Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Szerintem simán nyerünk, és visszük a csoportot is.Ami ha egyenként nézzük a játékosok értékét, kvalitásait, és azt, hogy a leggyengébb csoportban vagyunk, elvárás is. Én legalábbis elvárom.
több mint 2 éve
Valakinek stream esetleg? Tudom, m4 élő, de akkor is kellene..ha külföldön vagy, az UEFA tv Appon nézd meg
James007
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kit szorítunk be hova?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Valakinek stream esetleg? Tudom, m4 élő, de akkor is kellene..
több mint 2 éve
Tökjó ez a monópiros, maradhatna állandóra. Támadjunk már egyszer a második félidőben a magyar tábor felé.
több mint 2 éve
😊Valamiért van egy olyan érzésem, hogy az első gólt nem mi szerezzük...Öngólt rúgnak?😁
bcsarli, Udvari Főkóstoló
dande2
Akkor úgy mondom, hogy 1:0 lesz oda, utána nyerünk...
több mint 2 éve
Sallai faszom légyfingtól ne dobd már föl magad
Draft

több mint 2 éve
Mennyire van fellocsolva a fű?
Draft

több mint 2 éve
Sardar Azmoun, a Leverkusen csatárjának góljával vezet Irán az ázsiai döntőn.vége a közép-ázsai kupának, de holnap kezdődik a dél-ázsiai, hajrá Nepál!
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Hajrá Magyarok!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ez tényleg ilyen egyszerű.A koncepciót sem nagyon értem, pl.: adva egy játékos profil és poszt (target man típusú center), ami nem nagyon működött az elmúlt években - erre hoznak rá 2 játékost is, egyik sem fiatal, összesen kb. 2M EUR-ért.a válasz pénzmosás, más értelmes magyarázat nincs sajnos.
De remélem csak én nem értem, és meg tudjátok magyarázni...
Sinisa
Toto21
F csapat túlárazva megveszi X játékost.
X játékos mozgásakor Y ügynök keres Z összeget, amiből W összeg (ami Z-nek a fele mondjuk) F csapat valakijénél köt ki. Ez a profi világban életszerűtlen, de ha F csapat valakije nem a saját pénzéből költ, hanem kb. végtelen ingyenpénzből, akkor egyértelmű.
Számonkérhetőség, felelősség, kockázat nincs, nagy haszon van. Jó biznisz.
Mint a kétezres években, amikor a nagy multicég százmilliós marketingköltéseit egy párszázezret kereső szaki intézte. Nem az ő pénze, ha többet költ, többet kap vissza, illetve oda költ, ahonnan visszakap. Így fér hozzá a cég pénzéhez, így tudja "privatizálni".
több mint 2 éve
Watkins-on meglepődnék ha lelépne, ő tipikus rendszerjátékos, egy ennél nagyobb csapatban megbukna. Coutinho meg szerintem várja a hívást a szaúdiaktól, neki lefőtt a kávé a PLben.Köszi!
Tony Adams
Árulják Watkinst. Tavaly is azt mondták, van az a pénz, csak akkor még annyit nem adott senki. Aztán lehet hogy õ nem akar.
Coutinho Németbe akar menni állítólag, csak nincs érdeklõdõ. Kellemetlen.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Valamiért van egy olyan érzésem, hogy az első gólt nem mi szerezzük...Öngólt rúgnak?😁
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
Valamiért van egy olyan érzésem, hogy az első gólt nem mi szerezzük...
több mint 2 éve
Irredenta nedves álom 😊SepsiHmm, a Topolya elviheti Holendert.Pár év és az NB1 így fog kinézni:
warr_b
Eszek
Topolya
Dac
Lendva
Fradi
…..
…
..
JC6 - a ruszki
zacknorb
Valami beregszászi és kismartoni csapatot azért szervezzünk még be.
több mint 2 éve
Money spent on Premier League transfers since Todd Boehly took over Chelsea:
— Football Daily (@footballdaily) June 20, 2023
◉ Chelsea - £653.7m
◎ Manchester United - £227.4m
◎ West Ham - £194.2m
◎ Liverpool - £191.5m
◎ Arsenal - £180.5m pic.twitter.com/8tM2q6dk5t
több mint 2 éve
🚨❗️ Milik to Juventus is done: €6m plus €1m in bonuses. #Juventus
— Juventus News Live (@juvenewslive) June 20, 2023
több mint 2 éve
Valaki van kinn a Puskásban?Èn a Gyula meg az Ottóatóthottó 🥳😉
zacknorb
több mint 2 éve
Valaki van kinn a Puskásban?
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A Villa viszi Tielemanst, és ott van nekik B. Kamara. Aki olcsón (szvsz többet ér mint amit aláírt) bevált. Nem kell nekik Ricet fizetni.Rice WHU-s.
MRI kapott ígéretet, hogy erõsíthet. De akkor célozza meg a BLt. Ahhoz azért jobb ha eladják Ricet Grealishi áron (ezt nem kedveli az Arzenyál) és igazolnak. Akár O. Watkins és Coutihno is mehet.
ulpianus
Watkins-on meglepődnék ha lelépne, ő tipikus rendszerjátékos, egy ennél nagyobb csapatban megbukna. Coutinho meg szerintem várja a hívást a szaúdiaktól, neki lefőtt a kávé a PLben.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 2 éve
SepsiHmm, a Topolya elviheti Holendert.Pár év és az NB1 így fog kinézni:
warr_b
Eszek
Topolya
Dac
Lendva
Fradi
…..
…
..
JC6 - a ruszki
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A Villa viszi Tielemanst, és ott van nekik B. Kamara. Aki olcsón (szvsz többet ér mint amit aláírt) bevált. Nem kell nekik Ricet fizetni.MRI kapott ígéretet, hogy erõsíthet. De akkor célozza meg a BLt. Ahhoz azért jobb ha eladják Ricet Grealishi áron (ezt nem kedveli az Arzenyál) és igazolnak. Akár O. Watkins és Coutihno is mehet.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Hmm, a Topolya elviheti Holendert.Pár év és az NB1 így fog kinézni:
warr_b
Eszek
Topolya
Dac
Lendva
Fradi
…..
…
..
több mint 2 éve
Szobo gól, sallai gól és -3.5 mára 😎😁Így együtt, kötésben?
davemayer
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
a válasz pénzmosás, más értelmes magyarázat nincs sajnos. Ha legalább Salzburg-hoz hasonlóan építkezne a csapat, de nem nagyon látok semmiféle koncepciót. Pesic 9 év alatt 9 csapatnál volt, de majd nálunk tuti berobban.PerszeHajnalnak betonbiztos helye van, az igazolásai fm-szinten ülnek, ez ma elégKevesen vannak akik ertik, de kivanom Hajnalnak is, hogy repüljön vele. Ertelmetlen bevasarlasok tomkelege folyik adobol.Kiváncsi vagyok nagyon a következő szezonra. Szerintem hiba volt az orosszal hosszabbítaniezzel a védelemmel az NB1-ben szétszednek.Bálnavadászok műfüvön. Lehetett volna rosszabb, bőven.Kint meleg lesz a pite, itthon sima
Bálesz
JC6 - a ruszki
Kenny
JC6 - a ruszki
Toto21
davemayer
Csak lassan NFL roster méretű a keret - gondolom a bértömeg is...
Egy egészséges kerethez kb. 10 játékost kéne eladni.
A koncepciót sem nagyon értem, pl.: adva egy játékos profil és poszt (target man típusú center), ami nem nagyon működött az elmúlt években - erre hoznak rá 2 játékost is, egyik sem fiatal, összesen kb. 2M EUR-ért.
De remélem csak én nem értem, és meg tudjátok magyarázni...
Sinisa