NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
9
6
19:00, Netflix
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Honntal nekem egyébként leginkább nem az a bajom, hogy mit mond (bár én sok dologban nem értek egyet vele, de ez van), hanem az ahogy - Czeglédivel egyetemben - borzasztó módon lealjasodik azokkal szemben akik nem értenek egyet vele. Ráadásul még hangosan büszkélkedik is ezzel.
több mint 1 éve
voksmonitoron kérdezikNe lehessen alkoholt reklámozni...mi ez a f@szság....😀?
Klaci79
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ne lehessen alkoholt reklámozni...mi ez a f@szság....😀?
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ne lehessen alkoholt reklámozni...mi ez a f@szság....😀
több mint 1 éve
Ha eddig sose hallottam az átlátszóról, de most a sok komment miatt ránézek, akkor most Hont hozott nekik egy kattintást? 😊meglepne ha nem hallottál volna mert rengetegszer hivatkoznak rájuk telexnél is meg egyéb helyeken is
bcsarli, Udvari Főkóstoló
maximum fel se tűnt hogy ők voltak
kicsit olyan mint a direkt36, hogy a cikkjeiket másodkézből olvasom kb mindig
és ez a kattintás érne is valamit, ha piaci alapon menne itthon a média és lenne reklámbevétel
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ha eddig sose hallottam az átlátszóról, de most a sok komment miatt ránézek, akkor most Hont hozott nekik egy kattintást? 😊
több mint 1 éve
Miskolcra is szívesen kitölteném, mondjuk szavaznom ott se lehetne.Nálam Alexandra tökutolsó.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2Fep%2F2024%2Fvalasztas%2F2024%2F05%2F21%2Feuropai-parlamenti-valasztasok-listavezetok-vita-kozteve-mtva-nemeth-balazs-volf-nagy-tunde%2FEz a pártállami tévé, még életükben nem csináltak ilyet.
Nem arról volt szó, hogy pártatlan műsorvezetés lesz? Ennyi erővel bayer is lehetne...hányinger
Stoki
Termelési riportok és rettegtetés, ennyit tudnak.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ha pártkötődés nem számít…háàt. Valóban, így se lett sokkal könnyebb. Mivel nem volt ilyen szituáció 2006 óta, és a nagy tévécsatornákon se nagyon van vitatkozós műsor, plusz a nagy öregek kihaltak/1000 évesek, így nagyon rutinja sincs senkinek.szerintem pártködődést figyelembe véve se sokan vannak akikre rá lehetne bíznidex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2Fep%2F2024%2Fvalasztas%2F2024%2F05%2F21%2Feuropai-parlamenti-valasztasok-listavezetok-vita-kozteve-mtva-nemeth-balazs-volf-nagy-tunde%2FErősen gondolkodnom kéne, hogy kinek van olyan szellemi és retorikai muníciója, hogy egy ilyet levezessen és ne lehessen pártkötődéssel vádolni.
Nem arról volt szó, hogy pártatlan műsorvezetés lesz? Ennyi erővel bayer is lehetne...hányinger
Stoki
MC12
Negritis, a vajda
Ezt a formátumú vitát, ezekkel a szabàlyokkal mondjuk te meg én is levezetnénk.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Leírás alapján, kb. mindegy ki vezeti.Azt a hülye picsát is oda lehetne rakni, aki azt kérdezte Karácsonytól biciklivel jött-e. Vagy a vékony Bendét.
több mint 1 éve
ez igaz, de hogy N. Balázs az egyik legtávolabb áll egy ilyentől az biztos...talán ha lenne egy Németh/Bolgár páros 😀szerintem pártködődést figyelembe véve se sokan vannak akikre rá lehetne bíznidex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2Fep%2F2024%2Fvalasztas%2F2024%2F05%2F21%2Feuropai-parlamenti-valasztasok-listavezetok-vita-kozteve-mtva-nemeth-balazs-volf-nagy-tunde%2FErősen gondolkodnom kéne, hogy kinek van olyan szellemi és retorikai muníciója, hogy egy ilyet levezessen és ne lehessen pártkötődéssel vádolni.
