Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Kupasorsolás egyből a Láki-Honvéd után?Pontosan
warr_b
Poloska vagyok.
1 hónapja
Kupasorsolás egyből a Láki-Honvéd után?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
Napi Mourinho💬: „Ibra belépett az öltözőbe és azt mondta: 'Elhagyom az Intert, Barcelonába megyek. Meg akarom nyerni a Bajnokok Ligáját.'
Olasz segítőim szoborként álltak ott, csapattársai pedig nem akarták elveszíteni egy ilyen játékost.Nélküle lehetetlen lenne megnyerni a Bajnokok Ligáját. Szomorú voltam, de ugyanakkor ott azt mondtam neki: 'Talán elmész és mi nyerjük meg a BL-t.'
Akkor nem hitt nekem.Később odamentem Marco Brancához [az Inter sportigazgatójához] és azt mondtam neki: „Ha Barcelonába mész, próbáld meg elhozni Eto'ót. Militóval együtt remek taktikai munkát tudnak végezni a támadásban. Ha elhozod Samuel Eto'ót, megnyerjük a Bajnokok Ligáját!”
És pontosan ez történt🏆
1 hónapja
Gera Xmas Jumper RESTOCK 🚨🎅
— Classic Football Shirts (@classicshirts) October 30, 2025
You asked and we've listened! You can now pre-order an exclusive restock of the sold out Tis the Season Christmas jumper.
⏰ Shuts Monday 3rd November 11am (UK Time)
🛒Pre-Order here - https://t.co/qS8bFOkgVC pic.twitter.com/vxRBFjrL7i
Zsír, adok is majd le rendelést, so ha valaki akar még innen valamit, csinálhatunk közös rendelést.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
1 hónapja
Pedri 2 hónal out a jósolt 3-4 héthez képest. Atletico és Chelsea ellem sem lesz. Simán elúszhat a szezon Decemberig
1 hónapja
Ránk gondol majmokra. 😀lilak ellen a faszert nem tudtunk igy jatszani.Most nem lilák ellen játszottatok? 😀
Kenny
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
lilak ellen a faszert nem tudtunk igy jatszani.Most nem lilák ellen játszottatok? 😀
Kenny
Poloska vagyok.
1 hónapja
Folytatva az Ancelotti hagyományokat Alonso és kapott egy új posztot 😀A vasárnapi El Clásico elképesztő számokat hozott: világszerte 650 millióan nézték a rangadót.de csak azért, mert végre kezdett camavinga
Ez több, mint az utóbbi öt Super Bowl nézőszáma összesen (580,4 millió)!
@TheTouchline (X)
KeyG
eaglesmcnabb
We are just the Ravens!
1 hónapja
Nyilván melyik pulóver lett 1 nap alatt soldout🎅🎄🎁⛄
— Classic Football Shirts (@classicshirts) October 23, 2025
And the final new design for today is our Gera #11 Tis the Season Christmas jumper!
Dropping at 12pm (UK Time) on October 29th. pic.twitter.com/QEmsX0yuna
CFS közös rendelésre ki van?😀
zacknorb
Sőt, milyen 1 nap, 1 ÓRA ALATT!
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
1 hónapja
A vasárnapi El Clásico elképesztő számokat hozott: világszerte 650 millióan nézték a rangadót.de csak azért, mert végre kezdett camavinga
Ez több, mint az utóbbi öt Super Bowl nézőszáma összesen (580,4 millió)!
@TheTouchline (X)
KeyG
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
A vasárnapi El Clásico elképesztő számokat hozott: világszerte 650 millióan nézték a rangadót. Ez több, mint az utóbbi öt Super Bowl nézőszáma összesen (580,4 millió)!
@TheTouchline (X)
We are just the Ravens!
1 hónapja
az alapcsapatból Kerkez és Macca játszott csak (meg esetleg Robertson) de ez a keret így ennyiMiért? Woodman a 3. számú kapus. Mivel Ali sérült (elv már közel a visszatérés nagyon kéne h elindítsa a gödörből való kimászást a bravúrjaival mert Mamától ezek azért nem jönnek olyan sokszor 1-1be, abban Becker valami egészen más szint). Szal Mama most a no1 így, a kiskupában a helyettese, Woodman véd. Pécsi meg tegnap padozott. Szépen tolódott a hopízció.
nem szép az eredmény, de hasznos percek az ifiknek
kivéve Woodman aki helyett én Pécsit kezdettem volna
Negritis, a vajda

