Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Mondjuk pl A kutyapárt 7. Ker jelöltje olyan szintet ment az ATV-Ben, hogy hozzá képest fegyőr a Partizánban konkrétan egy komoly kompetens politikusnak tűnne
több mint 1 éve
Ezek azert jo opciok, mert ebben az eletben biztosan nem derul ki roluk, kormanyzasra alkalmasak-e, de spec a 2rk-momentum-kutyapart trioval kapcsolatban van tippem. Ertekelem a hosszu valaszt a faszkalaposkodasom ellenere, es akkor meg egyet kerdeznek, szerinted lehet-e szarabb egy mp vezette kormany, mint a fidesz. Lehetnek-e durvabban az oroszok es kinaiak csicskai, europoan beluli pariak, korrupt, fingszagu foldesurak? Lehet feudalisabb, elmaradottabb orszag Mo? Lehet az oktatas 19.szazadibb? Mi az, amitol annyira tartani kene? El tud adni tobbet a magyar termofoldbol, ivovizbol, munkavallaloi jogokbol par seggszagu diktaturanak es szarhazi multinak?kutyákra pl simán szavaznék ha most kéne odamennem, nem mondom hogy rájuk is fogok de ők szimpatikusakEn meg, hogy szerinted ki lenne az, akire mar azert erdemes szavazni. Tippre johetne a nazareti is, vele meg az lenne a kin, hogy “ki hiszi el neki, hogy o isten fia, meg amugy is milyen eletszerutlen hulyesegeket magyaraz, a szeretet nem politika”.Várom már mikor jövőre majd fínyásek fintorognak miután ezek szemrebbenés nélkül választási törvényt módosítanak.én azt várom hogy ki lesz majd a bűnbak hogy ha megint nem sikerül
Gondolom csak elhagyja majd ajkaikat egy ‘teremburáját’ vagy ‘asztabetyárját’ felháborodás miközben még mindig castingolják a megfelelőt. 😊
ozibozi
Negritis, a vajda
dankodavid
és náluk ott a track record hogy rendszeren kívüliek, nem csak pofáznak róla de tegnap még együtt buliztak a NER krémjével, nincsen meg a kapcsolati körük akikkel szövetségre tudnak lépni egy esetleges győzelem esetén hogy megint csak gengszter váltás legyen és egy orbánabb orbán üljün bele a NER tutiba
a szikrára is szivesen szavaznék ha lenne bármilyen indulójuk dunakeszin, nyilván rájuk utópia várás szavazni, de még mindig szivesebben
ha nem lenne a Vona baggage és nem full jobbosak lennének akkor a 2RK is vállalható lenne
de még a Momentumra is hamarabb szavaznék mint a zöld fideszre
Negritis, a vajda
Pulvis et umbra sumus.
több mint 1 éve
kutyákra pl simán szavaznék ha most kéne odamennem, nem mondom hogy rájuk is fogok de ők szimpatikusakEn meg, hogy szerinted ki lenne az, akire mar azert erdemes szavazni. Tippre johetne a nazareti is, vele meg az lenne a kin, hogy “ki hiszi el neki, hogy o isten fia, meg amugy is milyen eletszerutlen hulyesegeket magyaraz, a szeretet nem politika”.Várom már mikor jövőre majd fínyásek fintorognak miután ezek szemrebbenés nélkül választási törvényt módosítanak.én azt várom hogy ki lesz majd a bűnbak hogy ha megint nem sikerül
Gondolom csak elhagyja majd ajkaikat egy ‘teremburáját’ vagy ‘asztabetyárját’ felháborodás miközben még mindig castingolják a megfelelőt. 😊
ozibozi
Negritis, a vajda
dankodavid
és náluk ott a track record hogy rendszeren kívüliek, nem csak pofáznak róla de tegnap még együtt buliztak a NER krémjével, nincsen meg a kapcsolati körük akikkel szövetségre tudnak lépni egy esetleges győzelem esetén hogy megint csak gengszter váltás legyen és egy orbánabb orbán üljün bele a NER tutiba
a szikrára is szivesen szavaznék ha lenne bármilyen indulójuk dunakeszin, nyilván rájuk utópia várás szavazni, de még mindig szivesebben
ha nem lenne a Vona baggage és nem full jobbosak lennének akkor a 2RK is vállalható lenne
de még a Momentumra is hamarabb szavaznék mint a zöld fideszre
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ezért írtam neked az első válaszomnál is, hogy azt a kérdést kell feltenni, hogy elég szar-e a jelenlegi rendszer. Ha neked ez nem elég szar, vagy szarnak gondolod, de úgy látod, hogy MP-vel még szarabb lenne, akkor le lehet szavazni a Kutyákra vagy bárki másra, vagy nem szavazni.De ezt kéne megérteni, hogy pl számomra ez nem tud működni mert nekem MP=NERamugy nem picit dejavu ezt a topikot latni.Ez válasz Eazzynek is:
amit 2022 elott kaptam pl en is, mert mereszeltem nem MZP-re szavazni, azt most kb Negri kapja. mikozben jo ideje tudjuk, hogy csak egy Sith Lord beszel vegletekben 😀
de azert felteszem a kerdest, hogy aki arrol beszel most, hogy azert kell MP-re szavazni, mert neki van realis eselye akkor gondolom ezek a szemelyek 2014ben az MSZP-Egyutt-DK-Parbeszed-meg meg ki tudja kik voltak ott listara szavazott ugyanilyen logika menten. vagy 2018ban a Jobbikra.
lehet nem artana ilyen hevvel nekiesni annak, aki esetleg nem a messiasra szavaz. ugye en is megkaptam, hogy a kutyas szavazatom az olyan mintha a fideszre szavaznek 2022ben. aztan a valasztas utan mikor jott Joska a szokasos, a fidesz osszesen kb 6 millio szavazatot kapott mantrajaval akkor mar hirtelen meg sem szamitott pl a kutyas szavazat sem annak. elegge erdekes ez a gondolkodas mod amugy ...
csebi
Egy demokráciában tök jogos lenne amit írtok, mindenki arra szavaz, akire a legjobban rezonál, akinek a programjával a legjobban egyetért.
Csakhogy jelenleg nincs demokrácia, cserébe van egy mindent leuraló hatalom, ami kénye-kedve szerint alakítja úgy a törvényeket, médiát, közéletet hogy az a hatalmon maradását szolgálja és mindezt teszi úgy, hogy közben az ország halad a szakadék felé.
Ilyen állapotban az az elsődleges feladat, hogy le kell váltani a hatalmat, ezért minden olyan szavazat, ami nem arra megy, aki potenciálisan a legesélyesebb kihívó az valójában a jelenlegi rendszert tartja hatalmon. Ez igaz arra is, aki el sem megy szavazni. Lehet ezt szeretni, vagy nem szeretni, de ettől még ez így lesz.
Ha már van egy tényleg életképes demokráciánk, akkor el lehet kezdeni arról beszélni, hogy kinek milyen programja van és valóban szakmai érvek alapján eldönteni, hogy milyen kormányt akarunk, de jelenleg ez egy Orbán (NER) vs MP kérdés.
ervinator
A nincs demokráciát is szeretik mantrázni. Persze lejt a pálya, bizonyos körzetekben nem is kicsit, de azokon a körzeteken múltak az eddigi fidesz sikerek? Azt látjuk, hogy alig érkezik szavazat a fideszre és mégis ők vannak hatalmon? Nem, több mint 1 millióval kapott több szavazatot a fidesz a legutobbi választáson. Ezt nem lehet megmagyarázni a lejtős pályával. Ilyen a demokrácia, az van hatalmon akire a legtöbben szavaztak.
Azt meg, hogy ki a potenciálisan legesélyesebb kihívó ki dönti el? Azok a közvélemény kutatók akik hibahatáron belülre mérték az összefogást a legutobbi választásnál? A média? Te?
Tarsi
Az hogy ki a potenciálisan legesélyesebb kihívó az elég jól látható, hogy ki mekkora tömeget képes mozgósítani. Ezt jelenleg csak MP tudja felmutatni az ellenzéki oldalról, így neki van a legjobb esélye arra, hogy leváltsa a jelenlegi rendszert.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
En meg, hogy szerinted ki lenne az, akire mar azert erdemes szavazni. Tippre johetne a nazareti is, vele meg az lenne a kin, hogy “ki hiszi el neki, hogy o isten fia, meg amugy is milyen eletszerutlen hulyesegeket magyaraz, a szeretet nem politika”.Várom már mikor jövőre majd fínyásek fintorognak miután ezek szemrebbenés nélkül választási törvényt módosítanak.én azt várom hogy ki lesz majd a bűnbak hogy ha megint nem sikerül
ozibozi
Negritis, a vajda
Pulvis et umbra sumus.
több mint 1 éve
De ezt kéne megérteni, hogy pl számomra ez nem tud működni mert nekem MP=NERamugy nem picit dejavu ezt a topikot latni.Ez válasz Eazzynek is:
amit 2022 elott kaptam pl en is, mert mereszeltem nem MZP-re szavazni, azt most kb Negri kapja. mikozben jo ideje tudjuk, hogy csak egy Sith Lord beszel vegletekben 😀
de azert felteszem a kerdest, hogy aki arrol beszel most, hogy azert kell MP-re szavazni, mert neki van realis eselye akkor gondolom ezek a szemelyek 2014ben az MSZP-Egyutt-DK-Parbeszed-meg meg ki tudja kik voltak ott listara szavazott ugyanilyen logika menten. vagy 2018ban a Jobbikra.
lehet nem artana ilyen hevvel nekiesni annak, aki esetleg nem a messiasra szavaz. ugye en is megkaptam, hogy a kutyas szavazatom az olyan mintha a fideszre szavaznek 2022ben. aztan a valasztas utan mikor jott Joska a szokasos, a fidesz osszesen kb 6 millio szavazatot kapott mantrajaval akkor mar hirtelen meg sem szamitott pl a kutyas szavazat sem annak. elegge erdekes ez a gondolkodas mod amugy ...
csebi
Egy demokráciában tök jogos lenne amit írtok, mindenki arra szavaz, akire a legjobban rezonál, akinek a programjával a legjobban egyetért.
Csakhogy jelenleg nincs demokrácia, cserébe van egy mindent leuraló hatalom, ami kénye-kedve szerint alakítja úgy a törvényeket, médiát, közéletet hogy az a hatalmon maradását szolgálja és mindezt teszi úgy, hogy közben az ország halad a szakadék felé.
Ilyen állapotban az az elsődleges feladat, hogy le kell váltani a hatalmat, ezért minden olyan szavazat, ami nem arra megy, aki potenciálisan a legesélyesebb kihívó az valójában a jelenlegi rendszert tartja hatalmon. Ez igaz arra is, aki el sem megy szavazni. Lehet ezt szeretni, vagy nem szeretni, de ettől még ez így lesz.
Ha már van egy tényleg életképes demokráciánk, akkor el lehet kezdeni arról beszélni, hogy kinek milyen programja van és valóban szakmai érvek alapján eldönteni, hogy milyen kormányt akarunk, de jelenleg ez egy Orbán (NER) vs MP kérdés.
ervinator
A nincs demokráciát is szeretik mantrázni. Persze lejt a pálya, bizonyos körzetekben nem is kicsit, de azokon a körzeteken múltak az eddigi fidesz sikerek? Azt látjuk, hogy alig érkezik szavazat a fideszre és mégis ők vannak hatalmon? Nem, több mint 1 millióval kapott több szavazatot a fidesz a legutobbi választáson. Ezt nem lehet megmagyarázni a lejtős pályával. Ilyen a demokrácia, az van hatalmon akire a legtöbben szavaztak.
Azt meg, hogy ki a potenciálisan legesélyesebb kihívó ki dönti el? Azok a közvélemény kutatók akik hibahatáron belülre mérték az összefogást a legutobbi választásnál? A média? Te?
több mint 1 éve
Pulaiban és Hontban már 2 közös is van.Nagyon sokat egyrészt-másrésztoztam MP-vel kapcsolatban, de a Hont-Ceglédi páros (helyenként kiegészülve egy kis Schifferrel) sikerrel terelt a biztos MP szavazók közé.
1 mindkettő bandika
2. Magyar fóbiások , ami konkrétan látható hisztériával is párosult😂
#összenőami
ozibozi
több mint 1 éve
Gondolom a szerencsétlen falusi agyhalottak, akiket a polgi egzisztenciális zsarolásban tud tartani + gyurcsányik meg a háború.Várom már mikor jövőre majd fínyásek fintorognak miután ezek szemrebbenés nélkül választási törvényt módosítanak.én azt várom hogy ki lesz majd a bűnbak hogy ha megint nem sikerül
ozibozi
Negritis, a vajda
Ez elég szokott lenni magyaroknak.
több mint 1 éve
Várom már mikor jövőre majd fínyásek fintorognak miután ezek szemrebbenés nélkül választási törvényt módosítanak.én azt várom hogy ki lesz majd a bűnbak hogy ha megint nem sikerül
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Várom már mikor jövőre majd fínyásek fintorognak miután ezek szemrebbenés nélkül választási törvényt módosítanak. Gondolom csak elhagyja majd ajkaikat egy ‘teremburáját’ vagy ‘asztabetyárját’ felháborodás miközben még mindig castingolják a megfelelőt. 😊
több mint 1 éve
Csakhogy jelenleg nincs demokrácia (...)
vs.
(...)Ilyen állapotban az az elsődleges feladat, hogy le kell váltani a hatalmat
ervinator
több mint 1 éve
amugy nem picit dejavu ezt a topikot latni.Ez válasz Eazzynek is:
csebi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
de azert felteszem a kerdest, hogy aki arrol beszel most, hogy azert kell MP-re szavazni, mert neki van realis eselye akkor gondolom ezek a szemelyek 2014ben az MSZP-Egyutt-DK-Parbeszed-meg meg ki tudja kik voltak ott listara szavazott ugyanilyen logika menten. vagy 2018ban a Jobbikra.Ez egy undorító ferdítés megint, mintha az idő egy statikus dolog lenne, a ner rovására pedig 2024-ben ugyanazt lehetne felhozni, mint 2011-ben...
csebi
Messiásvárással heccelni azokat az embereket, akik csak a pedofilmentegető, az állampolgárait orosszá szerető kormányt szeretnék lassan BÁRMI MÁSRA leváltani (tudván, hogy a fletó-féle ellenzék nem ellenzék), szerintem bicskanyitogató, de ti tudjátok
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Véleményem szerint már azért megérte ez az egész jelenség, hogy az embereket, kicsit szakította az apátiából. Ilyen szinten ezt azért korábban én nem láttam senkinél. Most is, egy 45 ezres Nagykanizsán, elég komoly tömeg volt.Lelkes tömeg ráadásul hétköznap csakúgy
esanders10
több mint 1 éve
Véleményem szerint már azért megérte ez az egész jelenség, hogy az embereket, kicsit kiszakította az apátiából. Ilyen szinten ezt azért korábban én nem láttam senkinél. Most is, egy 45 ezres Nagykanizsán, elég komoly tömeg volt.
Szerkesztette: esanders10
több mint 1 éve
a valasztas utan mikor jott Joska a szokasos, a fidesz osszesen kb 6 millio szavazatot kapott mantrajavalNem pont ezt mondtam. Sőt, pont nem ezt mondtam.
csebi
Hanem azt, hogy egy ogyi választáson aki nem szavaz annak nyilván jó az, ami van.
Vagyis kb. 6 millió szavazónak okés a NER, mert ellene 2 millióan szavaztak.
több mint 1 éve
Én pl hálistennek nem vagyok polimókus, így nekem fontos, az integritásom és az elveim, nyilván azárt is könnyű, mert annyira nagyon nyomorban nem élek. Így arra fogok szavazni, aki számomra mond olyan üzeneteket, amikkel tudok azonosulni, és mondjuk még ezidáig nem volt példa arra, hogy amit mond, az nem úgy van. A bajom MP-vel, hogy arra sincs példa, hogy amit mond, az úgy lesz. Nyilván ki ne értene egyet a legtöbb megnyilvánulásával, de retek politikus ez is, szóval ki tudja mit is gondol komolyan. Naívnak érzem azt gondolni, bár szeretném, hogy szerette a feleségét és gyerekeit, nyilván a jóléttel ez megfűszerezve el lehet viselni azt is amivel lélekben nem nagyon értesz egyet, majd aztán ebből el lehet jutni az elegem van szintre és kilépni belőle. De ez aligha fedi a valóságot. Még ha szeretnénk is.
A DK-ra és mindenkire akinek megvolt a lehetősége már és elbukott benne, a büdös életben se szavaznék, és igen meg merem kockáztatni, hogy még a fideszre is előbb!
Aki meg ilyenek állít teljes mellszélességgel, hogy ha valaki a kutyákra akar szavazni akkor az kb a fideszre szavaz, az kurva nagy baj. Ha nekem az az egyetlen opció, amire jó szívvel szavazok, akkor arra fogok. Olyan ez, mint a szelektív gyűjtés. Azért nem csinálod, mert hát úgyse csinálja más se, és jó eséllyel úgyis összeöntik, úgyhogy felesleges nem? Ha mindenki így gondolkodna bazmeg mi a fasz lenne?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
amugy nem picit dejavu ezt a topikot latni.Tökéletesen látod, ha valakinek a mostani rendszer nem tetszik és le akarja váltani annak MP-re kell szavaznia.
csebi
Ahogy 4 éve MZP-re kellett.
Ahogy 8 éve összehányásra kellett.
Ahogy 12 éve, na akkor nem tudom mi volt akkor talán még nem láttam mi a NER vagy csak annyit ittam hogy nem érdekelt. 😀
Én az előző szavazást végig szavaztam ezen mentén. 12 éve talán Jobbikra ültem fel vagy pont fordítva volt a 8 és a 12, már nem tudom. Most ezzel nem nagyzolni akarok csak akkor már ezt feszegeted akkor igen.
De igazából ezek tények, ha nem MP-re szavazol kisebb az esélye, hogy nyerjen, ezt azért nehéz vitatni. Az, hogy ez ki milyen vehemenciával reagálja le az már egy más kérdés. Abban egyetértek, hogy itt néha túlbulldogok az emberek. Amúgy ha már erre kitértünk megjegyzem ezzel meg ők támogatják a NER-t, hiszen nekik a legfőbb érdekük és retorikájuk, hogy verjünk éket a két bázis közé aki nem velünk az ellenünk van.
több mint 1 éve
Nálam ott megbukik a történet, hogy MP=fidesz. Lopással, genderhisztivel, migránsozással együtt. Őt ezek nem zavarták 20 évig. És nem úgy nem zavarták, hogy egy falusi kis senki volt, hanem a legbelsőbb körökbe volt bejáratos. Én nem hiszem el neki, hogy ezek után ő bármit máshogy csinálna, mert eddig sem volt kifogása ez ellen a rendszer ellen.Figyelj, a Fidesz 0% hogy nem fogja máshogy csinálni, MP-nél pedig az 1% esély is több mint a 0 e tekintetben. Akkor már nem arra kellene a tétet feltenni akinél a legtöbb esély van bárminemű változásra?
Tarsi
Rosszabb már nem lehet gondolom, szóval nem értem annyira ezt a logikát😀
több mint 1 éve
Aki a lebontott jogállamiságot nem bánja az keresse még a red flageket tovább. Kit váltassz le könnyebben a hatalomból?
A deepstate bebetonozott Fidesz bolsi bandát?
Vagy egy Mp féle bármilyen képződményt aki hatalmon van? Már ha nem tetszik az adott rendszer.
Kinek mi a fontos, mi a cèl?
Amúgy MZP-t Mp-vel egy lapon említeni az kb olyan vicces, mintha Botkát és Mesterházyt tetted volna egy szintre anno.
/Dolgozik az agitprop osztály elég eredményesen ezek szerint/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
de azert felteszem a kerdest, hogy aki arrol beszel most, hogy azert kell MP-re szavazni, mert neki van realis eselye akkor gondolom ezek a szemelyek 2014ben az MSZP-Egyutt-DK-Parbeszed-meg meg ki tudja kik voltak ott listara szavazott ugyanilyen logika menten. vagy 2018ban a Jobbikra.Vélhetően igen, hiszen mindig az volt a célja a logikusan gondolkodó ellenzékieknek, hogy leváltsa a NER-t (peterk volt ennek fő szószólója, hogy ez a 0. lépés). Annyi változott, hogy mostanra mindenkinek világossá vált az is, hogy a NER-t nem a DK és szatelit pártjai fogják leváltani, hiszen ők a NER részei, az az “ellenzék”, akik nem akarják leváltani a Fideszt.
csebi
Így maradt
- a NER, amire ellenzéki miért szavazna?
- MP, mint új erő, akit ennek megfelelő módon a Fidesz és a DK brancs ugyanúgy támad, hiszen véleményük szerint veszélyezteti a NER-t, így mindkét (valójában ugye egy) oldalról tüzelnek rá.
- az MKKP, de ugye náluk az 5% továbbra is billeg, így nehéz megmondani, hogy érdemes-e rájuk szavazni, vagy elvesztegetett szavazat-e.
több mint 1 éve
vtr.valasztas.hu/onk2024/valasztopolgaroknak/jelolo-szervezetek/jeloltek/1439646?maz=18&taz=183
Poloska vagyok.
több mint 1 éve

... és ebből most az egyik kisminkelt szörnyike viszi a népet....
gondókozni kéne, hogy gyött össze a nép, S arra hogy tette rá a popóját mista diákhitel - s min zubogott, hogy kirúgták az exfeleségét a buliból, azért megyen...
NAHÁTAZPONTAZ HOGY VISSZAANERBE!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
amugy nem picit dejavu ezt a topikot latni. amit 2022 elott kaptam pl en is, mert mereszeltem nem MZP-re szavazni, azt most kb Negri kapja. mikozben jo ideje tudjuk, hogy csak egy Sith Lord beszel vegletekben 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.