt…
több mint 1 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Párhuzamos valóság 😀
ender1112
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 967
Meg kell várni amíg beérik a szikra, 2046-2050 körül a már a mai tinik lesznek középkörúak és a rendszerváltás után születettek a nyuggerek akiknek nyugdíja már nem lesz. Ott eljön a fordulat.
Addig csak kibírja az ország is vlhogy
https://www.reddit.com/r/hungary/comments/1d06i4m/karsai_d%C3%A1niel_poszt_pro_patria_et_libertate_%C3%A9n_a/

Más: Számomra amúgy az az elszomorító, hogy végignézem az induló pártokat, és aki alapvetően, de messze nem szélsőségesen baloldali/liberális beállítottságú (rendes definíció szerint, nem fidesz definíció szerint), az egyszerűen nem tud egyértelműen egyik mögé sem határozottan állni, mert egyik sem az.
Duff
ozibozi
Szerintem 2050-60 körülre a Ratkó-unokák (az egyetlen generáció, akik látványosan kevesebb gyereket csináltak, mint ahányan ők voltak) ki fognak halni, így a nyugdíjkassza befizetők-ellátottak aránya talán helyreállhat kicsit.

De lehet, hogy a társadalombiztosítás nem így működik, ez most csak egy hirtelen személyes fejtegetés 😀

több mint 1 éve
Meg kell várni amíg beérik a szikra, 2046-2050 körül a már a mai tinik lesznek középkörúak és a rendszerváltás után születettek a nyuggerek akiknek nyugdíja már nem lesz. Ott eljön a fordulat.
Addig csak kibírja az ország is vlhogy

Duff

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Ön ellentmondás? 🤔

24.hu/fn/gazdasag/2024/05/24/szijjarto-peter-hell-energy-nepszerusit-fiatalok-szikszo/
KB23
Hell Energy - keresztény Magyarország...
eszmég szopogatom....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369