NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
76
13
19:00, Netflix
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Teljesen egyetértek mindenben, én csak azt nem értem, hogy miért próbáltok győzködni valakit, aki szemmel láthatóan szintén NER párti.."Egy bűnben fogant pártéra sem."Lehet keretezni a Momentum sztorit ízlés szerint, de az igazság az, hogy egy kibaszott nagy kihagyott ziccer és lebőgés lett belőlük is.
rengeteg ellenzékinek volt pozitív élmény a nolimpia mikor sikerült valamiben elgáncsolnia NERt
azt az élményt nevezte bűnnek
annak a 260ezer aláírónak az összefogását
és redditen is meg facebookon is volt "backlash"
Negritis, a vajda
Pedig nekik is megvolt az a kiégett ellenzéki választók által gerjesztett óriáshullámuk, amire fel lehett volna ülni a NOlimpia után, ami megvolt az előválasztás után MZPnek is, és amit most épp MP lovagol meg kifogástalanul.
Nem éltek vele.
Kihívták az elmúlt 30 év rendszerét, majd összebútoroztak a DK-val, azzal a mantrával, hogy a fidesz ellen máshogy nem lehet, mert szükség van a kormányváltáshoz a DK szavazóira is, közben meg a lófaszt.
Közben meg ők is megélhetési politikussá váltak, belesimultak az ellenzéki maszlagba, és a NOlimpia után 7 év alatt nem csináltak lófaszt se.
Vidéki hálózatot nem építettek, és kvázi ügyük se volt több.
Az egyetlen céllá az vált, hogy a párt prominens 5-7 tagjának legyen meg parlamenti kifizetőhelye, a 2 csajnak meg az EPben ugyanez.
Nem kár értük
----
MZP nagyon hasonló utat járt be, kihívta az elitet, a hullám őt is felkapta, majd leült velük egyezkedni a saját frakciójáról. Neki is ez lett a vége, ő sem ismerte fel, hogy miért is kapott annyi szavazatot az előválasztáson, hogy az első lépésben ki kellett volna vágnia a DK-t a nagy összefogásból, hogy megvolt a felhatalmazása ahhoz, hogy párt nélkül is diktáljon a bukott pártoknak, hogy ne csendben nézze, ahogy megfúrják a hajóját ami aztán elsüllyed.
----
És itt van MP aki érti az ellenzéki néplelket. Meg a kiábrándult fideszes néplelket.
Végre jött valaki aki nem azzal a kurva mantrával traktál, hogy össze kell fogni a DK-val, mert a szavazóik nélkül nincs kormányváltás.
Meg hogy össze kell fogni mindenkinek, mert csak így lehet a fideszt leváltani, főleg miután ez a csodarecept 14-ben 18-ban és 22-ben is kétharmaddal kapott ki.
Aki értette, hogy a kiábrándult fideszesek azok nem az ellenzékben vannak elszórva, hanem még mindig fidesz szavazók.
Aki azt mondta, fakoff van az összes ellenzéki ingyenélő faszkalapnak, akik 14 éve veszik fel a fizetést a parlamentben miközben lófaszt se csinálnak.
Pedig akármelyik feltúrhatta volna az országot a másfél évized alatt ugyanígy.
(Egyedül a DK épített valóban pártot, meg vidéki szervezetet, de ők meg bár ne tették volna.)
És ez a hozzáállás kurva menő.
Az is tetszik, hogy nem megy bele az MTVA felháborító játékába, a 11 csapatos 8 perces pamfletbe.
(Innen pacsi a kutyáknak, hogy ők is kihagyják ezt a remek lehetőséget.)
----
Én nagyon várom már a pillanatot, hogy megdöntse az Orbán-királyságot, hogy aztán egy demokratikusabb országban nyugodtan szavazhassak nem rá, hanem valaki másra, akivel még jobban tudok azonosulni - vagy akár a kutyapártra.
De ehhez most rajta keresztül vezet az út, ha tetszik ha nem.
Lehet nagyítóval keresni a csávó hibáit, mert van benne bőven, de (egyet értek pár előttem szólóval): aki emiatt leszavaz mondjuk Schmidt Mária fiára, vagy Apró Antal unokájára, azt igazából zavarja annyira a NER.
Jelenleg az a realitás, hogy az MKKP nem tudja megdönteni a NER-t.
26-ban se meg 30-ban se.
Dorbrev se tudja.
Jakab se tudja.
Ungár se tudja.
Meg nem is akarja.
Nincs más lehetőség.
akdestroyer
több mint 1 éve
Ekézik a köztévét, hogy ilyen formában rendezik meg a vitát, de kérdezem, hogy milyen más formában lehetne még megrendezni?11 listaállító párt, hogyan szelektálnának közöttük, hogy ne érje őket az önkényesség vádja?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
dawyd728
4 039
Én aláírtam azért, h legyen vita. Nem lett. Ez nem a Momentum hibája. Ettől még én nem azért írtam alá, h ne legyen olimpia. Szerintem rengetegen vagyunk ezzel így. Én nekem Momentum semmilyen élményt nem adott. Sőt inkább rossz szájízt, h úgy narrálta az aláírásom, mintha büszke olimpiaellenes lennék. Emiatt nálam is a fogantatása, ha nem is ennyire negatív, ahogy MP beszél róluk, de az a csoda pozitív élmény sincs egyáltalán.milyen kárt, ha egyszer a hvg interjúban is ezt mondta, csak a 444 nem idézte be a teljes szöveget?"Egy bűnben fogant pártéra sem."
deyell
rengeteg ellenzékinek volt pozitív élmény a nolimpia mikor sikerült valamiben elgáncsolnia NERt
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Fú a Jólvanezígy 324-ből Csoki monológja mennyire a szívemből szólt basszus!!!
több mint 1 éve
Momentum az a párt, ami 2 jelentős politikai "teljesítményt" mutathat fel. Egyik a NOlimpia, a másik az EU-s források blokkolása (legalábbis erősen lobbiztak kint mellette). Az olimpia ellen az volt az érv, h belerokkanna az ország ezért muszáj megakadályozni, ellenben azóta simán kivéreztetnék az országot az EU-s pénzek zárolásával, ha ezzel megbuktathatják a kormányt. Csak én érzem ezt önellentmondásnak?milyen kárt, ha egyszer a hvg interjúban is ezt mondta, csak a 444 nem idézte be a teljes szöveget?"Egy bűnben fogant pártéra sem."
deyell
Negritis, a vajda
Tudom, tudom, azt a pénzt ellopná a Fidesz, de azért mégiscsak pörgetné picit a magyar gazdaságot és csurranna a piramis legaljára, a közemberekhez is vmi. Ha így haladunk, akkor lehet véglegesen bukja ezen pénzek egy részét vagy egészét a magyar állam.
Sok mindennel nem értek egyet MP-vel, de abban igen, hogy Momentumért nem kár, mivel ez a rombolós, EU-nak árulkodó politikájuk nem vezet sehova. Ha a NER-t le akarja bárki is váltani, akkor azt belföldön kell építkezni, nem Brüsszelből várni a csodát.
| side note: 1,5 éve randizgattam egy sokad vonalbeli Momentumos politikus csajjal és hát az egyik ok, ami miatt nem működött a dolog az a politika volt, szóval lehet emiatt is vagyok negatívan elfogult velük |
több mint 1 éve
Fiatalember még, lehet 6 év múlva is akár góré/vagy nem/ mikor már a döbrögi oda veszik’Mellesleg a DK lófaszt sem épített vidéken, csak lenyúlták/bezsarolták/
az MSZP/mszmp volt helyi szervezeteit és az indulásnál felhasználták a szadesz árvákat, maradék sajtósokat stb.
Ezzel a legerősebb ellenzék lettek,
jól fizető önkoris meg tanácsadói meg bizottsági helyekkel stb.
Erre most hirtelen beleszartak a ventillátorba és nem hagyják abba,
Idáig mindig gyorsan lekapcsolták azt a ventillátort, most meg csak egyre gyorsabban pörög tovább.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
"Egy bűnben fogant pártéra sem."Lehet keretezni a Momentum sztorit ízlés szerint, de az igazság az, hogy egy kibaszott nagy kihagyott ziccer és lebőgés lett belőlük is.
