Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Sajna a papagájkiállítás hétvégén lezajlott, de itt van helyette a vízicirkusz
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Menczer legutóbbi videója az tulajdonképpen mi? Az a tippem, hogy vicces akar lenni, de bizonytalan vagyok.Ha már csak annyi következménye lesz a következő hónapoknak, hogy ezt a palit kibasszák, pezsgőt bontok.
csipkelli
több mint 1 éve
Tóta w írta facera, hogy szerencsésebb, ha a neveddel próbálják a lapot eladni, minthogy a neved ellenére.akkor esetleg nézd meg mit produkál az Ötben. évek óta.Hont tavaly is ugyanaz a barom volt mint idénKezd Magyar Péter fóbiád lenni, Hontnak nem az a baja hogy a messiásra mondott rosszat. Az elmúlt pár év munkássága, Azt nem értem nála hogy magától csinálja, vagy csurran cseppen a Fidesztől valami. Ezt írhattam volna Ceglédiről vagy Schifferről is. Ezek az emberek még rosszabbak mint a Fidesz, mert azt a látszatott akarják kelteni hogy nem oda húznak, közben minden Fidesz által elkövetett szarságot próbálnak jobb fényben feltűntetni.a cikkjeiben/szerkesztőségben is a fidesz szekerét tolja?szóval Hont-t a véleménye miatt rúgják ki, hiába elégedettek a szakmai munkájával?Ne rúgják ki, csak ne várják hogy a piacról fognak megélni ha ilyen megosztó emberük van, aki látszólag a Fidesz szekerét tolja. Nem az 1% ért kéne kampányolni hanem a Fidesz ajtaján kopogtatni. Rossz a modell egy ilyen emberrel, ha meg vannak vele elégedve.
Negritis, a vajda
Nomac
mer ugye a kérdés ez, valamint hogy milyen hatással van ő a többiekre
az hogy valakinek más a véleménye tud hasznos lenni egy közösségben
mikor Hrutkát kirúgták valahogy másvolt a hozzáállás
persze Ő nem a messiásra mondott rosszatt
Hont ettől még egy barom, de nem miatta vagy ellene adnám az 1%ot nekik, én a partizánnak adtam mert őket fogyasztom legtöbbet
Papp Réka Kinga messze nem a kedvencem, de attól ha még a mai napig lenne műsora nem akadályozna meg abban hogy nekik adjam az 1%ot
miért? mert a szerkesztőség nagy része igenis hasznos munkát végez amit szivesen fogyasztok
átlátszót és direkt36ot kevésbé így ők kimaradnak nálam
de 1 szerkesztőségi tag a legkevésbé sem fog eltántorítani
Negritis, a vajda
Ha te egy ilyen emberrel dolgozol együtt, ne csodálkozz ha egy ennyire megosztó helyzetben nem fognak finanszírozni a piacról ahol mindenki a Fidesz ellen van.
Nomac
akkor mégse kellett ilyet mondaniuk, mert nem zavarta az átlagembert
bele olvasgattama cikkjeibe semmi extrát nem láttam amivel a fidesz szekerét tolná
Negritis, a vajda
deyell
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Menczer legutóbbi videója az tulajdonképpen mi? Az a tippem, hogy vicces akar lenni, de bizonytalan vagyok.
több mint 1 éve
Az is veletlen lehet, hogy neki keszitettek ilyen oldalt: www.facebook.com/share/VwWy78gDbMgqagzU/?mibextid=K35XfP
Pulvis et umbra sumus.
több mint 1 éve
akkor esetleg nézd meg mit produkál az Ötben. évek óta.Hont tavaly is ugyanaz a barom volt mint idénKezd Magyar Péter fóbiád lenni, Hontnak nem az a baja hogy a messiásra mondott rosszat. Az elmúlt pár év munkássága, Azt nem értem nála hogy magától csinálja, vagy csurran cseppen a Fidesztől valami. Ezt írhattam volna Ceglédiről vagy Schifferről is. Ezek az emberek még rosszabbak mint a Fidesz, mert azt a látszatott akarják kelteni hogy nem oda húznak, közben minden Fidesz által elkövetett szarságot próbálnak jobb fényben feltűntetni.a cikkjeiben/szerkesztőségben is a fidesz szekerét tolja?szóval Hont-t a véleménye miatt rúgják ki, hiába elégedettek a szakmai munkájával?Ne rúgják ki, csak ne várják hogy a piacról fognak megélni ha ilyen megosztó emberük van, aki látszólag a Fidesz szekerét tolja. Nem az 1% ért kéne kampányolni hanem a Fidesz ajtaján kopogtatni. Rossz a modell egy ilyen emberrel, ha meg vannak vele elégedve.
