Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Hallgatom Csokis Matet a kocsiban az Info radioban es pusztulnak az agysejtjeim. Hogy takarodnanak ezek a karos gecik mar az anyjukba.Lökd ki a picsába az anyósülésről.
Imitheking
Ja, hogy a rádióban. Akkor is.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
444.hu/2024/05/16/kocsis-mate-allami-beavatkozast-akar-a-kommentelok-ellenMagyarországon pedig ez a verbális erőszak, a virtuális térben zajló polgárháború mindenképpen megfékezendő” - mondta a frakcióvezető.
Oké.
És azokkal mi legyen, akik addig hergelik például a Tupó bácsikat ócska hazugságokkal, hogy a Vonát megölné? Gurva kommentelők.
csipkelli
Mer' ki a kurva anyám kezdte el ezt, hülyegyerek?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
444.hu/2024/05/16/kocsis-mate-allami-beavatkozast-akar-a-kommentelok-ellenMár el is konyvehetjuk, hogy ezt valamilyen törvényjavaslatba becsomagolva saláta torvenykent beiktatjat és a AVH, akarom mondani a SZVH fogja felügyelni. Büszke, neofasiszta/neokommunista korszak következik. Már nem csak stadionokat fognak építeni, hanem a kommentelőknek börtönt, amíg ezek a geci megafossosok és politikusok nyomják majd a uszítást.
Oké.
És azokkal mi legyen, akik addig hergelik például a Tupó bácsikat ócska hazugságokkal, hogy a Vonát megölné? Gurva kommentelők.
csipkelli
Szerkesztette: KB23
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
444.hu/2024/05/16/kocsis-mate-allami-beavatkozast-akar-a-kommentelok-ellenOké.
több mint 1 éve
A Szijarto úgy kapcsán:Azt azért egy ország titkosszolgálata sem teheti meg hogy nyilvánosan elismeri hogy feltortek a rendszeruket. Viszont nagyon alja ahogy a kakadu reagál arra, amikor a riporter kérdezi, hogy egyaltalan két faktoros hitelesítés van e ( nem mintha valami eletkepesebb ruszki hacker nem törne at azon is 15 másodperc alatt), az embernek fogalma sincs mi folyik az általa irányított szervezetnél, ezek után sem. Ennyire in kompetens vezető egy haldokló KKV-ban sem élne meg...
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
Már az origo is erről ír:Az origo helyett írhatnál Pravdát is, senkinek fel se tűnne a különbség
Ukrajnát éltető merénylő akarta meggyilkolni Ficót - itt vannak a felkavaró fotók
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Már az origo is erről ír:Ukrajnát éltető merénylő akarta meggyilkolni Ficót - itt vannak a felkavaró fotók
több mint 1 éve
Tud olvasni, úgyhogy biztos nem.Szerintem nem rád targetál a kampány 😀Fico mint békepárti 😀 😀Ezért érdemes a másik oldalt is követni, akkor látnád, milyen szépen illik ez bele a fideszes narratívába 😊 Fico = békepárti, aki lelőtte = háborúpárti. Tehát aki békepárti, arra már fegyverrel lőnek az eu-ban. Ilyen egyszerű.Boldizsár haverom vetette fel, de ez a Fico úgy lehet nagyon sok szelet fog majd ki MP vitorlájából és tesz bele a Fideszébe. Nagyon beleillik az eddig is tolt, mi vagyunk a béke, ők a háború narratívába.Ezt most csak én nem értem? 😊 A merénylő oroszpárti volt és nem értett egyet Fico politikájával, aki amúgy komcsi volt 😊 De ez egy merénylet volt, semmi köze a háborúhoz!
zacknorb
NB2
MC12
Aham, én meg kabbojz drukker vagyok.
warr_b
MC12
több mint 1 éve
Hallgatom Csokis Matet a kocsiban az Info radioban es pusztulnak az agysejtjeim. Hogy takarodnanak ezek a karos gecik mar az anyjukba.
