Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Lacika bmeg mért nem passzolsz?Alacsony játékintelligenciájú.
Heisman nádor
több mint 2 éve
Lacika bmeg mért nem passzolsz?Mer önző fehér kis folyadék
Heisman nádor
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
ha nem punci lenne az egész bírótársadalom, nálam ez is sárga lenne, ha magyaráz a bíró és nem néz oda a játékos
több mint 2 éve
Lacika bmeg mért nem passzolsz?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Én meg azt hittem először, hogy Nagy Ádámra gondolt.Litván gyerekek meglátják Ádámot rosszat fognak álmodni 😀Én naív azt gondoltam majd Koreában jól lefogyasztják. 😂
Heisman nádor
Sinisa
több mint 2 éve
Skóciában talán 5-10 perc múlva folytatódhat a meccs

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Nekünk is kellene egy második gól....bár ez a litván csapat nem vmi acélos de egy kósza gólt bármikor lehet találniNem bánnám ha így maradna.Höhöhh, bulgárok vezetnek a rácok ellen 😁Szerbek szarban még van kb 30 percük menteni a menthetőt...
warr_b
ThundersNFL a Jobbágy
warr_b
Draft

több mint 2 éve
Litván gyerekek meglátják Ádámot rosszat fognak álmodni 😀Én naív azt gondoltam majd Koreában jól lefogyasztják. 😂
Heisman nádor
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
Nem bánnám ha így maradna.Höhöhh, bulgárok vezetnek a rácok ellen 😁Szerbek szarban még van kb 30 percük menteni a menthetőt...
warr_b
ThundersNFL a Jobbágy

több mint 2 éve
Höhöhh, bulgárok vezetnek a rácok ellen 😁Szerbek szarban még van kb 30 percük menteni a menthetőt...
warr_b
Draft

több mint 2 éve
Litván gyerekek meglátják Ádámot rosszat fognak álmodni 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
jöhetne egy csoboth-sallai csere is
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Nagy Ádi Field Goal...
több mint 2 éve
Nagy Ádám 30+os FG kísérleteiből majd csinálni kéne egy career highlight videót.
több mint 2 éve
Jah. Legalabb lesz okom inni. Ha bejon azert, ha nem akkor azert. Win-win2.5 over-re 2-es odds na erre megy egy 10es 😊 Mindenki tudja, hogy 3 a magyar igazsag!Jól meggondoltad?
Toto21
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
2.5 over-re 2-es odds na erre megy egy 10es 😊 Mindenki tudja, hogy 3 a magyar igazsag!Jól meggondoltad?
Toto21
több mint 2 éve
Höhöhh, bulgárok vezetnek a rácok ellen 😁

több mint 2 éve
Egyre nagyobbak ezeke a mezkunyerálós molinókBorzalmasak egytől egyig.
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
Egyre nagyobbak ezeke a mezkunyerálós molinók
több mint 2 éve
Feröeriek jobbak mint mi, sikerült kiegyenlítenek még a félidő előtt az albánok ellen.
több mint 2 éve
Ugyan, Bhutánt békés buddhista lámák lakják.Ez vért kíván.Bhután illik hozzádPersze, válaszd csak az esélyest...Sardar Azmoun, a Leverkusen csatárjának góljával vezet Irán az ázsiai döntőn.vége a közép-ázsai kupának, de holnap kezdődik a dél-ázsiai, hajrá Nepál!
warr_b
Löfli
Én megyek Bhutánnal!
warr_b
Willie Parker
Kampman

több mint 2 éve
16 éven aluliaknak nem ajánlott reklámblokk:Unicumot elvileg nem vehet senki 18 év alatt. De ne keress logikát a korhatárokban.
Eddig klímás, unicumos, megint klímás, aldis és uefa zöld kampányos reklám volt.
Hát nem tudom.
Kampman
több mint 2 éve
Büntetésként végtelenítveEz vért kíván.Bhután illik hozzádPersze, válaszd csak az esélyest...Sardar Azmoun, a Leverkusen csatárjának góljával vezet Irán az ázsiai döntőn.vége a közép-ázsai kupának, de holnap kezdődik a dél-ázsiai, hajrá Nepál!
warr_b
Löfli
Én megyek Bhutánnal!
warr_b
Willie Parker
Kampman
youtu.be/Fxl6XDIzq_I
több mint 2 éve
16 éven aluliaknak nem ajánlott reklámblokk:Eddig klímás, unicumos, megint klímás, aldis és uefa zöld kampányos reklám volt.
Hát nem tudom.