NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 197
Nagyon szép a Honvéd meze. Kicsit valamelyik Milan mezre emlékeztet, csak már nem tudom melyik szezonból.
11 hónapja
YoungZeeZee 10 043
Napi Mourinho💬:
„Ibra belépett az öltözőbe és azt mondta: 'Elhagyom az Intert, Barcelonába megyek. Meg akarom nyerni a Bajnokok Ligáját.'

Olasz segítőim szoborként álltak ott, csapattársai pedig nem akarták elveszíteni egy ilyen játékost.Nélküle lehetetlen lenne megnyerni a Bajnokok Ligáját. Szomorú voltam, de ugyanakkor ott azt mondtam neki: 'Talán elmész és mi nyerjük meg a BL-t.'

Akkor nem hitt nekem.Később odamentem Marco Brancához [az Inter sportigazgatójához] és azt mondtam neki: „Ha Barcelonába mész, próbáld meg elhozni Eto'ót. Militóval együtt remek taktikai munkát tudnak végezni a támadásban. Ha elhozod Samuel Eto'ót, megnyerjük a Bajnokok Ligáját!”

És pontosan ez történt🏆
ozibozi
klasszik
es eto volt h vedekezo volt Mou kedveert. mas edzo is kerte tole extrat de mindta csak mounak tolta igy.
11 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 197
Kupasorsolás egyből a Láki-Honvéd után?
warr_b
Közjegyző jelenlétében!
11 hónapja
ozibozi New York Giants 22 445
A 2 idegenlégióssal felálló
Vojvodina 0-2-ről 3-2-re elkapta a 3 hazai játékossal játszó Crvena Zvezdát a második félidőben.
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 518 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Finn bajnokság hajrája nagyon kemény közben

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 809 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
warr_b
Pontosan
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 518 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
ozibozi New York Giants 22 445
Napi Mourinho💬:
„Ibra belépett az öltözőbe és azt mondta: 'Elhagyom az Intert, Barcelonába megyek. Meg akarom nyerni a Bajnokok Ligáját.'

Olasz segítőim szoborként álltak ott, csapattársai pedig nem akarták elveszíteni egy ilyen játékost.Nélküle lehetetlen lenne megnyerni a Bajnokok Ligáját. Szomorú voltam, de ugyanakkor ott azt mondtam neki: 'Talán elmész és mi nyerjük meg a BL-t.'

Akkor nem hitt nekem.Később odamentem Marco Brancához [az Inter sportigazgatójához] és azt mondtam neki: „Ha Barcelonába mész, próbáld meg elhozni Eto'ót. Militóval együtt remek taktikai munkát tudnak végezni a támadásban. Ha elhozod Samuel Eto'ót, megnyerjük a Bajnokok Ligáját!”

És pontosan ez történt🏆
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 809 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

Zsír, adok is majd le rendelést, so ha valaki akar még innen valamit, csinálhatunk közös rendelést.

Szerkesztette: zacknorb
11 hónapja
remontada San Francisco 49ers 2 300
Pedri 2 hónal out a jósolt 3-4 héthez képest. Atletico és Chelsea ellem sem lesz. Simán elúszhat a szezon Decemberig
11 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 922
lilak ellen a faszert nem tudtunk igy jatszani.
Kenny
Most nem lilák ellen játszottatok? 😀
zacknorb
Ránk gondol majmokra. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 hónapja
lilak ellen a faszert nem tudtunk igy jatszani.
Kenny
Most nem lilák ellen játszottatok? 😀
11 hónapja
A vasárnapi El Clásico elképesztő számokat hozott: világszerte 650 millióan nézték a rangadót.
Ez több, mint az utóbbi öt Super Bowl nézőszáma összesen (580,4 millió)!

@TheTouchline (X)
KeyG
de csak azért, mert végre kezdett camavinga
eaglesmcnabb
Folytatva az Ancelotti hagyományokat Alonso és kapott egy új posztot 😀

11 hónapja

CFS közös rendelésre ki van?😀
zacknorb
Nyilván melyik pulóver lett 1 nap alatt soldout

Sőt, milyen 1 nap, 1 ÓRA ALATT!

Szerkesztette: zacknorb
11 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 680 — je suis poloska
A vasárnapi El Clásico elképesztő számokat hozott: világszerte 650 millióan nézték a rangadót.

@TheTouchline (X)
KeyG
de csak azért, mert végre kezdett camavinga

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Bhayshul Tuten fan!
11 hónapja

@TheTouchline (X)

11 hónapja
alatriste Atlanta Falcons 12 016 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
az alapcsapatból Kerkez és Macca játszott csak (meg esetleg Robertson) de ez a keret így ennyi
nem szép az eredmény, de hasznos percek az ifiknek
kivéve Woodman aki helyett én Pécsit kezdettem volna
Negritis, a vajda
Miért? Woodman a 3. számú kapus. Mivel Ali sérült (elv már közel a visszatérés nagyon kéne h elindítsa a gödörből való kimászást a bravúrjaival mert Mamától ezek azért nem jönnek olyan sokszor 1-1be, abban Becker valami egészen más szint). Szal Mama most a no1 így, a kiskupában a helyettese, Woodman véd. Pécsi meg tegnap padozott. Szépen tolódott a hopízció.

Liverpool Fc
11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 792 — Cowboys fan
Pawson bazmeg, egy ideig azt hittem, ő a legnormálisabb angol bíró, de inkább az édesanyját kellene sebességbe tennie
11 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 680 — ellenIktriad / a héber pöröly
Gittens bebaszta, hogy ne kelljen izgulni
Löfli
túl korai volt az öröm #thatswhatshesaid

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 680 — ellenIktriad / a héber pöröly
Gittens bebaszta, hogy ne kelljen izgulni

Don't blink!
11 hónapja
annyira éreztem, hogy megint lesz piros lap a Chelsea meccsen 😀

Don't blink!
11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 792 — Cowboys fan
már meg se lep hogy vezet az ellenfél
Negritis, a vajda
Megint sok a felívelés? 😀
dugo93
dehogy. nálunk egy kezdő játszott (Robertson vagy Kerkez, mikor ki), a Palackban meg hat.

ettől függetlenül nagyon kinyílt a csipa a london melletti földműveseknél, rugdalják lelkesen a kicsiket, Pawson meg van akkora barom, hogy engedi nekik.

lenne egy proper emberevőnk a pályán, akkor ezt a faszparaszt Hughest már a kórházban próbálnák összerakni, mert a csávókám a labdát még nem próbálta megjátszani, csak a bokákat.
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 61 216 — The Mathematician
az alapcsapatból Kerkez és Macca játszott csak (meg esetleg Robertson) de ez a keret így ennyi
nem szép az eredmény, de hasznos percek az ifiknek
kivéve Woodman aki helyett én Pécsit kezdettem volna

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 455
Gratulálok az MLSZ-nek, amivel a kis csapatokat segítik a kupában…
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 61 216 — The Mathematician
már meg se lep hogy vezet az ellenfél
Negritis, a vajda
Megint sok a felívelés? 😀
dugo93
Áh, a félpályán se nagyon ment át a Pool
warr_b
ahhoz képest lövésből ugyanannyi volt 😊
engem a védelmi balfaszoskodás idegesít megint

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!