Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Közben Szoboszloi égbe lőtte a ziccert
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
az első félórában jobb volt az Atalanta, de talán végre elkezdünk csinálni valamit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Gyerekek van valakinek jó streamje a Salzburg meccshez (az Inter - Real betyár sz.r, ha lehet nem nézném tovább) ?Pedig ez sem egy jó meccs. Kimmich kiesése óta büntetés a játékunk. Saját szurkolóit bünteti a Bayern
MirrMurr
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
pont azért van értelme hogy honnan indult 😀Rohadt jól néz ki ez a fekete Salzburg mez. Kár hogy nem lehet rendelni Szoboszlait ilyenből.Salzburgos Szobi meznek már sok értelme így nincs 2 max 6 hónapra.
Matthew99
Heisman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Rohadt jól néz ki ez a fekete Salzburg mez. Kár hogy nem lehet rendelni Szoboszlait ilyenből.Salzburgos Szobi meznek már sok értelme így nincs 2 max 6 hónapra.
Matthew99
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Mert én ezt láttam, és arra csak emlékszem. 😊Miket megtalálsz 😊Valóban.Az Faházi Janika volt.Sajnos egy másik legenda is elment ma, Maradona árnyékában:Ő tartott bemutatókat parkettával meg piritóskenyérrel? 😊
en.wikipedia.org/wiki/Jacques_Secr%C3%A9tin
bcsarli
Sobri Jóska
Ő ilyen mókáskat csinált: www.youtube.com/watch?v=8qbhieUPitE&t=98s
Amellett világ, és európa bajnok volt.
bcsarli
De azért nekem is igazam volt, hogy emlékeztem, hogy játszottak ők egymás ellen, valami mókásat:
Az október 18-ai Nemzeti Sportcsarnokban megtartott rendezvényen, a franciák balkezes világbajnokával Secretin- nel játszott néhány labdamenetet a nézőtérről kiszólított Faházi, aki öltönyben papuccsal és egy darab deszkával ütötte a ka- ucsuklabdát .
library.hungaricana.hu/hu/view/BekesMegyeiNepujsag_1999_10/?pg=274&layout=s
Sobri Jóska
bcsarli
több mint 5 éve
Szerintem, de csak nagyon szerintem: a 90-es vb volt talán az utolsó, amikor még a nemzeti futballjegyek megfigyelhetőek voltak a válogatottakon, aztán szépen lassan egy nagy masszává vált a foci. Az angoloknál még ment a kick and rush, az olaszoknál a catanaccio, Kamerunnál az afrikai erőtöl duzzadó, mégis látványos foci, a németeknél a brusztolás, az argentinoknál a dél-amerikai könnyedség és olykor durvaság.
Aztán eltelt 15-20 év és az egyéniségek is kihaltak a fociból, de ez már másik történet.
több mint 5 éve
Miket megtalálsz 😊Valóban.Az Faházi Janika volt.Sajnos egy másik legenda is elment ma, Maradona árnyékában:Ő tartott bemutatókat parkettával meg piritóskenyérrel? 😊
bcsarli
Sobri Jóska
bcsarli
De azért nekem is igazam volt, hogy emlékeztem, hogy játszottak ők egymás ellen, valami mókásat:
Az október 18-ai Nemzeti Sportcsarnokban megtartott rendezvényen, a franciák balkezes világbajnokával Secretin- nel játszott néhány labdamenetet a nézőtérről kiszólított Faházi, aki öltönyben papuccsal és egy darab deszkával ütötte a ka- ucsuklabdát .
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Valóban.Az Faházi Janika volt.Sajnos egy másik legenda is elment ma, Maradona árnyékában:Ő tartott bemutatókat parkettával meg piritóskenyérrel? 😊
bcsarli
Sobri Jóska
bcsarli
több mint 5 éve
Az Faházi Janika volt.Sajnos egy másik legenda is elment ma, Maradona árnyékában:Ő tartott bemutatókat parkettával meg piritóskenyérrel? 😊
bcsarli
Sobri Jóska
Ő ilyen mókákat csinált: www.youtube.com/watch?v=8qbhieUPitE&t=98s
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
Nem volt olyan rossz az a '90-es VB szerintem, nekem 10 éves kis pöcsösként tetszett 😊Minden idők egyik majdnem legszarabb VB-je volt, kivéve a. kameruni vagányokat Milla és Milla. /talán a koreai csalásos volt ergYább/Bizony-bizony. 1990 a szovjetek ellen, csoportkörben még 0-0-nál a saját gólvonalán kiütötte a gólba tartó labdát. Ha az nincs, akkor valszeg bukják a meccset és nem jutnam el a döntőig. Dehát Isten a saját képére formálta az embert, tehát neki ia ket keze van.Na fiatalság! Isten kezét mindenki ismeri! De melyik volt Maradona másik híres kezezése világeseményen?Rémlik, hogy kézzel mentett egyet a gólvonalon a ruszkik ellen, talán 90-ben?
Google nem ér! 😀
Szokol
Willie Parker
Szokol
ozibozi
Főleg hogy az első volt, amit néztem is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Voltak ott még sztorik, amik csak hirtelen beugranak: Scilacci megjelenése a semmiből, a Milan-Inter, azaz az Nszk-Holland meccs, az ír szurkolók, Argentína nápolyi sorsolása, és persze a mindenidők kedvenc Gascoigne csupaszív játéka.Minden idők egyik majdnem legszarabb VB-je volt, kivéve a. kameruni vagányokat Milla és Milla. /talán a koreai csalásos volt ergYább/Bizony-bizony. 1990 a szovjetek ellen, csoportkörben még 0-0-nál a saját gólvonalán kiütötte a gólba tartó labdát. Ha az nincs, akkor valszeg bukják a meccset és nem jutnam el a döntőig. Dehát Isten a saját képére formálta az embert, tehát neki ia ket keze van.Na fiatalság! Isten kezét mindenki ismeri! De melyik volt Maradona másik híres kezezése világeseményen?Rémlik, hogy kézzel mentett egyet a gólvonalon a ruszkik ellen, talán 90-ben?
Google nem ér! 😀
Szokol
Willie Parker
Szokol
ozibozi
Nem volt az annyira rossz vb. A hangsúly az annyirám van persze. 😂
több mint 5 éve
Pont azért nincs Top 1, mert nem mérhető.Ha mérhető lenne, nem lehetne róla érdemben beszélgetni 😊
Kizárólag a szimpátia dönthetne.
ozibozi
Én mondjuk úgy tanultam gyerekkoromban, hogy Pelé a GOAT, ezen a berögzülésemen nem tudott változtatni senki az utóbbi bő 20 évben, se Zidane, se Messi, de Ronaldo és Ronaldo se.
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
Pelé is az lesz mikor meghal és így tovább 😊
több mint 5 éve
Pont azért nincs Top 1, mert nem mérhető.Nem létezik, nincs, nyilván, de attól még lehet választani, úgy dönteni, hogy márpedig Maradona az. 😊
ozibozi
több mint 5 éve
Rohadt jól néz ki ez a fekete Salzburg mez. Kár hogy nem lehet rendelni Szoboszlait ilyenből.www.soccerjersey.store/dominik-szoboszlai-jersey-red-bull-salzburg-europa-league-away-19-20-men's-p14727
Matthew99
több mint 5 éve
Igen, ő biztos.Az Faházi Janika volt....Sajnos egy másik legenda is elment ma, Maradona árnyékában:Ő tartott bemutatókat parkettával meg piritóskenyérrel? 😊
bcsarli
Sobri Jóska
zemanla
De nem Secrétin-el játszott a 80-as években itthon bemutatómeccseket?
Vagy keverem valakivel?
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 515
ez az inter egy szopo egy csapat 😕
több mint 5 éve
Februárban (még..) voltam Nápolyban.Annyira, hogy nagyon.
Fentasztikus kultusza van még mindíg Diegonak!
Kocsmákban, vendéglőkben oltárok vannak felépítve neki.....
zemanla
Konkrétan argentinok szervezetten utaztak oda évtizedekig, hogy megnézzék merre járt. 😉
több mint 5 éve
Gyerekek van valakinek jó streamje a Salzburg meccshez (az Inter - Real betyár sz.r, ha lehet nem nézném tovább) ?
több mint 5 éve
Mi még régen mindenféle baráti társaságokban sokszor agyaltunk ilyen alltime best soccer player titulusokon, és ha a személyes szimpátiák kikerülnek, és a tehetségen, eredményességen, sikerességen kívül pl. a focira gyakorolt és a popkulturális hatás is bekerült az érvek közé, akkor mindig Maradona lett a top1.
több mint 5 éve
Az Faházi Janika volt....Sajnos egy másik legenda is elment ma, Maradona árnyékában:Ő tartott bemutatókat parkettával meg piritóskenyérrel? 😊
bcsarli
Sobri Jóska

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Februárban (még..) voltam Nápolyban.Fentasztikus kultusza van még mindíg Diegonak!
Kocsmákban, vendéglőkben oltárok vannak felépítve neki.....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