Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 140 — balazs.t85@gmail.com
Marcaliban is egész sokan vannak, így 10 körül hétköznap. Az a pia tér nem egy kis placc egy 10 ezres városhoz képest.
Láttunk bárkit is így végighakizni az ilyen méretű városokat ez előtt? Megyeszékhelyre le szoktak menni, de az ilyen kis porfészekbe mint Marcali nem szokta. Ez a platós kocsi mekkora fun, nem kell semmi, megy az autó és csak feláll rá 😀
Kíváncsi leszek mennyi szavazatot hoz majd a választásokkor ez a munka.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
Nem volt flow??
Az előválasztáson magabiztosan nyert, kiderült, hogy a DK-ból nem kér az ellenzéki választó.
Aztán a nagy összefogásban MZP-t úgy szúrták hátba, hogy csak na.
MP egyetlen ilyen hibát nem vét.
Dzsokijuing
azért ez masszív csúsztatás
nem az átlag ellenzéki választó volt jelen az előválasztáson
a fiatalok és online szavazni hajlandók nem kértek a DKból
csak aztán MZP aszitte hogy ez mindenkire vonatkozik, amiről meg kiderült hogy nem
lehet jönni azzal hogy hátbaszúrta a DK-Jobbik, de ez sem ilyen tiszta
első naptól fontosabb volt neki az hogy legyen saját frakciója mint az hogy hogyan is kéne csinálni az egész kampányt
azt akarta hogy ma "régiek" vonuljanak háttérbe amit meg is tettek az Ő Egojának a kedvéért
csak hát kiderült hogy nem több mint egy neocon majom, aki rengeteg balos szavazót idegenített el
cserébe nem hozott jobbosokat és a centristák/bizonytalanok is ott hagyták

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
tovabbra is allitom, hogy nem csak fleto letezik az ellenzeki oldalon. vannak sokkal validabb lehetosegek a NER levaltasra, mint egy NER-es srac
csebi
megkérdezhetem, hogy ők kicsodák?
deyell
pl kutyak. vagy a szikra.
de aki mkepp konzervativ oldalra akar rakni az felolem lehet a reformerekre, megertem, hogy nem mki tud baloldali lenni.

csak vhogy ok nem jatsszak el a messias szerepet hanem maskepp epitkeznek.
csebi
most olyanokat soroltál fel, mint valid lehetőségek, akik jó eséllyel az 5%-os bejutási küszöböt sem tudják megugorni. Vona amúgy miben jobb, mint MP? Fideszben kezdte, aztán szélsőjobbos uszító lett, oroszok pénzelték, orosz kémet küldött az EP-be, eddigi csúcsteljesítménye 1 millió szavazó, MP-nek állítólag már most van 1,5 millió. Vona többszörösen terhelt a múltja miatt (rassziszmus, fidesz karaktergyilkolás). ő jobb választás egy konzervatívnak mint MP?
deyell
Jobb, nekem, aki magát konzervatívnak tartja, messze ő lenne a legjobb opció egyébként. De be kell látni hogy esélytelen, amíg MP ilyen népszerű és ekkorát megy addig no brainer hogy kire kell szavazni. Nálam Vona>MZP>Jakab>MP>Kutyák>Momentum a sorrend azok közül, akik közül nem kéne szembeköpni magamat szavazásügyileg.

Kurvasok aggályom van nekem is a jelöltekkel kapcsolatban, de ahogy Jakab mondta pár éve, ha nyakadon a kés, akkor nem ideologizálsz, hanem azon vagy hogy lekerüljön onnan, ha az sikerült, akkor utána lehet vitatkozni egyéb dolgokról is. Amíg az nincs meg addig egy feladat van: leszedni a kést a nyakról.

E téren pl. teljesen máshogy gondolo. mint Tarsi vagy csebi, de meg tudom érteni hogy miért gondolják úgy ahogy, és az is érthető.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 565 — Saturday Night Lights
Nem értem ezt a naivitást az MP-re fanyalgókban, folyamatosan arról beszélt mindenki hogy kell egy olyan párt/ember/mozgalom aki embereket tud megmozgatni vidéken, amivel meg lehet bontani a Fidesz egyeduralmát. Itt van MP, aki ehhez jó úton halad, látszik hogy képes megmozgatni azokat a rétegeket akit eddig szinte senki nem ért el. Megtartja azokat a paneleket ami beleégett a Fideszesek fejébe, nem változtat rajta. Ez kell a rohadt rendszer lebontásához.
Lehet a fővárosból, és külföldről papolni, hogy mire szeretnénk szavazni, mi lenne jó, de ezek az ember mikor voltak vidéken, és ültek be egy falusi kocsmába hogy tudják miről megy ott a vita? Az jobban meg fogja határozni ki kormányoz 2026-tól mint hogy a pesti értelmiség mit gondol.
Az egyik munkatársam aki világ életében (nő) Budapesti volt, és összejött egy Dél Alföldi munkatársunkkal ahol elég sok időt tölt mostanában, kezdi megérteni hogy miért is tartunk ott ahol.
Ha MP meg tudja mozgatni a vidéket, és képes lehet rést ütni a pajzson, akkor nekünk mint értelmiségi "akik legalább az alap összefüggéseket össze tudják rakni" kötelességünk segíteni ebben.
Zsákbamacskát veszünk, még jobban mint MZP-nél, ott volt egy nagyon jó példa mit ért el polgármesterként, mire is számíthatunk, itt olyan vakon vagyunk...az sem volt jó, ez sem lesz jó.
Fura hogy ezek az emberek nem képesek feladni az elveiket, de ezt elvárják a Fideszesektől.
Nomac
MP feltalálta az ellenzéki spanyolviaszt, heti 2-3 megye, napi 6-7 település és a hatalomtól rettegő vidéki emberek elmennek meghallgatni, milyen érdekes.
Egy politikustól az alap elvárásom, hogy azt a melót tegye bele, amit ez a csávó.
Dzsokijuing
Dehogy találta fel, MZP is anno ezt csináltam, csak őt megette a propaganda, és közel nem ilyen flowba tudott belelépni.
Nomac
Nem volt flow??
Az előválasztáson magabiztosan nyert, kiderült, hogy a DK-ból nem kér az ellenzéki választó.
Aztán a nagy összefogásban MZP-t úgy szúrták hátba, hogy csak na.
MP egyetlen ilyen hibát nem vét.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 671
Legalább kormányozni tudnak…

444.hu/2024/05/16/belso-dokumentumok-bizonyitjak-hogy-a-magyar-kulugy-tudott-az-orosz-kibertamadasokrol-amiket-ket-eve-meg-kampanyhazugsagnak-neveztek?appview

Bennem felmerül, a ruszkiknak mi érdekük feltörni a rendszert, mikor Peti miniszter magától is átküldte volna az összes információt - valószínüleg az ilyen mértékű szolgalelkű hazaárulást már ők sem merik elhinni ezért double-check volt az akció. De hát… egy kiutasítás nem sok, annyit sem tettünk, gondolom a backdoort sem csukták még be.
vpi
bízz, de ellenőrizz.
Amadeus von Dollárbaloldal
 www.youtube.com/watch?v=6QmrRO2b4q4&t=1s

több mint 1 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Gonoltam hogy bekerült ide is a "lista", így reggel a kávé ivóknak megfelelő helyettesíttő szérum lehet. Ezúton is gratulálok Mészáros úrnak az egy év alatt megmásfélszereződött vagyonához, amit minden kétséget kizáróan a páratlan tehetségének köszönhet. NE bassza seggbe egy aidses medve, éljen soká jó egészségben!

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 222

444.hu/2024/05/16/belso-dokumentumok-bizonyitjak-hogy-a-magyar-kulugy-tudott-az-orosz-kibertamadasokrol-amiket-ket-eve-meg-kampanyhazugsagnak-neveztek?appview

Bennem felmerül, a ruszkiknak mi érdekük feltörni a rendszert, mikor Peti miniszter magától is átküldte volna az összes információt - valószínüleg az ilyen mértékű szolgalelkű hazaárulást már ők sem merik elhinni ezért double-check volt az akció. De hát… egy kiutasítás nem sok, annyit sem tettünk, gondolom a backdoort sem csukták még be.
vpi
bízz, de ellenőrizz.
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 530 — Chiefs GM
 index.hu/gazdasag/2024/05/15/leggazdagabb-magyarok-meszaros-lorinc-a-100-leggazdagabb-magyar-lista/

990 milliárd, az komoly 😂
kapitnono
Egy év alatt 330 Mrd. Azért az az állami költségvetés szempontjából is jól látható összeg.
zinedine5
Ez csak az inflációs hatás, a reálvagyona alig nőtt, nem tud sokkal több lekváros kaviárt venni a bébifóka-levese mellé reggelire, mint egy éve 😀

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan

vpi
Azért Petiminiszter sem tud mindent elmondani, Szásáék meg úgy gondolták, hogy majd ők kiválogatják, mi kell nekik.
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 371 — Patriot

több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 290
Nagyon kell a tömeg a békemenetre, ha már a főninek is ott kell lennie. Nagy a baj a fellegvárban

telex.hu/belfold/2024/05/16/orban-viktor-bekemenet
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 246
Kaposváron kicsit többen vannak, mint vártam.

i.ibb.co/XVkXM74/kaposvar.jpg
deyell
Ez egy Kaposváron iszonyatosan sok ember, tele van a tér.
Nomac
Meg lehet azt úgy fényképezni, hogy még többnek tűnjön. Meg emlékeim szerint azért vannak terepakadályok a tér közepén. Meg amúgy bámulatosan nem nagy főtér, pl egy pécsi Széchenyi térhez képest sehol nincs. Attól függ, hova állították fel a tribünt, szerintem ügyesen a szobor elé.
slowmotion
Kint levő ismerősöm szerint 1000-1200 fő között vannak, ami kaposvári szinten és az ottani politikai helyzethez képest nem kevés.
MC12
Idáig arról magyaráztál mindenkinek—évekig—hogy nem tesznek
Bele munkát,
Vlm újjabb szakmai észrevétel?
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
 index.hu/gazdasag/2024/05/15/leggazdagabb-magyarok-meszaros-lorinc-a-100-leggazdagabb-magyar-lista/

kapitnono
Egy év alatt 330 Mrd. Azért az az állami költségvetés szempontjából is jól látható összeg.
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!

több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 140 — balazs.t85@gmail.com
Egyértelműen itt a helye..
Ilyen országban élünk, ahol ezt meg lehet csinálni. Arra kíváncsi lennék, hogy ezeket ki rendeli meg, intézi el...

több mint 1 éve

deyell
Nomac
Meg lehet azt úgy fényképezni, hogy még többnek tűnjön. Meg emlékeim szerint azért vannak terepakadályok a tér közepén. Meg amúgy bámulatosan nem nagy főtér, pl egy pécsi Széchenyi térhez képest sehol nincs. Attól függ, hova állították fel a tribünt, szerintem ügyesen a szobor elé.
slowmotion
Kint levő ismerősöm szerint 1000-1200 fő között vannak, ami kaposvári szinten és az ottani politikai helyzethez képest nem kevés.
MC12
Mondjuk az igaz, szerintem kb '94 óra Krakuss et. a polgármester, és még csak megszorítani sem tudták, pedig azért van vaj a füle mögött rendesen...
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947

deyell
Nomac
slowmotion
MC12
Neked is mindenhol van ismerősöd, mint JC-nek? 😊
warr_b
Megyei jogú városban azért mindenhol 😊 (najó, Dunaújvárosban, Nagykanizsán és Nyíregyházán vakarnám a fejem, hogy kinek írjak)
MC12
Kanizsán és Nyíregyen be tudok segíteni
több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 319

deyell
Nomac
slowmotion
MC12
warr_b
Megyei jogú városban azért mindenhol 😊 (najó, Dunaújvárosban, Nagykanizsán és Nyíregyházán vakarnám a fejem, hogy kinek írjak)

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
Csak betiltanék minden nyilvános politikai rendezvényt, fő a biztonság!
csipkelli
Majd június 9 után. Minek kapkodni?
Őszentsége Sobri Jóska
Most kell gyorsan visszaküldeni a politikusat a facebookra. Ne gyűljön meg áradjon senki és semmi.
csipkelli
Az jó, mer azt nem látom
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
csipkelli
Őszentsége Sobri Jóska
Most kell gyorsan visszaküldeni a politikusat a facebookra. Ne gyűljön meg áradjon senki és semmi.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 933 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

deyell
Nomac
slowmotion
MC12

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 319

deyell
Nomac
slowmotion

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve

deyell
Nomac
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
Hát eljutott kis városomba MP, meghallgattam volna, de dolgozok.
Feleségemet meg kiküldte a főnökség, akik full fideszesek, fiúk fidelitas tag h vegye fel mi volt 🤣
Jó kis kiküldetés!
steelwolf
Legjobb felállás. Nejed megy a NER-be, te az ellenzékbe. A végén meg szétdobjátok a bevételt.
A kétezres évek közepéig ez mondjuk bevett gyakorlat volt családoknál, és működött is amíg okafogyottá nem vált.
Sok példa volt rá akár a magasabb szintig is.
ozibozi
Ld. Móricz - Rokonok annak tárgyában, hogy miért jó az, ha ikrei születnek az embernek.
A regény végén pedig a polgármester egy szintén nagyon jó összegzést ad arról, hogy miért ne helyezze pozícióba a rokonait az ember.

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
csipkelli