Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Ez vért kíván.Bhután illik hozzádPersze, válaszd csak az esélyest...Sardar Azmoun, a Leverkusen csatárjának góljával vezet Irán az ázsiai döntőn.vége a közép-ázsai kupának, de holnap kezdődik a dél-ázsiai, hajrá Nepál!
warr_b
Löfli
Én megyek Bhutánnal!
warr_b
Willie Parker
több mint 2 éve
Pár év múlva nem is lesz akkora szégyen itt a fórumon se!Félidö, ha kérhetem most senki ne menjen WC-re és cigizni, majd csak ha elkezdödött a második 45 perc! Együttmüködésüket elöre is köszönöm!A pelenkázás is várhat 15 percet...
Toto21
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
Bhután illik hozzádPersze, válaszd csak az esélyest...Sardar Azmoun, a Leverkusen csatárjának góljával vezet Irán az ázsiai döntőn.vége a közép-ázsai kupának, de holnap kezdődik a dél-ázsiai, hajrá Nepál!
warr_b
Löfli
Én megyek Bhutánnal!
warr_b
több mint 2 éve
Eközben Son menni Arábiai Laurensznek ha most tudunk jó pízt kapni èrte, menjen kösz mindent, szerintem kimaxoltuk a benne lévő lehetőséget.
több mint 2 éve
Az a baj, hogy továbbmentek 😕Már megint jönnek a migránsokEl se mentek
JC6 - a ruszki
Willie Parker
több mint 2 éve
Há hol van Petyabá!!???? Miért nem szakért?Na megnyugodtam
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Maya Gold szopisztikált helyette isKovi ennyire sosem volt szofisztikált 😀keressük a réseket! mi ez a hímsoviniszta duma😊Egy Kovi film forgatókönyvének mottója
NB2
Willie Parker
Kampman
több mint 2 éve
Kerkez magyarul káromkodik, szívmelengető ezt látni. Valahol most Véber György is igazán büszke.youtu.be/GcBWJDc321Q
Kampman
több mint 2 éve
Kovi ennyire sosem volt szofisztikált 😀keressük a réseket! mi ez a hímsoviniszta duma😊Egy Kovi film forgatókönyvének mottója
NB2
Willie Parker
több mint 2 éve
Már megint jönnek a migránsok
több mint 2 éve
keressük a réseket! mi ez a hímsoviniszta duma😊Egy Kovi film forgatókönyvének mottója
NB2
több mint 2 éve
Félidö, ha kérhetem most senki ne menjen WC-re és cigizni, majd csak ha elkezdödött a második 45 perc! Együttmüködésüket elöre is köszönöm!A pelenkázás is várhat 15 percet...
Toto21
több mint 2 éve
Félidö, ha kérhetem most senki ne menjen WC-re és cigizni, majd csak ha elkezdödött a második 45 perc! Együttmüködésüket elöre is köszönöm!A helyszínen lévőktől pedig önuralmat és kitartást kérünk
Toto21
több mint 2 éve
Persze, válaszd csak az esélyest...Sardar Azmoun, a Leverkusen csatárjának góljával vezet Irán az ázsiai döntőn.vége a közép-ázsai kupának, de holnap kezdődik a dél-ázsiai, hajrá Nepál!
warr_b
Löfli
Én megyek Bhutánnal!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Félidö, ha kérhetem most senki ne menjen WC-re és cigizni, majd csak ha elkezdödött a második 45 perc! Együttmüködésüket elöre is köszönöm!
több mint 2 éve
Jaja, Svájc…Kovácskálmán volt szerintem ez is, talán egy vb-nNa már HBI is tudja mi a stájsz a 2-0-al kapcsolatban. 😀Amúgy ez a 2-0ás dolog honnan indult? Azt tudom,h a fórumon pörgött anno, de tv-ben?
iktriad
Willie Parker
r.baggio
😃
több mint 2 éve
Kerkez magyarul káromkodik, szívmelengető ezt látni. Valahol most Véber György is igazán büszke.
több mint 2 éve
Kovácskálmán volt szerintem ez is, talán egy vb-nNa már HBI is tudja mi a stájsz a 2-0-al kapcsolatban. 😀Amúgy ez a 2-0ás dolog honnan indult? Azt tudom,h a fórumon pörgött anno, de tv-ben?
iktriad
Willie Parker

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
keressük a réseket! mi ez a hímsoviniszta duma😊
több mint 2 éve
Luxemburg vezet Boszniában, az nem rossz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Na már HBI is tudja mi a stájsz a 2-0-al kapcsolatban. 😀Amúgy ez a 2-0ás dolog honnan indult? Azt tudom,h a fórumon pörgött anno, de tv-ben?
iktriad
több mint 2 éve
Basszus, ha egy fél méterrel hátrébbról van a szabad, akkor 2:0
több mint 2 éve
TusoltamWarrb is most volt a gyerekekértTermészetesen kint voltam cigizni...Löfli elfoglaltságát is tudjuk a gól miatt
nagylaza, főpohárnok
Willie Parker
zacknorb