Stoki
MC12
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
szerintem pártködődést figyelembe véve se sokan vannak akikre rá lehetne bíznidex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2Fep%2F2024%2Fvalasztas%2F2024%2F05%2F21%2Feuropai-parlamenti-valasztasok-listavezetok-vita-kozteve-mtva-nemeth-balazs-volf-nagy-tunde%2FErősen gondolkodnom kéne, hogy kinek van olyan szellemi és retorikai muníciója, hogy egy ilyet levezessen és ne lehessen pártkötődéssel vádolni.
Stoki
MC12
több mint 1 éve
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2Fep%2F2024%2Fvalasztas%2F2024%2F05%2F21%2Feuropai-parlamenti-valasztasok-listavezetok-vita-kozteve-mtva-nemeth-balazs-volf-nagy-tunde%2FErősen gondolkodnom kéne, hogy kinek van olyan szellemi és retorikai muníciója, hogy egy ilyet levezessen és ne lehessen pártkötődéssel vádolni.
Stoki
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2Fep%2F2024%2Fvalasztas%2F2024%2F05%2F21%2Feuropai-parlamenti-valasztasok-listavezetok-vita-kozteve-mtva-nemeth-balazs-volf-nagy-tunde%2Ftelex.hu/belfold/2024/05/21/majus-30-an-a-varkert-bazarban-lesz-a-kozteve-elo-ep-valasztasi-vitaja
Stoki
Mehet mind a 11, nézők nélkül. Konkrétan semmi értelme.
Vagy annyi, hogy csinálnak bohózatot (nem lesz nehéz), hogy 26-ban senki ne kérhesse ezt Orbántól.
Szerkesztette: csipkelli
több mint 1 éve
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2Fep%2F2024%2Fvalasztas%2F2024%2F05%2F21%2Feuropai-parlamenti-valasztasok-listavezetok-vita-kozteve-mtva-nemeth-balazs-volf-nagy-tunde%2FNem arról volt szó, hogy pártatlan műsorvezetés lesz? Ennyi erővel bayer is lehetne...hányinger
több mint 1 éve
dawyd728
4 039
Imádom, amikor a leereszkedő faszoskódó kommentelők kikérik maguknak, amikor ellenük ereszkednek le és faszoskodnak, de hát így kerek a világ. Nekem Bodoky Az élet meg minden podcastben való vendégszereplése óta (covid előtt) egyik iránytűm. Már a múltheti élcelődő kommentek láttán is húztam feléjük, de ha ma nem jössz gúnyolódni valóban elfelejtettem volna. Bodoky írása pedig végleg betalált nálam. De szerintem ennyivel le is zárhatjuk.Es ez most jelent valamit, ami ezt a lekezelo, faszoskodo hangnemet indokolja? En erezzem ettol szarul magam vagy iteljelek el? Nem izgat, mint korabban is irtam, ez az egyen autonomiajanak a resze, ha nalad az atlatszo es hont bandi munkassaga osszessegeben pluszos, es nincs erre meltobb szervezet a megitelesed szerint, csinald, abszolut semmi baj vele, ugyanis en nem akarom megmondani, kinek add, nem is fogom minositeni, aki nekik adja. Ellentetben az atlatszoval btw, akik lassan a toxik parkapcsolati komm listajanak osszes elemet kipipaljak, a narcisztikus, buntudatkelto manipulacios panelektol elindulva az egyoldalu wall of textekig, ahol megprobal belegaslightingolni abba, hogy a valosaggal semmi baj, csak en ertem/gondolkozom rosszul.atlatszo.hu/impakt/2024/05/20/eltorolni-hont-andrast-de-ha-az-nem-megy-legalabb-az-atlatszot/Köszi a reklámot. Majdnem elfelejtettem a mai határidőt. Ment is a felajánlás nekik. 😊
tenor.com/bm7W6.gif
dankodavid
dawyd728
dankodavid
O1G!
több mint 1 éve
lol 71% grundtner.Nálam meglepetésre Karigeri előzi meg egy százalékkal Vitézyt (62 vs 61) 😊Nálam magasan Vitèzy nyert, mondjuk èn szavazni ott nem fogok 😏Nálam 1 százalékponttal Vitézy Karácsony előtt van, ha budapesti szavazó lennék alapból is fix rá szavaznék.
