Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Elvileg o lesz a mai fellepo.Lemaradtam: ki fogja megollózni Camillát?Nekem eleg lenne 5 percig latni oket: ko-papir-olloval eldonti Modric es Henderson, kie legyen a trofea, harom parti utan Camilla Cabello meztelenul elenekel egy szamot, egy donto ko-papir-ollo, aztan csokolom, mehet mindenki aludni.valld be te is azt akarod, hogy X legyen a rendes játékidő. Két ilyen csapatot nem elég 90 percen keresztül látni.Legyen jobb meccs, mint amilyenek a BL-döntők mostanában voltak.Hosszabbitas nelkul.
Kampman
Stez
Toto21
Stez
davemayer
több mint 3 éve
Lol gec. Thiago mar a bemelegitesnel a labat fogta, meg nem tudni, kezdhet-e, bement az oltozobe, ott vizsgaljak. A BT szerint kezdeni fog igy is, de akkor adok neki maximum egy felidot.Nem kezd. Keita a kezdőben
Stez
több mint 3 éve
Lol gec. Thiago mar a bemelegitesnel a labat fogta, meg nem tudni, kezdhet-e, bement az oltozobe, ott vizsgaljak. A BT szerint kezdeni fog igy is, de akkor adok neki maximum egy felidot.
több mint 3 éve
Thiago mégse kezd, Keita a kezdőben
több mint 3 éve
Hajrá City, Hajrá Liverpool!
több mint 3 éve
Lemaradtam: ki fogja megollózni Camillát?Nekem eleg lenne 5 percig latni oket: ko-papir-olloval eldonti Modric es Henderson, kie legyen a trofea, harom parti utan Camilla Cabello meztelenul elenekel egy szamot, egy donto ko-papir-ollo, aztan csokolom, mehet mindenki aludni.valld be te is azt akarod, hogy X legyen a rendes játékidő. Két ilyen csapatot nem elég 90 percen keresztül látni.Legyen jobb meccs, mint amilyenek a BL-döntők mostanában voltak.Hosszabbitas nelkul.
Kampman
Stez
Toto21
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Èn 3-3 11-s párbajt akarok amit 11-10re nyer a Liverpool😛 😀Ennyire utálod Stezt?
dande
több mint 3 éve
Èn 3-3 11-s párbajt akarok amit 11-10re nyer a Liverpool😛 😀
több mint 3 éve
Mai öröm már megvolt, a Port Vale sima 3-0-val feljutott a League One-ba 🥳🥰

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Nekem eleg lenne 5 percig latni oket: ko-papir-olloval eldonti Modric es Henderson, kie legyen a trofea, harom parti utan Camilla Cabello meztelenul elenekel egy szamot, egy donto ko-papir-ollo, aztan csokolom, mehet mindenki aludni.valld be te is azt akarod, hogy X legyen a rendes játékidő. Két ilyen csapatot nem elég 90 percen keresztül látni.Legyen jobb meccs, mint amilyenek a BL-döntők mostanában voltak.Hosszabbitas nelkul.
Kampman
Stez
Toto21
több mint 3 éve
valld be te is azt akarod, hogy X legyen a rendes játékidő. Két ilyen csapatot nem elég 90 percen keresztül látni.Legyen jobb meccs, mint amilyenek a BL-döntők mostanában voltak.Hosszabbitas nelkul.
Kampman
Stez
több mint 3 éve
Legyen jobb meccs, mint amilyenek a BL-döntők mostanában voltak.Hosszabbitas nelkul.
Kampman
több mint 3 éve
Boss this 😍 pic.twitter.com/A4wVu6J5Sr
— Liverpool FC (@LFC) May 28, 2022
Inc𝗿𝗲𝗱ible ❤#UCLfinal pic.twitter.com/sKkbUqLNyK
— Liverpool FC (@LFC) May 28, 2022
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
Az a csapat nyerjen ma este aki a szebb focit fogja játszani. Ha bekkelni fog a Real, akkor tuti a Pool-nak fogok szurkolni.
több mint 3 éve
Stez miatt leírom előre hogy ne jöjjön: 0-0 vagy 1-1, real nyer 11esekkel (ez 13.5-es odds btw 😉)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Az még friss hús kategória 🤣Mar nem vagyok uj, 14 honapja itt vagyok. 😀Mindig az új fiút szopatják 😆Nem, csak a nehez estekre, fontos meccsekre. Ez az atka, ha jo benyomast keltesz az uj munkahelyen. XDDDDDteged mindig beosztanak estere ?Nem izgat mi lesz ma este, csak nyerjen a madrid 😁Csak ne legyen hosszabbitas, hogy hamar szabaduljak. 😀
davemayer
Stez
YoungZeeZee
Stez
warr_b
Stez

több mint 3 éve
Mar nem vagyok uj, 14 honapja itt vagyok. 😀Mindig az új fiút szopatják 😆Nem, csak a nehez estekre, fontos meccsekre. Ez az atka, ha jo benyomast keltesz az uj munkahelyen. XDDDDDteged mindig beosztanak estere ?Nem izgat mi lesz ma este, csak nyerjen a madrid 😁Csak ne legyen hosszabbitas, hogy hamar szabaduljak. 😀
davemayer
Stez
YoungZeeZee
Stez
warr_b
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 536
de remeljuk kavet nem kell foznie..masnakMindig az új fiút szopatják 😆Nem, csak a nehez estekre, fontos meccsekre. Ez az atka, ha jo benyomast keltesz az uj munkahelyen. XDDDDDteged mindig beosztanak estere ?Nem izgat mi lesz ma este, csak nyerjen a madrid 😁Csak ne legyen hosszabbitas, hogy hamar szabaduljak. 😀
davemayer
Stez
YoungZeeZee
Stez
warr_b
több mint 3 éve
Mindig az új fiút szopatják 😆Nem, csak a nehez estekre, fontos meccsekre. Ez az atka, ha jo benyomast keltesz az uj munkahelyen. XDDDDDteged mindig beosztanak estere ?Nem izgat mi lesz ma este, csak nyerjen a madrid 😁Csak ne legyen hosszabbitas, hogy hamar szabaduljak. 😀
davemayer
Stez
YoungZeeZee
Stez

több mint 3 éve
Nem, csak a nehez estekre, fontos meccsekre. Ez az atka, ha jo benyomast keltesz az uj munkahelyen. XDDDDDteged mindig beosztanak estere ?Nem izgat mi lesz ma este, csak nyerjen a madrid 😁Csak ne legyen hosszabbitas, hogy hamar szabaduljak. 😀
davemayer
Stez
YoungZeeZee
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
Megúsztad a konferencia döntőn, sztem sejted a sorsod... 😛Nem izgat mi lesz ma este, csak nyerjen a madrid 😁Csak ne legyen hosszabbitas, hogy hamar szabaduljak. 😀
davemayer
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal