NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 403
Gula kezd majd
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 454 — Amerikai sportok rajongója
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/02/itt-a-vege-duchatelet-eladja-az-ujpestet-jovo-heten-johet-az-alairas-ns-info

Ha minden jól megy szomorkodhat a sok állami gondozott...még a végén benn maradunk!
Stoki
hányszor hallottuk már ezt...
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 445 — I like the Texans, I like who we are
Szerintem ez világrekord: még csak egy meccs ment le a bajnokságból, de úgy néz ki a 12 csapatból már 2 csapatnál távozik a vezetőedző: a diók után az Újpest is edzőt vált.
Szokol
Én úgy tudom 17 forduló már lement 😃
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/02/itt-a-vege-duchatelet-eladja-az-ujpestet-jovo-heten-johet-az-alairas-ns-info

Ha minden jól megy szomorkodhat a sok állami gondozott...még a végén benn maradunk!
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Szerintem ez világrekord: még csak egy meccs ment le a bajnokságból, de úgy néz ki a 12 csapatból már 2 csapatnál távozik a vezetőedző: a diók után az Újpest is edzőt vált.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 411 — LIGHTS OUT!
A BVB 90. után nemcsakhogy 0-0, most nagyon közel volt az 1-0-hoz a Heidenheim
zacknorb
Azt nem értem, hogy hogy 9. a Heidenheim, azt hittem jönnek és mennek is egyből 1 év után.
A Fior a végére csak megfordította a meccsét a Lecce ellen. A Leccét sem értem. Kiesés ellen kéne harcolniuk. Ennek ellenére középmezőnyben vannak.
Sixo
iktriad most büszke rám. Lecce egy 90. és egy 92. perces góllal kontra fordította a fordítást. Nem mintha nem érdemelték volna meg, a Fior ma is borzalmasan gyenge volt, 1.5 komoly helyzetük volt + az a hatalmas átlövés az ex-Juvés Mandragorától.

Közben a Leeds egy olasz góllal nyert idegenben, és már is feljutást jelentő 2. helyen a csapat. Mondjuk az Ipswich 2 meccsel kevesebbet játszott.

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 413
zacknorb
Azt nem értem, hogy hogy 9. a Heidenheim, azt hittem jönnek és mennek is egyből 1 év után.
A Fior a végére csak megfordította a meccsét a Lecce ellen. A Leccét sem értem. Kiesés ellen kéne harcolniuk. Ennek ellenére középmezőnyben vannak.
Sixo
mondjuk ritka gyenge a gyep minősége. Nem egyszerű így másnak Heidenheimben játszani.
több mint 1 éve
zacknorb

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 780 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 645 — Csodabogár
érik a liláknak az mb2 😊

több mint 1 éve

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
Úgy látom a Dózsa problémái nem oldódtak meg a téli szünetben…
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
jó nagy chokerek ezek az ausztrálok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 896 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Son becsavarta a 16os sarkáról
Löfli
Aztán piros az ausztráloknál.

Nigéria vezet félidőben.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Son becsavarta a 16os sarkáról

Don't blink!
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 896 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szivacski fél évre kölcsönbe Kövesdre 🤣😂😁

több mint 1 éve
Jordánia egy öngóllal ment tovább, Korea meg egy 96. perces tizivel mentette hosszabbításra az auszik ellen.

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 210
 www.nemzetisport.hu/minden-mas-foci/2024/02/szuperliga-laporta-kikotyogta-eddig-kik-mondtak-igent-a-sorozatra

A Vasasba meg jött Szánthó Regő a Fradiból.
warr_b
23 évesen már volt vagy 6 csapata
több mint 1 éve
 www.nemzetisport.hu/minden-mas-foci/2024/02/szuperliga-laporta-kikotyogta-eddig-kik-mondtak-igent-a-sorozatra

A Vasasba meg jött Szánthó Regő a Fradiból.

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Styles ->SUNDERLAND
YoungZeeZee
TILL I DIE.
Jön a 3. évad..😃
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 403
Styles ->SUNDERLAND
több mint 1 éve
65 méterről?

több mint 1 éve
Wolves 😥

Don't blink!
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Antonynak meg felajánlom magam, hogy erőszakoljon meg, vagy csináljon valamit csak basszuk már ki.