Negritis, a vajda
Pedig nekik is megvolt az a kiégett ellenzéki választók által gerjesztett óriáshullámuk, amire fel lehett volna ülni a NOlimpia után, ami megvolt az előválasztás után MZPnek is, és amit most épp MP lovagol meg kifogástalanul.
Nem éltek vele.
Kihívták az elmúlt 30 év rendszerét, majd összebútoroztak a DK-val, azzal a mantrával, hogy a fidesz ellen máshogy nem lehet, mert szükség van a kormányváltáshoz a DK szavazóira is, közben meg a lófaszt.
Közben meg ők is megélhetési politikussá váltak, belesimultak az ellenzéki maszlagba, és a NOlimpia után 7 év alatt nem csináltak lófaszt se.
Vidéki hálózatot nem építettek, és kvázi ügyük se volt több.
Az egyetlen céllá az vált, hogy a párt prominens 5-7 tagjának legyen meg parlamenti kifizetőhelye, a 2 csajnak meg az EPben ugyanez.
Nem kár értük
----
MZP nagyon hasonló utat járt be, kihívta az elitet, a hullám őt is felkapta, majd leült velük egyezkedni a saját frakciójáról. Neki is ez lett a vége, ő sem ismerte fel, hogy miért is kapott annyi szavazatot az előválasztáson, hogy az első lépésben ki kellett volna vágnia a DK-t a nagy összefogásból, hogy megvolt a felhatalmazása ahhoz, hogy párt nélkül is diktáljon a bukott pártoknak, hogy ne csendben nézze, ahogy megfúrják a hajóját ami aztán elsüllyed.
----
És itt van MP aki érti az ellenzéki néplelket. Meg a kiábrándult fideszes néplelket.
Végre jött valaki aki nem azzal a kurva mantrával traktál, hogy össze kell fogni a DK-val, mert a szavazóik nélkül nincs kormányváltás.
Meg hogy össze kell fogni mindenkinek, mert csak így lehet a fideszt leváltani, főleg miután ez a csodarecept 14-ben 18-ban és 22-ben is kétharmaddal kapott ki.
Aki értette, hogy a kiábrándult fideszesek azok nem az ellenzékben vannak elszórva, hanem még mindig fidesz szavazók.
Aki azt mondta, fakoff van az összes ellenzéki ingyenélő faszkalapnak, akik 14 éve veszik fel a fizetést a parlamentben miközben lófaszt se csinálnak.
Pedig akármelyik feltúrhatta volna az országot a másfél évized alatt ugyanígy.
(Egyedül a DK épített valóban pártot, meg vidéki szervezetet, de ők meg bár ne tették volna.)
És ez a hozzáállás kurva menő.
Az is tetszik, hogy nem megy bele az MTVA felháborító játékába, a 11 csapatos 8 perces pamfletbe.
(Innen pacsi a kutyáknak, hogy ők is kihagyják ezt a remek lehetőséget.)
----
Én nagyon várom már a pillanatot, hogy megdöntse az Orbán-királyságot, hogy aztán egy demokratikusabb országban nyugodtan szavazhassak nem rá, hanem valaki másra, akivel még jobban tudok azonosulni - vagy akár a kutyapártra.
De ehhez most rajta keresztül vezet az út, ha tetszik ha nem.
Lehet nagyítóval keresni a csávó hibáit, mert van benne bőven, de (egyet értek pár előttem szólóval): aki emiatt leszavaz mondjuk Schmidt Mária fiára, vagy Apró Antal unokájára, azt igazából zavarja annyira a NER.
Jelenleg az a realitás, hogy az MKKP nem tudja megdönteni a NER-t.
26-ban se meg 30-ban se.
Dorbrev se tudja.
Jakab se tudja.
Ungár se tudja.
Meg nem is akarja.
Nincs más lehetőség.
több mint 1 éve
valóban hülyeségeket beszél és még egy arrogáns paraszt is. de nem ez a legirritálóbb benne. hanem mindig, amikor felbukkan egy új közéleti szereplő, aki a fideszt kritizálja, legyen az politikus vagy sem, Hont egyből elkezdeni támadni minden mondvacsinált indokkal. először MZP-t támadta, ő politikus volt. aztán MP-t már rögtön az első partizános interjú után, amikor még nem lehetett tudni, hogy elindul a fidesz ellen, meg úgy nagyjából semmi sem volt ismert róla, azt leszámítva hogy VJ férje és NER-es cégvezető volt.Ahogy írtam, sok dologban más a véleményem. De ha ő így gondolja, akkor hajrá, beszéljen hülyeségeket. Viszont egy paraszt tud lenni átlagemberekkel, ami engem valahogy jobban zavar.Honntal nekem egyébként leginkább nem az a bajom, hogy mit mond (bár én sok dologban nem értek egyet vele, de ez van), hanem az ahogy - Czeglédivel egyetemben - borzasztó módon lealjasodik azokkal szemben akik nem értenek egyet vele. Ráadásul még hangosan büszkélkedik is ezzel.nem azzal van a baj, amit mond? amikor ilyen baromságokat hangoztat mind az Ötben mind facebookon, hogy MP-nek azért van olyan sok like-ja, mert az EP jelöltje a Meta jogtanácsosa és ezért meg van javára hackelve a facebook algoritmusa. meg hogy MP azért lépett vissza a megyei listák állításától, mert egyik megyében sem tudta összeszedni a szükséges ajánlásokat (ez sok megyében 700-800 ajánlást jelent), miközben minden megyeszékhelyen kiment eddig legalább ezer ember a rendezvényére. aztán kifejtette, hogy szerinte a kegyelmi döntést belülről szivárogtatták ki, mert olyan nincs, hogy egy vidéki ügyvéd reggelente a bírósági határozatok folyóiratot olvassa. mondta mindezt jogvégzettként.
zinedine5
deyell
zinedine5
de a legfelháborítóbb számomra talán az volt, amikor a kegyelmi ügyet kiszivárogtató ügyvédet támadta, aki Vidéki prókátor néven posztol facebookon. amikor kirobbant a kegyelmi ügy egyből a kiszivárogtatót próbálta hitelteleníteni. ahogy a Varga Juditos hangfelvétel tartalmára sem reagált, hanem azóta is arról vekeng, hogy mekkora szar alak, aki felveszi a feleségét. én még a Megafonosokat is jobban tisztelem, mint Hontot, azok legalább felvállaltan nyomják a fideszpropagandát, csak arról hazudnak, hogy mindezt nem közpénzből teszik. Hont meg játssza a független ellenzéki szerepét, közben csak az a célja, hogy a fidesz ellenfeleit befeketítse, meg hogy az apátiát gerjessze az ellenzéki szavazók között. emellett a tenyérbemászó görény stílusa csak a jéghegy csúcsa.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
milyen kárt, ha egyszer a hvg interjúban is ezt mondta, csak a 444 nem idézte be a teljes szöveget?"Egy bűnben fogant pártéra sem."
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
milyen kárt, ha egyszer a hvg interjúban is ezt mondta, csak a 444 nem idézte be a teljes szöveget?menteni kell a károkat amíg még csak kicsi a repedésezt írta Donáthnak facebookon: "Ahogy már korábban leírtam, Önök nem csak a népszavazásért kampányoltak, hanem az olimpia ellen is (Nolimpia). A népszavazással semmi gond nincs és őszintén sajnálom, hogy a Fidesz azt ellehetetlenítette és hogy érdemi vita végül nem is volt a rendezésről. Én úgy hiszem, hogy egy olimpia rendezés valóban nemzeti ügy lehetett volna, természetesen akkor ha a kérdésekre valódi válaszok érkeztek volna és ha a magyarok többsége támogatta volna a rendezést. De ez már nem fog kiderülni."Nem pont így volt és nem ezt mondta a444.hu/2024/05/22/magyar-peter-szerint-a-momentum-bunben-fogantmondjuk itt megint szépen mutatja hogy a NER neki tökéletesen megfelel
Nem igazán értem, hogy állnak a számok.
ender1112
csak az zavarja hogy nem ő ül benne
Negritis, a vajda
444 cikk alatti Facebook kommentek szerint állítólag amit ő írt oda személyesen.
oziboziPéter Magyarkiváncsi lennék arra ami ténylegesen elhangzott ha már Messiás Péter szerint nem így volt, azt ugye már nem sikerül leírni. Az pedig hogy a fidesz megfutamodik irreleváns
·
Nem ez volt az interjú mondata és jó lenne a mondat végét is hozzátenni, hogy a kormány gyáva és lusta volt megvédeni a projektet és elmenekült a népszavazás elől.
hvg.hu/360/20240522_hvg-magyar-peter-interju-fidesz-orban-viktor-valasztasok
hvg.hu/itthon/20240522_donath-anna-magyar-peter-hvg-interju
Negritis, a vajda
deyell
Negritis, a vajda
buhloone mindstate
több mint 1 éve
menteni kell a károkat amíg még csak kicsi a repedésezt írta Donáthnak facebookon: "Ahogy már korábban leírtam, Önök nem csak a népszavazásért kampányoltak, hanem az olimpia ellen is (Nolimpia). A népszavazással semmi gond nincs és őszintén sajnálom, hogy a Fidesz azt ellehetetlenítette és hogy érdemi vita végül nem is volt a rendezésről. Én úgy hiszem, hogy egy olimpia rendezés valóban nemzeti ügy lehetett volna, természetesen akkor ha a kérdésekre valódi válaszok érkeztek volna és ha a magyarok többsége támogatta volna a rendezést. De ez már nem fog kiderülni."Nem pont így volt és nem ezt mondta a444.hu/2024/05/22/magyar-peter-szerint-a-momentum-bunben-fogantmondjuk itt megint szépen mutatja hogy a NER neki tökéletesen megfelel
ender1112
Negritis, a vajda
444 cikk alatti Facebook kommentek szerint állítólag amit ő írt oda személyesen.
oziboziPéter Magyarkiváncsi lennék arra ami ténylegesen elhangzott ha már Messiás Péter szerint nem így volt, azt ugye már nem sikerül leírni. Az pedig hogy a fidesz megfutamodik irreleváns
·
Nem ez volt az interjú mondata és jó lenne a mondat végét is hozzátenni, hogy a kormány gyáva és lusta volt megvédeni a projektet és elmenekült a népszavazás elől.
Negritis, a vajda
deyell
több mint 1 éve
ezt írta Donáthnak facebookon: "Ahogy már korábban leírtam, Önök nem csak a népszavazásért kampányoltak, hanem az olimpia ellen is (Nolimpia). A népszavazással semmi gond nincs és őszintén sajnálom, hogy a Fidesz azt ellehetetlenítette és hogy érdemi vita végül nem is volt a rendezésről. Én úgy hiszem, hogy egy olimpia rendezés valóban nemzeti ügy lehetett volna, természetesen akkor ha a kérdésekre valódi válaszok érkeztek volna és ha a magyarok többsége támogatta volna a rendezést. De ez már nem fog kiderülni."Nem pont így volt és nem ezt mondta a444.hu/2024/05/22/magyar-peter-szerint-a-momentum-bunben-fogantmondjuk itt megint szépen mutatja hogy a NER neki tökéletesen megfelel
ender1112
Negritis, a vajda
·
Negritis, a vajda
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Ahogy írta is MP, Plankó Gergő először kihagyta azt a részt, amikor hozzátette, hogy a Fidesz megfutamodott a népszavazástól és így a szakmai vitától ezt, pedig az egészhez hozzátartozik ez a mondat is.Nem pont így volt és nem ezt mondta a444.hu/2024/05/22/magyar-peter-szerint-a-momentum-bunben-fogantmondjuk itt megint szépen mutatja hogy a NER neki tökéletesen megfelel
ender1112
Negritis, a vajda
·
Negritis, a vajda
Egyébként nem volt szerencsés megfogalmazás, nem tudom ez hogy nem tűnt fel neki mikor jóváhagyta a cikket, de ezek szerint ő még mindig úgy gondolja, hogy ez úgy érthető ahogy ő gondolta, pedig nem.
több mint 1 éve
nem mondom hogy jó ötlet vagy hogy van haszna, annyit közöltem hogy miért csináljákAz még oké hogy MP fóbiád van, de tényleg ennyire naiv vagy? Kutyáknak legalább volt gerince, és nem azon marakodnak hogy kinek marad a koncból amit a Fidesz lerágott.Hát persze hogy Dobrev es Donáth így is belement a kozteves vitába 😃 és bazdmeg csodalkozunk hogy miert van ilyen allapotban az ellenzék.vagy csak megpróbálnak szólni mindenkihez ha már lehetőséget kapnak rá
Na nembaj, szépen megmutatja ez is, kinek jó ez a rendszer így ahogy van.
esanders10
Negritis, a vajda
Nomac
ettől még hülyék
és igen a koncokon marakodnak mert az maradt
de kiváncsi leszek hogy azok a koncok a fidesznek vagy mp-nek lesznek értékesebbek 26-ban
mer bármennyire veri magát messiás petike egyedül nem lesz 50%+1 a balosok nélkül
de még 40%se
több mint 1 éve
Az még oké hogy MP fóbiád van, de tényleg ennyire naiv vagy? Kutyáknak legalább volt gerince, és nem azon marakodnak hogy kinek marad a koncból amit a Fidesz lerágott.Hát persze hogy Dobrev es Donáth így is belement a kozteves vitába 😃 és bazdmeg csodalkozunk hogy miert van ilyen allapotban az ellenzék.vagy csak megpróbálnak szólni mindenkihez ha már lehetőséget kapnak rá
esanders10
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Hát persze hogy Dobrev es Donáth így is belement a kozteves vitába 😃 és bazdmeg csodalkozunk hogy miert van ilyen allapotban az ellenzék.A kinti Havi 5 millió + juttatás —mindez 5 évig— amiért bemegy, nem az itthoni érdekli őket. Pár percig bohóckodni vitázási lehetőség nélkül nem nagy munka nekik.
esanders10
több mint 1 éve
Hát persze hogy Dobrev es Donáth így is belement a kozteves vitába 😃 és bazdmeg csodalkozunk hogy miert van ilyen allapotban az ellenzék.vagy csak megpróbálnak szólni mindenkihez ha már lehetőséget kapnak rá
esanders10
több mint 1 éve
Hát persze hogy Dobrev es Donáth így is belement a kozteves vitába 😃 és bazdmeg csodalkozunk hogy miert van ilyen allapotban az ellenzék. Na nembaj, szépen megmutatja ez is, kinek jó ez a rendszer így ahogy van.
több mint 1 éve
Nem pont így volt és nem ezt mondta a444.hu/2024/05/22/magyar-peter-szerint-a-momentum-bunben-fogantmondjuk itt megint szépen mutatja hogy a NER neki tökéletesen megfelel
ender1112
Negritis, a vajda
ozibozi
Péter Magyarkiváncsi lennék arra ami ténylegesen elhangzott ha már Messiás Péter szerint nem így volt, azt ugye már nem sikerül leírni. Az pedig hogy a fidesz megfutamodik irreleváns
·
több mint 1 éve
Nem pont így volt és nem ezt mondta a444.hu/2024/05/22/magyar-peter-szerint-a-momentum-bunben-fogantmondjuk itt megint szépen mutatja hogy a NER neki tökéletesen megfelel
ender1112
Negritis, a vajda
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
MP elmondta, hogy neki nem Orbán "jó" oldalával van baja, neki nem az olimpia megrendezéssel, stadionokkal, TAO-val stb van baja, hanem, hogy a Fidesz és Viktor mindezeket a dolgokat lopásra használja és az egész állam korrupcióra épül. (Nagyon leegyszerűsítve.)Szóval engem nem lep meg, hogy ezt gondolja a Nolimpiáról. Persze szerintem is problémás lett volna megrendezni, de szerintem főleg azért mert már akkor is látszott, hogy tolvaj szarháziak, most meg az is látszik, hogy ezek a kutyaütök mit művelnek, ha gáz van a gazdaságban. (Pont ugyanolyan bénák mint a szocik, csak jobban és többet lopnak.)
több mint 1 éve
Én egy alkalomból nem általánosítanék.lehet hogy lölö egyedül megrendeziÉs egy nyereségest?Csak remélni tudom, hogy ezt azért mondta, hogy a fidesztől szerezzen szavazatokat. Ennyire nem lehet hülye, hogy komolyan gondolja. A NOlimpia egy kurvajó és okos dolog volt. Egy élmény lett volna idén ebben a gazdasági trágyadomb országban pont idén (!) egy veszteséges olimpiát rendezni még. Sztem tuti államcsőd lett volna a vége.444.hu/2024/05/22/magyar-peter-szerint-a-momentum-bunben-fogantmondjuk itt megint szépen mutatja hogy a NER neki tökéletesen megfelel
ender1112
Negritis, a vajda
Duff
8 éve még nem volt sehol a covid, full konjunktúra volt, ráadásul egy olimpiát megrendezni kurva jó dolog, én örültem volna neki.
Illetve van itt elég pénz, Lölő egyedül meg tudna rendezni egy olimpiát, ha Orbán úgy dönt.
Őszentsége Sobri Jóska
de ettől még kurvára nem éri meg megrendezni, és nem véletlen hogy ilyen kis lófaszállamok mint mi nem rendeznek
ha mégis akkor megroppannak
www.cfr.org/backgrounder/economics-hosting-olympic-games
Negritis, a vajda
És mivel csak vélekedések, feltételezések és "szerintemek" vitája ez, így én tartom, hogy fasza olimpiánk lehetett volna, még ha Bödőcs szerint egy "hézköznapot sem tudunk megszervezni", és azt is tartom, hogy egy autoriter demokráciában egy olimpia szerepe, gazdaságossága, kifutása teljesen más, mint egy transzparens polgári világban.
Szerintem tuti jó buli és jó olimpia lett volna.
több mint 1 éve
lehet hogy lölö egyedül megrendeziÉs egy nyereségest?Csak remélni tudom, hogy ezt azért mondta, hogy a fidesztől szerezzen szavazatokat. Ennyire nem lehet hülye, hogy komolyan gondolja. A NOlimpia egy kurvajó és okos dolog volt. Egy élmény lett volna idén ebben a gazdasági trágyadomb országban pont idén (!) egy veszteséges olimpiát rendezni még. Sztem tuti államcsőd lett volna a vége.444.hu/2024/05/22/magyar-peter-szerint-a-momentum-bunben-fogantmondjuk itt megint szépen mutatja hogy a NER neki tökéletesen megfelel
ender1112
Negritis, a vajda
Duff
8 éve még nem volt sehol a covid, full konjunktúra volt, ráadásul egy olimpiát megrendezni kurva jó dolog, én örültem volna neki.
Illetve van itt elég pénz, Lölő egyedül meg tudna rendezni egy olimpiát, ha Orbán úgy dönt.
Őszentsége Sobri Jóska
de ettől még kurvára nem éri meg megrendezni, és nem véletlen hogy ilyen kis lófaszállamok mint mi nem rendeznek
ha mégis akkor megroppannak
www.cfr.org/backgrounder/economics-hosting-olympic-games
több mint 1 éve
És egy nyereségest?Csak remélni tudom, hogy ezt azért mondta, hogy a fidesztől szerezzen szavazatokat. Ennyire nem lehet hülye, hogy komolyan gondolja. A NOlimpia egy kurvajó és okos dolog volt. Egy élmény lett volna idén ebben a gazdasági trágyadomb országban pont idén (!) egy veszteséges olimpiát rendezni még. Sztem tuti államcsőd lett volna a vége.444.hu/2024/05/22/magyar-peter-szerint-a-momentum-bunben-fogantmondjuk itt megint szépen mutatja hogy a NER neki tökéletesen megfelel
ender1112
Negritis, a vajda
Duff
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Csak remélni tudom, hogy ezt azért mondta, hogy a fidesztől szerezzen szavazatokat. Ennyire nem lehet hülye, hogy komolyan gondolja. A NOlimpia egy kurvajó és okos dolog volt. Egy élmény lett volna idén ebben a gazdasági trágyadomb országban pont idén (!) egy veszteséges olimpiát rendezni még. Sztem tuti államcsőd lett volna a vége.444.hu/2024/05/22/magyar-peter-szerint-a-momentum-bunben-fogantmondjuk itt megint szépen mutatja hogy a NER neki tökéletesen megfelel
ender1112
Negritis, a vajda