Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Marcaliban is egész sokan vannak, így 10 körül hétköznap. Az a pia tér nem egy kis placc egy 10 ezres városhoz képest. Láttunk bárkit is így végighakizni az ilyen méretű városokat ez előtt? Megyeszékhelyre le szoktak menni, de az ilyen kis porfészekbe mint Marcali nem szokta. Ez a platós kocsi mekkora fun, nem kell semmi, megy az autó és csak feláll rá 😀
Kíváncsi leszek mennyi szavazatot hoz majd a választásokkor ez a munka.
több mint 1 éve
Nem volt flow??azért ez masszív csúsztatás
Az előválasztáson magabiztosan nyert, kiderült, hogy a DK-ból nem kér az ellenzéki választó.
Aztán a nagy összefogásban MZP-t úgy szúrták hátba, hogy csak na.
MP egyetlen ilyen hibát nem vét.
Dzsokijuing
nem az átlag ellenzéki választó volt jelen az előválasztáson
a fiatalok és online szavazni hajlandók nem kértek a DKból
csak aztán MZP aszitte hogy ez mindenkire vonatkozik, amiről meg kiderült hogy nem
lehet jönni azzal hogy hátbaszúrta a DK-Jobbik, de ez sem ilyen tiszta
első naptól fontosabb volt neki az hogy legyen saját frakciója mint az hogy hogyan is kéne csinálni az egész kampányt
azt akarta hogy ma "régiek" vonuljanak háttérbe amit meg is tettek az Ő Egojának a kedvéért
csak hát kiderült hogy nem több mint egy neocon majom, aki rengeteg balos szavazót idegenített el
cserébe nem hozott jobbosokat és a centristák/bizonytalanok is ott hagyták
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jobb, nekem, aki magát konzervatívnak tartja, messze ő lenne a legjobb opció egyébként. De be kell látni hogy esélytelen, amíg MP ilyen népszerű és ekkorát megy addig no brainer hogy kire kell szavazni. Nálam Vona>MZP>Jakab>MP>Kutyák>Momentum a sorrend azok közül, akik közül nem kéne szembeköpni magamat szavazásügyileg.most olyanokat soroltál fel, mint valid lehetőségek, akik jó eséllyel az 5%-os bejutási küszöböt sem tudják megugorni. Vona amúgy miben jobb, mint MP? Fideszben kezdte, aztán szélsőjobbos uszító lett, oroszok pénzelték, orosz kémet küldött az EP-be, eddigi csúcsteljesítménye 1 millió szavazó, MP-nek állítólag már most van 1,5 millió. Vona többszörösen terhelt a múltja miatt (rassziszmus, fidesz karaktergyilkolás). ő jobb választás egy konzervatívnak mint MP?pl kutyak. vagy a szikra.tovabbra is allitom, hogy nem csak fleto letezik az ellenzeki oldalon. vannak sokkal validabb lehetosegek a NER levaltasra, mint egy NER-es sracmegkérdezhetem, hogy ők kicsodák?
csebi
deyell
de aki mkepp konzervativ oldalra akar rakni az felolem lehet a reformerekre, megertem, hogy nem mki tud baloldali lenni.
csak vhogy ok nem jatsszak el a messias szerepet hanem maskepp epitkeznek.
csebi
deyell
Kurvasok aggályom van nekem is a jelöltekkel kapcsolatban, de ahogy Jakab mondta pár éve, ha nyakadon a kés, akkor nem ideologizálsz, hanem azon vagy hogy lekerüljön onnan, ha az sikerült, akkor utána lehet vitatkozni egyéb dolgokról is. Amíg az nincs meg addig egy feladat van: leszedni a kést a nyakról.
E téren pl. teljesen máshogy gondolo. mint Tarsi vagy csebi, de meg tudom érteni hogy miért gondolják úgy ahogy, és az is érthető.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Nem volt flow??Dehogy találta fel, MZP is anno ezt csináltam, csak őt megette a propaganda, és közel nem ilyen flowba tudott belelépni.Nem értem ezt a naivitást az MP-re fanyalgókban, folyamatosan arról beszélt mindenki hogy kell egy olyan párt/ember/mozgalom aki embereket tud megmozgatni vidéken, amivel meg lehet bontani a Fidesz egyeduralmát. Itt van MP, aki ehhez jó úton halad, látszik hogy képes megmozgatni azokat a rétegeket akit eddig szinte senki nem ért el. Megtartja azokat a paneleket ami beleégett a Fideszesek fejébe, nem változtat rajta. Ez kell a rohadt rendszer lebontásához.MP feltalálta az ellenzéki spanyolviaszt, heti 2-3 megye, napi 6-7 település és a hatalomtól rettegő vidéki emberek elmennek meghallgatni, milyen érdekes.
Lehet a fővárosból, és külföldről papolni, hogy mire szeretnénk szavazni, mi lenne jó, de ezek az ember mikor voltak vidéken, és ültek be egy falusi kocsmába hogy tudják miről megy ott a vita? Az jobban meg fogja határozni ki kormányoz 2026-tól mint hogy a pesti értelmiség mit gondol.
Az egyik munkatársam aki világ életében (nő) Budapesti volt, és összejött egy Dél Alföldi munkatársunkkal ahol elég sok időt tölt mostanában, kezdi megérteni hogy miért is tartunk ott ahol.
Ha MP meg tudja mozgatni a vidéket, és képes lehet rést ütni a pajzson, akkor nekünk mint értelmiségi "akik legalább az alap összefüggéseket össze tudják rakni" kötelességünk segíteni ebben.
Zsákbamacskát veszünk, még jobban mint MZP-nél, ott volt egy nagyon jó példa mit ért el polgármesterként, mire is számíthatunk, itt olyan vakon vagyunk...az sem volt jó, ez sem lesz jó.
Fura hogy ezek az emberek nem képesek feladni az elveiket, de ezt elvárják a Fideszesektől.
Nomac
Egy politikustól az alap elvárásom, hogy azt a melót tegye bele, amit ez a csávó.
Dzsokijuing
Nomac
Az előválasztáson magabiztosan nyert, kiderült, hogy a DK-ból nem kér az ellenzéki választó.
Aztán a nagy összefogásban MZP-t úgy szúrták hátba, hogy csak na.
MP egyetlen ilyen hibát nem vét.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=6QmrRO2b4q4&t=1sLegalább kormányozni tudnak…bízz, de ellenőrizz.
444.hu/2024/05/16/belso-dokumentumok-bizonyitjak-hogy-a-magyar-kulugy-tudott-az-orosz-kibertamadasokrol-amiket-ket-eve-meg-kampanyhazugsagnak-neveztek?appview
Bennem felmerül, a ruszkiknak mi érdekük feltörni a rendszert, mikor Peti miniszter magától is átküldte volna az összes információt - valószínüleg az ilyen mértékű szolgalelkű hazaárulást már ők sem merik elhinni ezért double-check volt az akció. De hát… egy kiutasítás nem sok, annyit sem tettünk, gondolom a backdoort sem csukták még be.
vpi
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 1 éve
Gonoltam hogy bekerült ide is a "lista", így reggel a kávé ivóknak megfelelő helyettesíttő szérum lehet. Ezúton is gratulálok Mészáros úrnak az egy év alatt megmásfélszereződött vagyonához, amit minden kétséget kizáróan a páratlan tehetségének köszönhet. NE bassza seggbe egy aidses medve, éljen soká jó egészségben!
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Legalább kormányozni tudnak…bízz, de ellenőrizz.
444.hu/2024/05/16/belso-dokumentumok-bizonyitjak-hogy-a-magyar-kulugy-tudott-az-orosz-kibertamadasokrol-amiket-ket-eve-meg-kampanyhazugsagnak-neveztek?appview
Bennem felmerül, a ruszkiknak mi érdekük feltörni a rendszert, mikor Peti miniszter magától is átküldte volna az összes információt - valószínüleg az ilyen mértékű szolgalelkű hazaárulást már ők sem merik elhinni ezért double-check volt az akció. De hát… egy kiutasítás nem sok, annyit sem tettünk, gondolom a backdoort sem csukták még be.
vpi
több mint 1 éve
Ez csak az inflációs hatás, a reálvagyona alig nőtt, nem tud sokkal több lekváros kaviárt venni a bébifóka-levese mellé reggelire, mint egy éve 😀index.hu/gazdasag/2024/05/15/leggazdagabb-magyarok-meszaros-lorinc-a-100-leggazdagabb-magyar-lista/Egy év alatt 330 Mrd. Azért az az állami költségvetés szempontjából is jól látható összeg.
990 milliárd, az komoly 😂
kapitnono
zinedine5
több mint 1 éve
Legalább kormányozni tudnak…Azért Petiminiszter sem tud mindent elmondani, Szásáék meg úgy gondolták, hogy majd ők kiválogatják, mi kell nekik.
vpi
több mint 1 éve
Legalább kormányozni tudnak…444.hu/2024/05/16/belso-dokumentumok-bizonyitjak-hogy-a-magyar-kulugy-tudott-az-orosz-kibertamadasokrol-amiket-ket-eve-meg-kampanyhazugsagnak-neveztek?appview
több mint 1 éve
Nagyon kell a tömeg a békemenetre, ha már a főninek is ott kell lennie. Nagy a baj a fellegvárban telex.hu/belfold/2024/05/16/orban-viktor-bekemenet
több mint 1 éve
Idáig arról magyaráztál mindenkinek—évekig—hogy nem tesznekKint levő ismerősöm szerint 1000-1200 fő között vannak, ami kaposvári szinten és az ottani politikai helyzethez képest nem kevés.Meg lehet azt úgy fényképezni, hogy még többnek tűnjön. Meg emlékeim szerint azért vannak terepakadályok a tér közepén. Meg amúgy bámulatosan nem nagy főtér, pl egy pécsi Széchenyi térhez képest sehol nincs. Attól függ, hova állították fel a tribünt, szerintem ügyesen a szobor elé.Kaposváron kicsit többen vannak, mint vártam.Ez egy Kaposváron iszonyatosan sok ember, tele van a tér.
i.ibb.co/XVkXM74/kaposvar.jpg
deyell
Nomac
slowmotion
MC12
Bele munkát,
Vlm újjabb szakmai észrevétel?
több mint 1 éve
index.hu/gazdasag/2024/05/15/leggazdagabb-magyarok-meszaros-lorinc-a-100-leggazdagabb-magyar-lista/Egy év alatt 330 Mrd. Azért az az állami költségvetés szempontjából is jól látható összeg.
990 milliárd, az komoly 😂
kapitnono
több mint 1 éve
index.hu/gazdasag/2024/05/15/leggazdagabb-magyarok-meszaros-lorinc-a-100-leggazdagabb-magyar-lista/990 milliárd, az komoly 😂

több mint 1 éve
Egyértelműen itt a helye..Ilyen országban élünk, ahol ezt meg lehet csinálni. Arra kíváncsi lennék, hogy ezeket ki rendeli meg, intézi el...
több mint 1 éve
Mondjuk az igaz, szerintem kb '94 óra Krakuss et. a polgármester, és még csak megszorítani sem tudták, pedig azért van vaj a füle mögött rendesen...Kint levő ismerősöm szerint 1000-1200 fő között vannak, ami kaposvári szinten és az ottani politikai helyzethez képest nem kevés.Meg lehet azt úgy fényképezni, hogy még többnek tűnjön. Meg emlékeim szerint azért vannak terepakadályok a tér közepén. Meg amúgy bámulatosan nem nagy főtér, pl egy pécsi Széchenyi térhez képest sehol nincs. Attól függ, hova állították fel a tribünt, szerintem ügyesen a szobor elé.Kaposváron kicsit többen vannak, mint vártam.Ez egy Kaposváron iszonyatosan sok ember, tele van a tér.
deyell
Nomac
slowmotion
MC12
több mint 1 éve
Kanizsán és Nyíregyen be tudok segíteniMegyei jogú városban azért mindenhol 😊 (najó, Dunaújvárosban, Nagykanizsán és Nyíregyházán vakarnám a fejem, hogy kinek írjak)Neked is mindenhol van ismerősöd, mint JC-nek? 😊Kint levő ismerősöm szerint 1000-1200 fő között vannak, ami kaposvári szinten és az ottani politikai helyzethez képest nem kevés.Meg lehet azt úgy fényképezni, hogy még többnek tűnjön. Meg emlékeim szerint azért vannak terepakadályok a tér közepén. Meg amúgy bámulatosan nem nagy főtér, pl egy pécsi Széchenyi térhez képest sehol nincs. Attól függ, hova állították fel a tribünt, szerintem ügyesen a szobor elé.Kaposváron kicsit többen vannak, mint vártam.Ez egy Kaposváron iszonyatosan sok ember, tele van a tér.
deyell
Nomac
slowmotion
MC12
warr_b
MC12
több mint 1 éve
Megyei jogú városban azért mindenhol 😊 (najó, Dunaújvárosban, Nagykanizsán és Nyíregyházán vakarnám a fejem, hogy kinek írjak)Neked is mindenhol van ismerősöd, mint JC-nek? 😊Kint levő ismerősöm szerint 1000-1200 fő között vannak, ami kaposvári szinten és az ottani politikai helyzethez képest nem kevés.Meg lehet azt úgy fényképezni, hogy még többnek tűnjön. Meg emlékeim szerint azért vannak terepakadályok a tér közepén. Meg amúgy bámulatosan nem nagy főtér, pl egy pécsi Széchenyi térhez képest sehol nincs. Attól függ, hova állították fel a tribünt, szerintem ügyesen a szobor elé.Kaposváron kicsit többen vannak, mint vártam.Ez egy Kaposváron iszonyatosan sok ember, tele van a tér.
deyell
Nomac
slowmotion
MC12
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Az jó, mer azt nem látomMost kell gyorsan visszaküldeni a politikusat a facebookra. Ne gyűljön meg áradjon senki és semmi.Csak betiltanék minden nyilvános politikai rendezvényt, fő a biztonság!Majd június 9 után. Minek kapkodni?
csipkelli
Őszentsége Sobri Jóska
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Most kell gyorsan visszaküldeni a politikusat a facebookra. Ne gyűljön meg áradjon senki és semmi.Csak betiltanék minden nyilvános politikai rendezvényt, fő a biztonság!Majd június 9 után. Minek kapkodni?
csipkelli
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Neked is mindenhol van ismerősöd, mint JC-nek? 😊Kint levő ismerősöm szerint 1000-1200 fő között vannak, ami kaposvári szinten és az ottani politikai helyzethez képest nem kevés.Meg lehet azt úgy fényképezni, hogy még többnek tűnjön. Meg emlékeim szerint azért vannak terepakadályok a tér közepén. Meg amúgy bámulatosan nem nagy főtér, pl egy pécsi Széchenyi térhez képest sehol nincs. Attól függ, hova állították fel a tribünt, szerintem ügyesen a szobor elé.Kaposváron kicsit többen vannak, mint vártam.Ez egy Kaposváron iszonyatosan sok ember, tele van a tér.
deyell
Nomac
slowmotion
MC12

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Kint levő ismerősöm szerint 1000-1200 fő között vannak, ami kaposvári szinten és az ottani politikai helyzethez képest nem kevés.Meg lehet azt úgy fényképezni, hogy még többnek tűnjön. Meg emlékeim szerint azért vannak terepakadályok a tér közepén. Meg amúgy bámulatosan nem nagy főtér, pl egy pécsi Széchenyi térhez képest sehol nincs. Attól függ, hova állították fel a tribünt, szerintem ügyesen a szobor elé.Kaposváron kicsit többen vannak, mint vártam.Ez egy Kaposváron iszonyatosan sok ember, tele van a tér.
deyell
Nomac
slowmotion
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Meg lehet azt úgy fényképezni, hogy még többnek tűnjön. Meg emlékeim szerint azért vannak terepakadályok a tér közepén. Meg amúgy bámulatosan nem nagy főtér, pl egy pécsi Széchenyi térhez képest sehol nincs. Attól függ, hova állították fel a tribünt, szerintem ügyesen a szobor elé.Kaposváron kicsit többen vannak, mint vártam.Ez egy Kaposváron iszonyatosan sok ember, tele van a tér.
deyell
Nomac
több mint 1 éve
A regény végén pedig a polgármester egy szintén nagyon jó összegzést ad arról, hogy miért ne helyezze pozícióba a rokonait az ember.Ld. Móricz - Rokonok annak tárgyában, hogy miért jó az, ha ikrei születnek az embernek.A kétezres évek közepéig ez mondjuk bevett gyakorlat volt családoknál, és működött is amíg okafogyottá nem vált.Hát eljutott kis városomba MP, meghallgattam volna, de dolgozok.Legjobb felállás. Nejed megy a NER-be, te az ellenzékbe. A végén meg szétdobjátok a bevételt.
Feleségemet meg kiküldte a főnökség, akik full fideszesek, fiúk fidelitas tag h vegye fel mi volt 🤣
Jó kis kiküldetés!
steelwolf
Sok példa volt rá akár a magasabb szintig is.
ozibozi
több mint 1 éve
Csak betiltanék minden nyilvános politikai rendezvényt, fő a biztonság!Majd június 9 után. Minek kapkodni?
csipkelli