több mint 1 éve
Amúgy ez is hamis narratíva, hogy orosz párti lett volna, sőt... Tegnap az egyik leginkább kormány kritikus média meginterjúzta a szomszédját, aki arról beszélt, h rendes embernek ismerte, egyedül a háború kérdésében szoktak vitázni, mivel a merénylő az ukránok mellett kardoskodott. Kiderült az is, hogy több Fico-ellenes tüntetésen is részt vett, ahol szintén árulózták Ficót, mert nem áll egyértelműen Ukrajna mögött.Ezért érdemes a másik oldalt is követni, akkor látnád, milyen szépen illik ez bele a fideszes narratívába 😊 Fico = békepárti, aki lelőtte = háborúpárti. Tehát aki békepárti, arra már fegyverrel lőnek az eu-ban. Ilyen egyszerű.Boldizsár haverom vetette fel, de ez a Fico úgy lehet nagyon sok szelet fog majd ki MP vitorlájából és tesz bele a Fideszébe. Nagyon beleillik az eddig is tolt, mi vagyunk a béke, ők a háború narratívába.Ezt most csak én nem értem? 😊 A merénylő oroszpárti volt és nem értett egyet Fico politikájával, aki amúgy komcsi volt 😊 De ez egy merénylet volt, semmi köze a háborúhoz!
zacknorb
NB2
MC12
ujszo.com/kozelet/video-a-merenylo-korabban-mar-reszt-vett-fico-ellenes-tuntetesen
Egyébként nemrég a belügyminiszter hivatalosan is nyilatkozott az elkövetőről.
ujszo.com/kozelet/sutaj-estok-eljaras-indult-robert-fico-tamadoja-ellen
Lényeg a cikkből:
"A támadás indítéka az volt, hogy nem ért egyet a kormány intézkedéseivel, a Különleges Ügyészség megszüntetésével, az Ukrajnának nyújtott katonai segítség leállításával, a közmédia működésébe való beavatkozással és a Bírói Tanács elnökének leváltásával.
„A gyanúsított nem tagja egyetlen radikális, sem jobboldali, sem baloldali politikai szervezetnek sem. Magányos elkövetőről van szó” – folytatta Šutaj Eštok."
Az elkövetőről ellentmondó információk keringenek a neten és valszeg azért is van, mert egy ellentmondásos személyiség. Én vmilyen szinten őt is áldozatnak látom, a politikai kommunikáció radikalizációjának az áldozata. Egy hétköznapi nyugdíjas, akit behülyített a politika. Érdemes lenne elgondolkoznia politikusoknak (és csak így csöndben hozzátéve hogy a szenzációhajhász sajtónak), h ez az állandó egymás ellen hergelés, nagyot mondás milyen közhangulatot teremt, mennyire élhető társadalmat.
több mint 1 éve
Minden harmadik mondatával fenyegeti az újságírót. Ő meg szegény minden alkalommal visszalép egyet, pont amikor előre kellene.A másik oldalról kicsit vágatlanabbul (?)www.youtube.com/watch?v=6QmrRO2b4q4&t=1sLegalább kormányozni tudnak…bízz, de ellenőrizz.
444.hu/2024/05/16/belso-dokumentumok-bizonyitjak-hogy-a-magyar-kulugy-tudott-az-orosz-kibertamadasokrol-amiket-ket-eve-meg-kampanyhazugsagnak-neveztek?appview
Bennem felmerül, a ruszkiknak mi érdekük feltörni a rendszert, mikor Peti miniszter magától is átküldte volna az összes információt - valószínüleg az ilyen mértékű szolgalelkű hazaárulást már ők sem merik elhinni ezért double-check volt az akció. De hát… egy kiutasítás nem sok, annyit sem tettünk, gondolom a backdoort sem csukták még be.
vpi
Amadeus von Dollárbaloldal
LanceVance
www.youtube.com/watch?v=NwsK80YXiyY
Ez alapján is továbbra is durva mekkora faszok ezek, de kommentek tekintetében kurva sokan továbbra is híveik maradnak, pedig a vidinyó céljával ellentétben pont ugyanazt bizonyítja,..
Eazzy
Sajnos a sajtó munkatársai az elmúlt évtizedekben nagyon becsicskultak. Még a függetlenek is. Elég megnézni egy kormányinfót. Épp le nem szopják az alanyt...
több mint 1 éve
Előbb lennék az, mint Ducks... 😀en mindkettot elhiszem.Fico mint békepárti 😀 😀Ezért érdemes a másik oldalt is követni, akkor látnád, milyen szépen illik ez bele a fideszes narratívába 😊 Fico = békepárti, aki lelőtte = háborúpárti. Tehát aki békepárti, arra már fegyverrel lőnek az eu-ban. Ilyen egyszerű.Boldizsár haverom vetette fel, de ez a Fico úgy lehet nagyon sok szelet fog majd ki MP vitorlájából és tesz bele a Fideszébe. Nagyon beleillik az eddig is tolt, mi vagyunk a béke, ők a háború narratívába.Ezt most csak én nem értem? 😊 A merénylő oroszpárti volt és nem értett egyet Fico politikájával, aki amúgy komcsi volt 😊 De ez egy merénylet volt, semmi köze a háborúhoz!