Liverpool Fc
1 hónapja
Pawson bazmeg, egy ideig azt hittem, ő a legnormálisabb angol bíró, de inkább az édesanyját kellene sebességbe tennie
1 hónapja
Gittens bebaszta, hogy ne kelljen izgulnitúl korai volt az öröm #thatswhatshesaid
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Gittens bebaszta, hogy ne kelljen izgulni

Don't blink!
1 hónapja
annyira éreztem, hogy megint lesz piros lap a Chelsea meccsen 😀

Don't blink!
1 hónapja
dehogy. nálunk egy kezdő játszott (Robertson vagy Kerkez, mikor ki), a Palackban meg hat.már meg se lep hogy vezet az ellenfélMegint sok a felívelés? 😀
Negritis, a vajda
dugo93
ettől függetlenül nagyon kinyílt a csipa a london melletti földműveseknél, rugdalják lelkesen a kicsiket, Pawson meg van akkora barom, hogy engedi nekik.
lenne egy proper emberevőnk a pályán, akkor ezt a faszparaszt Hughest már a kórházban próbálnák összerakni, mert a csávókám a labdát még nem próbálta megjátszani, csak a bokákat.
1 hónapja
az alapcsapatból Kerkez és Macca játszott csak (meg esetleg Robertson) de ez a keret így ennyinem szép az eredmény, de hasznos percek az ifiknek
kivéve Woodman aki helyett én Pécsit kezdettem volna
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Gratulálok az MLSZ-nek, amivel a kis csapatokat segítik a kupában…
1 hónapja
ahhoz képest lövésből ugyanannyi volt 😊Áh, a félpályán se nagyon ment át a Poolmár meg se lep hogy vezet az ellenfélMegint sok a felívelés? 😀
Negritis, a vajda
dugo93
warr_b
engem a védelmi balfaszoskodás idegesít megint
1 hónapja
Áh, a félpályán se nagyon ment át a Poolmár meg se lep hogy vezet az ellenfélMegint sok a felívelés? 😀
Negritis, a vajda
dugo93

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
már meg se lep hogy vezet az ellenfélMegint sok a felívelés? 😀
Negritis, a vajda
1 hónapja
már meg se lep hogy vezet az ellenfél
1 hónapja
valamiért úgy rémlett egészkor kezdődik a meccsnem rossz mikiegér kezdő ez
Freddie Woodman
Andrew Robertson
Joe Gomez
Milos Kerkez
Calvin Ramsay
Alexis Mac Allister
Trey Nyoni
Wataru Endo
Federico Chiesa
Rio Ngumoha
Kieran Morrison
1 hónapja
Elragadta a hév, és kedves akart lenni?La Paz-ban járt a Bolíviai Labdarúgó Szövetség centenáriumi ünnepségén, valami kitüntetést is kapott.De miért pont Bolívia? Full szegény ország, kb. annyian lakják, mint Magyarországot, semmi jelentős soccereredménye nincs, hogy kerültek egyáltalán képbe?Most olvasom, hogy 1 hete Infantino azt mondta, hogy Bolíviába fogja vinni a VB-t. Először is, ezt nem szavazzák? Hogy érti, hogy oda viszik? Elszólás? A második meg, hogy ezt mégis, hogy gondolják, hogy a világ egyik legmagasabban lévő országába viszik? Mi lesz a következő, Nepál?Bolíviára még egy Copa America rendezést sem mertek rábízni az utóbbi 60 évben, akkor pont vb-t fognak rendezni.
Sixo
deyell
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b