Negritis, a vajda
Nomac
Hont ettől még egy barom, de nem miatta vagy ellene adnám az 1%ot nekik, én a partizánnak adtam mert őket fogyasztom legtöbbet
Papp Réka Kinga messze nem a kedvencem, de attól ha még a mai napig lenne műsora nem akadályozna meg abban hogy nekik adjam az 1%ot
miért? mert a szerkesztőség nagy része igenis hasznos munkát végez amit szivesen fogyasztok
Negritis, a vajda
Ha te egy ilyen emberrel dolgozol együtt, ne csodálkozz ha egy ennyire megosztó helyzetben nem fognak finanszírozni a piacról ahol mindenki a Fidesz ellen van.
Nomac
bele olvasgattama cikkjeibe semmi extrát nem láttam amivel a fidesz szekerét tolná
Negritis, a vajda
buhloone mindstate
több mint 1 éve
mi a teny?Az újságírás egy szakma, amit amikor az ember elsajátítja, akkor megtanulja milyen kritériumok kellenek egy tényállítás közléséhez, legyen szó források számáról, megbízhatóságáról, ellenőrzéséről, szóhasználatról, információk sorrendjéről, csoportosíthatóságáról, elhallgatásáról, ésatöbbi.
100 ember tapsol orbannak
5 futyul.
Megirom.h kifutyultek orbant.igaz?igen az.kepet iscsatolok hozza
YoungZeeZee
Aki nem ért hozzá, annak ugyanúgy elméleti kérdésnek tűnik, hogy Mi a szép? Mi az igazság? Mi a tény? Mi a fejlődés? Mi a halálos? stb., de egy műveszettörténésznek, bírónak, újságírónak, tudósnak, orvosnak van eszközkészlete, metodikája, összehasonlítási alapja, vagyis tudása ezeket jól megítélni, és a legitim információinak segítségével dolgozni a szakmájában.
Te a fenti kérdések mindegyikére adhatsz laikusként bármilyen szubjektív választ, de az adott szakma művelője nem, azt köti a szakmai tudása.
A konkrét példádnál (rövidítve) így nézne ki egy tényszerű tudósítás, bár ennek nincs hírértéke, de csak hogy szemléltessem:
Orbán Viktor miniszterelnök délután 15 órától egy tízperces beszédet tartott Csákváron a főtéren, a jelenlévő kb. száz fő nagyrésze megtapsolta, kb. öten kifütyülték. Incidens nem történt, a miniszterelnök a beszéd után pár perccel elhagyta a helyszínt.
Egy kormányellenes tudósítás:
Orbán Viktor Csákváron -ami csak néhany kilóméterre van a pedofil-botrány révén elhíresült Bicskétől, amibe prominens fideszesek buktak bele- tartott kampánybeszédet a főtéren. A semmi érdekeset és újat nem tartalmazó beszédet a hívei megtapsolták, de jópáran füttyükkel jelezték, hogy nem kérnek a 14 éve tartó folyamatos és rendszerszintű korrupcióból, gyűlöletkeltésből, az egészségügy és az oktatás leépítéséből és az Orbán család vagyonosodásából.
Egy kormánypárti:
Orbán Viktor, Magyarország negyedjére kétharmaddal megválasztott vezetője a csákvári főtéren tartott kiemelkedően magas szinvonalú, és mindenre kiterjedően átfogó beszédében is kiemelte mennyire fontos az egész ország számára a családok védelme, a migráció megállítása, a genderpropaganda visszaszorítása, de legfőképpen a béke. A beszédet néhányan (Meleglobbisták? Háborúpártiak? Gyurcsány vagy Soros emberei?, sajnos nem tudjuk) megpróbálták megzavarni, de a dollárbaloldal ezen akciója sem járt sikerrel. Orbán Viktor útmutatása után a jelenlévők boldogan hagyták el a helyszínt, tudva, hogy június 9-én a tét eredményeink, életformánk és biztonságunk védelme, és ezt azzal érhetjük el, ha szavazatunkkal a Fidesz jelöltjeit segítjük országjobbító munkájuk folytatásában.
