Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
RIP - Sajnos a démonjai győztek. Isten adta képességei voltak, amiből nagyon kevés van/volt. több mint 5 éve
Elhunyt Maradona, RIP.:o
Beki
😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
RIP 😕
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Elhunyt Maradona, RIP.
több mint 5 éve
Újabb magas minőségű tartalom Csabitól 😊www.youtube.com/watch?v=Wl_KAvkwYAA
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
eközben Ukrajnában...www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/vilag-foci/video-a-kukaba-dobtak-az-ultrak-az-uj-klubvezetot-aki-elkoltoztette-volna-a-csapatot
több mint 5 éve
Ugyanarról beszélünk - nemzetközi szinten tele a gatya. Az idei BL-t nézve, szinte Dibusz ellenében sikerült partiban maradni.Azert ok jobban hozza voltak szokva kb mindig ebben a haromszogben mozogtak.Casillas, Ollie Kahn, ilyenek nem fáradtak el? 🙂Dibusz nagyobb bravur kapus mint gulacsi....en ezt nem ertem h miert nem pihentetik, mondjuk az nb1-ben. Azon a szinten ahol o jatszik mentalisan el lehet faradni elgge egy bl mb1 nl sorozatban...Lássuk be Dibusz abszolút nem nemzetközi szint. Tele van a gatya, ha nem NBI-es az ellenfél. Barca elleni kettő potya már nem osztott - szorzott (max mentálisan), de itt egy esetleges tavaszi EL ment el rajta, hisz így győzelmi kényszer lesz Kijevben. Valamiért most nem szabad szidni (“mennyi mindent köszönhetünk neki”) pedig be kell látni, ha a Fradi komolyan veszi magát, a kapuskérdés van.Egyetértek. Én inkább az elsőért tudnám elővenni. A második egy reflex dolog. Szépen le volt fejelve, vagy-vagy a láb összezárása, labdába kapás stb. Viszont 3 KH-nál ez elég csúnya helyezkedés.Dibusz érdekes eset, mert Cé kiugrásánál meccslabdát fogott, itt meg lényegében potyázik egyetMorata szépen fejelte lefelé, ez egy baromi nehéz védés lett volna.
slowmotion
Mozgásban volt a kapus, ha épp támaszkodik a lábán, azért azt nehezen rántja ki maga alól.
Klaci79
kristóf17
vpi
YoungZeeZee
warr_b
Az nb1 alacsonyabb szint es annyi koncentraciot nem igenyel mint a bl nl ahol jobb csapatok vannak tobb dolgod is van es kapsz 9 golt ket meccsen.
YoungZeeZee
több mint 5 éve
Látványra valóban csúnyán néz ki, s én is fogtam a fejem, de egyrészt rohadt erősen megvolt fejelve, másrészt fejelhette volna bárhová Morata, annyira üresen volt. Utólag meggondolva inkább a védőket kell elővenni.
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 515
Azert ok jobban hozza voltak szokva kb mindig ebben a haromszogben mozogtak.Casillas, Ollie Kahn, ilyenek nem fáradtak el? 🙂Dibusz nagyobb bravur kapus mint gulacsi....en ezt nem ertem h miert nem pihentetik, mondjuk az nb1-ben. Azon a szinten ahol o jatszik mentalisan el lehet faradni elgge egy bl mb1 nl sorozatban...Lássuk be Dibusz abszolút nem nemzetközi szint. Tele van a gatya, ha nem NBI-es az ellenfél. Barca elleni kettő potya már nem osztott - szorzott (max mentálisan), de itt egy esetleges tavaszi EL ment el rajta, hisz így győzelmi kényszer lesz Kijevben. Valamiért most nem szabad szidni (“mennyi mindent köszönhetünk neki”) pedig be kell látni, ha a Fradi komolyan veszi magát, a kapuskérdés van.Egyetértek. Én inkább az elsőért tudnám elővenni. A második egy reflex dolog. Szépen le volt fejelve, vagy-vagy a láb összezárása, labdába kapás stb. Viszont 3 KH-nál ez elég csúnya helyezkedés.Dibusz érdekes eset, mert Cé kiugrásánál meccslabdát fogott, itt meg lényegében potyázik egyetMorata szépen fejelte lefelé, ez egy baromi nehéz védés lett volna.
slowmotion
Mozgásban volt a kapus, ha épp támaszkodik a lábán, azért azt nehezen rántja ki maga alól.
