NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
34
9
19:00, Netflix
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Mimagyarok szent anyaföldjét gonosz idegeneknek átjátszani?Azèrt az kemèny lenne ha igaz amit Dobrev nyanya állít ès Sulyok is bedőlne....Korrupcióval nem lehet embert buktatni a NER-ben. A moslék arra nem is rezonál.
dande2
FLZOLI
Inkább Sulyok a gond, annyira súlytalan senki a pali.
több mint 1 éve
Azèrt az kemèny lenne ha igaz amit Dobrev nyanya állít ès Sulyok is bedőlne....Korrupcióval nem lehet embert buktatni a NER-ben. A moslék arra nem is rezonál.
dande2
több mint 1 éve
„Gondolkodtunk rajta, hogy Le Marietta is kifesti magát, és részt vesz az MTVA által szervezett úgynevezett EP-listavezetői vitán. Végül úgy gondoltuk, hogy jobb, ha az állítólagos viccpárt mégsem vesz részt ebben a bohózatban” - jelentette be a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Szerintük „az állami propagandatévé nem is vitát szervez a megszabott körülményekkel, hanem előrehozta a szilveszteri adásból a kabaréműsort, és elvárja, hogy biodíszletként szolgáljunk ehhez.”
thumbs up
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Kicsit szemlesütve mesélem emlékezetből, hogy 17 körül voltam és nagy fideszes volt a matektanár, ha pedig nem akartunk tanulni, az én dolgom volt, hogy kicsit vitázzak vele. Persze elég volt az öreglánynak megemlíteni csak egy-egy politikai témát és máris a plafonon volt, szídta a komcsikat meg mindenkit aki bántotta a Viktort (aki már addigra túl volt a pálforduláson)...pedig ez már nem ma volt, de 14-15 éves korom óta érdekel a politika. Bár lassan inkább múltidő, ez a mai politika már nem érdekel igazán, csak abban bízom, hogy "Jó lesz".Az valami speciális iskola lehetett, mert 25 éves év alatt nagyítóval kell keresni azokat, akiket érdekel. Nyilván a megélhetésiek kivételek.12-14 éves korom óta téma volt az osztályban a politika. szóval ja, eléggé tisztában voltam a dolgokkalMert te ennyi évesen tisztában voltál/érdekelt?www.youtube.com/watch?v=413G09DX0Hs Felhívnám a figyelmet a vörös nőre."Legyen Lajos!"
Porsan
egyszerre vicces, meg basszameg, hogy ezek a fiatalok, akik valószínűleg szavazhatnak ennyire nincsenek tisztában, hogy mi történik a politikában az elmúlt 3 hónapban.
Fontos_Vidra
ender1112
Fontos_Vidra
ender1112
több mint 1 éve
444.hu/2024/05/22/magyar-peter-szerint-a-momentum-bunben-fogantmondjuk itt megint szépen mutatja hogy a NER neki tökéletesen megfelel
Nem igazán értem, hogy állnak a számok.
ender1112
csak az zavarja hogy nem ő ül benne
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Az valami speciális iskola lehetett, mert 25 éves kor alatt nagyítóval kell keresni azokat, akiket érdekel. Nyilván a megélhetésiek kivételek.12-14 éves korom óta téma volt az osztályban a politika. szóval ja, eléggé tisztában voltam a dolgokkalMert te ennyi évesen tisztában voltál/érdekelt?www.youtube.com/watch?v=413G09DX0Hs Felhívnám a figyelmet a vörös nőre."Legyen Lajos!"
Porsan
egyszerre vicces, meg basszameg, hogy ezek a fiatalok, akik valószínűleg szavazhatnak ennyire nincsenek tisztában, hogy mi történik a politikában az elmúlt 3 hónapban.
Fontos_Vidra
ender1112
Fontos_Vidra
Szerkesztette: ender1112
több mint 1 éve
index.hu/belfold/2024/05/22/dobrev-klara-demokratikus-koalicio-sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-termofold/Azèrt az kemèny lenne ha igaz amit Dobrev nyanya állít ès Sulyok is bedőlne....Valami bővebb forrás ehhez?
dande2
Nomac
több mint 1 éve
12-14 éves korom óta téma volt az osztályban a politika. szóval ja, eléggé tisztában voltam a dolgokkalMert te ennyi évesen tisztában voltál/érdekelt?www.youtube.com/watch?v=413G09DX0Hs Felhívnám a figyelmet a vörös nőre."Legyen Lajos!"
Porsan
Fontos_Vidra
ender1112
több mint 1 éve
Azèrt az kemèny lenne ha igaz amit Dobrev nyanya állít ès Sulyok is bedőlne....Valami bővebb forrás ehhez?
dande2
több mint 1 éve
Azèrt az kemèny lenne ha igaz amit Dobrev nyanya állít ès Sulyok is bedőlne....
több mint 1 éve
444.hu/2024/05/22/magyar-peter-szerint-a-momentum-bunben-fogantNem igazán értem, hogy állnak a számok.