www.voksmonitor.hu/
dande2
zacknorb
r.baggio
pedig csak a biciklisávokat utálom
több mint 1 éve
Nálam meglepetésre Karigeri előzi meg egy százalékkal Vitézyt (62 vs 61) 😊Nálam magasan Vitèzy nyert, mondjuk èn szavazni ott nem fogok 😏Nálam 1 százalékponttal Vitézy Karácsony előtt van, ha budapesti szavazó lennék alapból is fix rá szavaznék.
www.voksmonitor.hu/
dande2
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Biztos nem szavazok ezek közül egyikre se, de azért kiváncsiságból megcsináltam: Vitézy 60
Grundtner 58
Geri 48
Szandi 40
😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
És azzal mi változna, mikor rendeleti kormányzás van?A te logikád szerint (mivel hiányoznak az egyenlő feltételek) az ellenzéki bojkott marad az egyetlen megoldás.De ez csúsztatás, mert azt se figyelembe, hogy folyamat ment a karaktergyilkolás, a média kisajátítása és a folyamatos uszítás.A Fidesz egyoldalúan változtatott a játékszabályokon, ezt tudjuk. Az ellenzék erre 2022-re találta meg az ellenszert, ami nem működött.De ezt tudod, hogy baromság és alapvetően nem így kellene működnie.Nyugatival beszélgetést a kétharmadról korábban annyival elintéztem, hogy a kormánypárt egységes, az ellenzék megosztott.Persze h tudom.Tudod milyen szar egy ilyen beszélgetés? Az ember mégis csak magyar, és magára veszi. Mert neked egyértelmű, de egy külföldi nem érti mi megy itthon, és mi az oka hogy 3. kétharmadot töltik, persze 10 perc után már értik, akkor lepődnek meg hogy lehet ilyet megcsinálni az EU-ban."A Külügyminisztériumot ért orosz hekkertámadással kapcsolatban Hegedűs azt mondja: csak formálisan volt az, a releváns magyar vezetőknek tudniuk kellett róla. Nem hiba történt, hanem magas szintű magyar és orosz politikai vezetés közötti információ-átadás. Az orosz részről megszerezni kívánt adatok nem a magyar külpolitikára vonatkoztak, hanem a minisztériumon napi szinten átmenő nagyon értékes NATO és EU-s információkra, amelyek így lehívhatóvá és elérhetővé váltak az orosz fél számára. Így Magyarország a nyugati szövetségi rendszerrel szemben az orosz hibrid hadviselés önkéntes ötödik hadoszlopává vált."Miért, nem az?
www.szabadeuropa.hu/.../hegedus.../32953694.html
Amennyiben valóban ez történt, akkor a helyzet sokkal súlyosabb, mint azt bárki is feltételezi. Ez ugyanis azt jelenti, hogy a magyar kormány árulást hajtott végre a szövetségeseinkkel szemben és tevőlegesen hozzájárult Putyin ukrajnai háborújának megindításához.
(Majd pedig a csúcson megkötött gáz szerződéssel anyagilag is finanszírozta azt.)
Kard...
Annyira jó lesz a franciákhoz menni két hét múlva, biztos előkerül a politika és hallgathatom majd tőlük is mekkora szar Orbán...
Nomac
Nem tesznek egyenlőségjelet közéd meg a vezetők közé.
Lúdas Solymi
Nomac
Ilyenkor el lehet röviden magyarázni hogyan és miért jött össze a kétharmad és h miért szeretik az emberek a kommunizmust.
És aztán fel lehet nekik hozni Trianont, '56-ot és azt, hogy '90-en után hány céget raboltak le a nyugatiak és azt, hogy a nagy uniós vezetők mégis miért hagyták ezt eddig OV-nak.
Szal lehet nekik mondani, hogy ebben az egészben az ő országuk is jócskán benne van a többivel együtt.
Lúdas Solymi
2022-ig működött, azóta nincs mit mondanom.
Dzsokijuing
Már az, hogy csak egy kör van és a nagyobb többet visz elv is nekik játszik.
Nem lett volna meg a kétharmad ennyiszer, ha az lett volna mint korábban, hogy mindenki megkapja a maga szavazatát, aztán ha kell koalícióra lépnek.