Klaci79
kristóf17
vpi
YoungZeeZee
warr_b
Az nb1 alacsonyabb szint es annyi koncentraciot nem igenyel mint a bl nl ahol jobb csapatok vannak tobb dolgod is van es kapsz 9 golt ket meccsen.
több mint 5 éve
Casillas, Ollie Kahn, ilyenek nem fáradtak el? 🙂Dibusz nagyobb bravur kapus mint gulacsi....en ezt nem ertem h miert nem pihentetik, mondjuk az nb1-ben. Azon a szinten ahol o jatszik mentalisan el lehet faradni elgge egy bl mb1 nl sorozatban...Lássuk be Dibusz abszolút nem nemzetközi szint. Tele van a gatya, ha nem NBI-es az ellenfél. Barca elleni kettő potya már nem osztott - szorzott (max mentálisan), de itt egy esetleges tavaszi EL ment el rajta, hisz így győzelmi kényszer lesz Kijevben. Valamiért most nem szabad szidni (“mennyi mindent köszönhetünk neki”) pedig be kell látni, ha a Fradi komolyan veszi magát, a kapuskérdés van.Egyetértek. Én inkább az elsőért tudnám elővenni. A második egy reflex dolog. Szépen le volt fejelve, vagy-vagy a láb összezárása, labdába kapás stb. Viszont 3 KH-nál ez elég csúnya helyezkedés.Dibusz érdekes eset, mert Cé kiugrásánál meccslabdát fogott, itt meg lényegében potyázik egyetMorata szépen fejelte lefelé, ez egy baromi nehéz védés lett volna.
slowmotion
Klaci79
kristóf17
vpi
YoungZeeZee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 515
Dibusz nagyobb bravur kapus mint gulacsi....en ezt nem ertem h miert nem pihentetik, mondjuk az nb1-ben. Azon a szinten ahol o jatszik mentalisan el lehet faradni elgge egy bl mb1 nl sorozatban...Lássuk be Dibusz abszolút nem nemzetközi szint. Tele van a gatya, ha nem NBI-es az ellenfél. Barca elleni kettő potya már nem osztott - szorzott (max mentálisan), de itt egy esetleges tavaszi EL ment el rajta, hisz így győzelmi kényszer lesz Kijevben. Valamiért most nem szabad szidni (“mennyi mindent köszönhetünk neki”) pedig be kell látni, ha a Fradi komolyan veszi magát, a kapuskérdés van.Egyetértek. Én inkább az elsőért tudnám elővenni. A második egy reflex dolog. Szépen le volt fejelve, vagy-vagy a láb összezárása, labdába kapás stb. Viszont 3 KH-nál ez elég csúnya helyezkedés.Dibusz érdekes eset, mert Cé kiugrásánál meccslabdát fogott, itt meg lényegében potyázik egyetMorata szépen fejelte lefelé, ez egy baromi nehéz védés lett volna.
slowmotion
Klaci79
kristóf17
vpi
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 515
Uzumi unneplese mire jo?Gagyi ha utanzol mast.
Bosszantani akarta?
Vagy csak meno?
😂
több mint 5 éve
Lássuk be Dibusz abszolút nem nemzetközi szint. Tele van a gatya, ha nem NBI-es az ellenfél. Barca elleni kettő potya már nem osztott - szorzott (max mentálisan), de itt egy esetleges tavaszi EL ment el rajta, hisz így győzelmi kényszer lesz Kijevben. Valamiért most nem szabad szidni (“mennyi mindent köszönhetünk neki”) pedig be kell látni, ha a Fradi komolyan veszi magát, a kapuskérdés van.Egyetértek. Én inkább az elsőért tudnám elővenni. A második egy reflex dolog. Szépen le volt fejelve, vagy-vagy a láb összezárása, labdába kapás stb. Viszont 3 KH-nál ez elég csúnya helyezkedés.Dibusz érdekes eset, mert Cé kiugrásánál meccslabdát fogott, itt meg lényegében potyázik egyetMorata szépen fejelte lefelé, ez egy baromi nehéz védés lett volna.
slowmotion
Klaci79
kristóf17
több mint 5 éve
Egyetértek. Én inkább az elsőért tudnám elővenni. A második egy reflex dolog. Szépen le volt fejelve, vagy-vagy a láb összezárása, labdába kapás stb. Viszont 3 KH-nál ez elég csúnya helyezkedés.Dibusz érdekes eset, mert Cé kiugrásánál meccslabdát fogott, itt meg lényegében potyázik egyetMorata szépen fejelte lefelé, ez egy baromi nehéz védés lett volna.
slowmotion
Klaci79
több mint 5 éve
Igazad van sztem is fogni kellett volna plusz ilyenkor tisztában kellene azzal is lennie h ha kiüti akkor csapattars van a közelben aki fel tud szabadítani. De attól meg valid a kérdés hogyan lehetett Morata ilyen üresen.Basszus, a 93.percben x-nél a juve ellen idegenben ne védjen már be egy simán fogható szar fejest akármilyen közelről is jön...Na, a kurva fasza vonalkapus miért nem menni franciába...Mondjuk erre kijönni hülyeség lett volna. Inkább j volt ennyire üresen a csatár?
peach
csebi
peach
Kapus sors ez sajnos. C ziccere után mennybe mehetett volna de így ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Dibusz érdekes eset, mert Cé kiugrásánál meccslabdát fogott, itt meg lényegében potyázik egyetMorata szépen fejelte lefelé, ez egy baromi nehéz védés lett volna.
slowmotion
több mint 5 éve
Azért íqy dühítő na, legalább szép gól lett volna...Morata meg csak a Juvéba tudja így tolni 😊
több mint 5 éve
Világos, nem vita tárgya, de a faszi határon kívül kevés. Ez lassan azért látszik.A meccs közben se egy laza lövéstAz kevésbé drámai, illetve az nem volt akkora kapus gól mint a fejes
ozibozi
peach
több mint 5 éve
A meccs közben se egy laza lövéstAz kevésbé drámai, illetve az nem volt akkora kapus gól mint a fejes
ozibozi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
A meccs közben se egy laza lövést
több mint 5 éve
Basszus, a 93.percben x-nél a juve ellen idegenben ne védjen már be egy simán fogható szar fejest akármilyen közelről is jön...Na, a kurva fasza vonalkapus miért nem menni franciába...Mondjuk erre kijönni hülyeség lett volna. Inkább j volt ennyire üresen a csatár?
peach
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Dibusz érdekes eset, mert Cé kiugrásánál meccslabdát fogott, itt meg lényegében potyázik egyet
több mint 5 éve
Blazicnak volt kb 10 mérete rákészülni3 középső vedonk volt a pályán baszkiigen, én is pont most akartam írni, hogy Morata hogy a rákban volt ilyen üresen???Na, a kurva fasza vonalkapus miért nem menni franciába...Mondjuk erre kijönni hülyeség lett volna. Inkább j volt ennyire üresen a csatár?
peach
csebi
NB2
csebi
több mint 5 éve
Most ez olyan gól mint amit Gulácsi kapott, Dénes jól védett a BL-ben eddig. Még mindig a legjobb itthon játszó kapus.