És ezekben mégcsak nincs is valótlanság, csak narratíva.
több mint 1 éve
Pont ezért szeretem Marcit és a Partizánt, ők azok akik teljesen más szemléletmódot adnak. Nem a más látásmóddal van problémám, hanem ezekkel az emberekkel akik magukat úgy próbálják eladni mintha nem Fideszesek lennének, és ez alatt relativizálják a kormány tetteit.Ha van valami, ami miatt a fejlett világban szar helyzetben van a sajtó - az emiatt a gondolkodás miatt van.szóval Hont-t a véleménye miatt rúgják ki, hiába elégedettek a szakmai munkájával?Ne rúgják ki, csak ne várják hogy a piacról fognak megélni ha ilyen megosztó emberük van, aki látszólag a Fidesz szekerét tolja. Nem az 1% ért kéne kampányolni hanem a Fidesz ajtaján kopogtatni. Rossz a modell egy ilyen emberrel, ha meg vannak vele elégedve.
Negritis, a vajda
Nomac
A sajtónak nem dolga a te véleményed kiszolgálása se pro, se kontra. Azonban neked dolgod minden oldalról gyűjteni információkat, meghallgatni pro-kontra érveket, elolvasni olyanokat is, akik olyan messze vannak a világképedtől mint Makó Jeruzsálemtől. Persze ez csak akkor van így, ha nem gondolod, hogy egyetlen szektához tartozol, legyen az ellenzéki vagy kormánypárti. És neked, mint önálló entitásnak, gondolkodónak, szerintem dolgod lehet pénzzel támogatni az eltérő véleményt, pontosan azért, hogy a tiédtől eltérő véleményt kapj, amivel egyetérthetsz, elutasíthatod, akármi. Ez egy borzasztó szűk réteg itthon. Pár tucat szerző, újság, youtube-csatorna, talán 1-200.
A magam példáját mondva, van hvg, 444 előfizetésem, támogatom Marciékat is, és több baloldali írót patreonon - pedig kevesebb dolog köt össze minket, mint amiben egyetértünk. Sokkal kevesebb. De ha csak egy jó cikket írnak havonta, amit szó hagyományos értelmében újságírásnak nevezhetünk, már megérte. A két fentebbi lap megbuktatott egy-egy közt. elnököt, szerintem ez nem rossz arány. Az átlátszó pedig nagyon fontos termék, konkrétan minden nap hivatkozik ott megjelent tartalomra a komplett független média.
Mondjuk 1945 után, kb 2008-9-ig, volt valami konszenzus féleség a mainstream nyugati sajtóban (nyilván a vasfüggöny innenső részén nem) majd, a rendszerváltás után a kelet-európai sajtóban is, hogy a szélsőségektől távolabb tartják magukat, közép-bal, meg közép-jobbnak difinálják az identitásukat, és van tér, lehetőség, szándék a vitára, a jövőről, gazdaságról stb. Van tere az ellenvéleménynek mindkét oldalon, és azok meg is jelentek.
Az én érzéseim és tudásom alapján, kb. 15-20 éve jött rá először a jobboldali sajtó a mainstreamben nyugaton, hogy bizony nem szükséges "megosztó" hangokat, tartalmat beletenni a termékeikbe - semmilyen szinten, egyet sem, sőt. És ezzel marha jól rezonáltak az olyan típusú gondolkodásra, mint tiéd - csak a másik oldalon. Aztán persze a baloldali sajtó is rájött, hogy akkor ott sem kell teret adni a "megosztó" hangoknak. Isten ments, hát még kiderül, hogy a másik oldalon nem a nemzethalál, a biztos apokalipszis és minimum Hitler/Sztálin van, hanem mondjuk az egykulcsos/több kulcsos adóról való eltérő gondolkodás, vagy a társdalmi igazságtalanságokról való véleménykülönbségek. Ez meg ugye kevéssé szexi, izgalmas, eladható. (A propagandát ne vegyük ide, az politikai termék, nem újságírói)
Pár éve olvastam egy cikket, talán a WP-ban, ahol azon elmélkedett a szerző, hogy lehet, hogy teret kéne engedni a WP-ben is (ami amerikában balos lap) a diskurzusnak arról, hogy mi a jobboldal, miben lehet igazuk, Trumpnak miben lehet igaza, hogy tudta így megszólítani az amerikai népet stb. Az a gyűlöletcunami amit kapott az olvasoktól, hát, nem tette zsebre. Magyarra átültetve mondhatnám, hogy megkapta a "Trump szekerét tolja" jelzőt. És ilyen sztori rengeteg van az elmúlt évtizedből jobbról és balról is, ahogy a hagyományosan nagy sajtótermékek megpróbálnak egyszer-egyszer visszajönni a normalitásba, és akkor jön az olvasó aki kikéri magának, hogy eltérő véleményt olvasson, mint amit ő szeret. Ettől a szerkesztőségek megrettennek és megy minden a maga útján tovább.