zacknorb
NB2
MC12
warr_b
csebi

több mint 1 éve
Látod az lehet, nemzeti konzultációt sem kapok már sok éve 😕Szerintem nem rád targetál a kampány 😀Fico mint békepárti 😀 😀Ezért érdemes a másik oldalt is követni, akkor látnád, milyen szépen illik ez bele a fideszes narratívába 😊 Fico = békepárti, aki lelőtte = háborúpárti. Tehát aki békepárti, arra már fegyverrel lőnek az eu-ban. Ilyen egyszerű.Boldizsár haverom vetette fel, de ez a Fico úgy lehet nagyon sok szelet fog majd ki MP vitorlájából és tesz bele a Fideszébe. Nagyon beleillik az eddig is tolt, mi vagyunk a béke, ők a háború narratívába.Ezt most csak én nem értem? 😊 A merénylő oroszpárti volt és nem értett egyet Fico politikájával, aki amúgy komcsi volt 😊 De ez egy merénylet volt, semmi köze a háborúhoz!
zacknorb
NB2
MC12
warr_b
MC12
| Nem kell szólni a központban, köszi |

több mint 1 éve
Jó ilyen alapon ha valaki szellent egyet, az is beleillik, tehát ezen kár filozofálgatni, mert az ő csodás politikájukban akármire rá lehet húzni akármit.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Szerintem nem rád targetál a kampány 😀Fico mint békepárti 😀 😀Ezért érdemes a másik oldalt is követni, akkor látnád, milyen szépen illik ez bele a fideszes narratívába 😊 Fico = békepárti, aki lelőtte = háborúpárti. Tehát aki békepárti, arra már fegyverrel lőnek az eu-ban. Ilyen egyszerű.Boldizsár haverom vetette fel, de ez a Fico úgy lehet nagyon sok szelet fog majd ki MP vitorlájából és tesz bele a Fideszébe. Nagyon beleillik az eddig is tolt, mi vagyunk a béke, ők a háború narratívába.Ezt most csak én nem értem? 😊 A merénylő oroszpárti volt és nem értett egyet Fico politikájával, aki amúgy komcsi volt 😊 De ez egy merénylet volt, semmi köze a háborúhoz!
zacknorb
NB2
MC12
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
en mindkettot elhiszem.Fico mint békepárti 😀 😀Ezért érdemes a másik oldalt is követni, akkor látnád, milyen szépen illik ez bele a fideszes narratívába 😊 Fico = békepárti, aki lelőtte = háborúpárti. Tehát aki békepárti, arra már fegyverrel lőnek az eu-ban. Ilyen egyszerű.Boldizsár haverom vetette fel, de ez a Fico úgy lehet nagyon sok szelet fog majd ki MP vitorlájából és tesz bele a Fideszébe. Nagyon beleillik az eddig is tolt, mi vagyunk a béke, ők a háború narratívába.Ezt most csak én nem értem? 😊 A merénylő oroszpárti volt és nem értett egyet Fico politikájával, aki amúgy komcsi volt 😊 De ez egy merénylet volt, semmi köze a háborúhoz!
zacknorb
NB2
MC12
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Fico mint békepárti 😀 😀Ezért érdemes a másik oldalt is követni, akkor látnád, milyen szépen illik ez bele a fideszes narratívába 😊 Fico = békepárti, aki lelőtte = háborúpárti. Tehát aki békepárti, arra már fegyverrel lőnek az eu-ban. Ilyen egyszerű.Boldizsár haverom vetette fel, de ez a Fico úgy lehet nagyon sok szelet fog majd ki MP vitorlájából és tesz bele a Fideszébe. Nagyon beleillik az eddig is tolt, mi vagyunk a béke, ők a háború narratívába.Ezt most csak én nem értem? 😊 A merénylő oroszpárti volt és nem értett egyet Fico politikájával, aki amúgy komcsi volt 😊 De ez egy merénylet volt, semmi köze a háborúhoz!
zacknorb
NB2
MC12

több mint 1 éve
Ezért érdemes a másik oldalt is követni, akkor látnád, milyen szépen illik ez bele a fideszes narratívába 😊 Fico = békepárti, aki lelőtte = háborúpárti. Tehát aki békepárti, arra már fegyverrel lőnek az eu-ban. Ilyen egyszerű.Boldizsár haverom vetette fel, de ez a Fico úgy lehet nagyon sok szelet fog majd ki MP vitorlájából és tesz bele a Fideszébe. Nagyon beleillik az eddig is tolt, mi vagyunk a béke, ők a háború narratívába.Ezt most csak én nem értem? 😊 A merénylő oroszpárti volt és nem értett egyet Fico politikájával, aki amúgy komcsi volt 😊 De ez egy merénylet volt, semmi köze a háborúhoz!
zacknorb
NB2
több mint 1 éve
Boldizsár haverom vetette fel, de ez a Fico úgy lehet nagyon sok szelet fog majd ki MP vitorlájából és tesz bele a Fideszébe. Nagyon beleillik az eddig is tolt, mi vagyunk a béke, ők a háború narratívába.Arra jó lehet, hogy a saját tábort aktivizálja, megállítsa a morzsolódást ilyesmi, de MP kampánya alapvetően nem a Fidesz szavazókra lő (vagy nem nekik rezonál) ezért olyan nagy hatása szerintem nem lesz itthon.
zacknorb
több mint 1 éve
Boldizsár haverom vetette fel, de ez a Fico úgy lehet nagyon sok szelet fog majd ki MP vitorlájából és tesz bele a Fideszébe. Nagyon beleillik az eddig is tolt, mi vagyunk a béke, ők a háború narratívába.Ezt most csak én nem értem? 😊 A merénylő oroszpárti volt és nem értett egyet Fico politikájával, aki amúgy komcsi volt 😊 De ez egy merénylet volt, semmi köze a háborúhoz!
zacknorb
több mint 1 éve
Boldizsár haverom vetette fel, de ez a Fico úgy lehet nagyon sok szelet fog majd ki MP vitorlájából és tesz bele a Fideszébe. Nagyon beleillik az eddig is tolt, mi vagyunk a béke, ők a háború narratívába.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szijjártó testbeszéde (összefont karok) nagyjából beárazza a belső feszültséget.A másik oldalról kicsit vágatlanabbul (?)www.youtube.com/watch?v=6QmrRO2b4q4&t=1sLegalább kormányozni tudnak…bízz, de ellenőrizz.
444.hu/2024/05/16/belso-dokumentumok-bizonyitjak-hogy-a-magyar-kulugy-tudott-az-orosz-kibertamadasokrol-amiket-ket-eve-meg-kampanyhazugsagnak-neveztek?appview
Bennem felmerül, a ruszkiknak mi érdekük feltörni a rendszert, mikor Peti miniszter magától is átküldte volna az összes információt - valószínüleg az ilyen mértékű szolgalelkű hazaárulást már ők sem merik elhinni ezért double-check volt az akció. De hát… egy kiutasítás nem sok, annyit sem tettünk, gondolom a backdoort sem csukták még be.
vpi
LanceVance
Ez alapján is továbbra is durva mekkora faszok ezek, de kommentek tekintetében kurva sokan továbbra is híveik maradnak, pedig a vidinyó céljával ellentétben pont ugyanazt bizonyítja,..
Eazzy
Bagatellizál, fenyeget, de ő is tudja.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
A másik oldalról kicsit vágatlanabbul (?)www.youtube.com/watch?v=6QmrRO2b4q4&t=1sLegalább kormányozni tudnak…bízz, de ellenőrizz.
vpi
LanceVance
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Miért neki a felesége nem Baloldali Anikó?OV fb oldala:szóljatok a köpcösnek is!
"A szlovákiai választást követő kormányváltással Szlovákia elindult a békepártisághoz vezető úton. Ez nagy segítség volt Magyarország számára. Most ezt a folyamatot akasztották meg, lőtték keresztbe.
A szlovák miniszterelnök ellen egy baloldali aktivista merényletet követett el. A legfontosabb hónapokban Robert Fico kiesett a munkából. Bizakodunk a felépülésében, de ma egyedül kell küzdenünk a békéért.
Mostantól kétszeres erővel, egymagunk kell harcolnunk. Minden eddiginél nagyobb jelentősége lett az európai választásnak. Véget kell vetni az erőszaknak! El kell mennünk és a békére kell szavaznunk június 9-én"
NB2
telex.hu/kulfold/2024/05/16/robert-fico-merenylet-szlovakia-juraj-cintula
bogjosi
több mint 1 éve
Viszont Nógrád vármegyébe konkrétan csak Dobrev és KariGeri jött le Salgótarjánba, ami azóta is kampányelem lett, valamint Toroczkai volt még szintén Salgótarján.gondolom azért mert a legkevesebb lakosságú megye, de szerintem megy majd MP is.
Ez a megye, mintha megszűnt volna létezni, de ez az én narratívámat támasztja alá, miszerint itt lófasz sincs és senkit nem is érdekel ez a hely, totális nihil.
zacknorb
buhloone mindstate