NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
151
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
De kibaszott gusztustalan ez a Szpari. Mindenért dobálják magukat, Berke meg meg is eszi. Dala meg hogy minek jött ki..Nesze kamu tizi nektek is
petey
8 hónapja
De kibaszott gusztustalan ez a Szpari. Mindenért dobálják magukat, Berke meg meg is eszi. Dala meg hogy minek jött ki..
8 hónapja
Kicsi Como nem szarozik, elkapta a Torinot is
8 hónapja
Már most negyedikek lesznek. És egy meccsel kevesebbet játszottak, mint a riválisok.A Newcastle bejelentkezett a BL indulásért.Már a meccs előtt esélyesek voltak az 5. helyre. Így, hogy a Forest kikapott, még top4 is lehet (angoloknál fix 5 BL-es lesz, spanyoloknál nagy eséllyel)
iktriad
zacknorb
8 hónapja
A Newcastle bejelentkezett a BL indulásért.Már a meccs előtt esélyesek voltak az 5. helyre. Így, hogy a Forest kikapott, még top4 is lehet (angoloknál fix 5 BL-es lesz, spanyoloknál nagy eséllyel)
iktriad
Poloska vagyok.
8 hónapja
Nem a túrót nem, lásd pl legutóbb a Honvédot támasztottuk fel. Sima kiesőből azóta középmezőny. De ezt rendszeresen eljátszottuk az utóbbi években.A Honvédot leginkább a Laczkó-Feczkó csere támasztotta fel. Az, hogy Buksival, mint HC is sikerült nyerni a Patriots-Steelers rangadót, az inkább az akkori Vasast minősíti.
warr_b
Szerintem nem sok edző tudna többet kihozni belőlük hazai szinte mint Pinyő,
8 hónapja
Nem a túrót nem, lásd pl legutóbb a Honvédot támasztottuk fel. Sima kiesőből azóta középmezőny. De ezt rendszeresen eljátszottuk az utóbbi években.Ellenünk nincs feltámadás.bvsc szép leolvadásMajd húsvét hétfőn hátha feltámadtok.
Löfli
warr_b
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
A Newcastle bejelentkezett a BL indulásért. bvsc szép leolvadásSigniture move.
Löfli
8 hónapja
Barnes aszonta eldönti a meccset
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Ellenünk nincs feltámadás.bvsc szép leolvadásMajd húsvét hétfőn hátha feltámadtok.
Löfli
warr_b
8 hónapja
bvsc szép leolvadásMajd húsvét hétfőn hátha feltámadtok.
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
bvsc szép leolvadás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
gec olyan kommentet olvastam"Szerintem a Vasas az egyik legjobban épülő klub
Nyílván magyar szinten kell gondolkodni"
Poloska vagyok.
8 hónapja
Az Újkastélyt ki pénzeli? Nem vagyok képben
8 hónapja
Hát ha volt is valami azt a Vasas csinálta, a Csákvártól csak védelmi hibákat és hentelést láttam.Ez a Csákvár eddig elég gyengeCsak hézagosan tudtam nézni az első félidőt, de az, amit láttam, pocsék szar volt. A Vasas részéről is.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ez a Csákvár eddig elég gyengeCsak hézagosan tudtam nézni az első félidőt, de az, amit láttam, pocsék szar volt. A Vasas részéről is.
zacknorb
8 hónapja
Yess, megint lehentelték Tóth Milut
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ilyet is tud játszani az MU? Gólt érdemelt volna az egyérintőzés...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
8 hónapja
BREAKING: Andre Onana has not travelled with the Man Utd squad to Newcastle today.
— Paddy Power (@paddypower) April 13, 2025
A source close to the club said he was supposed to be on the bus but wasn’t able to catch it.
8 hónapja
Ez a Csákvár eddig elég gyenge
Poloska vagyok.
8 hónapja
Mifene, Zugló 3 perc alatt 2 gól, ez 3 meccs szokott lenni.Ráadásul a Kisvárda ellen.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Lol, ez kinn nem tűnt fel, de az Illovszykban nagyon durván ki van kopva a kapusoknál a fűVerjék meg vagy ikszeljenek a Csákvárral és akkor a Honvéd előzheti utóbbi csapatot a Gyirmót ellen holnap.
zacknorb
8 hónapja
Kerkez és Frimpong menjen csak Livepoolba, de Isak mardjon Newcastleben. 😀A Newcastle lehet a forduló nagy nyertese, ha a Szarkák megverik a ManU-t ma.A pletykák (és Instagram lájkok) alapján valószínű hogy ő lesz az egyik.
Kerkez?Azért a szezon végére a Slot magic eltűntA héten mondta is hogy jelentős erősítések lesznek a nyáron.
Lesz neki is dolga a nyáron
Negritis, a vajda
Mikey
iktriad
Frimpong és Isak beszédtéma még nagyon, előbbi talán több is mint pletyka.
Mikey