Úgy még egy összefogás is jobban működött volna vagy épp a DK nem lett volna bevéve, stb.
És igen, mondhatod azt, hogy most is ugyanezt kellene csinálniuk csak egyszerűsödött a helyzet, viszont ez hibás megközelítés.
Lúdas Solymi
Erre jön MP, aki 2026-ban az addigra maradvány ellenzékkel koordinációban fog nekimenni a választásnak.
A cél eddig is, ezután is ugyanaz: lehetőség szerint az összes szavazat hasznosítása. Hogy ez két év múlva mire lesz elég, meglátjuk.
Dzsokijuing
Ne csináljunk már úgy, mintha egyenlő feltételek lennének mindkét oldalon.
Lúdas Solymi
Az ekkora súlyú döntés meghozatala viszont egységes kiállást feltételezne és első lépésként a rendszert legitimáló Alaptörvény elutasítását.
Dzsokijuing
Vagy éppenséggel mintha akkor nem hoznának olyan törvényt ami legitimálná a működésüket?
Lásd, ami volt a választások után, hogy most bemenjenek-e vagy sem (most tekintsünk el attól, hogy pénzt kapnak érte).
Mi történt volna, hogyha nem veszik fel a munkát a Parlamentben? Változott volna valami?
több mint 1 éve
A te logikád szerint (mivel hiányoznak az egyenlő feltételek) az ellenzéki bojkott marad az egyetlen megoldás.De ez csúsztatás, mert azt se figyelembe, hogy folyamat ment a karaktergyilkolás, a média kisajátítása és a folyamatos uszítás.A Fidesz egyoldalúan változtatott a játékszabályokon, ezt tudjuk. Az ellenzék erre 2022-re találta meg az ellenszert, ami nem működött.De ezt tudod, hogy baromság és alapvetően nem így kellene működnie.Nyugatival beszélgetést a kétharmadról korábban annyival elintéztem, hogy a kormánypárt egységes, az ellenzék megosztott.Persze h tudom.Tudod milyen szar egy ilyen beszélgetés? Az ember mégis csak magyar, és magára veszi. Mert neked egyértelmű, de egy külföldi nem érti mi megy itthon, és mi az oka hogy 3. kétharmadot töltik, persze 10 perc után már értik, akkor lepődnek meg hogy lehet ilyet megcsinálni az EU-ban."A Külügyminisztériumot ért orosz hekkertámadással kapcsolatban Hegedűs azt mondja: csak formálisan volt az, a releváns magyar vezetőknek tudniuk kellett róla. Nem hiba történt, hanem magas szintű magyar és orosz politikai vezetés közötti információ-átadás. Az orosz részről megszerezni kívánt adatok nem a magyar külpolitikára vonatkoztak, hanem a minisztériumon napi szinten átmenő nagyon értékes NATO és EU-s információkra, amelyek így lehívhatóvá és elérhetővé váltak az orosz fél számára. Így Magyarország a nyugati szövetségi rendszerrel szemben az orosz hibrid hadviselés önkéntes ötödik hadoszlopává vált."Miért, nem az?
Amennyiben valóban ez történt, akkor a helyzet sokkal súlyosabb, mint azt bárki is feltételezi. Ez ugyanis azt jelenti, hogy a magyar kormány árulást hajtott végre a szövetségeseinkkel szemben és tevőlegesen hozzájárult Putyin ukrajnai háborújának megindításához.
(Majd pedig a csúcson megkötött gáz szerződéssel anyagilag is finanszírozta azt.)
Kard...
Annyira jó lesz a franciákhoz menni két hét múlva, biztos előkerül a politika és hallgathatom majd tőlük is mekkora szar Orbán...
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Ilyenkor el lehet röviden magyarázni hogyan és miért jött össze a kétharmad és h miért szeretik az emberek a kommunizmust.
És aztán fel lehet nekik hozni Trianont, '56-ot és azt, hogy '90-en után hány céget raboltak le a nyugatiak és azt, hogy a nagy uniós vezetők mégis miért hagyták ezt eddig OV-nak.
Szal lehet nekik mondani, hogy ebben az egészben az ő országuk is jócskán benne van a többivel együtt.
