Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Persze, egyutt van itt minden.Az is a kies Kunigundán van?Nem titok, M4 Sport. Illetve egeszen pontosan m4sport.hu.Titok h hol dolgozol?Nem, mert fujasra kell cikk, plusz osszefoglalot is vagok, etc, aztan azokat bentrol erdemesebb.ezeket home officeból nem tudod befejezni?Persze, hogy biztos. Ahelyett, hogy kenyelmesen mehetnek haza 23-kor, bent kell majd szopnom ejfelig megint.Forza barki, csak no overtimeMost már tudjuk hogy biztos az x....
Stez
davemayer
Stez
Negritis
Stez
YoungZeeZee
Stez
nagylaza
több mint 3 éve
Medencének is szokták nevezni.vizilabdában se üvöltözik a pályán lévő játékos az arcába 😊rögbiben és jégkorongban még van tekintélye a bíróknak.amúgy nem értem, hogy azt a 2 jómadárt, aki a VAR vizsgálat alatt odamegy pofázni a bírónak, miért nem kap sárgát?én ezt egyik sportban sem értem
NB2
kézi, nba, foci odamennek és üvöltöznek a bíróval
a CSK mehessen csak oda, és ő se üvöltözhessen
Negritis
Kampman
Negritis
több mint 3 éve
Érik a Feyenoord góljah szal minjá 2-0
Heisman
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Érik a Feyenoord gól
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Hát, egyik csapat se lopta be magát a szívembe.
több mint 3 éve
vizilabdában se üvöltözik a pályán lévő játékos az arcába 😊rögbiben és jégkorongban még van tekintélye a bíróknak.amúgy nem értem, hogy azt a 2 jómadárt, aki a VAR vizsgálat alatt odamegy pofázni a bírónak, miért nem kap sárgát?én ezt egyik sportban sem értem
NB2
Negritis
Kampman
több mint 3 éve
Az is a kies Kunigundán van?Nem titok, M4 Sport. Illetve egeszen pontosan m4sport.hu.Titok h hol dolgozol?Nem, mert fujasra kell cikk, plusz osszefoglalot is vagok, etc, aztan azokat bentrol erdemesebb.ezeket home officeból nem tudod befejezni?Persze, hogy biztos. Ahelyett, hogy kenyelmesen mehetnek haza 23-kor, bent kell majd szopnom ejfelig megint.Forza barki, csak no overtimeMost már tudjuk hogy biztos az x....
Stez
davemayer
Stez
Negritis
Stez
YoungZeeZee
Stez
több mint 3 éve
rögbiben és jégkorongban még van tekintélye a bíróknak.amúgy nem értem, hogy azt a 2 jómadárt, aki a VAR vizsgálat alatt odamegy pofázni a bírónak, miért nem kap sárgát?én ezt egyik sportban sem értem
NB2
Negritis
több mint 3 éve
amúgy nem értem, hogy azt a 2 jómadárt, aki a VAR vizsgálat alatt odamegy pofázni a bírónak, miért nem kap sárgát?én ezt egyik sportban sem értem
NB2
több mint 3 éve
amúgy nem értem, hogy azt a 2 jómadárt, aki a VAR vizsgálat alatt odamegy pofázni a bírónak, miért nem kap sárgát?
több mint 3 éve
Nem titok, M4 Sport. Illetve egeszen pontosan m4sport.hu.Titok h hol dolgozol?Nem, mert fujasra kell cikk, plusz osszefoglalot is vagok, etc, aztan azokat bentrol erdemesebb.ezeket home officeból nem tudod befejezni?Persze, hogy biztos. Ahelyett, hogy kenyelmesen mehetnek haza 23-kor, bent kell majd szopnom ejfelig megint.Forza barki, csak no overtimeMost már tudjuk hogy biztos az x....
Stez
davemayer
Stez
Negritis
Stez
YoungZeeZee
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 535
Titok h hol dolgozol?Nem, mert fujasra kell cikk, plusz osszefoglalot is vagok, etc, aztan azokat bentrol erdemesebb.ezeket home officeból nem tudod befejezni?Persze, hogy biztos. Ahelyett, hogy kenyelmesen mehetnek haza 23-kor, bent kell majd szopnom ejfelig megint.Forza barki, csak no overtimeMost már tudjuk hogy biztos az x....
Stez
davemayer
Stez
Negritis
Stez
több mint 3 éve
Behelyezte a pottyos rudit az ellenfel kapusaba?Jól van, na, semmi sem tökéletes. Akkor: okosan helyezte a pöttyöst az ellenfél kapujába.De nem guritott, mert a labda pattogott. 😕(((((((((((((((((((Tessék! Több közhely nem jutott eszembe:Nem, mert fujasra kell cikk, plusz osszefoglalot is vagok, etc, aztan azokat bentrol erdemesebb.ezeket home officeból nem tudod befejezni?Persze, hogy biztos. Ahelyett, hogy kenyelmesen mehetnek haza 23-kor, bent kell majd szopnom ejfelig megint.Forza barki, csak no overtimeMost már tudjuk hogy biztos az x....