több mint 1 éve
Ahogy írtam, sok dologban más a véleményem. De ha ő így gondolja, akkor hajrá, beszéljen hülyeségeket. Viszont egy paraszt tud lenni átlagemberekkel, ami engem valahogy jobban zavar.Honntal nekem egyébként leginkább nem az a bajom, hogy mit mond (bár én sok dologban nem értek egyet vele, de ez van), hanem az ahogy - Czeglédivel egyetemben - borzasztó módon lealjasodik azokkal szemben akik nem értenek egyet vele. Ráadásul még hangosan büszkélkedik is ezzel.nem azzal van a baj, amit mond? amikor ilyen baromságokat hangoztat mind az Ötben mind facebookon, hogy MP-nek azért van olyan sok like-ja, mert az EP jelöltje a Meta jogtanácsosa és ezért meg van javára hackelve a facebook algoritmusa. meg hogy MP azért lépett vissza a megyei listák állításától, mert egyik megyében sem tudta összeszedni a szükséges ajánlásokat (ez sok megyében 700-800 ajánlást jelent), miközben minden megyeszékhelyen kiment eddig legalább ezer ember a rendezvényére. aztán kifejtette, hogy szerinte a kegyelmi döntést belülről szivárogtatták ki, mert olyan nincs, hogy egy vidéki ügyvéd reggelente a bírósági határozatok folyóiratot olvassa. mondta mindezt jogvégzettként.
zinedine5
deyell
több mint 1 éve
hát a csávó tényleg úgy néz ki, mint akinek az összes életcélja és figyelme kimerül minél több gádzsi levarrásábanJó hát pár suttyóból nem érdemes kiindulni egyik korosztályban sem.www.youtube.com/watch?v=413G09DX0Hs Felhívnám a figyelmet a vörös nőre."Legyen Lajos!"
Porsan
Fontos_Vidra
Jughead
több mint 1 éve
youtu.be/KaQlO8LQ8mM?si=gKuf5TiS4RsIqXKZm.hvg.hu/itthon/20240522_titkosszolgalat-kulugy-orosz-hackeles-fejlesztesEz már az ilyen no comment kategória.
Itt már tényleg semminek nincs semmilyen következménye, 2022-ben nem "hazudtak reggel, délben és este", hanem szisztematikus hazaárulást követett el kormányunk, ezt nem lehet máshogy megfogalmazni
r.baggio
Amadeus von Dollárbaloldal
Sikerült!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Jó hát pár suttyóból nem érdemes kiindulni egyik korosztályban sem.www.youtube.com/watch?v=413G09DX0Hs Felhívnám a figyelmet a vörös nőre."Legyen Lajos!"
Porsan
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
m.hvg.hu/itthon/20240522_titkosszolgalat-kulugy-orosz-hackeles-fejlesztesEz már az ilyen no comment kategória.
Itt már tényleg semminek nincs semmilyen következménye, 2022-ben nem "hazudtak reggel, délben és este", hanem szisztematikus hazaárulást követett el kormányunk, ezt nem lehet máshogy megfogalmazni
r.baggio
több mint 1 éve
Mert te ennyi évesen tisztában voltál/érdekelt?www.youtube.com/watch?v=413G09DX0Hs Felhívnám a figyelmet a vörös nőre."Legyen Lajos!"
Porsan
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=413G09DX0Hs Felhívnám a figyelmet a vörös nőre."Legyen Lajos!"
Porsan
több mint 1 éve
m.hvg.hu/itthon/20240522_titkosszolgalat-kulugy-orosz-hackeles-fejlesztesItt már tényleg semminek nincs semmilyen következménye, 2022-ben nem "hazudtak reggel, délben és este", hanem szisztematikus hazaárulást követett el kormányunk, ezt nem lehet máshogy megfogalmazni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Honntal nekem egyébként leginkább nem az a bajom, hogy mit mond (bár én sok dologban nem értek egyet vele, de ez van), hanem az ahogy - Czeglédivel egyetemben - borzasztó módon lealjasodik azokkal szemben akik nem értenek egyet vele. Ráadásul még hangosan büszkélkedik is ezzel.nem azzal van a baj, amit mond? amikor ilyen baromságokat hangoztat mind az Ötben mind facebookon, hogy MP-nek azért van olyan sok like-ja, mert az EP jelöltje a Meta jogtanácsosa és ezért meg van javára hackelve a facebook algoritmusa. meg hogy MP azért lépett vissza a megyei listák állításától, mert egyik megyében sem tudta összeszedni a szükséges ajánlásokat (ez sok megyében 700-800 ajánlást jelent), miközben minden megyeszékhelyen kiment eddig legalább ezer ember a rendezvényére. aztán kifejtette, hogy szerinte a kegyelmi döntést belülről szivárogtatták ki, mert olyan nincs, hogy egy vidéki ügyvéd reggelente a bírósági határozatok folyóiratot olvassa. mondta mindezt jogvégzettként.
zinedine5
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Ez jó móka lesz.telex.hu/zacc/2024/05/21/magyar-peter-kiberelte-a-felcsuti-kisvasutat
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Igen, pontosan. 😊voksmonitoron kérdezikNe lehessen alkoholt reklámozni...mi ez a f@szság....😀?
Klaci79
Negritis, a vajda
NB2
több mint 1 éve
TE 😀dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2Fep%2F2024%2Fvalasztas%2F2024%2F05%2F21%2Feuropai-parlamenti-valasztasok-listavezetok-vita-kozteve-mtva-nemeth-balazs-volf-nagy-tunde%2FErősen gondolkodnom kéne, hogy kinek van olyan szellemi és retorikai muníciója, hogy egy ilyet levezessen és ne lehessen pártkötődéssel vádolni.
Nem arról volt szó, hogy pártatlan műsorvezetés lesz? Ennyi erővel bayer is lehetne...hányinger
Stoki
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.