Lúdas Solymi
Dzsokijuing
Nem lett volna meg a kétharmad ennyiszer, ha az lett volna mint korábban, hogy mindenki megkapja a maga szavazatát, aztán ha kell koalícióra lépnek.
Úgy még egy összefogás is jobban működött volna vagy épp a DK nem lett volna bevéve, stb.
És igen, mondhatod azt, hogy most is ugyanezt kellene csinálniuk csak egyszerűsödött a helyzet, viszont ez hibás megközelítés.
Lúdas Solymi
Erre jön MP, aki 2026-ban az addigra maradvány ellenzékkel koordinációban fog nekimenni a választásnak.
A cél eddig is, ezután is ugyanaz: lehetőség szerint az összes szavazat hasznosítása. Hogy ez két év múlva mire lesz elég, meglátjuk.
Dzsokijuing
Lúdas Solymi
Az ekkora súlyú döntés meghozatala viszont egységes kiállást feltételezne és első lépésként a rendszert legitimáló Alaptörvény elutasítását.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
KG87, VD79 és még a Mi Hazánk is beelőzte Alexandrát 30 körül.Egyezzünk ki döntetlenben 😊
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Es ez most jelent valamit, ami ezt a lekezelo, faszoskodo hangnemet indokolja? En erezzem ettol szarul magam vagy iteljelek el? Nem izgat, mint korabban is irtam, ez az egyen autonomiajanak a resze, ha nalad az atlatszo es hont bandi munkassaga osszessegeben pluszos, es nincs erre meltobb szervezet a megitelesed szerint, csinald, abszolut semmi baj vele, ugyanis en nem akarom megmondani, kinek add, nem is fogom minositeni, aki nekik adja. Ellentetben az atlatszoval btw, akik lassan a toxik parkapcsolati komm listajanak osszes elemet kipipaljak, a narcisztikus, buntudatkelto manipulacios panelektol elindulva az egyoldalu wall of textekig, ahol megprobal belegaslightingolni abba, hogy a valosaggal semmi baj, csak en ertem/gondolkozom rosszul.atlatszo.hu/impakt/2024/05/20/eltorolni-hont-andrast-de-ha-az-nem-megy-legalabb-az-atlatszot/Köszi a reklámot. Majdnem elfelejtettem a mai határidőt. Ment is a felajánlás nekik. 😊
tenor.com/bm7W6.gif
dankodavid
dawyd728
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 1 éve
De ez csúsztatás, mert azt se figyelembe, hogy folyamat ment a karaktergyilkolás, a média kisajátítása és a folyamatos uszítás.A Fidesz egyoldalúan változtatott a játékszabályokon, ezt tudjuk. Az ellenzék erre 2022-re találta meg az ellenszert, ami nem működött.De ezt tudod, hogy baromság és alapvetően nem így kellene működnie.Nyugatival beszélgetést a kétharmadról korábban annyival elintéztem, hogy a kormánypárt egységes, az ellenzék megosztott.Persze h tudom.Tudod milyen szar egy ilyen beszélgetés? Az ember mégis csak magyar, és magára veszi. Mert neked egyértelmű, de egy külföldi nem érti mi megy itthon, és mi az oka hogy 3. kétharmadot töltik, persze 10 perc után már értik, akkor lepődnek meg hogy lehet ilyet megcsinálni az EU-ban."A Külügyminisztériumot ért orosz hekkertámadással kapcsolatban Hegedűs azt mondja: csak formálisan volt az, a releváns magyar vezetőknek tudniuk kellett róla. Nem hiba történt, hanem magas szintű magyar és orosz politikai vezetés közötti információ-átadás. Az orosz részről megszerezni kívánt adatok nem a magyar külpolitikára vonatkoztak, hanem a minisztériumon napi szinten átmenő nagyon értékes NATO és EU-s információkra, amelyek így lehívhatóvá és elérhetővé váltak az orosz fél számára. Így Magyarország a nyugati szövetségi rendszerrel szemben az orosz hibrid hadviselés önkéntes ötödik hadoszlopává vált."Miért, nem az?
Kard...
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Dzsokijuing
Lúdas Solymi
Dzsokijuing