Hogy ezt a politika, egyébként politológiai, kampánytechnikai szempontból tökéletesen és ügyesen kihasználja, az egy másik dolog és egy másik elemzés.
MC12
Biztosra veszem hogy valahol ennek a hármasnak ezét csöpög egy kis alamizsna is a háttérben, nem véletlen a nagy pálfordulás.
több mint 1 éve
oh, ez tényleg egy átlátszó cikk ....Hont tavaly is ugyanaz a barom volt mint idénKezd Magyar Péter fóbiád lenni, Hontnak nem az a baja hogy a messiásra mondott rosszat. Az elmúlt pár év munkássága, Azt nem értem nála hogy magától csinálja, vagy csurran cseppen a Fidesztől valami. Ezt írhattam volna Ceglédiről vagy Schifferről is. Ezek az emberek még rosszabbak mint a Fidesz, mert azt a látszatott akarják kelteni hogy nem oda húznak, közben minden Fidesz által elkövetett szarságot próbálnak jobb fényben feltűntetni.a cikkjeiben/szerkesztőségben is a fidesz szekerét tolja?szóval Hont-t a véleménye miatt rúgják ki, hiába elégedettek a szakmai munkájával?Ne rúgják ki, csak ne várják hogy a piacról fognak megélni ha ilyen megosztó emberük van, aki látszólag a Fidesz szekerét tolja. Nem az 1% ért kéne kampányolni hanem a Fidesz ajtaján kopogtatni. Rossz a modell egy ilyen emberrel, ha meg vannak vele elégedve.
Negritis, a vajda
Nomac
Negritis, a vajda
Nomac
Negritis, a vajda
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Pontosan. Ott nála valami elkattant, azóta ez az oltásellenesség szinte minden megnyilvánulásában tettenérhető, állandó alapmotiváció bármiről is van szó. Ami azért fura, mert egy régóta a közéletben mozgó, korábban társadalmilag érzékenynek tűnő emberen figyelhető meg egy káros, téves, egybites, nulla szociális együttérzésről, belátásról, logikáról árulkodó viselkedésminta, ami kicsúcsosodik a "feleslegesen zártak be, ok nélkül korlátozták a szabadságomat" nyígásban.Hont ősfideszes. Volt ezeréve egy személyes csörtéje, amire egóból úgy reagált, hogy inkább ezerrel elszaladt, és lőtt, ordibált, köpködött visszafelé, de már olyan régóta fut ezerrel, hogy körbeért, visszaért a kiindulópontra. Ennyi az ő sztorija.Mondjuk szerintem ő ott veszett el végleg értelmiséginek lenni mikor beállt a Covid-tagadó, konteó-hívők sorába. Az, hogy innentől egy platformon szerepelnek vele magukra valamit adó személyek számomra nagyon meglepő.
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
De nem ettől, hanem pont ennek ellenére fura, hogy "visszatért a politikai gyökereihez".
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 412
mi a teny?Ha van valami, ami miatt a fejlett világban szar helyzetben van a sajtó - az emiatt a gondolkodás miatt van.szóval Hont-t a véleménye miatt rúgják ki, hiába elégedettek a szakmai munkájával?Ne rúgják ki, csak ne várják hogy a piacról fognak megélni ha ilyen megosztó emberük van, aki látszólag a Fidesz szekerét tolja. Nem az 1% ért kéne kampányolni hanem a Fidesz ajtaján kopogtatni. Rossz a modell egy ilyen emberrel, ha meg vannak vele elégedve.
Negritis, a vajda
Nomac
A sajtónak nem dolga a te véleményed kiszolgálása se pro, se kontra. Azonban neked dolgod minden oldalról gyűjteni információkat, meghallgatni pro-kontra érveket, elolvasni olyanokat is, akik olyan messze vannak a világképedtől mint Makó Jeruzsálemtől. Persze ez csak akkor van így, ha nem gondolod, hogy egyetlen szektához tartozol, legyen az ellenzéki vagy kormánypárti. És neked, mint önálló entitásnak, gondolkodónak, szerintem dolgod lehet pénzzel támogatni az eltérő véleményt, pontosan azért, hogy a tiédtől eltérő véleményt kapj, amivel egyetérthetsz, elutasíthatod, akármi. Ez egy borzasztó szűk réteg itthon. Pár tucat szerző, újság, youtube-csatorna, talán 1-200.
A magam példáját mondva, van hvg, 444 előfizetésem, támogatom Marciékat is, és több baloldali írót patreonon - pedig kevesebb dolog köt össze minket, mint amiben egyetértünk. Sokkal kevesebb. De ha csak egy jó cikket írnak havonta, amit szó hagyományos értelmében újságírásnak nevezhetünk, már megérte. A két fentebbi lap megbuktatott egy-egy közt. elnököt, szerintem ez nem rossz arány. Az átlátszó pedig nagyon fontos termék, konkrétan minden nap hivatkozik ott megjelent tartalomra a komplett független média.
Mondjuk 1945 után, kb 2008-9-ig, volt valami konszenzus féleség a mainstream nyugati sajtóban (nyilván a vasfüggöny innenső részén nem) majd, a rendszerváltás után a kelet-európai sajtóban is, hogy a szélsőségektől távolabb tartják magukat, közép-bal, meg közép-jobbnak difinálják az identitásukat, és van tér, lehetőség, szándék a vitára, a jövőről, gazdaságról stb. Van tere az ellenvéleménynek mindkét oldalon, és azok meg is jelentek.
Az én érzéseim és tudásom alapján, kb. 15-20 éve jött rá először a jobboldali sajtó a mainstreamben nyugaton, hogy bizony nem szükséges "megosztó" hangokat, tartalmat beletenni a termékeikbe - semmilyen szinten, egyet sem, sőt. És ezzel marha jól rezonáltak az olyan típusú gondolkodásra, mint tiéd - csak a másik oldalon. Aztán persze a baloldali sajtó is rájött, hogy akkor ott sem kell teret adni a "megosztó" hangoknak. Isten ments, hát még kiderül, hogy a másik oldalon nem a nemzethalál, a biztos apokalipszis és minimum Hitler/Sztálin van, hanem mondjuk az egykulcsos/több kulcsos adóról való eltérő gondolkodás, vagy a társdalmi igazságtalanságokról való véleménykülönbségek. Ez meg ugye kevéssé szexi, izgalmas, eladható. (A propagandát ne vegyük ide, az politikai termék, nem újságírói)
Pár éve olvastam egy cikket, talán a WP-ban, ahol azon elmélkedett a szerző, hogy lehet, hogy teret kéne engedni a WP-ben is (ami amerikában balos lap) a diskurzusnak arról, hogy mi a jobboldal, miben lehet igazuk, Trumpnak miben lehet igaza, hogy tudta így megszólítani az amerikai népet stb. Az a gyűlöletcunami amit kapott az olvasoktól, hát, nem tette zsebre. Magyarra átültetve mondhatnám, hogy megkapta a "Trump szekerét tolja" jelzőt. És ilyen sztori rengeteg van az elmúlt évtizedből jobbról és balról is, ahogy a hagyományosan nagy sajtótermékek megpróbálnak egyszer-egyszer visszajönni a normalitásba, és akkor jön az olvasó aki kikéri magának, hogy eltérő véleményt olvasson, mint amit ő szeret. Ettől a szerkesztőségek megrettennek és megy minden a maga útján tovább.
Hogy ezt a politika, egyébként politológiai, kampánytechnikai szempontból tökéletesen és ügyesen kihasználja, az egy másik dolog és egy másik elemzés.
MC12
Óriási bullshit az egész amit írsz, azon egyszerű oknál fogva, hogy végig összekevered a hírműfajt a publicisztikával.
Hírkategóriában nincs semmilyen oldal, vagy tényszerű egy orgánum, vagy szart se ér.
A vélemenyeknek, minősítéseknek, sejtetéseknek, utalgatásoknak, stb. a helye a véleménycikkekben, publicisztikákban van.
Annyi szóljon a mentségedül, hogy a posztmodernben a legtöbbször a médiumok is összekeverik ezt a két, alapvetően összekeverhetetlen kategóriát, akár egy adott cikken belül is. A Telex is, HVG is, 444 is, a vállaltan oldalfüggő propagandatermékekről nem is beszélve.
Őszentsége Sobri Jóska
100 ember tapsol orbannak
5 futyul.
Megirom.h kifutyultek orbant.igaz?igen az.kepet iscsatolok hozza
több mint 1 éve
Ha van valami, ami miatt a fejlett világban szar helyzetben van a sajtó - az emiatt a gondolkodás miatt van.szóval Hont-t a véleménye miatt rúgják ki, hiába elégedettek a szakmai munkájával?Ne rúgják ki, csak ne várják hogy a piacról fognak megélni ha ilyen megosztó emberük van, aki látszólag a Fidesz szekerét tolja. Nem az 1% ért kéne kampányolni hanem a Fidesz ajtaján kopogtatni. Rossz a modell egy ilyen emberrel, ha meg vannak vele elégedve.
Negritis, a vajda
Nomac
MC12

Óriási bullshit az egész amit írsz, azon egyszerű oknál fogva, hogy végig összekevered a hírműfajt a publicisztikával.
Hírkategóriában nincs semmilyen oldal, vagy tényszerű egy orgánum, vagy szart se ér.
A vélemenyeknek, minősítéseknek, sejtetéseknek, utalgatásoknak, stb. a helye a véleménycikkekben, publicisztikákban van.
Annyi szóljon a mentségedül, hogy a posztmodernben a legtöbbször a médiumok is összekeverik ezt a két, alapvetően összekeverhetetlen kategóriát, akár egy adott cikken belül is. A Telex is, HVG is, 444 is, a vállaltan oldalfüggő propagandatermékekről nem is beszélve.
több mint 1 éve
Hont ősfideszes. Volt ezeréve egy személyes csörtéje, amire egóból úgy reagált, hogy inkább ezerrel elszaladt, és lőtt, ordibált, köpködött visszafelé, de már olyan régóta fut ezerrel, hogy körbeért, visszaért a kiindulópontra. Ennyi az ő sztorija.Mondjuk szerintem ő ott veszett el végleg értelmiséginek lenni mikor beállt a Covid-tagadó, konteó-hívők sorába. Az, hogy innentől egy platformon szerepelnek vele magukra valamit adó személyek számomra nagyon meglepő.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Hont ősfideszes. Volt ezeréve egy személyes csörtéje, amire egóból úgy reagált, hogy inkább ezerrel elszaladt, és lőtt, ordibált, köpködött visszafelé, de már olyan régóta fut ezerrel, hogy körbeért, visszaért a kiindulópontra. Ennyi az ő sztorija.
több mint 1 éve
Ha van valami, ami miatt a fejlett világban szar helyzetben van a sajtó - az emiatt a gondolkodás miatt van.szóval Hont-t a véleménye miatt rúgják ki, hiába elégedettek a szakmai munkájával?Ne rúgják ki, csak ne várják hogy a piacról fognak megélni ha ilyen megosztó emberük van, aki látszólag a Fidesz szekerét tolja. Nem az 1% ért kéne kampányolni hanem a Fidesz ajtaján kopogtatni. Rossz a modell egy ilyen emberrel, ha meg vannak vele elégedve.
Negritis, a vajda
Nomac
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Hont tavaly is ugyanaz a barom volt mint idénKezd Magyar Péter fóbiád lenni, Hontnak nem az a baja hogy a messiásra mondott rosszat. Az elmúlt pár év munkássága, Azt nem értem nála hogy magától csinálja, vagy csurran cseppen a Fidesztől valami. Ezt írhattam volna Ceglédiről vagy Schifferről is. Ezek az emberek még rosszabbak mint a Fidesz, mert azt a látszatott akarják kelteni hogy nem oda húznak, közben minden Fidesz által elkövetett szarságot próbálnak jobb fényben feltűntetni.a cikkjeiben/szerkesztőségben is a fidesz szekerét tolja?szóval Hont-t a véleménye miatt rúgják ki, hiába elégedettek a szakmai munkájával?Ne rúgják ki, csak ne várják hogy a piacról fognak megélni ha ilyen megosztó emberük van, aki látszólag a Fidesz szekerét tolja. Nem az 1% ért kéne kampányolni hanem a Fidesz ajtaján kopogtatni. Rossz a modell egy ilyen emberrel, ha meg vannak vele elégedve.
Negritis, a vajda
Nomac
Negritis, a vajda
Nomac
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ha hergelne és uszítana de mellé az EÜ, oktatás ... fejlődne Lölö birodalma helyett sztem jobb lenneOrbánnal sem a személyisége vagy az hogy miket mond a fő gondPedig ez is nagyon nagy gond, hisz folyamatosan hergel és uszít, ez sokkal kártékonyabb mint az amit csinál.
hanem hogy mi az amit csinál
Negritis, a vajda
Mert ha nem uszítana, hanem csak lopna, akkor le lenne váltva, viszont így meg kvázi őt tekintik Magyarország megmentőjének.
Lúdas Solymi
mintha nem hergelne, de lopna csak jobban titkolva
több mint 1 éve
Pedig ez is nagyon nagy gond, hisz folyamatosan hergel és uszít, ez sokkal kártékonyabb mint az amit csinál.Nyelvtanon meg igyekszem nem fennakadni, de a "Hont-t" ragozástól kiégett az agyam.most már úgy hagyom, igazából sajnos ez egy rossz berögződés a külföldi nevek terén és fel se tűnt nekem hogy ekkora baromságot sikerült összehoznom
r.baggio
"lehet szeretni vagy nem szeretni" - ilyen alapon orbánról is írhatnának mindig ígyOrbánnal sem a személyisége vagy az hogy miket mond a fő gond
r.baggio
Negritis, a vajda
Mert ha nem uszítana, hanem csak lopna, akkor le lenne váltva, viszont így meg kvázi őt tekintik Magyarország megmentőjének.
több mint 1 éve
Nyelvtanon meg igyekszem nem fennakadni, de a "Hont-t" ragozástól kiégett az agyam.most már úgy hagyom, igazából sajnos ez egy rossz berögződés a külföldi nevek terén és fel se tűnt nekem hogy ekkora baromságot sikerült összehoznom
r.baggio
"lehet szeretni vagy nem szeretni" - ilyen alapon orbánról is írhatnának mindig ígyOrbánnal sem a személyisége vagy az hogy miket mond a fő gond
r.baggio
több mint 1 éve
Hont tavaly is ugyanaz a barom volt mint idénKezd Magyar Péter fóbiád lenni, Hontnak nem az a baja hogy a messiásra mondott rosszat. Az elmúlt pár év munkássága, Azt nem értem nála hogy magától csinálja, vagy csurran cseppen a Fidesztől valami. Ezt írhattam volna Ceglédiről vagy Schifferről is. Ezek az emberek még rosszabbak mint a Fidesz, mert azt a látszatott akarják kelteni hogy nem oda húznak, közben minden Fidesz által elkövetett szarságot próbálnak jobb fényben feltűntetni.a cikkjeiben/szerkesztőségben is a fidesz szekerét tolja?szóval Hont-t a véleménye miatt rúgják ki, hiába elégedettek a szakmai munkájával?Ne rúgják ki, csak ne várják hogy a piacról fognak megélni ha ilyen megosztó emberük van, aki látszólag a Fidesz szekerét tolja. Nem az 1% ért kéne kampányolni hanem a Fidesz ajtaján kopogtatni. Rossz a modell egy ilyen emberrel, ha meg vannak vele elégedve.
Negritis, a vajda
Nomac
Negritis, a vajda
Nomac
több mint 1 éve
Kezd Magyar Péter fóbiád lenni, Hontnak nem az a baja hogy a messiásra mondott rosszat. Az elmúlt pár év munkássága, Azt nem értem nála hogy magától csinálja, vagy csurran cseppen a Fidesztől valami. Ezt írhattam volna Ceglédiről vagy Schifferről is. Ezek az emberek még rosszabbak mint a Fidesz, mert azt a látszatott akarják kelteni hogy nem oda húznak, közben minden Fidesz által elkövetett szarságot próbálnak jobb fényben feltűntetni.a cikkjeiben/szerkesztőségben is a fidesz szekerét tolja?szóval Hont-t a véleménye miatt rúgják ki, hiába elégedettek a szakmai munkájával?Ne rúgják ki, csak ne várják hogy a piacról fognak megélni ha ilyen megosztó emberük van, aki látszólag a Fidesz szekerét tolja. Nem az 1% ért kéne kampányolni hanem a Fidesz ajtaján kopogtatni. Rossz a modell egy ilyen emberrel, ha meg vannak vele elégedve.
Negritis, a vajda
Nomac
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Én az átlátszónak adtam, de ez az érvelés akkor is nevetséges. Ha ők is tudják, hogy hontbandi sokak számára vállalhatatlan, akkor illene tenni valamit ellene vagy átlátszóan elmagyarázni a helyzetet."lehet szeretni vagy nem szeretni" - ilyen alapon orbánról is írhatnának mindig így
Nyelvtanon meg igyekszem nem fennakadni, de a "Hont-t" ragozástól kiégett az agyam.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
a cikkjeiben/szerkesztőségben is a fidesz szekerét tolja?szóval Hont-t a véleménye miatt rúgják ki, hiába elégedettek a szakmai munkájával?Ne rúgják ki, csak ne várják hogy a piacról fognak megélni ha ilyen megosztó emberük van, aki látszólag a Fidesz szekerét tolja. Nem az 1% ért kéne kampányolni hanem a Fidesz ajtaján kopogtatni. Rossz a modell egy ilyen emberrel, ha meg vannak vele elégedve.
Negritis, a vajda
Nomac
több mint 1 éve
szóval Hont-t a véleménye miatt rúgják ki, hiába elégedettek a szakmai munkájával?Ne rúgják ki, csak ne várják hogy a piacról fognak megélni ha ilyen megosztó emberük van, aki látszólag a Fidesz szekerét tolja. Nem az 1% ért kéne kampányolni hanem a Fidesz ajtaján kopogtatni. Rossz a modell egy ilyen emberrel, ha meg vannak vele elégedve.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
A piaci alapon működő cégeknél a fogyasztó diktál (ez alól kivétel pl. a propaganda média, ahol mindegy a fogyasztó véleménye, mert nem piaci alapon működnek), ha az átlátszó nem ismeri fel, hogy Hont árt nekik piaci alapon és a többieknek is így kell elhatárolódniuk tőle, akkor szimplán amatőrök.A logika bőven a 'nyilatkozatot tevő' mellett van, vagyis igazából az Átlátszó működési alapelve mellett. Nem azt akarják írni amit az 'előfizetője' látni és hallani akar, hanem ami a sajtószabadság alapján egy szerkesztőséget megillett, azaz az ott dolgozó elmondhatja, leírhatja, videót készíthet arról amit gondol. Hont egy barom, de elég fura, hogy az olvasói részéről is idiótának tartott személytől azért szabaduljon meg egy szerkesztőség, hogy ez valamiféle anyagi szolgáltatásban lévő tetszésnyilvánítást eredményezzen, ellenkező esetben egyenes út a NERbe csak itt nem a pártközpont hanem az előfizető diktál, hogy mit és kitől akar olvasni!Ha Te is azok közé tartozol, akik Hont András miatt nem akarják az Átlátszónak adni az adójuk 1%-át, arra kérlek, hogy gondold ezt át egy pillanatra. Andrást lehet szeretni vagy nem szeretni, de ahogy a fenti felsorolásból láthatod, nem csak ő dolgozik nálunk. Olvasói támogatások nélkül Eszter, Orsi, Zita, Zsuzsa, Bence, Csaba, Krisztián, Zalán és a többi átlátszós kolléga munkája is veszélybe kerül.Eszter, Orsi, Zita, Zsuzsa, Bence, Csaba, Krisztián, Zalán és a többi átlátszós kolléga munkája annyit mar nem er, hogy a kedvukert megszabaduljanak ettol a szerencsetlentol, 10/10-es logika az atlatszosoktol is.
😀😀
atlatszo.hu/kozugy/2024/05/17/neked-csak-1-nekunk-a-jovonk-mulik-rajta-erdelyi-katalin-tamogatasi-felhivasa/
vpi
dankodavid
VanillaSky