Stez
davemayer
Stez
Negritis
Stez
Remek iramban kezdődött a mérkőzés, de a nagy tét rányomta a bélyegét a játékra, amit néhány kemény belemenés is tarkított. A feszült hangulatú összecsapás első félidejében nem alakultak ki komoly helyzetek. A 32. percben a Roma szinte a semmiből szerezte meg a vezetést: Zaniolo egy védelmi megingást kihasználva okosan gurított a hálóba.
nagylaza
Stez
nagylaza
több mint 3 éve
Jól van, na, semmi sem tökéletes. Akkor: okosan helyezte a pöttyöst az ellenfél kapujába.De nem guritott, mert a labda pattogott. 😕(((((((((((((((((((Tessék! Több közhely nem jutott eszembe:Nem, mert fujasra kell cikk, plusz osszefoglalot is vagok, etc, aztan azokat bentrol erdemesebb.ezeket home officeból nem tudod befejezni?Persze, hogy biztos. Ahelyett, hogy kenyelmesen mehetnek haza 23-kor, bent kell majd szopnom ejfelig megint.Forza barki, csak no overtimeMost már tudjuk hogy biztos az x....
Stez
davemayer
Stez
Negritis
Stez
Remek iramban kezdődött a mérkőzés, de a nagy tét rányomta a bélyegét a játékra, amit néhány kemény belemenés is tarkított. A feszült hangulatú összecsapás első félidejében nem alakultak ki komoly helyzetek. A 32. percben a Roma szinte a semmiből szerezte meg a vezetést: Zaniolo egy védelmi megingást kihasználva okosan gurított a hálóba.
nagylaza
Stez
több mint 3 éve
De nem guritott, mert a labda pattogott. 😕(((((((((((((((((((Tessék! Több közhely nem jutott eszembe:Nem, mert fujasra kell cikk, plusz osszefoglalot is vagok, etc, aztan azokat bentrol erdemesebb.ezeket home officeból nem tudod befejezni?Persze, hogy biztos. Ahelyett, hogy kenyelmesen mehetnek haza 23-kor, bent kell majd szopnom ejfelig megint.Forza barki, csak no overtimeMost már tudjuk hogy biztos az x....
Stez
davemayer
Stez
Negritis
Stez
nagylaza
több mint 3 éve
Tessék! Több közhely nem jutott eszembe:Nem, mert fujasra kell cikk, plusz osszefoglalot is vagok, etc, aztan azokat bentrol erdemesebb.ezeket home officeból nem tudod befejezni?Persze, hogy biztos. Ahelyett, hogy kenyelmesen mehetnek haza 23-kor, bent kell majd szopnom ejfelig megint.Forza barki, csak no overtimeMost már tudjuk hogy biztos az x....
Stez
davemayer
Stez
Negritis
Stez
több mint 3 éve
Nem tudom ki ez a riporter, de remélem a meccs után elkapja egy albán embercsempész banda, és eladja Üzbegisztánba.
több mint 3 éve
Nem, mert fujasra kell cikk, plusz osszefoglalot is vagok, etc, aztan azokat bentrol erdemesebb.ezeket home officeból nem tudod befejezni?Persze, hogy biztos. Ahelyett, hogy kenyelmesen mehetnek haza 23-kor, bent kell majd szopnom ejfelig megint.Forza barki, csak no overtimeMost már tudjuk hogy biztos az x....
Stez
davemayer
Stez
Negritis
több mint 3 éve
Szerintem az olaszok szerzik meg a vezetést.
több mint 3 éve
meleg Roma...
több mint 3 éve
Épp írni akartam, hogy sajnos ettől sem vagyok elájulva...
több mint 3 éve
ezeket home officeból nem tudod befejezni?Persze, hogy biztos. Ahelyett, hogy kenyelmesen mehetnek haza 23-kor, bent kell majd szopnom ejfelig megint.Forza barki, csak no overtimeMost már tudjuk hogy biztos az x....
Stez
davemayer
Stez
több mint 3 éve
Persze, hogy biztos. Ahelyett, hogy kenyelmesen mehetnek haza 23-kor, bent kell majd szopnom ejfelig megint.Forza barki, csak no overtimeMost már tudjuk hogy biztos az x....
Stez
davemayer
több mint 3 éve
Forza barki, csak no overtimeMost már tudjuk hogy biztos az x....
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal