Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Ez az igazi:A 2-0 a soccer 28-3-a.Ok, most ne álljunk vissza, hanem menjünk rá a 2 vagy 3-0-ra.akkor már inkább 3, mint 2. Mert 2-0 a legveszélyesebb eredmény!
iktriad
Toto21
Kampman
www.youtube.com/watch?v=L_hlvNda2E8
több mint 2 éve
Warrb is most volt a gyerekekértTermészetesen kint voltam cigizni...Löfli elfoglaltságát is tudjuk a gól miatt
nagylaza, főpohárnok
Willie Parker
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Természetesen kint voltam cigizni...Löfli elfoglaltságát is tudjuk a gól miatt
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Javaslom hogy kezdjünk ezentúl Varga Barnabással, és Ádám Martint a végén eresszük rá a csapatokra
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Természetesen kint voltam cigizni...Lassan gyújthatod a következő (kettőt)...
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Na már HBI is tudja mi a stájsz a 2-0-al kapcsolatban. 😀
több mint 2 éve
33-0 smafu?Vagy 27-0-ja. 😉A 2-0 a soccer 28-3-a.Ok, most ne álljunk vissza, hanem menjünk rá a 2 vagy 3-0-ra.akkor már inkább 3, mint 2. Mert 2-0 a legveszélyesebb eredmény!
iktriad
Toto21
Kampman
iktriad
több mint 2 éve
Ha bevezetnék, hogy tilos hátrafelé passzolni a kapushoz, Nagy Ádám szerintem azonnal bejelentené a visszavonulását

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Természetesen kint voltam cigizni...
több mint 2 éve
Vagy 27-0-ja. 😉A 2-0 a soccer 28-3-a.Ok, most ne álljunk vissza, hanem menjünk rá a 2 vagy 3-0-ra.akkor már inkább 3, mint 2. Mert 2-0 a legveszélyesebb eredmény!
iktriad
Toto21
Kampman
több mint 2 éve
A 2-0 a soccer 28-3-a.Ok, most ne álljunk vissza, hanem menjünk rá a 2 vagy 3-0-ra.akkor már inkább 3, mint 2. Mert 2-0 a legveszélyesebb eredmény!
iktriad
Toto21
több mint 2 éve
Ok, most ne álljunk vissza, hanem menjünk rá a 2 vagy 3-0-ra.akkor már inkább 3, mint 2. Mert 2-0 a legveszélyesebb eredmény!
iktriad
több mint 2 éve
Ok, most ne álljunk vissza, hanem menjünk rá a 2 vagy 3-0-ra.
több mint 2 éve
Ha végig így nyomunk, és bírjuk kondival, ez egy laza ötnullás meccs.
több mint 2 éve
Nesze nektek NB1!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Csodálom, hogy nem tiziből😁
több mint 2 éve
Na végre már
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Ez tiszta darts méz stilóPower Paint styleÉrdekes, de a lehetséges color clashek miatt, kb. csak sárga mezes csapatok ellen lehetne biztosan használni.Nekem egy ilyen tetszene:Tökjó ez a monópiros, maradhatna állandóra.Nekem nem tetszik, nagyon tucatkülső, ellőtte már 50-60 válogatott biztos.
Cubehor
Viszont egy zöld színű 3. számú mez nagyon jó lehetne.
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Inkább kerékpáros meznek tűnik.
Kampman
Willie Parker
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Szerintem most magasan ő a legjobb soccer-kommentátor. Van stílusa, szókincse, műveltsége. A VB-n mindössze az volt a zavaró, hogy a világ összes, semmi relevanciával nem bíró statisztikai adatát megosztotta rendületlenül.Bárkire, vagy senkire. Úgy is jó lenne...Kire kellene?Hajdúbé is megtette:"na most jön a gól"Most gólt kapunk....Tévedtem na bumm
ThundersNFL a Jobbágy
ThundersNFL a Jobbágy
Őt nem lehetne lecserélni legkésőbb a szünetben? 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Power Paint styleÉrdekes, de a lehetséges color clashek miatt, kb. csak sárga mezes csapatok ellen lehetne biztosan használni.Nekem egy ilyen tetszene:Tökjó ez a monópiros, maradhatna állandóra.Nekem nem tetszik, nagyon tucatkülső, ellőtte már 50-60 válogatott biztos.
Cubehor
Viszont egy zöld színű 3. számú mez nagyon jó lehetne.
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Inkább kerékpáros meznek tűnik.
Kampman
több mint 2 éve
Hajdú Bé ez mi szint "hogy most jön a gól"Képzeld el, ha bejön
Heisman nádor
több mint 2 éve
Bárkire, vagy senkire. Úgy is jó lenne...Kire kellene?Hajdúbé is megtette:"na most jön a gól"Most gólt kapunk....Tévedtem na bumm
ThundersNFL a Jobbágy
ThundersNFL a Jobbágy
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Kire kellene?Hajdúbé is megtette:"na most jön a gól"Most gólt kapunk....Tévedtem na bumm
ThundersNFL a Jobbágy
ThundersNFL a Jobbágy
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Hajdúbé is megtette:"na most jön a gól"Most gólt kapunk....Tévedtem na bumm
ThundersNFL a Jobbágy
ThundersNFL a Jobbágy